Thuis het mycelium van oesterzwammen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

In deze review zullen we ons richten op de home mycelium van de oesterzwam , waarmee je paddestoelen groeien in elke plaats handig voor U: privé en country house, garage, en zelfs in het appartement. Mensen begonnen om de champignons te eten voor een zeer lange tijd. Sommigen van hen gedroogd, gezouten en gebeitst, zagotavlivaya in petto voor de winter, anderen gebakken, gekookt en gestoofd. Maar, helaas, heel vaak eten van het voedsel bereid uit de verzamelde in het bos of gekocht in de markt van de paddestoelen leidt tot vergiftiging en zelfs de dood. Negatieve gevolgen kan leiden, ten eerste, de onwetendheid van een persoon als hij verzamelt eetbare paddestoelen giftig, en ten tweede, schimmel mutaties die maken het vrijwel niet te onderscheiden giftige paddestoelen uit eetbare, ten derde, hun vermogen om radionucliden, uitlaatgassen en toxische stoffen te absorberen dat gif het menselijk lichaam bij inname. Als je een grote fan van paddenstoelen, maar leven in een stad heel ver weg van het bos of in twijfel over de eetbaarheid van paddestoelen gekocht op de markt, bieden wij een alternatieve methode voor de teelt van champignons thuis . – oesterzwam mycelium

Inhoud:

Vandaag in de evaluatie bekijken we de eigenschappen klasse en het belangrijkste doel van de set van het mycelium. Leer hoe het werkt, wat de resultaten brengt en wat je moet doen om een ​​goede oogst te laten groeien. Om u te beschermen tegen fraude en echtscheiding fraude gaan vertellen waar het origineel (authentiek) paddestoelen zaden te kopen en te leren hoe u uw bestelling te plaatsen.

Het doel en de voordelen

Met de overname van thuis oesterzwam spawn Je krijgt een lage calorie, heerlijk en milieuvriendelijk product persoonlijk gegroeid. Het bijzondere van dit ras is dat het geen speciale zorg nodig heeft, tolereert schommelingen in temperatuur en geeft vrijwel geen geur tijdens de groei. Het belangrijkste doel van het mycelium is ervoor te zorgen high yield het hele jaar door, ongeacht de sneeuw, de regen, de wind of de bloementuinen en de zon schijnt

& nbsp;.

Bovendien, wanneer de teelt van champignons U krijgt:

 • de eerste oogst een week later na de landing;
 • natuurlijke paddestoel met een garantie van kwaliteit;
 • 100% eco-vriendelijke product dat niet radionucliden en GGO’s bevat;
 • met een set 5 kg nobele geurige paddestoelen.

Volgens de fabrikant en de klant beoordelingen maaltijden van deze paddestoelen beschikken over een grote intense smaak. Ze kunnen bakken, bakken, marineren en bak een verscheidenheid aan culinaire suplementkernijen die al uw familieleden het hele jaar door zal bevallen.

Vandaag de dag, kunt u dit product te kopen tegen een korting, dat is 53% van de totaal voor 1190 roebel , om een ​​goede winst uit te halen en op te slaan 1.350 roebel tot zijn begroting.

Als u nog vragen heeft over promotionele aanbiedingen, de groeiomstandigheden, methode en de timing van de levering van het mycelium, verlaat een verzoek in de vorm voor een gratis consult aan u in 10-20 minuten terug zal bellen met de manager en alle vragen te beantwoorden.

Get gratis advies over Home mycelium van oesterzwammen? & # 1059; & # 1082; & # 1072; & # Nomidol; & # 1080; & # 1090; & # 1077; & # 1089; & # 1074; & # 1086; & # 1080; & # 1085; & # 1072; & # 1089; & # 1090; & # 1086; & # 1103; & # 1097; & # 1080; & # 1077; & # 1076; & # 1072; & # 1085; & # 1085; & # 1099; & # 1077; & # 1074; & # 1087; & # 1086; & # 1083; & # 1103; & # 1093; & # 1085; & # 1080; & # Nomidol; & # 1077; & # 1080; & # 1086; & # Nomidol; & # 1080; & # 1076; & # 1072; & # 1081; & # 1090; & # 1077; & # 1079; & # 1074; & # 1086; & # 1085; & # 1082; & # 1072; & # 1084; & # 1077; & # 1085; & # 1077; & # 1076; & # Nomidol; & # 1077; & # 1088; & # 1072;

->

Vraag het aan de Manager alle vragen over de goederen.
Als de antwoorden die bij u past, kunt u de bestelling, rapporteert aan de Manager data voor de levering.

