Welltox – whitening cream: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is het?

Ook in de oudheid, perfect vlakke, gladde en stralende huid waren een teken van adel en innerlijke gezondheid. In de wereld van vandaag is het moeilijk om de natuurlijke schoonheid en verzorging te behouden. Stress, gebrek aan vitamines, erfelijkheid, zijn hormonale veranderingen allemaal terug te vinden op de huid. Donkere vsuplementken, sproeten op het gezicht, hals, decolleté. Unieke tool Welltox zal helpen om zachte whitening, volledige zorg. Terugkeer frisheid en jeugdigheid.

Whitening crème Welltox heeft een innovatieve technologie die blokkeert de bron van het probleem. Het is bekend dat negatieve factoren leiden tot een beschermende reactie van het organisme en ndash; de productie van melanine. Actieve bestanddelen van het medicijn de controle van overtollige pigmentatie, elimineren.

Meer dan 80% van de vrouwen over de hele wereld droom van de huid zonder sproeten en pigmenten. De whitening oplossing is ontworpen om deze droom tot werkelijkheid te brengen.

Hoe werkt

Vele jaren van klinisch onderzoek heeft een revolutionaire ontwikkeling AMELAN of molecuul “Converter melanine” gecreëerd. Innovatieve technologie is een essentieel onderdeel van de actie Welltox. De eigenschappen van de moleculen kan de verkleuren gebieden van de huid die hebben ondergaan verandering. Blokken verder of de hernieuwde opkomst van sproeten, vsuplementken.

Door een combinatie van natuurlijke extracten van saffloerzaad en piperonyl alcohol werkstoffen dringen de diepere lagen van de dermis. Zorgt voor zachte verzorging, toon, hydrateren. Een van de voordelen van het geneesmiddel zijn de volgende:

 • verheldert beschilderde delen van de huid . In slechts twee weken de vsuplementken worden 4 tinten lichter. Gedurende de maand is er een volledige verlichting van de sproeten en andere onvolkomenheden.
 • Voorkomt re-verschijning van pigmentatie . Ingrediënten Welltox bijdragen tot de bescherming tegen ultraviolette straling, de gevolgen van acne, letsel.
 • verzorgt zacht . Natuurlijke samenstelling zorgt voor een snelle celregeneratie. Hydrateert, beschermt en voedt de huid. Geeft elasticiteit en vertraagt ​​de veroudering.
 • Toegestaan ​​voor mensen met een gevoelige huid . De whitening oplossing heeft een uitzonderlijke veiligheidsniveau. Veroorzaakt geen irritatie, allergieën. Vermindert de reactiviteit van de huid aan UV-licht, andere negatieve factoren.
 • langdurig effect . Vele analogen en dure cosmetische ingrepen geven het resultaat slechts voor een tijdje. Verkleurde gebieden opnieuw ontstaan ​​in een groter volume. Cream Welltox om het probleem volledig op te lossen, en voorkomt hernieuwde opkomst.

Minerale olie, parabenen en allerlei kleurstoffen zal in het verleden blijven. Cream Welltox keert niet alleen de schoonheid, aantrekkelijkheid, maar ook gezond stralende huid.

Compositie

Whitening crème Welltox bevat geen schadelijke chemische ingrediënten bevatten. Zijn geheim natuurlijke samenstelling. Het omvat de volgende bruikbare componenten:

 • Betaine & mdash; verbetert de huidskleur cellen, bevordert de regeneratie.
 • Licorice extract van deze overblijvende plant al lang bekend om zijn eigenschappen. Chinese genezers geloofde dat het helpt om de jeugd, schoonheid, gezondheid te behouden. De samenstellende verbindingen, sirisinha zuur verbetering van de bloedcirculatie. Heeft antibacteriële, anti-allergische eigenschappen.
 • Melkzuur diep reinigt de poriën. Verzacht de huid, geeft het een perfecte gladheid. Verdeelt de melanine, waardoor de verduistering. Elimineert diepe rimpels. Beschermt tegen extreme temperaturen, zonlicht en andere omgevingsfactoren.
 • Vitamine E is een essentieel onderdeel in de strijd tegen vrije radicalen. Voorkomt irritatie van de huid, waardoor een stralende look.
 • Rozemarijn & mdash; verfrist, verjongt de dermis. Het instrument wordt veel gebruikt bij de behandeling van littekens, scheuren, kleine rimpeltjes. Verlicht ontstekingsprocessen. Herstelt de beschadigde cellen van de dermis.
 • Kaolin & mdash; witte klei voedt de droge huid, verstevigt het ovaal van het gezicht. Kalmeert, vermindert de ontsteking. Verbetert de teint en harmoniseert de lipide balans. Met een hoog vetgehalte overtollig talg.
 • panthenol & mdash; zachte structuur, herstelt het beschadigde weefsel, verhoogt de snelheid van het metabolisme in de opperhuid. Verlicht ontsteking. Handhaaft de collageenvezels in het noodzakelijke volume.
 • Allantoin & mdash; effectief voor zonnebrand. Verzacht de huid en beschermt tegen vele factoren. Verstrakt poriën, goed verwijdert dode huidcellen.
Volgens cosmetologists, deze koppeling nutriënt is niets als een “revolutie” in het bevochtigen en bsuplementen de dermis.

Gebruik instructies

gelijkmatig een kleine hoeveelheid crème aan op de nek, borst, gezicht. Bovendien, masseren licht gepigmenteerde gebieden. Dit zal de duidelijkheid te verbeteren.

De tool wordt alleen gebruikt op gewist land. Voor het aanbrengen, gebruik dan een gezicht toner, lotion. De procedure wordt aangeraden na ten minste 1 keer per dag ( ‘s avonds) gedurende de maand.

getuigenis

Het geneesmiddel absoluut noodzakelijk maakt:

 1. Bij de behandeling en bsuplementen van pigmentvsuplementken.
 2. Als u wilt zich te ontdoen van sproeten.
 3. Voor de ruwe, droge huid.
 4. Wanneer hormonale, leeftijdsgebonden pigmentatie.

Contra

Room Welltox gecertificeerd, klinisch getest. De natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen allergieën. Echter, een allergie voor zoethout, overgevoeligheid voor andere componenten zijn niet ongewoon.

Voor het gebruik, het testen van de drug. Dit elimineert negatieve ervaring huiduitslag, roodheid en andere persoonlijke reacties.

Waar te koop

Kopen Welltox optimaal in bedrijven die samenwerken met de fabrikant, of op de officiële website. Dit zal toelaten om meer te leren over de gereedschappen, zie het certificaat van kwaliteit. In Moskou, St. Petersburg en andere regio’s van de Russische Federatie scheepvaart is geheel gratis. De betaling gebeurt slechts na ontvangst van het product.

Overzicht Welltox is een cosmetische voor het bsuplementen van de huid. Wat is het? Zelfs in de oudheid, perfect vlakke, gladde en stralende huid waren een teken van adel en innerlijke gezondheid. In de wereld van vandaag is het moeilijk om de natuurlijke schoonheid en verzorging te behouden. Stress, gebrek aan vitamines, erfelijkheid, zijn hormonale veranderingen allemaal terug te vinden op de huid. Donkere vsuplementken, …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*