Smart horloge GPS voor kinderen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Gegevens over unieke uitvindingen voor kinderen en mdash; Smart horloges, het verstrekken van vrede moeders als de kinderen gaan naar school, klassen, lopen. Tracker kunt u de ligging, de verplaatsing van hun geliefde kind te controleren.

Wat zijn de Smart horloges

Kwaliteit polshorloge, bedoeld voor schoolkinderen. Smart horloges hebben een eigentijds design. Zorgen voor nauwkeurige positionering van de baby. Toon tijd, bovendien voorzien van een groot aantal handige functies: app voor iOS, Android-apparaten. Het programma installeert u op mobiele gadgets ouders: tablet, smartphone.

De applicatie-instellingen in staat te stellen alarm SMS-bericht ontvangt. De waarschuwing komt als de student verandert de gebruikelijke route, ging op een gevaarlijke afstand. De gadget kunt u volgen elke stap van uw kind. De app legt het pad van de beweging automatisch met behulp van diensten zoals Yandex kaarten Google.

Instellingen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen, zal de student niet in staat zijn om te veranderen, uit te schakelen, instellingen. De batterij volgens de uitvinding op een lithium-polymeerbasis. Capaciteit ondersteunt het opladen van drie dagen.

Vormgeving en ontwerp

Het ontwerp is modern, trendy. Kinderen enthousiast hebben betrekking op heldere accessoires. Smart horloge voor kinderen is verkrijgbaar in drie rijke kleuren: groen, blauw, roze.

Materiaal

Het materiaal van producten is protivoallergennye silicone van uitstekende kwaliteit. Veiligheid hoge silicium, zoals voedsel, die bij de vervaardiging van speelgoed, hoogwaardig kookgereedschap.

Ontwerp

Kijk uur stijlvol, het aantrekken van de aandacht met zijn helderheid. Uiterlijk zijn ze niet anders dan standaard digitale. Het ontwerp oplossing is eenvoudig:

 • Niet overladen met onnodige elementen.
 • De monochrome wijzerplaat een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken.
 • Fijne riem stevig op de arm van een klassieke gesp.

Hoe werkt het?

Werk Smart Horloge van de Baby moet worden uitgebreid overwogen. Voor de student is het een lichte, stijlvolle accessoire te laten zien aan vrienden. Bijzonder indrukwekkend is de aanwezigheid van een verscheidenheid aan functies: calculator, snelkeuzetoetsen, alarmen, andere. Met één druk kunt u vrienden noemen. Als hij verloor, zal moeder in staat zijn om hem te vinden met behulp van de tracker op de kaart.

Vanuit het perspectief van de ouders, de voordelen van deze gadget meer. Het verbetert de veiligheid, houdt de ouder kalm. Management is in de handen van de moeder, vader. Ze kunnen de bewegingen van het kind te controleren, om te horen wat er gebeurt, terwijl op het werk, thuis, elders.

De belangrijkste voordelen horloges voor de kinderen Navigator:

 • Training van de tijd controle,
 • De mogelijkheid om te zien mijn zoon, dochter op de kaart op elk gewenst moment
 • Navigator is altijd in een vrijgegeven toestand en alle verplaatsingen van de eigenaar op te nemen
 • het is vrijwel onmogelijk om te verliezen & mdash; ze goed zijn vastgemaakt op de hand, het kind altijd op
 • Echt zonder de kinderen kennis af te luisteren wat er gebeurt, wanneer geliefden niet in de buurt. Dit is vooral belangrijk als er conflicten zijn op school of onder collega’s,
 • Kijk voor kinderen met een ingebouwde & mdash; in telefoon- ontvangen oproepen vanaf nummers die in de database worden geregistreerd als opgelost. Andere kamers hebben toegang,
 • Wanneer het apparaat van de hand wordt verwijderd, de ouders te weten komen over dit via SMS,
 • Gadget is voortdurend in het op staat. Self-ontkoppeling van het kind onmogelijk is,
 • Om het niveau van lading ouders controleren kan op afstand
 • Geschiedenis van de beweging wordt bewaard voor meerdere dagen,
 • Process vertrouwelijke ; kijk uit voor Tsjaad kan alleen ouders
 • Ook grootouders kunnen contact opnemen met het kind. Het hoeft niet om de applicatie op hun apparaten te installeren wanneer het kopen van een moderne smartphone. De oproep afkomstig is van een mobiele telefoon.

Extra functies die geen instellingen nodig hebben:

 • Intercom mogelijkheid van communicatie via spraak,
 • Bericht die bestemd zijn voor de uitwisseling van SMS-berichten,
 • Health die verantwoordelijk is voor het tellen van de stappen, de duur, de afgelegde afstand, calorieën besteed, kunt u de kwaliteit van de slaap te controleren.
 • Footprint vangt de gehele route voor een bepaalde periode kunt u de geschiedenis van de beweging van het kind weten.
SMS alert waarschuwt voor een aantal gevaren in real-time. Sluit altijd op tijd een waarschuwing ontvangen.

De handleiding

Smart Horloge van de Baby hebben de volgende kenmerken:

 • Weeg 35 g
 • Batterij: 3,7 V, 400mA
 • Grootte: 31x52x11.8 mm
 • Micro-SIM-kaart
 • de locatie berekening van de GPS-licht (op straat) en LBS ( in de kamer)
 • Cellular network: netwerken 850/900/1Snail Me / 1900МГц

Voordat bewerking die u nodig hebt om een ​​SIM-kaart ” micro” en kies het minimum tarief plan.

Het installeren van het programma op de bovenliggende telefoon, moet je alle functies te testen. Nuttig om kennis te maken met alle mogelijkheden.

Eigenschappen

Het apparaat heeft de volgende kenmerken:

 1. Kind of gadget de GPS tracker (GPS-tracking),
 2. Vorm een ​​digitaal horloge op de hand
 3. De processor apparaat is MTK G, 364 MHz,
 4. Monitor & mdash; 0,96 inch,
 5. Verbinding & mdash; GPS / GSM / GPRS,
 6. Een locatie & mdash; GPS AGPS Beidou aanwijzing,
 7. Ingebouwde apparaten: speaker, Bluetooth, microfoon.
Bovendien, het horloge meet de hartslag van een kind, dat hij de stappen deed, verloren calorieën. In geval van gevaar is er een SOS-knop.

Prijs

Op de officiële website van de vennootschap-vertegenwoordiger een Smart horloge voor kinderen met GPS wordt aangeboden met 50% korting:

Waar om te kopen

Buy Smart horloges voor kinderen zijn beschikbaar op de officiële website. Onafhankelijk van de stad, kan het horloge worden besteld in Moskou, SPb, Kiev, Minsk, Novosibirsk, Krasnojarsk, en andere steden via het internet.

Genoeg om invullen van een aanvraag, daarna bevestigen. De bestelling kan worden ontvangen binnen 1 10 dagen.

Beoordeling unieke uitvindingen voor kinderen – Smart horloges, het verstrekken van vrede moeders als de kinderen gaan naar school, klassen, te lopen. Tracker kunt u de ligging, de verplaatsing van hun geliefde kind te controleren. Wat zijn de Smart horloges kwaliteit polshorloge, bedoeld voor schoolkinderen. Smart horloges hebben een eigentijds design. Zorgen voor nauwkeurige positionering van de baby. Toon tijd, hebben daarnaast …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*