In het volgende gedeelte van de evaluatie zal je leren wat nuttige eigenschappen van de verscheidenheid aan paddenstoelen heeft.

Schat de prijs van de Home het mycelium van oesterzwammen:
(Evaluated 70 personen)

Eigenschappen en onderscheidende kenmerken van de variëteit

bij de teelt van champignons op de traditionele manier vereist een grote ruimte, veel energie en toewijding. Grote paddestoel plantage geplaatst in een geësuplementtrificeerd kas, aangesloten op de waterleiding, goed geventileerd, maar zonder tocht. En de eerste oogst moet wachten op het verstrijken van een periode van 14-21 dagen

& nbsp;.

Met de voorgestelde fabrikant paddestoel mini-boerderij, dingen zijn veel gemakkelijker als voor plaatsing van de bijzondere voorwaarden is niet vereist . Voor de teelt van oesterzwam spawn huis is perfect en de vensterbank in de keuken in het appartement of huisje grenst aan sierteeltproducten. Als gevolg hiervan krijgt u altijd verse producten geteeld met uw eigen handen, die nuttige eigenschappen die niet beschaamd om op te scheppen zijn heeft, en vermaken de buren of gasten

& nbsp;.

Wij bieden u om kennis te maken met de onderscheidende kenmerken van de paddestoelen:

 • het gemak en de eenvoud van de zorg;
 • het vruchtvlees is vlezig, en sappig, mals met een delicate champignon smaak
 • Het hele jaar door vruchtlichamen;
 • Low-calorie product – 100 g goed voor slechts 30-40 kcal;
 • het ijzergehalte bedraagt ​​11% van de nodige menselijke dagelijkse consumptie;
 • de structuur een groot aantal sporenelementen die nodig zijn voor normale werking van het hart en de bloedvaten, de bewegingsorganen en de huid, zoals kalium, fosfor, zink;
 • de aanwezigheid van vitaminen van de groep PP, D, E, en bevordert versterken van beschermende krachten organisme, verhoging van de sterkte van de tanden, om de conditie van de huid en haar aanhangsels te verbeteren.

Aan het einde van de recensie kun je recensies gelezen over het product en na te gaan of de eigenschappen vermeld door de fabrikant van het feit dat de consument in werkelijkheid in de champignon industrie.

in het volgende overzicht Je leert wat is inbegrepen in de set die bestemd zijn voor de teelt van champignons.

de set

Voor de teelt van champignons, is een speciale pallet vereist. Om een ​​hoge opbrengst thuis genoeg te verkrijgen om het mycelium te planten in een doos en op gezette tijden, met behulp van de spray om de bodem te bevochtigen

& nbsp;.

Laten we kijken naar wat er in de kit voor de teelt van kwaliteit, biologische champignons thuis:

 • Box met paddestoel substraat – 2 stuks;
 • Fles met spuiten voor kiemkracht – 1 PC;..
 • Manual op de teelt van champignons in de Russische taal – 1 exemplaar

< p> Irrigatie met spray versnelt het kiemen van mycelium en verhoogt de opbrengst. Het proces van het verkrijgen van de eerste oogst van champignons zal 7 tot 10 dagen na de landing van de paddestoel zaden.

Geef uw feedback onder herziening, ervaringen en mogelijkheden van het aandeel de groeiende als u al het mycelium van oesterzwammen gekocht en genieten van de smaak en het aroma van verse champignons.

