sunglasses Spy+: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Zonnebrillen Spy + & mdash; de onbetwiste hit van vorig en dit jaar. Beoordeling van de originele accessoire, die werd bijgewoond door de beroemde rallyrijder en de onderstaande snowboarder.

Over het merk

Amerikaanse bedrijf SpyOptic & mdash; centrum voor creatieve samenwerking van de beroemde sporters en ontwerpers, verenigd door de obsessie met sport, moderne technologie en mode. De gezamenlijke activiteiten van de creatieve geest sinds 1994, creëert originele producten die uitblinken door hun helderheid en functionaliteit. Onder andere, het bedrijf produceert en verkoopt: zonnebril, maskers voor snowboarders, oordopjes, zelfs sportkleding.

Een paar jaar geleden SpyOptic heeft een contract met een van de meest invloedrijke mensen in de sport business & mdash ondertekend; Ken Block. Naast het beheren van een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van schoenen voor extreme sporten, is Blok actief in extreme rijden, snowboarden, motorcross, schansspringen, rally. Spannende extreme video met zijn deelname behoren tot de meest bekeken op het internet.

Het resultaat van de samenwerking en SpyOptic Ken Block was de heldere, kleurrijke zonnebril SPY + HELM. U kunt ze op de officiële website van de distributeur te bestellen, die in elke stad van Rusland of Oekraïne, bijvoorbeeld, in Samara, Kursk, Krasnoyarsk, en zelfs in Donetsk. De originele enorme hit accessoires erkend als 2015-2016. The Block zelf merkt op dat dit schepsel is één van de meest succesvolle en coolste uitvindingen, waarvan de oprichting hij moest deelnemen.

Uiterlijk

Zonnebrillen SPY + te onderscheiden van de menigte zonnebrillen accessoires in het oog springende en vet, “a la de jaren ’90”. Grote lenzen volledig bedekken het oog en hun effectief bescherming tegen zonnestralen en wind. Stijlvol design en creatief ontwerp kunt u om zich te onderscheiden van de massa en de aandacht van anderen te trekken.

Het belangrijkste kenmerk van de lens & mdash; kleuren. Solide, donker “glas” geleidelijk te laten in het verleden. In hun plaats kwam helder, catchy, vrolijke lens vanaf nul polystyreen. Line zonnebrillen accessoires zijn zo divers dat zelfs de meest veeleisende en kritische koper in staat zijn op te halen uit de juiste schaduw zal zijn. Fashionistas wonen niet alleen in Moskou en SPb, maar ook in Barnaul, Penza, Omsk, en andere steden van Rusland en in het buitenland, zal de overzeese accessoire te waarderen.

Oor stukken van de bril van Ken Block is uitneembaar. Het is ook mogelijk om te mengen in overeenstemming met hun smaak voorkeuren en stijl. Skatova graphics & mdash; spaanderopvangzak.

Wie heeft Spy +

Zonnebrillen Spy + is een modern en trendy accessoire dat jongeren past, het bijhouden van de tijd. Ze perfecte aanvulling op elke jeugd stijl in de kleding, of het nu “grunge” of “punk” of “huis”.

Mannen en vrouwen in verschillende sporten, waaronder extreme, zal de accessoire ook graag. Speciale anti-glare coating elimineert de noodzaak om mijn ogen dichtknijpen. Ken Block zelfs vrijgegeven een interessante video, waaruit blijkt hoe populair brillen Spy + juiste versnelling autocoureur.

Business mensen die gedwongen worden om een ​​dresscode te volgen, maar zich willen onderscheiden van de menigte van “white collar” zullen ook dit artsy stuk. Punten in gedempte tonen is perfect voor de moderne klassieker pak.

Waar je ook bent, of het nu in Novocherkassk, Novosibirsk en Kiev, zonnebril SPY + zal uw ogen en de huid te beschermen tegen UV-stralen en accentueren individualiteit.

Voordelen

Spy + enorme populariteit heeft verworven, niet alleen omwille van zijn unieke design, maar ook door een aantal voordelen.

 1. Lenzen vervaardigd volgens de nieuwste unieke technologie die een hoog contrast van de transmissie en een levendige kleur voorziene beeld van garandeert. U zult duidelijk zien, zonder vervorming, wat vooral belangrijk is voor automobilisten en atleten.
 2. Heldere, nauwkeurige beelden zullen de ogen te redden van onnodige stress. De ogen zullen niet zo stam zal niet in de ogen en hoofdpijn.
 3. Vorm punten en het materiaal waaruit ze zijn geproduceerd, zal u toelaten om comfortabel voelen. Laat de tempels niet wrijven, niet de neus pads niet graven in de neus, oor stukken houden de bril in de gewenste positie.
 4. UV-bescherming zullen de ogen te redden van de scherpe pijn, pijn, vroegtijdige slijtage en achteruitgang van het gezichtsvermogen.
 5. Kwaliteit vakmanschap zorgt voor een lange tijd gebruik van het accessoire.
 6. SPY + kijk even goed op mannen en vrouwen.

Specificaties

Materiaal:

 • het handvat en rand bestaan ​​uit slagvaste kunststof acetaat;
 • lenzen krasbestendig polystyreen.

Kenmerken: kwaliteit UV-bescherming UV400.

Parameters:

 • lengtepunten (van tempels tempels): 145mm;
 • de lengte van een van de armen: 134 mm;
 • afstand tussen lenzen: 20-21 mm;
 • één lens: 52 x 48 mm.

Kleuren: gevarieerd.

Waar te koop

Om een ​​bril Spy + kopen, kunt u officieel distributeur werken rechtstreeks met de fabrikant en zijn dealers. Officiële distributeur website bevat informatie over het product, betalingsopties, levertijden en garanties.

Zonnebrillen Spy + & mdash; de onbetwiste hit van vorig en dit jaar. Beoordeling van de originele accessoire, die werd bijgewoond door de beroemde rallyrijder en de onderstaande snowboarder. Over het merk Amerikaanse bedrijf SpyOptic & mdash; centrum voor creatieve samenwerking van de beroemde sporters en ontwerpers, verenigd door de obsessie met sport, moderne technologie en mode. De gezamenlijke activiteiten van de creatieve geest van 1994 …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*