Window Wizard magnetische borstel voor het reinigen van Windows: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Met armatuur Wizard Venster het probleem van vuile Windows zal worden opgelost! Het glas is crystal schoon, en je hoeft niet te riskeren zichzelf bloot te stellen aan de buitenkant voor het wassen.

Wat is Wizard Window

Glashelder Windows is een goed humeur de bewoners van het appartement of huis kantoormedewerkers. Maar het wassen van Windows is een moeilijke taak, vooral als het gaat om de hogere etages. Voor dit doel, bel de professionals uit schoonmaakbedrijven, maar de kosten van hun diensten is hoog. Wanneer u probeert om hun eigen wassen uit te voeren, is het resultaat niet altijd bevredigend. Aan de buitenkant zijn vaak overgelaten vsuplementken, strepen, vuildeeltjes. Om de zuiverheid van het glas van de binnenkant te beoordelen is het moeilijk om elke hoek te bereiken, en was het nog moeilijker. En als het appartement in een flatgebouw, en niet op de begane grond, het wassen van Windows verandert in een gevaarlijke gebeurtenis. Om dit probleem genaamd Window Wizard op te lossen.

De magnetische borstel voor het wassen van Windows Wizard Venster in een paar minuten om het glas schoon aan beide zijden wassen zonder het gebruik van detergenten en zonder dodelijke kamers uitsteekt in de opening. Het is een geweldige assistent voor elke huisvrouw. Ze worden met succes gebruikt door klanten in Barnaul en Samara, Penza, Novosibirsk, Krasnoyarsk en vele andere steden.

Magnetische borstel bespaart tijd, moeite en geld om huishoudelijke chemicaliën te kopen en minimaliseert de kans op letsel bij het opzetten van het raam omhoog. Het is gemakkelijk en leuk om dit soort huiswerk te doen.

Uiterlijk en ontwerp

Brush is een origineel en functioneel apparaat van moderne materialen, doordachte ontwikkelaars detail.

Materiaal

Bij de vervaardiging van magnetische borstel gebruikt verscheidene soorten materialen:

 • duurzame kunststof behuizing;
 • versterkte magneten voor het bevestigen van de twee delen van de borstels elkaar;
 • de stof voor de voering die vocht verspreidt op het oppervlak en verwijdert het grootste deel van vuil en stof;
 • polymere inzetstuk voor het polijsten van glas.

Ontwerp

Het oorspronkelijke uiterlijk van de borstel maakt het gebruik ervan leuk en interessant. Ontwikkelaars waren voor verschillende situaties die mogelijk zijn bij het werken met het model en voor elke taak werden geïmplementeerde oplossing:

 • Bij een gewichtje aan de buitenkant van de borstel gemakkelijk bewogen door de kracht van de magneet;
 • het binnendeel is voorzien van comfortabele ergonomische handgreep voor gebruiksgemak bij het apparaat (de hand niet moe);
 • het externe deel heeft het touw, het voorkomen van haar val.

Hoe werkt het Window Wizard

Soms zelfs moeilijk huishoudelijke taken hebben een eenvoudige oplossing. Dus, om zich te ontdoen van ongewenste insecten in het huis te krijgen, vallen in de zomer wanneer de ventilatie helpt muskietennetten op magneten, en win het vuil op de achterkant van de ruit & mdash; Window Wizard. Gebaseerd op de uniciteit ligt ook in de werking van de magneet de twee helften van de inrichting aan elkaar.

gelegen aan beide zijden van het glas, worden de maldelen vastgesteld door de kracht van de magneet. U reinigen één zijvlak, de andere reinigt de borstel. Deze methode heeft een aantal voordelen:

 1. De werkwijze is 2-3 keer sneller. Voor het reinigen van een standaard venster duurt minder dan 10 minuten.
 2. Savings schoonmakers is tussen de 70% tot 100%. Gewoon water in combinatie met het vermogen van het apparaat om te gaan met het vuil en vsuplementken beter dan speciale sprays.
 3. Glazenwassen niet langer een gevaarlijk proces. Niet meer hoeft te leunen van de doorgang naar de uithoeken te bereiken. Brush kunt hen bereiken zonder inspanning.
 4. speciale coating poetst het oppervlak, dit leidt tot het effect van de duidelijkheid.

