Valena SV – additief voor motoronderdelen auto: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Universal toevoeging aan olie voor auto’s, motorfietsen, machines en vrachtwagens Valena SV nu volledige toegang voor iedereen automobilisten.

Wat is Valena SV?

Om op lange termijn prestaties van de motor te handhaven en het brandstofverbruik in meerdere malen te slaan, als je de toevoeging aan motoronderdelen auto Valena SV. Deze uitgebreide speciale Supplement op het motorolie dat uw auto kan beschermen tegen vroegtijdige slijtage en om reparaties te minimaliseren.

Valena SV is een moderne ontwikkeling van de binnenlandse wetenschappers. Smeren van het complex werd gemaakt op basis van de bekende product dat eerder werd gebruikt in de militaire industrie. Nu het product de eigenschappen en heeft een groter effect op de onderdelen van de auto-motor.

De nieuwe formule smeermiddelproduct gericht op het verbeteren autostroombron en de invloed van diverse schadelijke factoren die de werking van de machine kunnen beïnvloeden verlagen.

Grease zorgvuldig omhult onderdelen en vermindert de wrijving. Hiermee kunt u het optreden van haarscheurtjes, die het trillingsniveau vermindert voorkomen. Valena additief SV zal uw rit uiterst comfortabel te maken.

Hoe werkt het?

Valena SV heeft een unieke, maar effectief principe. Gewone motorolie slechts korte tijd neutraliseert de wrijving tussen de delen. Dit gebeurt als gevolg van het uiterlijk van de olie-film, die de last van de taak neemt. Smeren complex in tegenstelling tot de olie vormt een speciaal servovite film.

Servovite film een ​​bijna onzichtbaar, maar vaste materiaallaag. Hij gemakkelijk is in staat om het wissen van onderdelen te voorkomen en normaliseert de werking van de motor. Film gelijktijdig meerdere taken vervult. Het is een speciaal quasi-vloeibare en poreuze substantie met bijna nul wrijvingscoëfficiënt. Dit maakt het mogelijk om de specifieke belasting te verminderen en zorgen voor een perfecte werking van het knooppunt, zelfs in de meest krappe omstandigheden.

Onder normale omstandigheden, tijdens het verwarmingsproces de deeltjes van de delen beginnen vanaf het oppervlak verbreken. Dit leidt tot voortijdige vervorming van onderdelen, het optreden van onregelmatigheden en ruwheid. Smeermiddelen complex, het krijgen van de kant, volledig gehuld haar, glad elke ruwe en probleemgebieden.

Servovite film wordt gevormd binnen een paar minuten. Na de afronding van uw gegevens veilig en beschermd tegen slijtage. De dikte van de gevormde film 1,5-2 micron.

Hoe te gebruiken?

READ  Priup crème voor penis enhancement: reviews, prijs, waar te kopen

Met Valena SV is zo simpel als gewone machineolie. Om de smerende complex in actie brengen, giet u de inhoud van de fles in de olietank. Dit kan gedaan worden tijdens het verversen van de olie of gewoon dingen toe te voegen mogelijk te maken.

Na de eerste toepassing de weerstand van de onderdelen wrijving en vervorming toeneemt. Een aanzienlijke verbetering van het niveau van de slip. Na een paar dagen van te voren u een aanzienlijke vermindering van het verbruik van brandstof en het verbeteren van de mechanismen die de gezondheid van de auto.

De stof wordt gebruikt als een additief aan de olie. Het verhoogt de kwaliteit en verbetert de effectiviteit. Het gebruik van supplementen zonder het gebruik van olie is niet voorzien.

Kenmerken

Valena additief SV is heel anders dan de smerende additieven van andere fabrikanten. Moderne technologieën van tribology wetenschappers toegestaan ​​om een ​​volledig nieuw product te maken. Hij heeft een lage oplosbaarheid, heeft een hoge effectiviteit en werkt op Surbana technologie. Het product heeft andere bijzondere kwaliteiten, met name:

 1. Een wetenschappelijke ontwikkeling . Het product heeft eigenlijk een serieuze wetenschappelijke basis. Over het werd gehouden een studie. Hun resultaten hebben herhaaldelijk bevestigd dat de effectiviteit en efficiëntie van de smeermiddelen complex.
 2. Milieuvriendelijke . Valena SV indifferent. Het heeft een negatieve impact hebben, niet alleen op mensen, maar ook op motoronderdelen. De stof niet een precipitaat en niet verontreinigt de olie passages.
 3. Veelzijdigheid . Valena additief SV is geschikt voor elk transport. Ook wordt dit product gebruikt in militaire en industriële sectoren.
 4. Veelzijdigheid . Smeren van het complex wordt vergroot het uithoudingsvermogen van de motor, de capaciteit en de duur van de exploitatie.
 5. Kwaliteitsgarantie . Valena SV heeft herhaaldelijk verklaard gezamenlijke testen met wereldberoemde merken namelijk Castrol, Shell en anderen.
 6. Savings . Gebruik van additieven vermindert de kans op breuk. Dit betekent dat de auto zelden zal moeten vervangen van onderdelen en onderhoud.
 7. Insurance . Het bedrijf garandeert de kwaliteit van hun product, omdat het verzekerde meer dan 30 miljoen roebel.
READ  Neo Forma - voeding voor gewichtsverlies: reviews, prijs, waar te kopen

