Waist Trainer corset taille: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Waist Trainer korset voor taille reductie h1>

Alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 Wat een Waist Trainer
 • 2 het principe van het korset
 • 3 Materiaal, uiterlijk
 • 4 aan te passen
 • 5 Hoe
  • 5.1 Hoe de zorg voor het product li slijtage>
 • 6 Contra
 • 7 Beoordeling
 • 8 Waar te koop

om een ​​slanker figuur te maken, om te benadrukken de vloeiende rondingen van het lichaam te ontdoen van de extra centimeters in de taille zal helpen afslanken corset Waist Trainer. een compleet overzicht van de unieke artikelen bevat informatie over de beginselen van de werking, corre ct gebruik, prijs, etc.

Wat is een Waist Trainer

In alle leeftijden, mode en normen van schoonheid waren zo veranderlijk als veranderlijk was het weer. Studeren prehistorische beeldjes, kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat een mooie vrouw, omdat de stenen bijl was klein van stuk en had een te weelderige teles. De oude Egyptenaren droomde van een langbenige, slanke, fysiek ontwikkeld meisje. In het oude gezongen Griekenland harmonisch lichaam met kleine borsten en ronde billen

De middeleeuwse ideaal van zuiverheid uitgegaan van een lijkbleek gezicht en dun, kip -. Allemaal heerlijk vormen een ontmoeting met censuur. Vrouwen van de Renaissance speciaal gekweekte vlees te omvangrijker verschijnen. Een echte triomf van cellulitis en vet is kenmerkend voor de barok. Rococo dwong de meisjes om gewicht te gemakkelijk om de grootte van de vetheid verliezen. Classicisme eiste van de harmonie: geen lichamelijke excessen, geen dun. De twintigste eeuw met zijn oorlogen en hongersnoden sprong van fragiele, vaak mager zwakkeling om een ​​mollige gezonde vrouwen.

Vandaag de normen van schoonheid enigszins wazig. De mensheid is gegaan van manische onderwerping aan de algemene tekenen van de perfect. De eens zo populaire 90-60-90 al niet sensatie noch vrouwen of mannen, maar liefde voor een dunne taille verdwijnt niet. Het maakt niet uit wat je heupen en borsten hebben, het belangrijkste ding – een wespentaille

De reden voor deze houding ligt in het onbewuste waarneming:. Ondanks de cyclische veranderingen in het “gewicht en de grootte” van de normen, werd altijd aangenomen dat de enige dame met slanke taille zijn in staat om te bevallen van gezonde kinderen. Daarom is sinds het begin van de zestiende eeuw, korsetten stevig verankerd in het leven van vrouwen. Ze hebben niet alleen de natuurlijke schoonheid van de vormen benadrukt, maar ook kunt u de tas van de meest prominente vrijers.

In het midden van de twintigste eeuw, het korset niet meer indruk maken op de massa consument. Bijna 50 jaar zijn ze hulpeloos lag op de marge van de geschiedenis van de mode. Maar de nieuwe eenentwintigste eeuw is gebsuplementen dat het korset onverdiend was vergeten, want hij is zonder twijfel een van de meest succesvolle uitvindingen van de mensheid. Wat korsetten van vandaag zijn niet gemaakt voor zakelijke bijeenkomsten, intieme avonden, dagelijks gebruik. Maar de absolute favoriet onder alle afslanken kleding is een training korset latex Waist Trainer.

Het principe van het korset

Vorm van de taille wordt bepaald door het genotype. Bij sommige vrouwen wordt duidelijk uitgedrukt, zelfs in de context volledigheidshalve de andere volledig onzichtbaar. Wanneer dan alsof deze is niet uw lichaam martelen met een streng dieet en slopende training, wordt het meer merkbaar. Daarom, om het schone geslacht helpen om perfecte proporties in de buik te bereiken, de ontwerpers bedacht een speciaal korset dat bijdraagt ​​tot het verminderen tailleomvang.

Het vermogen van een korset om een ​​duidelijke draaien taille in een hornet’s bekend voor een lange tijd. In de zeventiende eeuw in Frankrijk was er een mode-standaard – 33 cm Girls mezelf genadeloos gesleept naar het kledingstuk aan de voorgeschreven parameter te bereiken. Sommige geslaagd. Gelukkig is in onze tijd een dergelijke waanzin is bijna niemand lijdt. Vandaag de dag weinig behoefte om de taille te verminderen worden gedicteerd door de objectieve noodzaak: de ophoping van vet kan leiden tot verschillende hart- en vaatziekten, gastro-intestinale ziekten, etc

Afslanken Corset afslanken Waist Trainer gemaakt van hoogwaardig materiaal dat je niet zal leiden. enig ongemak. De actie is gericht op een geleidelijke vermindering van de taille-omvang te wijten aan de nieuwe voorwaarden van het leven. De belangrijkste doelstellingen van Veyst Trainer:

