Skinformer tonic striae en cellulitis: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Skinformer tonic striae en cellulitis

Alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 Wat is Skinformer?
 • 2 het werkingsprincipe tonic
 • 3 Compositie
 • 4 Verwerking
  • 4.1 Indicaties
  • 4.2 Contra

 • 5 Prijs
 • 6 Waar

Volledig beoordeling effectieve tonic kopen striae en cellulitis Skinformer: werkingsprincipe, samenstelling, contra-indicaties, prijs, waar te kopen

Wat is Skinformer

de huid is het meest.? belangrijkste van menselijke organen. Het beschermt ons tegen een breed scala van invloeden van buitenaf. Als gevolg van de complexe dop kunnen we niet bang voor wind, zon, water, de meeste micro-organismen. De huid is betrokken bij thermoregulatie, water-zout metabolisme (transpiratie), de synthese en accumulatie van vitamine D, uitscheiding van zouten, geneesmiddelen, toxinen, enz. Maar onder invloed van uitwendige of inwendige factoren kan vervormen. De meest voorkomende vormen van vervorming van de buitenhuid zijn striae en cellulitis.

Oorzaken van striae (ook wel striae) kunnen actief lichaamsbeweging, gewichtstoename, hormonale onbalans bij adolescenten, aantal ernstige ziekten. In veel vrouwen striae optreden tijdens de zwangerschap en na de bevalling. En vooral tegen de gevolgen van het dragen van een kind last maag, borst en dijen.

De vervorming van de huid bij cellulitis is het gevolg van structurele veranderingen in de onderhuidse vetlaag. Dit verstoorde microcirculatie en lymfatische uitstroom. Met andere woorden, geaccumuleerd onder een beschermend omhulsel vetweefsel dikvloeibaar en uitstulping. De huid wordt een beetje sinaasappelschil. Belangrijkste oorzaken:. Slechte voeding, erfelijkheid, hormonale stoornissen, etc

De beschreven veranderingen in de structuur van de menselijke schaal, zo niet grote fysieke ongemak, maar leiden tot een veel psychische problemen. Vandaag de dag, de aanwezigheid van cellulitis en striae wordt beschouwd als niet esthetisch te zijn. Daarom worden de wetenschappelijke laboratoria van de wereld voortdurend op zoek naar manieren om deze schendingen aan te pakken

Tonic Skinformer -. Een levendig voorbeeld van succesvol onderzoek en ontwikkeling, uitstekende omgaan met striae en “sinaasappelhuid” .

Het werkingsprincipe tonic

Eenmaal op de epidermis, wordt het gereedschap snel geabsorbeerd verrijking alle huidlagen werkzame bestanddelen. Deze componenten zijn gunstig voor de epidermis, dermis en hypodermis. Een speciaal ontwikkelde bio-Si vector-matrix verzacht de huid, herstellen de elasticiteit en natuurlijke structuur.

Sommige bestanddelen van de crème handeling direct aan de vetophopingen opgehoopt onder de dermis. Ze activeren metabole processen, het helpen van de huid zichzelf te ontdoen van onnodige lipide bagage. Transport van biologische vloeistoffen, het terugkrijgen, beter natuurlijk metabolisme

Zo, de crème Skinformer beïnvloedt.

 • Striae. Ze worden minder merkbaar. De huid in het vervormde gebied wordt aangedraaid. Bindweefsel, “salatova” de ruimte breaks van de lederhuid en de opperhuid, krijgt een uniforme kleur. Cosmetische het geneesmiddel voorkomt het verschijnen van nieuwe striae.
 • Cellulite. Fat cellen, het stimuleren van de componenten van de room, het verlaten van de onderhuidse weefsels. Het verbeteren van de stofwisseling. Geharde plaque geleidelijk zachter worden, op te lossen en laat het lichaam samen met het afval van het leven. De huid wordt afgevlakt “sinaasappelhuid” verdwijnt.
 • De algemene toestand van het containment. Innovatieve product zorgt voor een liftend effect. Helpt om te gaan met haarscheurtjes, bijvoorbeeld tijdens de lente van beriberi, wanneer de huid wordt blootgesteld aan microtrauma. Verhoogt tugor, geeft de natuurlijke kleur.

voordat deze naar massaproductie Skinformer tonic is klinisch getest, die vrouwen die betrokken zijn bij de bovengenoemde onvolkomenheden verschillende stadia. De gemiddelde resultaten van het onderzoek liet het totaalbeeld van de gereedschappen te bepalen:

 • 62% verlaagt het volume van de maag;
 • 84% vermindering van het aantal striae ;
 • 78% gaat spek;
 • 57% afgenomen pijn in gebieden zwaar getroffen door cellulitis
Cream striae. op het lichaam Skinformer heeft een effect op lange termijn. Het voedt zachtjes en voorkomt het verschijnen van nieuwe striae en cellulitis hobbels.