Talrijke getuigenissen van klanten op de website van de verkopen wijzen op een hoog niveau van kwaliteit van het product. Herhaaldelijk gebruikers zeggen dat het smeren van het complex hielp hen de meest voorkomende problemen & mdash te overwinnen; het verminderen van het verbruik van brandstoffen.

Voordelen

Automobilisten additief voor motoronderdelen auto Valena SV is erg populair en in de vraag te worden. Het verklaart niet alleen de beschikbaarheid, maar ook zijn voordelen:

 • Wear preventie . De vloeibare vormen een speciale beschermlaag & mdash; servavit. Neutraliseert de wrijving, waardoor de delen lang te verslijten en houdt begintoestand.
 • Bescherming tegen microscheuren en onregelmatigheden . Servovit verzacht en egaliseert allerlei magnetron en ruwheid. Deze functie helpt om de wrijving te snijden.
 • Power . Voornamelijk als gevolg van de verbetering van het koppel, aanzienlijk verhoogt de kracht en het uithoudingsvermogen van de motor.
 • Een minimum van emissies . Additief voor onderdelen stoot minimale hoeveelheden giftige afvalstoffen. Het grootste deel van de brandstof wordt permanent verbrand in de verbrandingskamer. Dit heeft een positief effect niet de ecologie van het milieu.
 • Het brandstofverbruik . Stof reduceert ongeveer 20% van het brandstofverbruik.
 • Bescherming bij een koude start . De auto zal niet langer onderworpen aan de negatieve gevolgen die vaak voorkomen wanneer de motor warm-up in de winter.
 • Rare verversen van de olie . Het additief samenstelling een universele basis. Het gebruik van een enkele flacon van de stof zal u toelaten om te rijden zonder vervanging van de meer dan 40.000 kilometer.

Auto mechanics zijn sterk aanbevolen om een ​​smerende complexe Valena SV te gebruiken voor de gecoördineerde werk van de hele auto. Het product wordt gecombineerd met olie van elk merk. Geschikt voor auto’s moderne en oude monster.

Prijs

De prijs van Valena SV is 2390 roebel. De waarde van de goederen verminderd met maar liefst 50% als gevolg van de voorraad, die werkt op de website van de vertegenwoordiger van vandaag.

READ  Foolex - room: reviews, prijs, waar te kopen

Dit laat de kopers om het product te kopen tegen een betaalbare prijs en persoonlijk het effect van de nieuwe toevoegingen voor de auto te evalueren. Een concrete daling van de prijzen werd opgenomen alleen op het grondgebied van de Russische Federatie. Een netwerk van officiële leveranciers samen met de korting bieden een handige en zeer winstgevend scheepvaart in het hele land.

Voor een extra vergoeding, het bedrijf belooft om directe levering aan andere landen te regelen. In dit geval heeft de klant alleen betaalt voor de scheepvaart.

Waar te bestellen?

Kopen Valena SV op de officiële website van de directe verkoop handelsonderneming. Op de startpagina van de website elke bezoeker kan kennis maken met de beoordelingen van de klanten die moest een universele smeermiddel complex te gebruiken. Hier kunt u ook de vergunning en het certificaat van de kwaliteit van de bevestiging van de originaliteit van de verkochte goederen te vinden.

Na het invullen van het formulier, kan de klant de bestelling in een goede postkantoor ontvangt binnen 3-15 dagen. Nadat u alle gegevens van de Manager, verplicht gesteld zijn, wacht op de acceptatie brieven die uw verzoek kwam en verwerkt.

Bij ontevredenheid van de verkregen smeren complex, heeft de koper het recht om het pakket te weigeren in de eerste 14 dagen na gebruik van het product. De klant kan verzoeken om vervanging van het product, of zelfs om het te verlaten. In dit geval is het voorzien van een terugbetaling van de extra rente.

Universal toevoeging aan olie voor auto’s, motorfietsen, machines en vrachtwagens Valena SV nu volledige toegang voor iedereen automobilisten. Wat is Valena SV? Om op lange termijn prestaties van de motor te handhaven en het brandstofverbruik in meerdere malen te slaan, als je de toevoeging aan motoronderdelen auto Valena SV ….

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*