 • Om vetcellen vernietigen. Overmatig zweten veroorzaakt door thermogenese helpt om actief te verbranden van vet in de buik. Sindsdien releases toxinen, gifstoffen, water, zouten en andere ongewenste of gebruikte stoffen.
 • Om de eetlust. Het effect van compressie zal niet toestaan ​​dat u te veel te eten. Het aantal porties wordt verminderd respectievelijk vermindering van het aantal in het lichaam wordt met overmaat calorieën. Dankzij de Waist Trainer zul je in staat om een ​​beetje te eten. De maag zal zich uitstrekken, integendeel, hij geleidelijk krimpen tot hun natuurlijke grootte.
 • Om zich te ontdoen van overtollige gewicht. Als gevolg van de sauna effect het zal de zijkanten en afzettingen op de buik te verwijderen.
 • Om de taille te verkleinen. De uitscheiding van vet en vermindering van maag volume zal u toelaten om een ​​wespentaille te krijgen.
 • Om pijn in de rug te verwijderen. Steun de actie van het korset ontspant de ruggengraat, verlicht spasmen. Het houdt de inwendige organen niet erger is dan de medische bandage.
 • Om het cijfer naar normaal na de bevalling te brengen. Assists in de samentrekking van de spieren van de buik.
 • Om een ​​”Royal lager” te creëren. Latex ding lijnt automatisch de rug. Daarom zal al je verkeer een katachtige gratie en elegantie te verwerven.
Het korset Waist Trainer is niet alleen een spectaculair stuk van de kleding, maar ook een betrouwbare assistent om zich te ontdoen van vet te krijgen, zachtjes vormgeven van een aantrekkelijk lichaam.

Materiaal, uiterlijk

Korset genaaid op zodanige wijze dat de buik volledig te bedekken. De hoogte 25 cm heeft drie rijen bevestigingselement voor zelfinstelling van de aanpassing. Geschikt voor vrijetijdskleding

Gemaakt van rekbaar latexrubber, dat de volgende eigenschappen heeft:.

 • elasticiteit. Kleding uit het materiaal rekt goed en gemakkelijk neemt dezelfde vorm;
 • Zachtheid. Zeer aangenaam aan het lichaam;
 • Hygiene. Latex, ontvangen van het sap van rubber bomen waarvan het is gemaakt, antibacteriële eigenschappen, slaat ze op. De producten gemaakt van dit materiaal niet meeldauw voor een lange tijd niet ophopen stof, geen ongedierte te planten.
 • De hydrofobiciteit. Heeft geen vocht op, dus een lange tijd behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk.
 • Duurzaamheid. Bestand tegen veel blessures, slijtvast.

Inside Waist Trainer heeft negen metaal ribben, niet onderhevig aan corrosie. Ze worden omringd door een zachte katoenen laag die zachtjes raakt je huid, zonder irriteren. Alle bevestigingsmiddelen en de ribben symmetrisch, stevig bevestigd. Cotton stuk absorbeert vocht, zo lang het dragen zal je niet maken enig ongemak. Randen netjes gestikte naden recht

De kleuren van het product zijn divers:. Van klassiek zwart tot een delicate roze. Maten:. Klein, XS tot grootte 6XL

aan te passen

Het korset is zeer comfortabel en effectief. Het is gericht beïnvloedt het vet in de buik en de zijkanten geleidelijk verminderen van het volume. Het ondersteunt ook perfect je houding. Daarom is de Waist Trainer zal passen:

 • Athletes. In de VS, veel fitnesscentra latex de uitvinding is een essentieel onderdeel van de opleiding. Het is makkelijker om inches rond de taille vallen zonder verstoring van de klas. Ding niet beperken beweging, niet uitglijden, niet stekelig. Het is mogelijk om actief te bewegen, die zich bezighouden met de sportschool, en zelfs geen stromend. Houd je rug recht, met uitzondering van haar blessure tijdens het sporten. Hiermee kunt u zorgvuldig te werken door middel van probleemgebieden.
 • Housewives. Bij het ontbreken van de mogelijkheid om sportscholen en fitnesscentra is het korset zal helpen om een ​​sierlijk figuur te vinden, die lijkt op een zandloper te bezoeken. Het dragen van de Waist Trainer zal een vrouw, gedwongen te doen huishoudelijke taken in zijn oude schoonheid te verliezen niet te geven.
 • Business vrouwen. Het product kan onder een blouse, jas, trui gedragen worden. Zij zal aan de vorm van zakelijke bijeenkomsten, onderhandelingen, aan te passen tijdens het papierwerk. Zittend werk ondersteunt de wervelkolom in de juiste positie.
 • Girls gaan op een date. Een korset zal uw aantrekkelijkheid accentueren, voorzichtig een overzicht van de bochten, voeg seksualiteit.
 • Het lijden aan de grootte van de maag. Het product onderdrukt de eetlust voorkomt overeten. Na verloop van tijd, de maagwand zal worden verminderd, het zal je natuurlijk volume geworden. Afvallen is niet lang te wachten.
 • Men. Ja! Mannen willen ook een mooie taille en slank terug.
 • De rest van het. In de Waist Trainer is het handig om te lopen met kinderen, vrienden, dieren. Hij zal niet mengen in de Wandelen, picknicks, etc.

