Willson Silane Guard – vloeibaar glas: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

perfecte look van de auto & mdash; niet alleen een droom voor de eigenaar, maar ook een indicator van de status. Het is een schande wanneer, ondanks de constante zorg, het ijzeren paard ziet er twee keer zo oud. In dergelijke situaties zal innovatieve coating helpen voor buiten Willson Silane Guard. Het ondersteunt niet alleen het uiterlijk, maar beschermt ook de lak tegen beschadiging.

De problemen van de eigenaar en hun besluit

De auto’s verschijning ongeacht het gebruik moet constante zorg en bescherming. Veel automobilisten hebben geprobeerd diverse formuleringen ontworpen om een ​​perfecte uitstraling van de technologie te behouden, hebben geen resultaten, de voortzetting van de zoektocht naar de beste manier. Naast voortdurend bronnen zijn er veel kleine krasjes op het oppervlak. Liquid silaan Willson glas Guard beschermt betrouwbaar de bovenste laag van negatieve factoren.

Factoren die van invloed de verslechtering van

In de werking van het passagiersvervoer zijn er altijd omstandigheden die haar visuele aantrekkingskracht en het omgaan schade te beperken. Is de ongunstige weersomstandigheden (hagel, bevroren sneeuw), vallende boom takken, de problemen bij de uitgang van de parkeerplaats, nergens opkomende de dieren, waardoor krassen poten en klauwen.

Zonder een passende behuizing, al deze factoren zal het ijzeren paard kijkt uit over een paar jaar te maken. De eigenaren van deze transporteenheden proberen om verschillende methoden om de zorg toe te passen, maar de juiste resultaat krijgen. Ik vond een uitweg uit de situatie gaat gepaard met extra problemen van de eigenaren.

Nadelen van populaire methoden van de zorg

Common manieren om te zorgen voor de laklaag te nemen wordt vaker geassocieerd met aanzienlijke materiële en tijd kosten. Polijsten elk merk van de machine is niet goedkoop. Het kan niet onafhankelijk worden uitgevoerd, in ieder geval, moet u contact opnemen met het service center.

Het is niet elke dag dat we moeten de bekleding te herstellen, op zoek naar performers zal enige tijd in beslag nemen. Bovendien kan de meester die het werk niet al te goed het hoofd te bieden. Repair coating kan duren voor enkele maanden, dat is absoluut onaanvaardbaar voor een drukke en mobiele host.

Wat maakt de auto onkwetsbaar en onweerstaanbare

De beschermlaag Willson Silane Guard zal de eigenaar helpen voor een korte tijd voor weinig geld, om het gewenste resultaat te bereiken. Hij zal niet meer om extra geld aan de carrosserie en andere auto-onderdelen Pools vinden.

Handhaving van de verschijning

Naast de ongunstige externe omstandigheden op het Iron Horse impact en andere destructieve factoren. Deze mechanische en handmatige reiniging en weg reagentia. Celanova mengsel voorkomt krasjes ontstaan ​​tijdens het reinigen van vuil, de verwoestende effecten van shampoo en waterdruk. Het effect van weg reagentia op het lichaam wordt gereduceerd tot nul.

READ  LaChia - Chia zaden voor gewichtsverlies: reviews, prijs, waar te kopen

De vloeistof is in staat om kleine krasjes te lijnen, om extra glans te geven. De behandeling combinatie met de bestaande kleur geeft een diepe, rijke toon. De machine zal nieuwere op zoek naar een lange tijd, dat zijn marktwaarde zal toenemen.

Met innovatieve bescherming, zal de eigenaar van een passagiersvervoer eenheid aanzienlijke vermindering van de kosten van het polijsten en zal uw stalen ros te beschermen tegen verdere schade. Dit zal niet de tijd en kosten vergen.

Universal gereedschap

vrijgegeven door de Japanse fabrikant vloeibaar glas Willson ontworpen voor hen de zorg voor uw auto zonder de hulp van professionals. De grote vraag naar het product als gevolg van het gebruiksgemak en de doeltreffendheid van de maatregelen.

Wat is een product

Een middel om de bescherming van het lichaam van de auto kreeg zijn naam omdat het maakt het lichaam “glas” effect. Celanova het mengsel eendelige samenstelling. Vrijgaveformulier & mdash; plastic fles. Wanneer u gebruikt zal het glazuur de kleur voor een lange tijd te behouden. Bovendien, hogere glans verkregen als het resultaat van de behandeling, zal de eigenaar van de auto verrukking voor een jaar.

Ook wordt het lichaam vodootlivnoj effect, dat kan niet anders dan een positieve invloed hebben op het uiterlijk. De tool is in staat om de auto betrouwbaar te beschermen tegen impact van ongunstige externe factoren. Sommigen denken ten onrechte dat het product een vloeibaar silaan Willson glas Guard. Maar zijn benoeming is uitsluitend actief op het glazuur.

Voordelen van het product

Het product werkt, zodat na het gebruik van kleine krassen, chips en scheuren in het glazuur zichtbaar zijn. De auto ziet er als nieuw, zelfs na een aantal jaren na de start van de werkzaamheden. De tool is eenvoudig te gebruiken, zijn lang genoeg, de procedure neemt niet veel tijd in beslag nemen.

De kosten van vloeibaar glas is klein is, zal zelfs meerdere lagen kost u minder te herstellen het glazuur. De auto-eigenaar moet niet bang zijn van kleine ongevallen, natuurrampen, evenals agressieve chemicaliën op de weg. De producten worden vervaardigd in Japan, dus het heeft een hoge kwaliteit als andere merken in dat land.

Specialisten bekende Japanse bedrijf de productie van cosmetica, lang geleden loste het probleem van de reparatie van een auto voor een korte tijd, in aanvulling op de dienstverlening door mensen die geen professionals op dit gebied. Een mengsel dat al deze eisen voldoet is geproduceerd en heeft een grote populariteit.

