Xtrasize: alles wat je moet weten

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

In rust als in erectie heeft uw geslacht niet de afmetingen waarvan gedroomd wordt? U wilt dat uw partner u bewondert en vleien over de grootte, hardheid en de manier waarop u uw intieme speeltje behandelt? U wilt geen penischirurgie gebruiken om een paar centimeter te winnen? U beantwoordde “YES” op alle bovenstaande vragen en vervolgens Xtrasize en ontegenzeggelijk de juiste behandeling.

Xtrasize

Zoals de naam verstandig suggereert, wordt Xtrasize beschreven als het meest effectieve product om uw penis op de meest natuurlijke manier te kweken. Met hem is er geen behoefte meer om naar de pooltafel te gaan voor een dure en pijnlijke operatie.

Geen minderwaardigheidscomplexen meer ervaren door kleine monteurs eigenaren. Xtrasize dankt zijn succes aan de knowhow van het FitaPharma laboratorium en een unieke kruidenformule die in de Verenigde Staten werd ontwikkeld.

Het brengt je tegelijkertijd fysiek en psychologisch welzijn door je seksuele vermogens te vermenigvuldigen met tien keer zoveel extra kracht. Er is alle reden om het te vertrouwen op de effectiviteit van meer dan 100.000 mannen.

Achter zijn kleine blauwe capsules verbergt Xtrasize een voedingssupplement met gewoon buitengewone effecten. Getest en goedgekeurd door zowel urologen als voedingsdeskundigen, is het vanzelfsprekend dat Xtrasize iets te charmeren heeft.

Gemaakt van medicinale plantenextracten, is het een 100% natuurlijke manier om te voldoen aan de verwachtingen van mannen die hun leven willen veranderen, door de grootte van hun geslacht te veranderen.

Xtrasize

Elke doos Xtrasize bevat 60 capsules die overeenkomen met twee maanden behandeling.

Het geheim van Xtrasize ligt in de samenstelling van zijn pillen, die elk een eigen pillen bevatten:

Maltese Cross-extracten (Tribulus terrestris): Met nauwelijks 5 cm hoog, deze plant inheems in India en de Middellandse Zee Rim zou de mogelijkheid hebben om het niveau van testosteron in ons lichaam te verhogen. Het heeft ook toning en afrodisiacale eigenschappen.

Macawortelextracten (Lepidium meyenii): Geboren op meer dan 3500 m hoogte in de Peruaanse Andes, Macawortel of “Peruaanse ginseng” en nog steeds “Peruaanse viagra” genoemd, zodat het libido kan stimuleren. Het wordt ook gecrediteerd met de mogelijkheid om mannelijke onvruchtbaarheid te bestrijden door de kwaliteit van het sperma te verbeteren.

Florida palmextracten (Serenoa repens): Het is een kleine palmboom van niet meer dan 2,5 m, afkomstig uit subtropisch Amerika. Zeer bekend bij de Amerikanen, werd het sinds de Maya gebruikt om een liefdesdrankje voor te bereiden

L-Arginine HCL (600 mg): het is een aminozuur dat de productie van stikstofmonoxide kan stimuleren, waardoor vaatverwijding wordt veroorzaakt en de bloedstroom naar de penis wordt bevorderd.

Xtrasize

Pompoenextracten (Cucurbita pepo): pompoenzaad heeft vele voordelen, waaronder het vermogen om seksuele stoornissen te bestrijden.

Ginseng (Panax ginseng): Ginseng, afkomstig uit Azië, wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese farmacopee voor zijn tonerings- en afrodisiacale eigenschappen.

Sarsaparilla (Smilax aspera): Bekend van de droge landen Mexico, India en de Middellandse Zee scrublands, sarsaparilla wordt gebruikt voor zijn positieve actie op viriliteit. Het is tegelijkertijd een tonicum en een afrodisiacum.

Nettle (Urtica sp.): Het is een Europese plant met veel eigenschappen, waaronder verkwikkend, en daarom wordt het hier gebruikt.

Licentie-extracten (Glycyrrhiza glabra): van oorsprong uit Zuid-Europa en Azië is zoethout een zeer goede cerebrale stimulant. Het bevat ook isoflavonen die het risico op prostaatkanker aanzienlijk zouden verminderen.

U zult dit zeker begrepen hebben, door het combineren van deze verschillende planten- of plantenextracten, het FitaPharma laboratorium stelt een echt toverdrankje samen om seksuele stoornissen te bestrijden en uw 5e lid van XTRA LARGE dimensies te verzekeren.

Meer informatie voor Xtrasize op de officiële website

Het werkprincipe van Xtrasize begrijpen is eenvoudig. Laten we teruggaan naar het erectiele proces eerst, stel je een spons voor. Droog, zijn afmetingen zijn kleiner, maar hoe meer water je keelt, hoe meer het zwelt en hoe groter de afmetingen worden. De penis werkt volgens hetzelfde principe.

Omdat het een sponsachtige spier is, heeft het de mogelijkheid om bloed te drinken onder invloed van opwinding. De metingen zullen dan afhangen van de kracht van uw opwinding, de hoeveelheid bloed die zal stromen naar uw geslacht en uiteindelijk het vermogen om een maximum aan bloed te behouden.

Daarom werkt Xtrasize complementair op uw hormonale systeem, uw seksuele eetlust en uw circulatie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*