Smart Watch – slimme horloges: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Universal multi-functionele slimme horloges Smart Watch heeft de wereld van gadgets revolutie. De volledige review beschrijft de kenmerken, specificaties, mogelijkheden, prijs geautomatiseerd werk.

Wat is Smart Watch?

De technologische vooruitgang staat nooit stil. Van jaar tot jaar, onze technische geest verzinnen om een ​​toenemende hoeveelheid informatie in een dalende apparaat te zetten. Meer recent, de belangrijkste dragers van allerlei data was videobanden en diskettes. In hun plaats hebben de harde schijven worden geleverd. Vandaag de dag, de cumulatieve kampioenschap hield de miniatuur geheugenkaart en flash drive.

Hetzelfde verhaal met de klok. De moderne mens is niet genoeg van één soort van informatie van de pols apparaat. Om te weten dat uur, en u op de mobiele telefoon, die ook altijd bij de hand. Het tempo van het leven eist dat elke gebruikte gadget had verschillende functies. Dus het horloge heeft verloor zijn oorspronkelijke betekenis, en werd een regelmatige accessoire, zoals een stropdas of een riem. Het zou langer zijn, als op de wereldmarkt een Smart horloge niet is verschenen.

Smartwatch (eng . Smart watch) is een geautomatiseerd horloge apparaat met geavanceerde functies. Het houdt niet alleen spoor na verloop van tijd, maar voert ook andere belangrijke taken.

Uiterlijk

De eerste horloge met een programmeerbaar geheugen, werd uitgebracht in 1972. Ze opgeslagen en weergegeven 24 cijfers & mdash; een enorme hoeveelheid informatie op het moment. Na 10 jaar, zijn ze geleerd om te berekenen. Voor gegevensinvoer voegden zij een extern toetsenbord. Memory verbeterde modellen kunnen 2000 tekens bevatten. In 1984 verscheen kakofonie met miniatuur toetsenbord ingebouwd in het apparaat. Vervolgens werd voorgesteld de eerste pols apparaat dat is aangesloten op een personal computer. Het was een belangrijke doorbraak in het veld werken met de tijd.

De echte boom in de productie van slimme uren ervaren aan het begin van de eenentwintigste eeuw. In 2013 in de lijst van bedrijven, die zich bezighouden met de ontwikkeling van Smart W., waaronder giganten als Google, Acer, Microsoft, Apple, Sony, Toshiba, Samsung, enz. Volgens de prognoses van onderzoeksbureau IHS, in 2020 op de markt pols slimme gadgets zal groeien bijna 28 keer (van 3,6 miljoen eenheden in 2014-101.000.000).

Onlangs verscheen statistisch gegevens van Strategy Analytics blijkt dat smartloc in het laatste kwartaal van 2015 voor het eerst meer dan de verkoop van onroerend Zwitserse uurwerken.

Als iets van een kruising tussen een horloge en een kleine computer, een horloge geprogrammeerd om vele taken uit te voeren. Ze kunnen onder meer barometer, chronograaf, thermometer, rekenmachine, accelerometer, GPS, camera, enz. Wordt geleerd om de hartslag te meten, het bijhouden van uw route, om het aantal stappen te tellen om de kwaliteit van de slaap, enz.

READ  Bansi Bracelet gemaakt van zwart jade: reviews, prijs, waar te kopen

ze kan gegevens van andere apparaten, verwerken, terwijl de resterende interactie afzonderlijke, onafhankelijke inrichtingen. Staat de ondersteuning van draadloze technologie om een ​​verscheidenheid aan toepassingen, waaronder games tegemoet te komen.

Uiterlijk en ontwerp

Smart Watch als een gewoon horloge, bestaan ​​uit twee elementen: de dial-scherm en band.

Het is een touchscreen, heeft de vorm van een rechthoek, is de perimeter afgezet met zilver metalen frame. Zaak materiaal: duurzaam kunststof. Het display is gemaakt in overeenstemming met de Retina Display-technologie. Het heeft de hoogste kwaliteit, een uitstekende helderheid. De kleuren zijn helder, verzadigd. screen glas is zeer duurzaam, beschermd tegen krassen. Vingerafdrukken blijven niet aan de oppervlakte, eenvoudig te verwijderen.

De display heeft omgevingsverlichtingssensor. Het bepaalt de sterkte van het licht op de straat en binnenshuis. In overeenstemming met de ontvangen data verandert de helderheid van het beeld.