Samenstelling en werkingsmechanisme

De ontwikkelaars Willson Silane Guard deed zijn deel meest handige en veilige voor zelf-applicatie, evenals het stimuleren van de creatie van coating, vergelijkbaar in textuur aan het glas.

READ  CystoBlock capsules vs cystitis: reviews, prijs, waar te kopen

Wat celanova coating

De blend bevat de volgende bestanddelen:

  • Siliciumdioxide, die ontstaat op het oppervlak van de wagen ondoordringbare polymeerfilm;
  • Polymeren op basis van silaan, op veilige verbinding van vloeibaar glas met de carrosserie te vergemakkelijken;
  • Solvent olie, waardoor verdikking van de samenstelling in het flesje en het begin van de toepassing;
  • Harder & mdash; een stof die de vorming van sterke beschermende folie bevordert.

Ingrediënten vloeibaar glas is optimaal gebalanceerd om een ​​barrière om schade te creëren, om de waardigheid van de auto te benadrukken en de gebreken te verbergen. Part niet inbegrepen was en siliconen, die alleen cosmetisch effect geeft.

Effective effect

Nadat de samenstelling verspreidt zich door de bekleding geabsorbeerd in het glazuur, de scheuren en kleine oneffenheden stevig hechten aan de oppervlakken. Het siliciumdioxide begint zijn werkzaamheden, helpt de polymeerfilm hardheid verwerven en delen vormen van de auto.

Na drogen was de beschermende laag direct agressief milieu, het glazuur er perfect. De afstotende werking voorkomt dat de ophoping van modder in nat weer aan de oppervlakte, en de verschijning van vsuplementken.

Naast belemmeringen voor de effecten van neerslag, shampoos, krasjes Willson Silaan-vloeistof beschermt het lichaam tegen roest. Deze factor verwent niet alleen het uiterlijk van de auto, maar vernietigt.

Het advies van professionals

De monteur van het tankstation auto zeggen over Willson Silane Guard als een effectieve en economische middelen, waarvan de consumptie per transporteenheid is klein. Deskundigen er rekening mee dat de kosten van deze werkzaamheden bij de tankstations zal afnemen als de nieuwigheid ter beschikking van de klanten werd.

Mechanics van mening dat het resultaat van de verwerking van de verf ziet eruit alsof het exterieur werd onlangs bijgewerkt in de cabine. Zijn status wordt niet bedreigd door de gevolgen van de struiken, regen, hagel, direct zonlicht.

Hoe te gebruiken

De Japanse specialisten hebben gezorgd voor de eenvoudige toepassing van het product. Tijdens de procedure om het grootste effect te bereiken is het noodzakelijk om alle adviezen van de fabrikant en veiligheidseisen te volgen.

Voor aanvang van de werkzaamheden is het noodzakelijk om de auto te wassen, bij detectie, om alle chips en roest te elimineren. Het oppervlak van het lichaam afgeveegd met een ontvettingsmiddel. Indien volledig droog lichaam beginnen met het verwerken van de vloeistof met een spons bevochtigd met de oplossing.

READ  Gezond - crème-wax gewrichten: reviews, prijs, waar te kopen

De samenstelling wordt aangebracht zonder te wrijven, voorzichtig bewegingen. Na 10 minuten, Poolse het oppervlak die voor dergelijke toepassingen met een servet. Laten drogen gedurende 8 uur. Aanbevolen wrijven in drie lagen. Het is mogelijk om een ​​grotere hoeveelheid toe te passen, maar niet boven de vijf.

veiligheid van de werknemers

De vloeistof wordt in de ruime goed geventileerde ruimte, zonder penetratie van direct zonlicht. Plaats van het werk moet worden beschermd tegen stof en lage temperaturen. Om het binnendringen van deeltjes aan de huid, werkhandschoenen en gesloten kleding vermijden. In het geval van vernietiging van de dermis, onmiddellijk spoelen met water.

Processing is slechts onderworpen aan de verflaag, het misverstand dat de verkrijging van een vloeibaar silaan Willson glas Guard, wordt het noodzakelijk om te vergeten. Het product mag niet worden toegepast op rubber, kunststof, glas oppervlak.

Voor het gebruik, aandachtig te lezen de instructies van de kit fabrikant is bevestigd. Dit bespaart u tijd en inspanning, zal een auto te beschermen tegen experimenten, evenals zullen leven en de gezondheid te houden.

De waarde van de goederen

Op de website van de verkoper om Willson silaan te kopen tegen een korting van 50 procent. De kosten in de verschillende landen is:

  • Rusland en mdash; 1990 RUB
  • In Wit-Rusland & mdash; 66 Bel. RUB
  • In Kazachstan & mdash; 9990 tenge
  • In Kirgizië & mdash; 1700 som
  • In Oekraïne & mdash; 1990 UAH

De aankoop van producten

De beste manier om een ​​vloeistof naar het glazuur van de auto te beschermen om naar de site van de verkoper en de aanvraag. Links telefoonnummer gevolgd door een oproep van de werknemer voor de verduidelijking van de orde parameters. Betaling van pakket wordt na ontvangst door de geadresseerde. Je moet niet de goederen te kopen van de eigenaar, in dit geval, kan het een nep.

perfecte look van de auto & mdash; niet alleen een droom voor de eigenaar, maar ook een indicator van de status. Het is een schande wanneer, ondanks de constante zorg, het ijzeren paard ziet er twee keer zo oud. In dergelijke situaties zal innovatieve coating helpen voor buiten Willson Silane Guard. Het ondersteunt niet alleen het uiterlijk, maar beschermt ook de verf …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*