Spot-G – stimulerende gel voor vrouwen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is Spot-G?

Innovatieve middel van Spot-G is uitgegroeid tot een echte ontdekking voor vrouwen die niet tevreden zijn met de kwaliteit van de seks. Het werd speciaal ontwikkeld om de gevoeligheid van erogene zones te verhogen. Het resultaat is het gevoel van intimiteit levendiger. Tegelijkertijd verhoogde duur en frequentie van orgasmen.

De man een kans om te stijgen in de ogen van zijn partner. Het is genoeg om haar G-spot te stimuleren met een vinger, gesmeerd in dit unieke glijmiddel. De vrouw krijgt is zo indrukwekkend gevoel dat ze wilt ervaren opnieuw en opnieuw. Volgens reviews, het instrument stimuleert het ontstaan ​​van een orgasme tijdens elke geslachtsgemeenschap.

Seksuele stoornissen worden waargenomen in een groot aantal vrouwen, met inbegrip van jongeren. Velen van hen zijn niet tevreden met intimiteit met partners. Sommige hebben geen seksuele aantrekkingskracht ervaart. Anderen en zelfs de gedachte aan seks doet walgen u. Vaak lijken vrouwen pijnlijk bij het vrijen.

De redenen kunnen verschillende & mdash zijn; van psychologische fysiologische. Misschien is het gebrek aan plezier in seks is direct gerelateerd aan hormonale stoornissen of medicijnen. In ieder geval, het is niet normaal, en worden meestal het gevolg van familiale problemen. Bovendien, het ontbreken van regelmatige seksuele ontlading leidt tot de ontwikkeling van depressieve stoornissen. Volgens artsen, dit is vaak de oorzaak van hart- en vaatziekten.

daarom bij lage prikkelbaarheid, ontevredenheid over geslachtsgemeenschap, frigiditeit gel Spot-G is de optimale oplossing van het probleem. Het heeft een positief effect op emotionele en fysieke gezondheid. Steeds meer artsen voorschrijven deze innovatieve tool om hun patiënten als onderdeel van de complexe behandeling van seksuele stoornissen.

New Spot stimulerende gel-G & mdash; een unieke ontwikkeling van de Amerikaanse wetenschappers, die lange tijd geheim heeft gehouden. Alleen nu is het voor iedereen beschikbaar zijn.

Hoe werkt

Pas na 1-2 minuten na het aanbrengen van Spot-G aktiviziruyutsya de bloedtoevoer naar de genitaliën. Dit effect wordt bereikt als gevolg van de unieke natuurlijke component in de samenstelling & mdash; het aminozuur L-arginine. Als gevolg van de spieren van de vagina wenst, neemt de hoeveelheid uitgestoten vet.

intieme gel heeft een gunstige invloed op de werking van het gehele voortplantingssysteem. Daarom seksuele relaties worden erg helder. De sterkere vrouw is enthousiast en begint te intense orgasmes beleven. De man is vertraagde ejaculatie, waardoor de duur van de geslachtsgemeenschap verhoogt.

 • Stimuleert de bloedstroom naar de genitaliën . Verhoogt de gevoeligheid van de punt G om haar invloed op tijdens de geslachtsgemeenschap. Seks wordt langer in de tijd, en het gevoel is levendiger en diep. De vrouw begint om meerdere en intense orgasmes beleven. Verbetering van de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen voorkomt de ontwikkeling van gynaecologische aandoeningen.
 • Verhoogt secretie van geslachtshormonen . Tijdens onbeschermde geslachtsgemeenschap een vrouw krijgt van een partner androgenen. Ze zijn nodig voor het zwakke geslacht tot seksuele activiteit, snel denken en uithoudingsvermogen te verbeteren. Zonder de infusie van mannelijke hormonen buiten het vrouwelijk lichaam produceert ze zelf. Als gevolg daarvan slijt sneller.
 • Bevordert de hydratatie van de geslachtsorganen . Mits gemakkelijk en pijnloos inbrengen van de penis in de vagina. Ongemak wordt geëlimineerd.
 • Beschermt de huid tegen bacteriën . Enveloping de huid, is de functie niet mogelijk pathogene micro-organismen te sijpelen door de scheuren. Voorkomt het risico op ontstekingen en gynaecologische aandoeningen.
 • Heeft een complex effect op het voortplantingsstelsel vrouwen . Verhoogt libido en angst. In het resultaat van een normale psychologische toestand, verbetert de stemming. Parallel aan de normale metabole processen in het lichaam te komen.
READ  Sacrus - voor de correctie van de wervelkolom: reviews, prijs, waar te kopen