Compositie

De hoofdcomponent van een revolutionaire cosmetisch product is een complex van voedingsstoffen aan bindweefsel matrix Si herstellen. Het bestaat uit: water, glycerine, lecithine, sorbitol, xanthaangom, methylsilanol van mannuronaat, diatomeeënaarde. Laten we de samenstelling van de onderdelen te onderzoeken.

 • Glycerol (Glycerine) . Hydrateert, verzacht, geneest, reinigt, beschermt en voedt de huid. Glycerine is één van de meest gebruikte ingrediënten in cosmetica. Handhaaft de integriteit van de buitenlaag, een natuurlijke barrière tegen bacteriën en vervuiling. Handhaaft het evenwicht van water.
 • Lecithine (Lecithine) . Verzacht en diep hydrateert. Begunstigt regeneratie van cellen. Stelt de talgklieren.
 • Sorbitol (Sorbitol) ook verzacht de huid, maakt het fluwelig.
 • xanthaangom (Xanthaangom) < / strong>. Absoluut veilig polysaccharide. Uitstekende verdikkingsmiddel, stabilisator.
 • methylsilanol mannuronaat (methylsilanol mannuronaat) . Klinische studies bewezen dat het verhoogde de inwerking van vocht helpt te hydrateren en verhoging van de elasticiteit van de menselijke schaal. Effectief bestrijdt cellulitis. Versterkt de extracellulaire matrix. Stimuleert de levensvatbaarheid van de cellen. Activeert de synthese van collageen, vertraagt ​​het proces van de vernietiging ervan.
 • Diatomeeënaarde (Diathomeaceous aarde) . Sedimentair gesteente voornamelijk gevormd diatomeeën. Op grote schaal gebruikt in cosmetica vanwege de uitstekende mogelijkheid om door te dringen in de diepere lagen van de opperhuid en schoon te maken. Regenereert de huid, bestrijdt ontsteking. Schort de afbraakproces in het bindweefsel

Naast Si matrix is ​​ook de vitamines.

 • Retinol palmitaat (retinylpalmitaat) . Oplossing van vitamine A verbetert weefsel metabolisme. Hydrateert de opperhuid, verwijdert littekens, stimuleert regeneratie. Helpt bij de productie van collageen en elastine.
 • tocopherolacetaat (tocoferol acetaat) , of vitamine E. Biedt het verschijnen van nieuwe cellen. Verbetert de bloedcirculatie, waardoor de cellen meer verrijkt met zuurstof en voedingsstoffen. Geeft elasticiteit en stevigheid van de dermis. Versterkt intracellulaire membranen, herstelt intercellulaire communicatie. Verwijdert gifstoffen en vrije radicalen.
 • D-panthenol (D-Panthenol) of provitamine B5. Normaliseert de cellulaire stofwisseling, verhoogt de sterkte van de collageenvezels. Versnelt het herstel van de huid. Een effectief instrument voor littekens, striae bestrijden.

Niet minder werkzaam bestanddeel vernieuwde anticellulite Skinformer gehydrolyseerd elastine (Gehydrolyseerd elastine) . Gebruikt om te beschermen, te herstellen, hydrateren. Produceert een mild liftend effect

Een ander ingrediënt genaamd Diazolidinyl ureum (diazolidinylurea) -. Antiseptische. Conserveermiddel tegen bacteriën en schimmels.

De gecombineerde werking van al deze componenten een positief effect op de huid. Striae en littekens verdwijnen, cellulitis pleisters verwijderd.

Verwerking

Crème van striae op het lichaam Skinformer wordt ook gebruikt, zoals de meeste cosmetica.

 1. grondig reinigen de gevoelige huid van vuil en vet, met behulp van gewone zeep of speciale scrubs.
 2. Veeg gereinigde gebieden droog.
 3. Spray het hele beschadigde gebied.
 4. < li> Licht massage bewegingen zachtjes verspreiding van de vloeistof over het oppervlak

 5. haast je niet om te kleden -. laat Sinformer weken naar beneden.

Om positieve resultaten te versnellen, gebruik tonic 2 maal per dag. Wanneer uitgesproken striae en cellulitis stadia 3-4 sproei 3 keer per dag aanbevolen.

De eerste merkbare verandering zal verschijnen op 2-3 week. De complexiteit van het probleem en de individuele kenmerken van een organisme kan het bereiken van het resultaat te vertragen, zelfs voor een week de tweede.

