SmileFactor kit voor het bleken van tanden: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is SmileFactor

Een mooie glimlach is de sleutel tot succes. Ze heeft een magnetisch manier om mensen naar hem toe en geeft een goed humeur zichzelf lachend. Smile is een teken van de openheid van de persoon. Het trekt en lokt. Maar wat als de kleur van de tanden wit genoeg doen?

Ieder mens wordt vaak geconfronteerd met het probleem van ongemak in de mond. We zijn beschaamd om in grote lijnen glimlachen en demonstreren bedekt met grijs-geel getinte tanden niet willen. Er zijn veel verschillende manieren om de gezonde kleur van de tanden te behouden. Maar, helaas, niet allemaal effectief zijn. Dure tandheelkundige ingrepen niet kunnen veroorloven, maar gewone pasta leverde niet het gewenste resultaat hebben.

Op advies van tandartsen om je tanden correct witter zonder schade aan hen, met behulp van moderne set SmileFactor. De kit bestaat uit een unieke whitening gel met een gepatenteerde formule en herstelt glazuur tandpasta.

Na 5-7 dagen van het gebruik van de kit, de kleur van de tanden-verlichting 4-5 tonen. Tandpasta heeft een therapeutisch effect. Herstelt glazuur en vecht tandbederf. Effect verwijdert donkerder in moeilijk bereikbare plaatsen tussen de tanden te bereiken en vernietigt de tand stenen.

Vandaag de dag, volgens de mensen die een nieuwe drug hebben ervaren geen effectieve en eenvoudiger voor thuisgebruik.

Hoe werkt

Het probleem van cariës achtervolgt elke persoon. Iemand dit proces is sneller, iemand langzamer. Het hangt af van het immuunsysteem-status. Sigaretten, koffie, sterke thee, snoep, natuurlijk ook laten onaangenaam residu. Zelfs regelmatig poetsen na elke maaltijd is niet in staat om de schending van de integriteit van het email te voorkomen.

Een groot gevaar voor de mens zijn ook van tandheelkundige stenen. Ze worden gevormd van levende en dode bacteriën, die is een kleverige film. Binnen 2 dagen van een dergelijke formatie omgezet in een vaste formatie van tandheelkundige stenen. Om ze op hun eigen te verwijderen is onmogelijk. Ze klampen zich vast zoals zeepokken naar het schip, en leiden tot ziekten, parodontitis, gingivitis, en uiteindelijk tot de vernietiging van de tand af te ronden.

Regular pasta kan niet volledig alle tandplak op de tanden. Dit geldt met name voor moeilijk bereikbare plaatsen. Je moet sterker medicijnen gebruiken.

Stel SmileFactor gemaakt van uitzonderlijk hoge kwaliteit materialen. Het product is gebaseerd op gelegd met blauwe gel om het glazuur te herstellen Amerikaanse technologie. De samenstelling van de componenten een natuurlijke concealer en voorziet basiszorg voor de mondholte. Is het glazuur niet beschadigen en voorkomt de afzetting van plaque en het optreden van tandcariës.

De belangrijkste elementen van de actie SmileFactor zijn:

 1. Veilige bsuplementen thuis.
 2. Complete verwijdering van verkleuringen van email en geel plaque.
 3. Verwijder karasneh zwarte vsuplementken.
 4. De vernietiging van formaties van tandsteen.
 5. Minder gevoeligheid.
 6. Werken in moeilijk bereikbare plaatsen.
 7. bevat geen gevaarlijke stoffen bevatten.
De toepassing van het bsuplementen van de drug in combinatie met tandpasta Theodent stelt u in staat om de beste resultaten te bereiken.

Compositie

De kit bestaat uit:

 1. Thermoplastische bitje ontworpen voor de boven- en onderkaak . Mond bewakers zijn dezelfde persoon kaak structuur voor elke persoon. Zo is de toepassing met hun hulp vloeistof gelijkmatig over het gehele oppervlak.
 2. De gel in injectienaalden. Ten bedrage van 3 stuks. In de samenstelling wordt gebruikt onschadelijk voor het tandvlees carbamide peroxide. Dankzij de unieke whitening actie plaatsvindt.
 3. Een spuit met een blauwe regenererende gel . Het wordt gebruikt om de gevoeligheid te verminderen en versterken de toplaag.
 4. Blue Ray lamp met een koel ultraviolet licht. Onder de speciale stralingsspectrum gering verwarmen van het bleekmiddel om de actie te verbeteren. Het niveau van de warmtelampen is minimaal en is “koud licht” genoemd.
 5. Gift tandpasta Theodent . Is een zeer effectief middel om plaque te bestrijden. Actief vecht holtes en andere orale ziekten.
 6. Tips op injectiespuiten voor het gemak van de toepassing van de vloeistof.
 7. De kleur layout van het glazuur om zijn toon te verbeteren.
Set SmileFactor groot als een middel voor de verzorging van de mondholte. Tandenpoetsen daarnaast andere pasta, is niet vereist, aangezien andere methoden bsuplementen.

