Sliminazer – adviezen en prijs, opmerkingen, hoe werkt het?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Hello! Voortzetting van de reeks van beoordelingen middel voor gewichtsverlies herziening van het afslanken Sliminazerinazer. Ongeveer een jaar geleden verloor ik veel pond, het uitoefenen op de loopband en door het eten van een gezonde voeding, maar onlangs begon ik op te merken dat de kleding zat op me strakker. Toen besloot ik om mezelf te wegen en was geschokt om te zien dat je hebt opgedaan meer dan vijf pond. Ik moest om te zetten de figuur, heb ik besloten om toevlucht te nemen tot onconventionele middelen, namelijk het afslanken patch. Het onderzoeken van de beoordelingen, koos de nieuwe Sliminazer.

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Voordat ik hoefde niet om iets dergelijks te gebruiken, maar ik dacht dat uit de patch, in ieder geval geen kwaad kan vertrouwen hebben in het geval van diverse soorten thee zijn, shakes en andere voedingssupplementen. Dus besloot ik dat geen enkel risico en beval deze ongewone product in de online winkel. Nu vertel ik je er alles over.

Vormgeving en verpakking Sliminazer

Patches Sliminazer werd verpakt in een doos van karton. Er zaten plaatjes in de afzonderlijke zakken dunne transparante polyethyleen.

De vlakjes zelf bestaan ​​uit twee lagen. De eerste laag papier en heeft een beschermende functie. De tweede hoofdlaag wordt gemaakt van wit poreus materiaal geïmpregneerd met plantenextracten. In het midden is een platte ronde magneet en aan de zijkanten van de kleverige strips.

Het aantal vlekken in de verpakking varieert 10-200. Eerst kocht ik een pakje van dertig platen, maar ze eindigde heel snel, en moest een andere volgorde te doen. Dus als je van plan bent om de pleisters lijmen voor een paar probleemgebieden, stel gewoon een paar pakketten, dan zul je een korting te maken.

De actieve componenten van de Sliminazerinazer

Sliminazer oppervlak in contact met de huid, geïmpregneerd met een speciale samenstelling, die gebaseerd is op Tibetaanse kruiden. De pleister bevat de volgende fragmenten:

 • wortel Alisma;
 • haagdoornfruit;
 • sesamzaadjes;
 • hout harsen.

Dus de patch bestaat uit natuurlijke componenten met een sterk effect, en tegelijkertijd veilig is voor de mens.

Hoe werkt de Sliminazerinazer

Deze remedie voor gewichtsverlies zoals een pleister, werkende transdermale wijze, dat de meest effectieve en veilige. De actieve bestanddelen van de pleister in het lichaam van de kortste weg – rechtstreeks door de huid, waar zij geen veranderingen ondergaan en blijven geconcentreerd en gunstige eigenschappen. De magneet is aan het vel gehecht, een extra masserende werking en bestraft de absorptie van stoffen die niet verspreid zijn door het lichaam, en handelen op die plaatsen waar het nodig is.

Stoffen, doordringende door de huid, te omzeilen het spijsverteringskanaal en hebben geen invloed op de lever, de nieren en andere organen. Het maakt de patch volledig onschadelijk gereedschap en onderscheidt zich van de meeste moderne supplementen voor gewichtsverlies bij de maaltijd.

Het effect van het gebruik van de pleister

Gebruik van Sliminazer getoond met een beetje overgewicht of zelfs obesitas. Natuurlijke ingrediënten van de patch, doordringende het lichaam via de huid, maken het de volgende maatregelen:

 • breken subcutane vetafzettingen en cellulitis te elimineren in het behandelde gebied;
 • helpt om overtollig vocht te verwijderen en te verlichten zwelling;
 • blokkeren de absorptie van vet, sucrose en zetmeel uit voedsel;
 • versnellen uitscheiding van giftige stoffen.
 • Al deze processen op hun beurt leiden tot lagere gewicht en de algemene gezondheid te verbeteren.
 • Hoe u de pleister gebruikt u

Sliminazer wordt als volgt toegepast:

