Smart Scan Tool – scanner: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Blader unieke diagnostische gadget Smart Scan Tool waarin de tijdige identificatie van het voertuig storingen mogelijk maakt en om te besparen op bezoek STO.

Wat een Smart Scan Tool

De auto is hetzelfde lichaam als mensen, alleen levenloze. Het mechanisme van voertuigen en mdash; slechts een gestroomlijnd proces waarin alle stappen moet gaan in een bepaalde volgorde. Elke kleine beschadigingen of kleine storing in functionaliteit kan leiden tot ernstige gevolgen. Wekelijks oproep aan de STO voor de preventie van de computer diagnostiek is het onwaarschijnlijk dat iemand zal zijn is duur en vaak onpraktisch. Het is veel makkelijker om hetzelfde uit te voeren professionele kijk jezelf met scanner Smart Scan Tool.

Een klein toestel dat heeft opgedaan populariteit tienduizenden chauffeurs die een reputatie als een grote assistent gewonnen. Met het, kunt u op elk gewenst moment om uit te zoeken wat het probleem in het systeem leidde tot een bepaalde fout. Het hoeft niet te gaan naar het tankstation. Geen behoefte om geld te geven aan specialisten die dezelfde scan te produceren. Met SmartControl zul je in staat zijn om kleine problemen en storingen te identificeren en op te lossen.

Ziet eruit als een scanner?

Auto scanner ELM 327 smart compact rechthoekig apparaat afmetingen zijn iets groter dan luciferdoosje. Aan de voorzijde van de inrichting toets aan / uit schakelaar. Hiermee kunt u de batterij te sparen en laat de adapter in de auto. In sommige versies van de gadget, deze knop is niet beschikbaar, zodat de adapter moet ik voortdurend trek de diagnose-connector.

Het frontpaneel ook geplaatst een ander soort beeldscherm (3 PCs.). Men wijst op macht, de andere twee tonen het proces van informatie-overdracht. Case Smart Scan Tool kan van verschillende kleuren zijn. Hun vormen zijn precies hetzelfde.

Hoe kan ik een diagnose te stellen?

Diagnose van de auto met zijn handen wordt uitgevoerd in verschillende fasen.

 1. In de eerste plaats op een computer, tablet of telefoon is het raadzaam om een ​​programma dat gegevens leest van de adapter te installeren. De instelling wordt niet moeilijkheden veroorzaken. Op de schijf die wordt geleverd met de ELM 327, is gedetailleerde instructies.
 2. Dan moet je de locatie van de diagnostische connector OBD2 vinden en de gekochte apparaat. De locatie van de connector afhankelijk van het merk en model van het voertuig. In de meeste gevallen wordt nabij de stuurkolom (linksonder). Het kan ook onder het dashboard recht onder het dashboardkastje in de buurt van de ECU; op de middenconsole onder de sigarettenaansteker, enz. Als de LED’s op het voorpaneel knippert intensief begonnen met het proces van het vinden van problemen.
 3. Via Bluetooth voor informatie over de status van de “ijzeren paard” zal worden overgedragen aan de gebruikte middelen voor het ontvangen van informatie. Lezen live streaming, resultaten informatie in real time. De processnelheid. De resultaten kunnen worden verkregen binnen enkele minuten.

De taken van de inrichting:

 • detecteert storingen in de werking van de motor naar faaloorzaken;
 • berekent de toename van het brandstofverbruik;
 • identificeert problemen in de esuplementtronica;
 • vindt de sensoren niet meer goed functioneren;
 • herstelt de fout.

In de databank van de gadget meer dan 3000 verschillende codes om fouten aan te geven. ELM 327 zal het motortoerental, druk in het inlaatspruitstuk te berekenen, zult u merken de ruststand zal de berekende belasting waarde te bepalen. C koelvloeistof, de exacte hoeveelheid verbruikte brandstof, de druk, de snelheid van de aandrijving, de scanner zal t & deg tonen. Het zal ook toezien op de toestand van het brandstofsysteem, de snelheid van de luchtstroom. Geef de absolute positie van de gashendel, pulsbreedte van mondstukopening, etc.