Met de Force Touch-technologie het aanraakscherm, kunt u de gewenste applicatie te selecteren, verander het ontwerp van de wijzerplaat, de actie te stoppen, zoeken naar adressen enz.

Aan de rechterkant knop is de Digitale Kroon. De linker heeft een luidspreker en microfoon.

Achter gemonteerde verschillende sensoren meten de hartslag hartslag, activiteit, verbranden calorieën, etc. kunnen detecteren zijn ook aan de achterzijde is een klein gat waarin de lader wordt geplaatst.

De band is gemaakt van silicone. Zeer zacht, geen wrijving. Heeft een aantal gaten, zal elke pols past. Comfortabele stijlvolle sluiting stevig houdt het apparaat op zijn arm. Kleuren afneembare riem divers.

Het futuristisch design, scherpe lijnen, streng. Waterbestendig. Ondersteunt een groot aantal talen.

Charger de ene kant heeft een USB-aansluiting, geschikt voor elke moderne laptop, computer of smartphone. Aan de andere kant is het volume een schijf in die zijn ingebed kleine contacten. Ze zijn verankerd aan de klok en zet de lading.

Opportunities

De prioriteiten zijn:

 1. Toont de tijd. De belangrijkste functie van uren blijft ongewijzigd. Ruime keuze aan wijzerplaten zal u helpen om de perfecte oplossing om uw smaak en stemming te vinden.
 2. Sinhroniziruete contacten. Smart horloge kan informatie te lezen over uw contacten van uw smartphone, waardoor ze in het geheugen.
 3. Hiermee kunt u communiceren. Na het sync kun je gesprekken direct vanaf uw Smartwatch. Speaker zal u toelaten om de microfoon & mdash horen; met hem te praten. Het geluid is vrij duidelijk, zendt goede microfoon het audiosignaal.
 4. Neemt het gesprek. Alle besproken kan worden vastgelegd.
 5. Shows Push notificaties. op het scherm snel pop-up melding van belangrijke gebeurtenissen, zoals de komst van SMS-berichten op de telefoon of over app-updates, programma’s.
 6. Met inbegrip van de camera op uw telefoon. Met een snelle beweging van je vinger activeer je de camera op uw smartphone.
 7. Speelt muziek. Songs opgenomen via Bluetooth. Verschijnt op het scherm van de speler, die u kunt gebruiken om nummers te wijzigen, gaat hen, enz.
 8. Werkt met standaard apps: geluidsrecorder, agenda, stopwatch, herinnering, wekker ( beltoon of trillingen).
 9. Leest de parameters van het lichaam. Dankzij geïntegreerde sensoren, de slimme horloge zal uw hartslag, de hoeveelheid verbrande calorieën, stappen ondernomen (afstand) te laten zien.
 10. Meet de kwantiteit en kwaliteit van de slaap.
 11. Geeft de tijd doorgebracht in een passieve toestand.
 12. Beschermt de telefoon. Als u uw telefoon vergeten, bijvoorbeeld, op een bankje, een klok, het niet vinden via Bluetooth, zal onmiddellijk een signaal geven.
 13. Werkt onder water. Ongeveer 30 minuten, zal het toestel in staat om volledig te functioneren onder water als gevolg van de bescherming van de IPX7.
READ  ChestBelt - houding corrector: reviews, prijs, waar te kopen

De universaliteit en veelzijdigheid van de horloges zal zelfs uw stoutste verwachtingen overtreffen. Zij voeren bijna alle taken die je van een normale mobiele telefoon uitgevoerd vóór de komst van smartphones en iPhones.

Daarnaast is de gadget is een groot fitness tracker. Het is ideaal voor mensen die een actieve levensstijl te leiden, omdat het de meest complete informatie over de toestand van de gezondheid geeft. Dankzij smartvac atleten in staat zijn om hun tijd te optimaliseren, om de effectiviteit van de oefening te bepalen, om het bereik van het overwinnen van afstanden, enz. Te berekenen zal

Informatie gelezen door het apparaat, zal u toelaten om te zijn meer bevoegde trainingsschema, zich te ontdoen van vermoeidheid als gevolg van een onjuiste berekening van de krachten.

Hoe te beheren een klok

Om uur rijden kan verschillen & mdash zijn; met behulp van gebaren en mechanische knoppen. Als over de gebaren, alles duidelijk is (touch control), dan is de bedieningsknop moet je vertellen in meer detail.