Als je geen ervaring hebt de teelt van champignons, wanhoop niet, want in het pakket dat u zal gedetailleerde instructies voor de zorg, drenken en oogst, pre-om het te zien in het volgende deel van de herziening.

rate een huis het mycelium oesterzwammen:
(Geschatte 52 personen)

Hoe om gewassen te telen?

om een ​​hoge opbrengst s van champignons thuis of in het appartement geen speciale voorwaarden nodig zijn, maar het bestuderen van de gedetailleerde beschrijving van het algoritme van de teelt is nog steeds nodig

& nbsp;.

Verder raden wij u aan vertrouwd te maken met de technologie van de teelt van oesterzwammen champignonbroed thuis – stap voor stap:

 1. Maak de plaats , waar Je groeit champignons
 2. de doos te openen. verwijderen van een enkel pakket substraat.
 3. Bag gesneden langs de lijn.
 4. Behandel de bodem met een speciale samenstelling.
 5. door 8-10 dagen om de eerste oogst te verzamelen.

Opmerking. Irrigatie en hergebruik van de spray is afhankelijk van de tijd van het jaar en vochtigheid, waarvan de frequentie moet worden aangepast aan de aanbevelingen van de fabrikant, in de gebruiksaanwijzing beschreven.

Als u nog vragen hebben met betrekking tot de teelt van champignons thuis met behulp van de goederen, kunnen achterlaten als u een verzoek om gratis advies in het formulier in en u contact op met de manager en geeft aanbevelingen.

In het volgende deel van de evaluatie zullen we kijken naar waarom je paddenstoelen handmatig gegroeid de voorkeur moet geven.

rate het gebruiksgemak Thuis het mycelium oesterzwammen:
(Geschatte 60 personen)

Counterparts Hom e het mycelium van oesterzwammen

BioGrow biofertilizer

We raden u aan de recensie over milieuvriendelijk product te lezen – BioGrow biofertilizer. Deze meststof heeft een uitgebalanceerde samenstelling, die noodzakelijk en nuttig voor de bodem vitaminen en mineralen bevat. De samenstelling van de meststof maakt het mogelijk om een ​​ongekende oogst te bereiken, ongeacht de aard en de kwaliteit van cultuur, terwijl niet de smaak van rijpe vruchten en andere gewassen te breken. Uit onze review U kunt beoordelingen van de klanten die hun ervaringen gedeeld te lezen, en in staat om meer informatie over het product BioGrow weet zal zijn.

de voordelen van thuis paddestoel

op dit moment kas paddestoelen als je wilt kun je kopen in een supermarkt en op de markt, maar het nadeel is dat je kan geen controle over de omstandigheden waarin zij werden gekweekt, hoe vervoerd en hoe lang ze zitten op de teller, te wachten op een koper. Bij het kopen van gedroogde paddestoelen van de eigenaar op de markt die u zetten uzelf en uw hele gezin het risico van vergiftiging, want zelfs als u zeker bent van hun eetbaarheid, de inhoud van het product van zware metalen en radionucliden kan de maximumsnelheid overschrijdt. Maar wat grote fans van deze suplementkernij? Er is een oplossing – het is een huis het mycelium van oesterzwammen, zodat u biologisch, vers, suplementker en kwalitatief hoogwaardig product het hele jaar door eten

& nbsp;

Een van de belangrijkste. voordelen van de rassen zijn:

 • De eenvoud in de zorg;
 • Snel kieming binnen 8-10 dagen;
 • een verzameling waardig van de oogst (tot 5 kg van paddestoelen van het ene pakket);
 • het gebrek van een onaangename geur in de kamer;
 • de inhoud van een groot aantal van vitaminen en mineralen
 • Laag calorie-inhoud ,
 • Veiligheid bij het eten;
 • Bevat geen gifstoffen, giftige stoffen en radionucliden, gif het lichaam;
 • het verkrijgen van vers en kwaliteit van het product , en je hoeft niet te rennen naar de winkel.

in het voordeel van paddestoelen persoonlijk gegroeid in het huis, praten de beoordelingen van consumenten en experts op culinair gebied en catering. Reviews van consumenten van het mycelium van oesterzwammen thuis kunt u lezen in de commentaren, en de deskundigen om het volgende gedeelte van de recensie te lezen.