Voordelen Smart Scan Tool

Een innovatief multi-functionele ontwikkeling Canadese fabrikant Elmelectronics voor alle merken en modellen van auto’s die steunen de OBD2 aansluiting. Het grootste deel van de voertuigen die in de Verenigde Staten na 1996 en na 2001 in Europa na 2005 in Rusland. Ook de adapter is compatibel met dieselmotoren, geïnstalleerd 2004.

Scan hulpmiddel voor het voertuig diagnostiek Smart Scan Tool ondersteunt de CAN-protocol voor de communicatie van de ECU met extra voorzieningen. Dit geeft u de mogelijkheid om te werken in real time met hoge snelheid overdracht en verwerking van de resultaten. Netwerktopologie “bus” is een harde foutcontrole, het toezicht op hun preventie. Zeer goed bestand tegen storingen.

Andere voordelen:

 • Veelzijdigheid. Adapter kent vele toepassingen voor verschillende platforms (bijv. Scanmaster-ELM, Torque, Dashcommand, OBD Auto Doctor ELMScan Toyota, etc.). Als gevolg van deze diagnose kan worden gedaan, niet alleen van de computer, maar ook vanaf uw telefoon of tablet.
 • Veelzijdigheid. Toegestaan ​​om grafieken, opnemen logs te trekken, uit te schakelen op het dashboard lamp fouten, enz.
 • Convenience. Geen draden, extra kabels. Gegevens worden gelezen via een draadloze Bluetooth-verbinding.
 • Savings van de diagnose een HONDERD. De aankoop verdient zich snel terug.
 • Energie. Hiermee kunt u de oorzaak van de storing nauwkeurig te bepalen.

Unieke diagnosticus zal nuttig zijn om alle eigenaren voertuig. Vooral zuinig zal het systeem in landelijke gebieden waar de dichtstbijzijnde honderd mijl. Het gebruik van dit apparaat zal het aantal oproepen naar een tankstation voor niets tot een minimum te beperken, bespaart zowel tijd als geld.

Wat kan de scanner?

Berekent de acceleratie van 0 tot 100. Displays figuren in verschillende meetsystemen. In staat om informatie die kan worden afgedrukt exporteren.

Scan instrument voertuigdiagnose Smart Scan Tool staat:

 • en zichtbare de foutcode (DTC): bijvoorbeeld p0104 “Defecte een stroommeter van de lucht,” Р0217 motor oververhit raakt, Р0174 ‘lean’, enz. wordt ook rekening gehouden met de speciale codes ontwikkeld door.
 • Om de snelheid van de krukas te laten zien.
 • Om de echte fouten te melden en te corrigeren als ze niet de directe interventie van de mechanica vereisen.
 • Om het probleem op te lossen met de steeds knipperende Check Engine knop.

Wanneer u de computer diagnostiek

Computer diagnostiek wordt aanbevolen, zodra de volgende zaken:

 • vsuplementkerige transmissie;
 • gevoeld onderbrekingen in de werking van de motor;
 • knippert de storing controlelampje op het instrumentenpaneel;
 • als het voertuig onderworpen aan diverse preventieve maatregelen (verversen, onderhoud, bougies, spoel de injectoren, aanpassen kleppen en dergelijke);
 • de herziening was een lange tijd geleden.
Ben zeker om de auto te inspecteren voor problemen die u nodig hebt bij het kopen. Vooral als we het hebben over de overname van de voormalige gebruik instantie.

Technische parameters

 • spanning in op state: 12 V;
 • het bestaan ​​van een interne beveiliging tegen overspanning en kortsluiting;
 • LEDs USB Tx / Rx, OBD Tx / Rx en Power;
 • de adapter is geïnstalleerd op connector OBDII;
 • processor: ELM327;
 • de informatie wisselkoers: 9,6 of 38.400 baud.

PC-eisen:

 • OS: vanaf Windows 98, en nog veel meer;
 • Processor: Intel Pentium 150 MHz en meer;
 • RAM: ten minste 16 MB;
 • schijfruimte: tenminste 50 MV;
 • Bluetooth.