Aan de rechterkant is een ronde bol knop genaamd Digital kroon. Het heeft verschillende doeleinden, die worden beschreven in de instructies. De meest waardevolle zijn de functies:

 • Om terug te keren naar het startscherm . Het maakt niet uit welk tabblad je klikken op de Digital Crown, wordt u terug naar het startscherm vervoerd.
 • De overgang naar de wijzerplaat . Terwijl op het dashboard startscherm kunt u de wijzerplaat bewegen. Het is genoeg om te klikken eenmaal op de knop. Om de meest aansprekende naar uw smaak te kiezen, zet hem. Stoppen bij een optie, nogmaals op de knop.
 • Terug naar de laatst gebruikte app & mdash; dubbelklikt u op het Digital Crown.
 • De opening van de applicaties. Om het per ongeluk klikken op het pictogram junk te voorkomen, dient u de knop applicatie en open ze met één klik.
READ  CystoBlock capsules vs cystitis: reviews, prijs, waar te kopen

Als u slimme horloge

Progressieve gadget passen met vele mogelijkheden. universeel. Het past allemaal maakt het leven makkelijker voor iedereen.

Ideaal voor:

 • Actieve gasten. stappenteller en calorie teller gewoon mensen die betrokken zijn in de sport nodig. Ze zal ook nuttig zijn voor diegenen die om gewicht te verliezen en krijgen een slank figuur te zijn.
 • Automobilisten. Met smart klok drivers niet kan worden afgeleid door te praten over een mobiele telefoon. U kunt communiceren zonder het verwijderen van de handen van het stuur. Luidspreker en microfoon ingebouwd in het horloge dat perfect overbrengen en de geluidsgolven te detecteren.
 • Mensen uit het bedrijfsleven. Push meldingen over berichten, updates, kalender, herinnering is een onvervangbare assistent-managers en managers. U kunt altijd verbonden blijven. Je hoeft zelfs niet te bereiken voor de telefoon. Alle acties worden uitgevoerd met behulp van slimme apparaat.
 • Het dagelijkse leven. Gadget maakt ons leven makkelijker. Tijd doorbrengen met vrienden zal een nieuw niveau te bereiken. Volumineuze smartphones kunnen rustig liggen in zakken of zakken & mdash; kunt u met uren praten. SMS en chat-berichten worden gelezen op de weg.

Specificaties

 • De digitale Crown.
 • Het display Retina met Force Touch.
 • Speaker, microfoon.
 • Om 18 uur levensduur van de batterij.
 • De lichtsensor.
 • hartslagmeter, accelerometer, gyroscoop, stappenteller.
 • Bluetooth 4.0.
 • Wi-Fi (802.11 b / g / n bij 2,4 GHz).
 • weerstand Water.

Afmetingen en gewicht

 • Dikte: 10,5 mm.
 • Lengte: 38,6 mm.
 • Breedte: 33,3 mm.
 • Gewicht: 40 gr.

Equipment

 • Smart horloge.
 • Strap.
 • Het opladen.
 • Manual.

Prijs

Voor unieke apparaat met grote functionaliteit, de prijs is redelijk. In Rusland is het 5490 roebel per eenheid product. Als u een lagere prijs & mdash vinden; Misschien bent u op zoek naar een nep verkopen. In dit geval zal het moeilijk zijn om iemand te beschuldigen, als het apparaat plotseling helemaal niet of tekort zal schieten in een korte tijd na de aankoop. Om geld terug te keren voor een lage kwaliteit goedkope goederen u zult nauwelijks in staat zijn.

Waar te koop

Om een ​​echte Smart Watch te kopen, moet je naar de website van de officiële distributeur, in samenwerking met de fabrikant en maak een verzoek. Na enige tijd zult u contact opnemen met de manager van het bedrijf. Voor hem, zult u in staat om alle vragen die je hebt over het product vragen, bespreken het proces van levering en betaling.

Universal multi-functionele slimme horloges Smart Watch heeft de wereld van gadgets revolutie. De volledige review beschrijft de kenmerken, specificaties, mogelijkheden, prijs geautomatiseerd werk. Wat is Smart Watch? De technologische vooruitgang staat nooit stil. Van jaar tot jaar, onze technische geest verzinnen om een ​​toenemende hoeveelheid informatie in een dalende apparaat te zetten. Meer recent, de grote media …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*