Intensive katoen absorbeert vocht, zodat continu gebruik zal geen invloed op uw gezondheid.

Afslanken korset vermagering Waist Trainer gedragen door vele beroemdheden. Anna Sedokova, Christina Milian, Kim Kardashian, zwart chyna, Elena Berkova vertrouwen hun latex vorm product.

Hoe te dragen

De eerste dagen te dragen corrigerende de uitvinding wordt aanbevolen voor 3-4 uur , om het lichaam gebruikt om de afslankende actie. Geleidelijk kan de draagtijd worden verhoogd tot 8-9 uur.

Het korset ziet er geweldig uit met jeans, shorts, broeken voor training, en wordt gedragen op de top van, en onder de fundamentele dingen. Een paar uur per dag in de kleding die helpen om de taille te verminderen met een gemiddelde van 3-4 cm in een week. Vetverbranding zal effectiever tijdens de parallel uitvoeren, eenvoudige oefening en gezond eten zijn.

Het verwijderen van vetophopingen in de taille zal visueel benadrukken heupen en borstvergroting. Dus je X-vormig silhouet wordt aantrekkelijker en vrouwelijk geworden.

Hoe de zorg voor het product

Aanpassing kleren zo lang mogelijk is uw doel, moet je basisregels van onderhoud te volgen:

 1. niet blootstellen aan extreme hoge en lage temperaturen. Niet strijken, in direct zonlicht.
 2. Het is beter om met de hand wassen met zeep oplossing. Wassen in de machine wordt niet aanbevolen, omdat het de stof en de vorm van dingen kunnen beschadigen. De temperatuur van het water mag niet hoger zijn dan 40 graden.
 3. Vergeet niet de droger. Het product moet drogen.
 4. drukken is ook niet wenselijk.
 5. Niet stomen.

Contra

In het sap van rubberbomen waarvan de latex bevat allergene eiwitten. Dus sommige mensen met een overgevoelige immuunsysteem kan dit elastisch materiaal specifieke reacties veroorzaken

Ook latex korset is gecontra-indiceerd:.

 • had onlangs een operatie in de gebieden die vallen Veyst Trainer ;
 • mensen met brandwonden en huidziekten van verschillende etiologie;
 • lijden aan ernstige gastro-intestinale ziekten, die zijn gecontra-indiceerd de vermindering van de voedselinname en compressie van de buik;
 • zwanger.

Mag niet hoger zijn dan de maximaal toegestane dragen van het korset is 9 uur. Anders wordt de huid zal niet in staat zijn om volledig te zuurstofrijk.

Prijs

Kopen Waist Trainer in een aantal landen

De post prijs zonder verzendkosten.

 • in Rusland – 1Gastrenit roebel;
 • in Oekraïne – 599 UAH;
 • in Wit-Rusland – 559 000 BYR. roebel;
 • in Kazachstan tenge 7990
 • in Georgia – 70 lar

Afzonderlijk zal moeten verzendkosten te betalen

Waar

Niet het kopen van een nep-product, om beter uit te voeren op de website van de officiële distributeur. Hij werkt rechtstreeks samen met de fabrikant of een officiële dealer van de fabrikant, die de oorspronkelijke Veyst Trainer leveren. Dus u voorkomen dat het kopen van lage kwaliteit goederen die niet alleen zullen profiteren, maar ook kan het lichaam beschadigen.

Om een ​​product te bestellen, moet u aan te brengen op de officiële website van de uitvoerder. Na verloop van tijd zult u de Manager die zal u helpen de juiste maat te kiezen noemen, zal ik de levering details te geven. Voor hem, kunt u vragen heeft over de vormgeving van het product te vragen.

Als het korset naar uw telefoon of e-mailadres wordt verzonden krijgt een melding met het aantal vrachtbrief ontvangen. Met het, zult u in staat op te halen een pakket bij een bepaald postkantoor of in het magazijn van het transportbedrijf.

De betaling is “cash on delivery”, dat wil zeggen na ontvangst. In Moskou en St. Petersburg, kan het product worden opgehaald binnen 2-3 dagen. In afgelegen hoeken van de Russische postpakket gaat meestal tot twee weken

Officiële distributeur garandeert de kwaliteit en het recht om terug te keren in overeenstemming met de wet

Fabrikant..: Columbia, USA.

om een ​​slanker figuur te maken, om te benadrukken de vloeiende rondingen van het lichaam te ontdoen van de extra centimeters in de taille zal helpen afslanken corset Waist Trainer. een volledig overzicht van de unieke artikelen bevat informatie over de principes van de werking, het juiste gebruik, de prijs, enz. Wat is een Waist Trainer In alle leeftijden mode en normen van schoonheid waren zo veranderlijk als veranderlijk was geweest …
Waist Trainer korset voor taille reductie
Waist Trainer korset voor taille reductie
2016/03/19
admin strong >

De populariteit van een product h5>

div >

91

h4>

Ga naar winkel
Algemene beoordeling: 4,14 ( 5 stemmen) small>

Для тела Для похудения Для женщин Для талии

2016/03/19

admin

->

Delen

M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*