Het gebruik van een uniek smeermiddel aan op de G-spot te stimuleren helpt het paar om hun seksuele leven helderder te maken. Vrouwen zijn toegenomen angst en verschijnen intense orgasmes. Als gevolg daarvan, haar partner begint te meer voldoening uit intimiteit te krijgen.

Compositie

Alle ingrediënten in de Spot-G volledig natuurlijk en goed verdragen door het vrouwelijk lichaam. Geen chemische additieven worden verwijderd. Dus het ongemak tijdens of na de seks is volledig uitgesloten. De tool is niet verslavend, kan het worden gebruikt voor een lange tijd. De negatieve effecten en complicaties zijn uitgesloten.

Elk bestanddeel van de gel verantwoordelijk is voor bepaalde effecten. Samen zijn ze hydrateren de geslachtsorganen, het stimuleren van de secretie van vaginale smering, te voorkomen bacteriën. Geslachtsgemeenschap wordt een lange, aangenaam en veilig.

 1. Lubrajel 11XD is een speciale substantie die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel. Dekt de huid met de band en doorheen dringt vocht. Ingrediënt hydrateert de mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen, stimuleert de secretie van vaginale smering. Dit vermindert het ongemak gebeuren tijdens de geslachtsgemeenschap te wijten aan gebrek aan vocht. Verhoogt opwinding en, bijgevolg, verhoogt het plezier van seks.
 2. L-Arginine is een uiterst nuttig aminozuur. Het versnelt de bloedtoevoer naar de bekkenorganen, zodat de orgasmes komen sneller en vaker. Hun ernst neemt toe. Tegelijkertijd de stof stimuleert de productie van groeihormoon. Vecht ook vetafzetting, en bevordert de wondheling.
 3. Glycerine een component die in de samenstelling van veel cosmetica. Het hydrateert de huid actief.
 4. Phenoxyethanol is een uitstekende antiseptisch. Ook een stof effectief bestrijdt de groei van schadelijke bacteriën, infecties. Bevordert het verzachten van de weefsels.
 5. Ethylhexylglycerin een natuurlijke antioxidant die bijdraagt ​​aan hydratatie van de vaginale wand. Tegelijkertijd verhoogt het de afscheiding van natuurlijke smering. De invoering van de penis wordt comfortabel en pijnloos.
 6. Capriglione is uittreksel uit de kokosnoot. Het hebben van antibacteriële werking, remt de groei van bacteriën. In parallel, tonen en verzacht de huid.
Alle ingrediënten nuttig zelfs afzonderlijk, maar samen een zeer effectieve combinatie geworden. Libido wordt verhoogd in 100% van de gevallen, die de kwaliteit van het seksuele leven toeneemt.

Toepassingsmethode

In de instructies voor Spot-G om de tool te gebruiken stelt drie verschillende methoden om uit te kiezen. Een vrouw kan het direct invoeren in het gebied van de punt G. Haar partner dient om de penis te smeren voor een paar minuten voor intiem contact. Ook kan worden aangebracht op het condoom van de buitenkant. Alle 3 manieren leiden tot een aanhoudende direct effect.

