ValgoSocks – sokken uit de botten in de voet: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

ValgoSocks – tenen van eeltknobbels op de voet

Alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 Wat is ValgoSocks?
 • 2 Hoe werkt
 • 3 Compositie
 • 4 Verwerking
 • 5 Metingen
 • 6 Contra
 • 7 Prijs
 • 8 Waar te koop

Overzicht van de sokken ValgoSocks – textiel fixeermiddelen, die je kunt gebruiken om ontdoen van eeltknobbels op de voet in huis: snelle, effectieve en comfortabel. Het werkingsprincipe ValgoSocks.

Wat is ValgoSocks?

ValgoSocks is een revolutionair apparaat dat de persoon die het ervaart het probleem met de “bone” op te lossen maakt ze thuis zonder de noodzaak voor aanvullende procedures of oefeningen.

Pijnlijk “bone” op zijn been is een reëel probleem voor veel mensen. Vooral vrouwen worden getroffen die elke dag worden gedwongen om ongemakkelijke schoenen te dragen: hoge hakken met een smal voorste gedeelte. Onder voorbehoud van de ziekte en een liefhebber van de mode stiletto’s. Dergelijke schoenen visueel verlengen benen, maar het gewrichtsweefsel zou verwoestende.

Onder constante belasting het bot van de grote teen stand verandert, de buitenzijde gaat naar de rest van de vingers en de binnensteunen in de vorm van lelijke brokken – “bones”. Sokken ValgoSocks werd ontwikkeld om dit soort situaties te corrigeren en in de normale stand van de botten te herstellen.

ValgoSocks eruit ziet als een verband voor de vingers. Aan de ene kant hebben ze gaten voor de grote en kleine vinger, en aan de andere kant – klittenband vast te zetten aan de hiel. Onder het centrale deel van de voet, een middenvoetsbeentje voering, verhogen deze ten opzichte van de teen en de hiel. Dit ontwerp heeft een doel – om de vinger terug te keren naar zijn oorspronkelijke positie, de gezamenlijke tegen overmatige belasting vrij te geven en dus te ontdoen van de oorzaak van zijn irritatie en ontsteking. De sokken hebben een neutrale beige kleur, niet zichtbaar onder schoenen beschikbaar voor dagelijks gebruik thuis en op straat of op kantoor.

Deze tool is een alternatief voor chirurgische het wegwerken van de botten in de voet. Het is niet traumatisch en heeft geen complicaties bij het gebruik en veel goedkoper in prijs. Het maximale effect wordt geleidelijk bereikt, kan direct resultaat worden verwacht. Echter, de pijn verdwijnt vrijwel direct na het starten van het gebruik van het armatuur.

Hoe

Het principe van het verband ligt in de lijn van de voet, verwijdering van dwarse flatfoot, dat is de reden de uitbreiding van de voorkant van de voet en de afwijking van de grote teen. Valgus afwijking (afwijking van de grote teen binnenkant) wordt gecorrigeerd vanwege de voortdurende gerichte inspanning die wordt uitgevoerd door een bandage. Correctie gebeurt zeer langzaam en geleidelijk.

Een paar mounts die sokken van het bot ValgoSocks ontworpen om vervormd vinger en pink. Op de achterkant van de voet – sluiting. Het veiligstellen van de bandage, zet je de inspanning in het ontwerp en zet hem vast op de voet. Deze spanning besparen tijd en kosten
in stof pasvorm en zorgt voor een constante druk in de gewenste richting.

middenvoet voering ovale pads vormt de fysiologische kromming van de boog van de voet, herverdeling van de belasting vanaf de voorzijde. Periodiek verplaatsen naar een nieuwe locatie, kan men deze bocht vormen precies zoals het gebeurt in de benen zonder platvoet. Zo ValgoSocks voert de volgende functies:

