SnailMe (Snail Me) – Thai slak crème voor verjonging: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Beoordeling gezichtscrème SnailMe, op basis van geheime Achatina gigantische Afrikaanse slakken. Het effect voor het herstel van de bovenste epidermis, verbeteren huidconditie, rimpels.

SnailMe & mdash; wat is het?

Voor elke vrouw is het belangrijk om goed verzorgde mooie huid te hebben. Dat is de reden waarom velen bereid om veel geld en tijd besteden aan behandelingen, plastische chirurgie, dure crèmes. Snail room SnailMe kunt u de huid perfect te maken zonder het gebruik van drastische methoden. Dergelijke huidproblemen zoals: acne, ongelijke toon, ontstekingen, rimpels, huiduitslag, zijn eenvoudig op te lossen na het aanbrengen.

De crème verzacht het huidoppervlak, poriën, littekens, gladstrijken van rimpels. Aziatische schoonheden hebben het vermogen van de slak crème voor de waardigheid en mdash geëvalueerd; het is zeer populair in Thailand en werd een bestseller. Onlangs werd het beschikbaar op de binnenlandse markt van cosmetica.

Het geheim van het effect van de crème in het slijm Achatina. Met zijn hulp, de slak is in staat om alle scheuren, gaten en zelfs grote gaten die in de shell patch.

Waar te koop

Veel mensen vragen zich af kan ik kopen SnailMe in grote steden als Moskou, Kiev, SPb-het kan worden gekocht van een stad. Bij de apotheek, is het niet alleen verkocht op de officiële website van de leverancier.

Voor de aankoop moet het bestelformulier in te vullen op de website. Dan moet je wachten op de oproep Manager en adviseur. Hij zal de registratie te bevestigen en de volgorde in te dienen. Levering is snel aan een stad.

READ  Dietonus (Diaconus) - vermageringsdieetcapsule: reviews, prijs, waar te kopen

Prijs

De kosten van de crème SnailMe gepresenteerd op de website van de officiële leverancier met 50% korting en zal zijn:

 • Oekraïne UAH – 399,
 • Wit-Rusland & mdash; 339000 Bel. RUB
 • Kazachstan & mdash; tenge 5990,
 • Rusland en mdash; 990 RUB.

Hoe werkt

Om de veelzijdigheid te wijten zijn aan de samenstelling van: de geheime zwarte slakken gemengd met diverse helende kruiden. De samenstelling werd zorgvuldig geselecteerd door de beste specialisten. Vanwege het grote aantal essentiële sporenelementen in slak secretie, de huid voldoende voeding krijgt, is het noodzakelijk in het dagelijks leven. SnailMe kan niet alleen worden gebruikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, d é é spanhuls ;, handen.

Na het aanbrengen van de slak crème Het gezicht wordt gezonder uitzien, stralender en foutloos. Veel vrouwen die het gebruikt hebben een positief effect op rimpels, pigmentatie gebreken, mechanische beschadiging van de huid opgemerkt. De persoon meer gezond en jong. Het is belangrijk op te merken dat het slijm wordt gebruikt in het medium, de samenstelling is vergelijkbaar met de menselijke epidermis, dus het is perfect voor de huid en geeft een mooi resultaat.

invloed SnailMe’s:

 • Herstelt toon van de huid & mdash; Het elastisch en strak,
 • herstelt de huid na ontstekingsprocessen en mechanische beschadigingen, effectief verkleinen van de poriën verdwijnen zwarte vsuplementken, kleine littekens en striae,
 • < li> kalmerend effect op de geïrriteerde psuplementken van de dermis, vermindert de ontsteking, jeuk, wist huiduitslag,

 • Evens huidskleur , waardoor het een natuurlijke, gezonde kijk terug,
 • Heals microscopisch kleine scheurtjes, wonden, tekenen van ontsteking,
 • vermindert rimpels , het voorkomen van vroegtijdige veroudering,
 • hydrateert en voedt de diepe lagen van de dermis,
 • Verwijdert ouderdomsvsuplementken , sproeten,
 • < strong> Hypo-allergeen crème SnailMe geschikt voor vrouwen met een zeer gevoelige huid
 • Heeft een anti-bacteriële vermogen , zodat u snel en nauwkeurig aangescherpt alle laesies, littekens zijn ontstekingsprocessen
 • Verwijdert voeten crème kraai heeft geen contra-indicaties voor gebruik in de huid rond de ogen,
 • Verbetert de stofwisseling in de weefsels van de epidermis op cellulair niveau,
 • provoceert de generatie van het eiwit , met behoud van de vereiste niveau,
 • Bleekt de huid ,
 • Geeft stabiele langdurig resultaat voor de komende jaren, al zichtbaar in de derde week van gebruik.

Regelmatig gebruik van de crème herstelt de regeneratie van de huid, waardoor de productie van elastine en collageen.

Compositie

De crème SnailMe volledig natuurlijk en veilig voor het milieu. Het ontbreken van chemische componenten maakt het gebruik ervan voor de gevoelige huidtype.

Belangrijkste componenten:

 • De afscheiding van een gigantische zwarte slakken & mdash; heeft collageenvezels, chondroïtine, multivitaminecomplex, elastine, allantoïne. Een positief effect op de regeneratieve processen van de epidermis elke laag op de ondersteunende en bindweefsel.
 • Essentie van cipres is een traditioneel ingrediënt in de Aziatische volksgeneeskunde. Verwijdert ontstekingen, stimuleert de bloedcirculatie, verjongt.
 • Hyaluronzuur & mdash; dringt door tot in de diepere lagen van de dermis, vernieuw uw reserves in cellen, het aanvullen van hun vocht.

Door middel van deze componenten, het gereedschap is mild en aangenaam & mdash getroffen; niet een zwaar gevoel te verlaten na het aanbrengen, een vettige residu, trekt snel in .

De ingrediënten van de crème elkaar perfect aanvullen en het creëren van een echte elixir van schoonheid & mdash; een veilig en effectief. Actie complex en duurt vele jaren.

Gebruik instructies

Snail room SnailMe dient iedere dag te gebruiken. Het moet een tot twee keer per dag worden toegepast. Het aantal aanvragen is afhankelijk van conditie van de huid en het gewenste resultaat. Op de leeftijd van 35 jaar is het mogelijk om cursussen toe te passen. De duur van de cursus is afhankelijk van de algemene toestand van de opperhuid. Na 35 jaar de crème veilig kan worden gebruikt op een regelmatige basis.

Getuigenis

U moet de crème van toepassing indien er een dergelijk bewijs:

 1. ouderdomsvsuplementken, sproeten,
 2. Acne, puistjes, onrustige huid,
 3. De littekens, littekens van acne,
 4. Fine lijnen, de eerste tekenen van veroudering,
 5. Cracks, extreme droogte, schilfering.

Contra

De studies hebben de veiligheid van de middelen, dus voor de hand liggende contra-indicaties voor het gebruik ervan daar bevestigd.

Standing voor gebruik om een ​​dermatoloog te raadplegen over uw conditie van de huid en de duur van de cursus.
Bekijk gezichtscrème SnailMe, op basis van geheime Achatina gigantische Afrikaanse slakken. Het effect voor het herstel van de bovenste epidermis, verbeteren huidconditie, rimpels. SnailMe – wat is dat? Voor elke vrouw is het belangrijk om goed verzorgde mooie huid te hebben. Dat is de reden waarom velen bereid om veel geld en tijd op behandelingen, plastic …

besteden

READ  Cardiol- beoordelingen
Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*