Gebruik instructies

Het gebruik van de drug geen problemen veroorzaken. Maar vereist een zorgvuldige aanpak en de prestaties van alle regels van toepassing.

 1. Eerst moet u thermoplastische gebitsbeschermer gebruiken. Ze moeten weken in warm water zodat ze meer elastisch vorm. Hiervoor is het het beste om een ​​grote pot te gebruiken. Moet de bak onafhankelijk te verlagen om te voorkomen dat klonteren met elkaar.
 2. Plaats de lade in je mond en laat ze op de kwaliteit indruk van uw tanden.
 3. Cut siliconen handvat, verder geen actie te voorkomen.
 4. Breng een kleine hoeveelheid bsuplementen van de suspensie uit de spuit in de groeven van de tanden.
 5. Bakblik de gel terug in zijn mond.
 6. Schakel Blue Ray lamp (batterijen) en klem tanden. Het lijkt erop dat de tepel in de mond van een kind. Houd gedurende 15 minuten.
 7. Na de ingreep, spoel af met warm water mond.
 8. Herhalingsbehandeling met een revitaliserende gel blauw. De retentietijd van de gel kan 5 tot 20 minuten.

Minimum kuur is 14 dagen. Het gebruik van het geneesmiddel kan worden voortgezet op wil. Na 10 dagen van het gebruik van de drug, niet per se om elke dag te gebruiken. U kunt de procedure op een geschikte tijd voor u uit te voeren.

Getuigenis

De ontwikkeling van een geneesmiddel heeft het idee van het creëren van een universeel middel om een ​​goede verzorging van de mond te waarborgen en om de tanden een witte verschijning op hetzelfde moment geven. De fabrikant beschrijft openlijk de belangrijkste voordelen van het geneesmiddel, voordat andere middelen van dezelfde aard.

 1. Maakt waterstofperoxide bevatten. U kunt artikelen over het onderwerp van het bsuplementen van tanden met behulp van het in het huis hebben gezien. Echter, het effect ervan is zeer gevaarlijk. Slechts een paar van de toepassingen ervan kan leiden tot onherstelbare schade veroorzaken.
 2. Niet “eet” en heeft geen schade aan het glazuur. Het effect van Theodent tandpasta versterkt en stimuleert de groei.
 3. cariës vernietigt onderwijs. Verlicht de zwarte vsuplementken en voorkomt de vorming ervan in de toekomst.
 4. lichter de toon 3-5 keer. Quality het bsuplementen van tanden is afhankelijk van de natuurlijke kleur van de tanden van de houder.
 5. Verlaagt de gevoeligheid. Voorkomt de vorming oskoma bij het consumeren van zure voedingsmiddelen.
 6. Heeft geen kankerverwekkende chemische stoffen SLS bevatten.
 7. Bevat laag niveau van abrasiveness PDA. Dit betekent dat het medicijn is absoluut veilig voor de gezondheid bij inslikken.

Contra

Kit tanden bsuplementen Smallvector heeft geen bijwerkingen veroorzaken en niet schadelijk voor de gezondheid. Maar er zijn een paar afzonderlijke punten dat tandartsen waarschuwen:

 1. Een lichte aanraking van het geneesmiddel op de tong en in de mond. Het kan mild onaangename smaak veroorzaken.
 2. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar, zwangere en zogende moedermelk babies vrouwen.
 3. De whitening effect voor degenen die een beugel kan niet gelijkmatig gebeuren.
De drug is niet een remedie voor cariës. Mensen met een diepe Carissimi schade, moet u contact opnemen met uw tandarts.

Prijs

De kosten voor SmileFactor heel loyaal ten opzichte van de prijzen voor de dienst in de klinieken. De officiële site van de fabrikant is het aanbieden van speciale kortingen en aanbiedingen.

Op het moment dat u deel kunt nemen aan de actie “2 voor 1”, waarin, tandpasta Theodent niet opgenomen in de totale kosten van het artikel en is een geschenk. De korting op het product is 50%.

Waar

kopen

Kopen SmileFactor mogelijk op de officiële website van de leverancier. De apotheek deze drug is niet van toepassing. Betaling geschiedt na ontvangst van de goederen. Contact opnemen met een adviseur met de functie “callback”.

Geef jezelf een witte glimlach voor het bsuplementen van tanden SmileFactor. Wat is SmileFactor Mooie glimlach is de sleutel tot succes. Ze heeft een magnetisch manier om mensen naar hem toe en geeft een goed humeur zichzelf lachend. Smile is een teken van de openheid van de persoon. Het trekt en lokt. Maar wat als de kleur van de tanden wit genoeg doen? Elke persoon …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*