Het is belangrijk te onthouden dat om zich te ontdoen van cellulitis mogelijk vast te houden aan een zacht dieet en het uitvoeren van zelfs eenvoudige lichaamsbeweging. Het bereikte effect gaat verloren als je weer begint te veel gebakken, vet eten, gerookt. De spray zal fungeren van de buitenkant, de interne problemen die de afzetting van lipiden veroorzaakt, moet u op te lossen met de hulp van de juiste voeding en lichaamsbeweging. Vergeet niet om voldoende vloeistoffen die zal helpen het lichaam te reinigen verbruikt.

Als de oorzaak van cellulitis is uitgegroeid tot een ernstig gezondheidsprobleem, het gebruik, Sinformer moeten zijn gecombineerd met een medische behandeling door een ervaren technicus voorgeschreven.

getuigenis

Cream Skinformer weergegeven aan mensen die lijden aan:

 • cellulitis in verschillende stadia;
 • striae op de buik, dijen, borsten;
 • striae oefenen;.
 • haarscheurtjes van de huid

ook de spray kan worden gebruikt als een profylactische de bovengenoemde problemen te voorkomen.

Contra

deel van Sinformer uit hypoallergene componenten volledig compatibel met de menselijke huid. Het is dus absoluut veilig voor alle mensen. Heeft allergische reacties veroorzaken. Goedgekeurd voor gebruik door zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven.

Als u een hyperactief immuunsysteem voor gebruik, raadpleeg dan een immunoloog en / of een allergoloog.

Prijs

Innovatief design is bekend in vele landen, dus koop Skinformer op het grondgebied zich uitstrekt van West-Europa naar Centraal-Azië.

Skinformer prijs zonder verzendkosten:

 • in Rusland – 990 roebel;
 • Azerbeidzjan – 24 manats;
 • in Armenië – AMD 13990;
 • in Wit-Rusland – 290.000 roebel;
 • in Bulgarije – 59 leva;
 • in het Verenigd Koninkrijk – £ 60;
 • in Hongarije, 8900 HUF;
 • in Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk – € 39;
 • in Griekenland, Cyprus – 29 EUR;
 • in Kazachstan – 5390 tenge;
 • in Kirgizië – 1399 kg;
 • in Letland, Litouwen, Estland – 24 Euro;
 • in Moldavië – 399 Moldavische lei;
 • in Nederland, 60 euro;
 • in Polen – 139 PLN;.
 • in Roemenië 139 rol
 • < li> Turkije – 99 Lira;

 • in Oezbekistan 99.000 soums;
 • in Oekraïne – 399 UAH;
 • in Kroatië – kun 299;
 • in de Tsjechische Republiek – CZK Gastrenit;
 • in Zwitserland 60 francs.

In aanvulling op de kosten van het product zelf zul je ook moeten verzendkosten te betalen.

Waar te koop

Bewezen efficiency Sinformer en de immense populariteit van de instrumenten om te vechten cellulitis en striae gaf aanleiding tot een golf van fraude. Om zich te beschermen tegen ondeugdelijke producten gekocht bij oplichters, is het noodzakelijk om het product alleen met een erkende distributeur bestellen. Hij werkt samen met de fabrikant of de officiële vertegenwoordiger van de fabrikant direct. Daarom is de kwaliteit van de gekochte nevel gegarandeerd.

Om crème Skinformer bestelt, moet u de applicatie te verlaten op de officiële website van de uitvoerder. Na een korte periode van tijd wordt u gecontacteerd door de Manager. Het zal levering details te geven en zal uw vragen over onze producten te beantwoorden.

De betaling gebeurt pas na ontvangst van Skinformer. In het magazijn kunt u de authenticiteit van het product kan verifiëren.

Verzending naar Rusland:

 • 2-3 dagen in Moskou en Sint-Petersburg;
 • tot 2 weken in afgelegen hoeken van de Russische Federatie.

de officiële distributeur van werken in overeenstemming met de wetten over de rechten van de consument en de verkoop op afstand. Het garandeert het recht op restitutie en de privacy van de geproduceerde transacties

Volledige beoordeling effectieve tonic voor striae en cellulitis Skinformer:. Principe van de actie, de samenstelling, contra-indicaties, prijs, waar te kopen. Wat is Skinformer? De huid is de belangrijkste van menselijke organen. Het beschermt ons tegen een breed scala van invloeden van buitenaf. Als gevolg van de complexe dop kunnen we niet bang voor wind, zon, water, de meeste micro-organismen. De huid neemt deel aan thermoregulatie, zout en water …
Skinformer tonische striae en cellulitis
Skinformer tonische striae en cellulitis

< div> 2016/03/18

admin

De populariteit van een product

85

Ga op te slaan

Algemene beoordeling: 2,8 ( 2 stemmen)

Для кожи От целлюлита От растяжек 2016-03 -18

admin

->

Delen

READ  MaxiVisor - capsules voor weergave: reviews, prijs, waar te kopen