Voorschuivend Musculoskeletaal Syndroom

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De gevlochten kous loopt door een nauwe ruimte, waar het gemakkelijk is om samengedrukt te raken. Door zijn speciale positie lijkt het alsof hij in een grendel zit.

De voorwaartse skew-spier begrenst schouderarme plexus vanaf de voorkant, terwijl de middelste skewed-spier of de cervicale rib aanwezig zijn aan de achterkant, afhankelijk van waar compressie optreedt.

Krimp of hypertrofie van de voorste schuine spier veroorzaakt druk op de plexus brachialis. Het frontale geneigd spiersyndroom komt vaker voor bij vrouwen, waarbij de symptomen voornamelijk in het vierde en vijfde decennium van het leven voorkomen.

Oorzaken van het anterior sloping muscle syndrome

De oorzaken van het anterior sloping muscle syndrome zijn complex. Ziekteverschijnselen kunnen worden veroorzaakt door ontwikkelingsdefecten in het skelet (bijvoorbeeld: afwijkingen in het skelet, abnormaliteiten in het skelet, enz.). extra nekrib, vergroting van de transversale processen van de cervicale wervel, structurele veranderingen van de eerste rib) en het spierstelsel (voornamelijk abnormale vorm van de hellende spieren).

Een belangrijke factor bij de ontwikkeling van een anterieure oblique-spiersyndroom kan ook een verlaging van de schoudergordel zijn, die optreedt na verwondingen, wat wordt vergemakkelijkt door de ligament-slapte, die het meest kenmerkend is voor vrouwen.

Symptomen van het anterior sloping muscle syndrome

Klinisch verloop en klinische symptomen van het anterieure helling syndroom zijn geassocieerd met druk op de plexus brachialis en de arteria subclavia. Er zijn pijnlijke problemen, paresthesie en sensorische stoornissen. Spierzwakte en atrofie komen voor (meestal van de handen, die worden geïnnerveerd door de elleboog of de middelste zenuw).

De bloeddruk wordt verlaagd en de hartslag op de radiale slagader wordt verzwakt als het hoofd tegelijkertijd naar het aangetaste ledemaat wordt gedraaid en diep wordt geïnspireerde (in dit geval treedt er druk op de subclaviale arterie op). Bovendien worden vasculaire stoornissen waargenomen in de handen en vingers. Bij sommige patiënten overheersen motorische symptomen, in andere sensorische of vasculaire.

Erkenning van het anterior sloping muscle syndrome

De diagnose van het frontale geneigd spier syndroom moet gebaseerd zijn op de bevindingen van het neurologisch onderzoek. Het is noodzakelijk om de diagnose te verbreden, omdat de waargenomen symptomen kunnen duiden op schade aan slechts één zenuw, dan kan men het ziekteproces over het hoofd zien, dat zich hoger ontwikkelt, binnen de humerus plexus, waaruit de vezels ook naar andere zenuwen komen die in de eerste plaats het bovenste leveren ledemaat.

Röntgenfoto’s tonen vaak de ontwikkelingsbot veranderingen in het cervicale epigmentale gebied van de wervelkolom, meestal vergroting van de transversale processen van de zevende halswervel. In het diagnostische proces is het noodzakelijk om ook rekening te houden met andere ziekten, die kunnen optreden met schade aan de structuren van de plexus brachialis en vergelijkbare klinische symptomen.

Behandeling van het anterior sloping muscle syndrome

De basismethode van therapeutisch management in het frontale geneigd spiersyndroom is conservatieve behandeling (gymnastiek, massages, verwarming), die wordt geassocieerd met gunstige effecten. Het injecteren van spierverslappers in de voorste geneigde spier kan de spanning verminderen en pijn verlichten, wat vaak het enige symptoom van een ziekte is.

Koppige symptomen zijn een indicatie voor een chirurgische behandeling. De keuze van de methode hangt af van of het anterieure oblique-spiersyndroom gepaard gaat met een cervicale rib. Als het niet wordt gevonden als een geïsoleerde spiermassa, is het zeer effectief en geeft het onmiddellijke resultaten door de kwaal te verlichten.

Als wordt aangetoond dat de cervicale rib onvoldoende is, is de anterieure helling van de spier vaak onvoldoende en moet de rib ook worden verwijderd.
Mariusz Kłos

– Prof. Dr. med. Władysław Jakimowicz Klinische neurologie in het overzicht van het Handboek voor medische studenten “, ed. Mieczysław Goldsztajn, uitg.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*