Te gebruiken apparaat voor enkel glas en beglazing vindt standaarddikte.

Gebruik instructies

De wizard venster is eenvoudig: de borstel bestaat uit 2 delen, het deel met het handvat is geplaatst op het glas in het gebouw en het deel met de touw vastgemaakt aan de buitenkant. Het vrije einde van het koord is bevestigd aan de pols van de persoon.

Het resultaat was de beste voor het bevestigen van de borstels op het glas aan beide kanten, kunt u spuiten met een spuitfles voor het reinigen van water of leidingwater. Nat het oppervlak van de inrichting eenvoudiger en soepeler glijden.

Ruiten worden als volgt:

 • De twee helften van de borstels in tegengestelde richtingen roteren met 90 graden ten opzichte van elkaar te ontwerpen opent.
 • De perceelapparaat met een witte doek wordt neergelaten in een houder met zeep of schoon water.
 • onderdelen zijn bevestigd tegenover elkaar op het scherm: detail van het handvat van de kamer, het deel met de kabel vanaf de kant van de straat.
 • Rijden de binnenste helft, u rechtstreeks en externe in de andere kant van het glas, dat extra reiniging nodig heeft. Het snoer kan worden gebruikt als extra activerende kracht op het buitendeel.
 • Als vervuild, het doek onderdelen moeten worden gespoeld voordat verder werk.

Kenmerken

Een magnetisch Wizard borstel Window wordt bijzonder gewaardeerd door oudere mensen die gedwongen worden om te zorgen voor schone Windows te nemen in uw huis. In gevorderde leeftijd is moeilijker te klimmen op de vensterbanken, en zelfs nog meer, om op te leunen in het venster onveilig. Het beste wat je kunt zorgzaam familieleden doen; om de uitvoering van de huishoudelijke taken te vergemakkelijken, helpen om energie te besparen. Maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om het leven te optimaliseren, om routinematige zorg te vergemakkelijken met behulp van huishoudelijke apparaten en speciale apparaten.

De magnetische borstel voor het wassen van Windows Wizard Venster zal een beroep op zowel jong minnaressen, die in aanvulling op het wassen van Windows, de massa van binnenlandse zaken: het apparaat bespaart tijd waardoor het voor meer interessante activiteiten dan schoonmaken. Het perfecte resultaat wordt bereikt:

 1. in minder tijd;
 2. met minder financiële kosten;
 3. met een beetje inspanning.
Het is niet nodig om te proberen om het ontwerp te verbeteren. Dit kan leiden tot een afname van de kwaliteit van de reiniging glas. Met de toegenomen dikte van glas kan problemen de bevestigingsinrichting zijn.

Als u in Donetsk, Kiev en in het algemeen in de Oekraïne, over de overname van de magnetische borstel beter persoonlijk praten met de Manager. Laat de telefoon in een speciaal formulier op de website en bellen u terug.

Waar Window Wizard

kopen om een ​​magnetische borstel Window Wizard korting te kopen, bezoek de officiële website van het product. Moet ik zoek het in de winkels van de grote steden: Moskou, St. Petersburg, Ekaterinburg, etc.? Nee, in de winkels, het apparaat is niet te koop. En als ze ontmoeten op het punt van verkoop, zal de prijs veel hoger zijn. Vanuit de fabrikant ontvangt u precies wat u van plan was: effectieve origineel, niet de nutteloze valsheid in geschrifte.

Met armatuur Wizard Venster het probleem van vuile Windows zal worden opgelost! Het glas is crystal schoon, en je hoeft niet te riskeren zichzelf bloot te stellen aan de buitenkant voor het wassen. Wat is Window Wizard Glashelder Windows is een goed humeur de bewoners van het appartement of huis kantoormedewerkers. Maar het wassen van Windows is een moeilijke taak, zeker als we het hebben over …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*