READ  Tinedol - schimmel crème: reviews, prijs, waar te kopen

Ten geslachtsgemeenschap volstaat te persen uit de dispenser de hoeveelheid crème de grootte van een erwt. Breng het met een zachte massage. In het begin kun je een lichte chill en tintelingen voelen. Deze symptomen zijn absoluut normaal en ze binnenkort zal worden.

Het effect na het aanbrengen van de gel Spot G bespaart 45 minuten. Na deze tijd het effect meestal wordt verzwakt, zodat je de applicatie kan herhalen. Ondanks de onschadelijkheid van deze tool is het niet aan te raden om het vaker dan 2 keer per dag te gebruiken. Als smeermiddel niet wordt gebruikt, moet deze worden opgeslagen in niet-verlichte en droge plaats. In dit geval kan het worden gebruikt 3 jaar vanaf de datum van afgifte. Hoewel de verbruikte middelen zal veel sneller zijn.

Getuigenis

Volgens de statistieken, tot 40% van de vrouwen heeft nooit ervaren orgasme of ervaren is het uiterst zeldzaam. Om dit probleem op te lossen, en werd uitgevonden door een gel Spot-G. Hij laat de vrouw om eenvoudig plezier te bereiken op elk tijdstip waarop zij wil.

Regular seksuele release is belangrijk, omdat hun afwezigheid leidt vaak tot gynaecologische aandoeningen. Unieke en spannende tool om te gebruiken bij:

 • anorgasmia;
 • frigiditeit;
 • seksuele ontevredenheid;
 • de wens om meerdere orgasmes te krijgen.

Contra

Klinische proeven, die geleid Spot stimulerende gel-G, bleek dat het smeermiddel het lichaam niet schaadt. Het belangrijkste ding & mdash; om overdosering te vermijden en niet meer dan twee keer niet toe te passen per dag. Contra-theoretisch, nee. Voor volledige veiligheid van het product voor het stimuleren van de G-spot wordt niet aanbevolen bij vier gevallen:

 • overgevoeligheid voor één van de bestanddelen;
 • ziekten van de geslachtsorganen;
 • de zwangerschap;
 • de leeftijd van 18 jaar
Deze contra-indicaties zijn relatief. In de praktijk, maar was er geen enkel geval van manifestatie van allergieën of andere bijwerkingen.

Prijs

Intieme crème verkocht in 31 landen, met inbegrip van de GOS-landen, Europa en Centraal-Azië. Daarom is de kosten zijn afhankelijk van welk land je gaat om het te kopen. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van de prijzen.

READ  Detosil - effectieve, natuurlijke detox of marketing slurry? uw feedback

Waar te koop

Een innovatieve gel Spot-G wordt niet verkocht in de winkels en apotheken, je kunt het kopen alleen via het internet. Het wordt aanbevolen om waakzaamheid en voorzichtigheid te betrachten. Door de hoge effectiviteit en veel positieve feedback, het gereedschap wordt het voorwerp van fraude. Oneerlijke verkopers geponst formuleringen met dezelfde ingrediënten en verpakkingen. ze te kopen, loopt u het risico niet alleen financiële, maar ook hun gezondheid.

De enige manier om veilig winkelen & mdash; maak een reservering via de officiële website van de verkoper bedrijf. Je moet het land waar u de goederen te ontvangen, voert u uw naam en telefoonnummer te selecteren. De betaling gebeurt pas na ontvangst. Vergeet niet om de identificatiecode te controleren op de doos. Het is bedoeld voor de bescherming van goederen tegen vervalsing.

Details over Spot-G & mdash; intieme gel voor het ontwaken van seksueel verlangen bij vrouwen en de gevoeligheid van de erogene zones. Wat is Spot-G? Innovatieve middel van Spot-G is uitgegroeid tot een echte ontdekking voor vrouwen die niet tevreden zijn met de kwaliteit van de seks. Het werd speciaal ontwikkeld om de gevoeligheid van erogene zones te verhogen. Het resultaat is een gevoel van intimiteit zijn …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*