Diagnostische programma’s op de schijf:

 • 15 programma’s voor de laptop en PC;
 • 7 prog. voor Android;
 • 5 prog. voor Windows CE;
 • 3 prog. voor Windows Mobile;

Prijs

Reading reviews Smart Scan Tool, zult u merken dat een aantal “automobilisten” klagen over de vermeende opgeblazen de kosten van de gadget. Ze zeggen, kunt u het systeem tegen een lagere prijs. Ja inderdaad je kunt. Alleen goedkoop apparaat zou van weinig nut zijn. De overgrote meerderheid van goedkope apparaten zijn slecht functionerende, het missen van een groot aantal ernstige fouten. En levenscyclus hebben ze een heel kort.

Scanner Smart Scan Tool is een betrouwbare assistent. De database bevat een groot aantal codes dat de problemen met de “ijzeren paard” te geven. Als gevolg van dit falen analyse efficiënter wordt uitgevoerd. Fouten worden snel geïdentificeerd en ook snel geëlimineerd. Canadese ontwikkeling is ook gediagnosticeerd, wat te doen voor honderd. Alleen nemen ze geld voor, en u met zijn eigen scanner in staat is vrij om te controleren.

Dergelijke duidelijk voordeel, evenals de kwaliteit van de inrichting, de duurzaamheid, flexibiliteit en gevouwen bestaande prijs & mdash; 1990 roebel. In aanvulling op de kosten van het product zelf zul je moeten betalen en transportkosten. Hun waarde is afhankelijk van de afstand van uw locatie.

Waar te koop

Enorme voordelen voor eigenaars van voertuigen, het apparaat heeft een golf van fraude opgewekt. Alleen officiële distributeur werken rechtstreeks met de fabrikant, garandeert 100% kwaliteit van het product. Dus voordat je iets koopt, lees de voorwaarden van de verkoop, prijs, koopman recensies, dus niet te lopen in een nep. Pas op!

De officiële distributeur biedt een Smart Scan Tool te kopen is geen prepaid, een zogenaamde “kabeljauw”. De essentie van deze wijze van betaling als volgt: de verkoper verstuurt de goederen per post & rarr; kom je naar het dichtstbijzijnde postkantoor en controleer de ontvangen goederen & rarr; als u tevreden bent, betaalt u voor de aankoop in de afdeling. Overdracht van het geld aan de distributeur door medewerkers van e-mail.

Deze betaalmethode is zeer winstgevend, omdat je geld te betalen niet voor de kat in de zak, en eigenlijk ontvangst van de goederen. Daarnaast heeft de verkoper garandeert 100% terugbetaling als u niet tevreden bent.

bestellen de scanner Smart Scan Tool moet u:

 • ga naar de website van de uitvoerder;
 • vul alle velden (naam, telefoonnummer);
 • wachten op een telefoontje van een werknemer van de verkopende onderneming;
 • om alle nuances van de levering te bespreken. De operator zal u ook vertellen of de scanner op de machine, waar is de diagnose-aansluiting, enz .;
 • de goederen te verwachten.

Bij het verzenden van uw pakket, wordt het een nummer toegewezen. Dit aantal zal naar uw e-mail of telefoon worden gestuurd. Op het u in staat zal zijn op te halen uw artikel in de e-mail. Het pakket wordt verzonden op de dag van inschrijving. Voor het verlaten van het product gaat kwaliteitscontrole.

De scheepvaart wordt allemaal gedaan in Rusland. In afgelegen uithoeken van het land het pakket is maximaal 2 weken. Inwoners van de hoofdstad en St. Petersburg kan de scanner binnen 2-3 dagen te krijgen na bestelling. De koerier levering mogelijk. In dit geval wordt de betaling aan de koerier. Het product is gecertificeerd.

Smartscantm & mdash; een garantie voor het vertrouwen in veilig rijden!

Bladeren unieke diagnostische gadget Smart Scan Tool waarin de tijdige identificatie van het voertuig storingen mogelijk maakt en om te besparen op bezoek STO. Wat is Smart Scan Tool Auto & mdash; hetzelfde lichaam als mensen, alleen levenloze. Het mechanisme van voertuigen en mdash; slechts een gestroomlijnd proces
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*