 • Rechtzetten de grote teen gewricht, terug te sturen naar de plaats . Stopt irritatie externe invloeden en constant trauma van binnenuit. Dientengevolge, het bot in grootte afneemt en uiteindelijk verdwijnt, waarmee het oorspronkelijke plaats.
 • Rechtzetten de vinger, waardoor het aan de van nature ingestelde positie . In moeilijke gevallen, wanneer de vinger is onder een scherpe hoek naar de voorkant van de voet en doet pijn anderen, bemoeien met hen in hetzelfde vlak, om het probleem te verhelpen je harder, sterker aanhalen gesp nodig aan de achterkant.
 • Voorkomt pijn . Als u de spanning moet je een tijdje wachten om te elimineren, dan is de pijn verdwijnen vrijwel onmiddellijk. Dit komt omdat de belasting correct is herverdeeld, verwijdert vanaf de voorkant van de voet is overgewicht. De beschadigde gewricht is niet onderworpen aan overbelasting en doet geen pijn.
 • Geeft een natuurlijke look . Wanneer de pijn is verdwenen, krijgt de volgende taak: aan de voet terug te keren naar zijn vroegere aantrekkelijkheid en mooie vorm. Om veilig te dragen open schoenen of lopen op blote voeten op het strand, moet u de zorg over de juiste vorm van hun voeten.
 • Geeft zelfvertrouwen . Wanneer de beweging brengt geen pijn, maar plezier en genot voeten perfect vormen, wordt het leven een veel gelukkiger, helderder en interessanter.
Dus de brace van plantaire fasciitis uitgelijnd langzaam de positie van de voet botten ten opzichte van elkaar. Correctie glad kan worden gestopt op elk moment dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Het effect van de reparatie staat en met een juiste keuze van schoenen in de toekomst ostaetsya leven. Als u denkt dat de overtreding wordt geretourneerd, kunt u altijd opnieuw hun toevlucht tot het gebruik van ValgoSocks tot onmiddellijk te stoppen met het vervormingsproces.

Compositie

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het naaien van sokken, heeft de volgende eigenschappen:

 1. Elasticiteit . Hij uitgerekt, waardoor de tailleband voor de voeten van elke grootte, maar zijn vorm, een voldoende spankracht. Aan de ene kant, terwijl het dragen van de corrector heeft het ongemak met een ander niet voorkomen – de gecumuleerde effect van zijn daden, de botten geleidelijk fysiologische toestand
 2. Strength .. De stof heeft een speciale weefsel en is samengesteld uit duurzaam draden. Bij correct gebruik is en fijne was ding zal een lange tijd duren. Om de sterkte van het weefsel beschadigen kan wassen in heet water of koken. Bescherm haar van zulke invloeden.
 3. De hygroscopiciteit . Materie is ademend en niet overmatig vocht, die als een impuls voor de ontwikkeling van schimmelinfecties van de huid kan dienen te maken.
 4. hypoallergeen . De stof niet allergene verontreinigingen bevatten en kan worden bediend om mensen met een gevoelige huid.
Care verbandmateriaal is handwas in koud water of zeep oplossing bij kamertemperatuur. Droge sokken zijn beter in de lucht, niet op de batterij, zodat ze hun vorm niet verliezen.

Verwerking

socks van het bot ValgoSocks zeer eenvoudig. Zij moeten tijdens de dag of ’s nachts worden gedragen. Als het niet mogelijk is ze 24 uur per dag te gebruiken, laat dan op de voeten naar gelang de situatie. Hoe meer tijd de vinger onder de druk van corrigerende slot geplaatst, hoe sneller je kunt verwachten resultaten.

Tijdens het gebruik, moet de sokken comfortabel, de juiste maat schoenen met een matige hakken. Podologen raden het gebruik van dergelijke schoenen en na normalisatie van de positie van de beenderen van de voet.

Op de bodem van de sokken heeft een middenvoetsbeentje pad dat is de situatie die elke 3-4 dagen moet worden veranderd. Inbegrepen bij de sokken is een uitgebreide handleiding, waarna het mogelijk is om de beste en snelste resultaat te bereiken.