Enjoy de voordelen Thuis het mycelium van oesterzwammen:
(Geschatte 69 personen)

de deskundigen

culinaire experts onderstrepen de hoge smaak kwaliteit, heldere, volle smaak en veelzijdigheid van de klasse en met vertrouwen zeggen dat deze paddestoelen zijn geschikt voor eerste en tweede gerechten, pickles, marinades en snacks. Experts op het gebied van catering bevestigen de aanwezigheid van schimmels pulp van grote hoeveelheden eiwitten, vitaminen, mineralen, micro – en macro-elementen. Voedingsdeskundigen zeggen dat door het eten van een verscheidenheid aan paddestoel gerechten in het menselijk lichaam de enzymen die de afbraak van glycogeen en vet, en verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed te bevorderen. Verfijning van recepten van low-calorie paddestoelen doen het menselijke dieet is gevarieerd en uniek, die nooit kan Pall.

Let op! Pas op voor fraudeurs die onder het mom van echte producten aan de consument onervaren slip een nep en in plaats van de gewenste mensen gewas alleen maar teleurstelling en frustratie.

Vergeet niet dat u kunt aanvragen een telefoontje terug en in overleg met een gespecialiseerd bedrijf.

Get gratis advies over Home mycelium van oesterzwammen?

Vraag het aan de Manager alle vragen over de goederen.
Als de antwoorden die bij u past, kunt u de bestelling, rapporteert aan de Manager data voor de levering.

om het product te kopen en niet een echtscheiding en vreemdgaan oplichting, doorgaan naar het volgende hoofdstuk van de enquête en leert u hoe u bestelt en waar om het te doen.

Prijs en waar de oorspronkelijke product te kopen ?

Aan het supermarkt, op de markt of tuinbouw beurzen op een kit te kopen voor de teelt van oesterzwammen champignonbroed thuis U zult niet in staat, als producent rechtstreeks zijn product verkoopt tegen een betaalbare prijs via de officiële website (link hieronder).

< p> Maak uw bestelling correct en krijg het origineel (authentiek) product is mogelijk met stap-voor-stap de volgende algoritme

 1. de link ga naar de officiële website van de verkoper de uitvoering van het mycelium.
 2. op het bestelformulier in de lege psuplementken met de naam en uw telefoonnummer in te vullen.
 3. Klik op “order” .
 4. de operator tijdens een gesprek terug om de volgorde en geef de details van de transactie.
 5. bij aankomst van de goederen op het dichtstbijzijnde postkantoor ontvangt een bevestiging Opmerking .
 6. Ga naar de post, krijgen reeks voor de teelt van mycelium en alleen dan de kosten te betalen.
 7. Homemade oesterzwam mycel ium om goed te planten, verzorgen het volgens de aanbevelingen van de fabrikant, het verzamelen van een rijke oogst en verwennen hun dierbaren heerlijke paddestoelgerechten. Kom terug naar de site om ervaringen uitwisselen met andere gebruikers.

Vergeet niet dat je alleen zou moeten verlaten waarheidsgetrouw reviews , ongeacht ze positief of negatief, zoals beoordelingen door echte mensen consumenten de voorkeur in het beslissen over de voordelen en noodzaak van de aankoop.

Beoordeel de kwaliteit Thuis het mycelium van oesterzwammen
84.85 % ( 28 stemmen)

6,06 % ( 2 stemmen)

< span class = "stem-block__perc"> 9,09 % ( 3 stemmen)

stem
Delen d mening over het product: 33 persoon (a)

Als u de zorg over de kwaliteit van levensmiddelen, de champignons gekweekt thuis, zijn een goede keuze. Wij herinneren u eraan dat vandaag de dag wanneer u een mycelium U kunt extract een goede winst te kopen, als de prijs van de goederen wordt gereduceerd en is slechts 1190 roebel. De periode berekende actie weten we niet, maar wees gewaarschuwd dat bij het verstrijken van de voorwaarden, de kosten van een set voor de teelt van champignons weer deel uitmaken van 2540 roebel.

READ  de HD-scherm voor de bestuurder: reviews, prijs, waar te kopen
Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*