 1. Wilt u een douche te nemen en droog de huid met een handdoek, vermijden van enige crèmes en lotions.
 2. Dan moet je de patch uit de verpakking halen en trek het papier laag.
 3. Vervolgens moet u een vel kleefzijde hechten aan het gewenste gebied van het lichaam, een beetje druk en glad.
 4. De pleister kan worden geplaatst op de buik, rug, bil-, heupen en schouders, afhankelijk van welke gebieden moeten worden aangepast. Het aantal vellen te verlijmen tegelijkertijd niet beperkt.
 5. Laat de patch op het lichaam voor een periode van 00:40 dag. Op dit moment moet je niet proberen om de plaat te bevochtigen, te strakke kleding niet te dragen, en over het algemeen beter om het niet te onnodig aan.
 6. Na de gestelde termijn zorgvuldig verwijderen van de Sliminazer uit de huid, was het gebied van het lichaam met zeep en water, droog en vervolgens toepassen van een bodycrème of om de nieuwe plaat steken in het geval, wanneer de patch wordt gedragen continu.
 7. OL>

  Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

  Als u een afslankende patch gebruiken ook nodig zijn om een ​​paar belangrijke regels te kennen:

 • Leaves Sliminazer zijn voor eenmalig gebruik, dus na gebruik moeten ze weg en niet opnieuw lijmen geworpen worden.
 • U kunt de patch niet van toepassing op de gebieden van de huid waar er open wonden of ander letsel.
 • Mensen die gevoelig zijn voor allergieën en het hebben van een gevoelige huid, de pleister moet met voorzichtigheid worden gebruikt.

Wanneer correct toegepast, is de pleister geen bijwerkingen hebben, of het nu maagklachten, huiduitslag en andere problemen.

Contra Sliminazer

Echter, er zijn categorieën van mensen die Sliminazer kunnen worden gebruikt. Deze omvatten:

 • de zwangere en zogende vrouwen;
 • vrouwen tijdens de menstruatie;
 • lijden aan endocriene ziekten, waaronder diabetes;
 • kinderen onder de 12 jaar.

Mijn ervaring van het verlies Sliminazer

Ik begon met behulp van de patch zodra deze wordt ontvangen. Om dit te doen is heel eenvoudig – u hoeft alleen maar vast te houden op het lichaam van zelfklevende vellen na een douche en alle. Ik plakte de pleister op de buik, dijen en billen, dat is de dag dat het kostte me vijf Grand. De bladeren verliet ik alleen ‘s nachts, dat wil zeggen, we hadden zeven of acht uur per dag. Ze zijn gemakkelijk gelijmd, niet veel ongemak veroorzaken, dus slaap ik deed geen pijn. Waarschijnlijk kunnen ze gemakkelijk worden gedragen tijdens de dag.

Verwisselbare bladen ook gemakkelijk, moeiteloos en zonder pijn. De huid onder de pleister ik niet roodheid of peeling, hoewel die mogelijkheid werd gewaarschuwd in de instructies.

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Op het moment dat ik de Sliminazer gebruiken voor bijna twee weken. Gedurende deze tijd wist ik bijna een halve kilo te verliezen, en over een duim in de taille en heupen, en de huid in deze plaatsen is merkbaar aangedraaid. Ik ben blij met dit resultaat! Misschien iemand die hij lijkt bescheiden, maar in eerste instantie te zwaar was ik niet geweldig en ik heb hun dieet en lichaamsbeweging niet aanpassen. Ik denk dat degenen die meer moeite doen om gewicht te verliezen sneller, maar ik hou van deze modus. Zal binnenkort beginnen om de machine te gebruiken.

Dus ik ben zeker Sliminazer geven een positieve evaluatie.

Voordelen:

 • natuurlijk en onschadelijk deel;
 • een eenvoudige manier te gebruiken, veroorzaakt geen ongemak en doet niet hinderlijk zijn;
 • werkt via de huid, dus geen noodzaak om twijfelachtige medicijnen te nemen;
 • vermindert effectief lichaamsvet en helpt om gewicht te verliezen;
 • invloed op die gebieden waar het nodig is.

Dit gewichtsverlies product echt werkt: het geeft een gegarandeerd resultaat en niet schadelijk. Zou het aan iedereen het verliezen van gewicht! Koop Sliminazer is beschikbaar tegen een lage prijs van vertrouwde winkel op de onderstaande knop. Laat je reviews!

Sliminazer voor похуденияSliminazer afslanken patch is handig en gemakkelijk te use.Written door: НастяSliminazer mijn vriendin gekocht en genoten voor een paar maanden. Dus ik dacht bij mezelf te kopen. Ze verloor 8 kg, maar Pro sport worden niet vergeten, maar eet zoals gewoonlijk. Was beduidend slanker. En ik moet de maag te verwijderen, de rest is normaal, en dat alles kapot.