Getuigenis

Socks van het bot in de been nuttig zal zijn onder deze omstandigheden:

 • misvorming van de voet als gevolg van de kromming van de duim, zijn “zorg” voor anderen . De houder houdt de vinger in de juiste positie, als dat niet mogelijk is vanwege de sterke kromming, dichter naar hem toe.
 • roodheid en hobbels op de perzik pit, maïs op . De druk in deze plaats wordt overgebracht op de hele voet en gelijkmatig verdeeld. De stof wordt de beschermer en staat niet toe dat de schoen aan het bot te wrijven.
 • Transversale platypodia en de resulterende secundaire buigen van de beenderen van de voet . Socks te voorkomen dat de verwoestende gevolgen van platte voeten en is niet toegestaan ​​om de positie van de gewrichten beïnvloeden. Maar als dergelijke effecten reeds uitgevoerd dan ValgoSocks elimineert (ontkenning), en zorgt ervoor dat de stand van het skelet van de voet om de fysiologische norm.
 • Flattened foot . Gevormd als gevolg van verkeerde schoenen, verhoogde spanning of overgewicht afgevlakt de voet zeer moeilijke leven van een persoon. Sokken met sloten verwijderen van een groot deel van de belasting van de voorvoet en gelijkmatig verspreidt.
 • Pijn of gewoon ongemak tijdens het wandelen of langdurige. ValgoSocks dit probleem snel op te lossen, in de eerste dagen na het aanbrengen.

Contra

Zelf sokken < / strong> geen contra-indicaties hebben om te gebruiken, maar er zijn omstandigheden waarin het nodig is om te wachten met het gebruik ervan. In deze omstandigheden zullen ze niet in staat zijn om al zijn functies uit te voeren en kan de ontwikkeling veroorzaken of verergering van andere ziekten die niet direct verband houden met valgus misvorming van de voet.

 • De integriteit van de huid. Het dragen van accessoires, waaronder deze, zal de vertraging van regeneratieprocessen.
 • Schimmelziektes. Schimmelinfecties behandeling nodig voordat het gebruik van de sokken. De pleister heeft geen invloed op het verloop van schimmelziekten hebben echter een bron van perezarazhenie na behandeling, omdat het niet kan worden ontsmet zonder schade aan de toestand van het materiaal.
  < li> gezwellen op de huid die in contact komen met het ontwerp komen. Extra druk kan een onvoorspelbaar effect op hun ontwikkeling.
Wanneer een gezonde huid, stoppen om sokken ValgoSocks. gebruiken In andere gevallen moet u eerst het bereiken van een steeds ontdoen van gerelateerde overtredingen, dan beginnen de correctie van de positie van de botten.

Prijs

De kosten van de sokken op de website van de officiële dealer vaak verminderd met 50% ten opzichte van de originele prijzen. De verkoper beperkt de actie van de tijd, maar het regelmatig herhaalt

 • Rusland -.. 990rub
 • Oekraïne -. 399грив
 • Bulgarije – 59лев
 • in het Verenigd Koninkrijk – £ 60
 • in Hongarije, 8900 HUF
 • in Italië, Duitsland, Portugal en Spanje – 39 €
 • in Kazachstan tenge 5390
 • Belarus – 290 000 Wit-Rusland. RUB
 • op Cyprus en in Griekenland – 29 €
 • in Nederland 60 €
 • in Moldavië – 399 lei
 • Azerbeidzjan – 24 manat
 • Armenië -. 13990
 • in Kirgizië – Kirgizische som 1399
 • in Polen 139злотых
 • in Roemenië – Roemeense Leu 139
 • Turkije – 149 lira
 • in Oezbekistan 99 000 som
 • in Frankrijk 39 €
 • Kroatië – 299кун
 • Tsjechische Republic – Gastrenitкрон
 • Zwitserland – 60 Swiss FR
 • Letland, Estland, Litouwen -. 24 €

Waar te koop

ValgoSocks te kopen bij een erkende dealer betekent om zich te beschermen tegen het ontvangen van substandard analoog, namaak, gemaakt van een vreemd materiaal. Oproep aan analogen is beladen met inefficiënte aankoop van bandage heeft geen invloed op de gewrichten: bot uitpuilen als, en blijft. In het ergste geval kan het effect tegenover het verwacht. Het is het beste te kiezen is de officiële website.

Geen gecertificeerd materiaal mag worden opgenomen schadelijke chemicaliën en continue slijtage van de corrector tot irritatie, schaafwonden, allergieën veroorzaken. Het materiaal en het ontwerp van het slot gepatenteerd, en hebben verklaringen van conformiteit

Fabrikant:.. OOO “Chantal”, Moskou, straat Nikulinskaya, het huis 23

< p>