Shape Up Belt – film-sauna om gewicht te verliezen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De sauna effect kan worden gevoeld zonder een bezoek aan speciale psuplementken om te zwemmen. Het is genoeg om de wrap een unieke wrap Shape Up Belt, die snel te ontdoen van de extra ponden in probleemgebieden te maken. Een overzicht van de laatste ontwikkelingen is hieronder weergegeven.

Wat is Shape Up Belt?

regelmatige bezoeken aan sauna voordelen lichaam. Het verzacht niet alleen en ontspant het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem, versterkt de hartspier, reinigt de huid. Daarnaast is de stoom versnelt de stofwisseling: bij hoge temperaturen het openstellen van de poriën uitgescheiden het overtollige water en zout, begint het lichaam om harder te werken, sneller om calorieën te verbranden. Dus een bezoek aan de sauna is de perfecte bron hulpmiddel voor degenen die wensen te verliezen snel een paar extra ponden.

Maar vaak te bezoeken plaatsen die zijn ontworpen om te kunnen glijden, kan nog niet alles: het is niet genoeg tijd, geld. Bovendien thermische procedures veel contra. Verkoudheid, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, problemen met de bloedsomloop, nieren, astma, diverse chronische ziekten te blokkeren toegang tot de sauna veel mensen. Maar om er goed uitzien en een goed gevoel iedereen wil! Daarom wetenschappers die oprecht willen helpen meer vrouwen gaan werken slank, trim figuur, bedacht een speciale wrap-sauna Belt Shape Up met de thermische effect. De actie is gericht op het probleem te kampen hebben met overtollig lichaamsvet.

Uiterlijk en ontwerp

De uitvinding lijkt op een conventionele dikke film voor huishoudelijk gebruik. Geschilderd in roze toon. Kleur onder invloed van water, is afwasmiddelen en hoge temperaturen niet veranderen. De film is dun, maar zeer duurzaam. Afmetingen: 110 x 30 cm

verpakt in zak van polyethyleen. Verschillende keren gevouwen en gewikkeld rond een tab karton. Op de achterkant van de verpakking is de handleiding. De grootte van kunststofzak: 13 x 19,5 x 0,5 cm

Netto gewicht: 70 gr.

Materiaal

sauna film Shape Up Belt is gemaakt van kunstmatig gecreëerde lage druk polyetheen. Het heeft een grote veiligheidsmarge. Extremely slijtvast en duurzaam. Immuun voor schadelijke milieu-factoren en de meeste chemicaliën. Hiermee kun je diverse manipulaties uit te voeren, zal de integriteit en de kwaliteit van het materiaal ongewijzigd.

READ  Skinformer tonic striae en cellulitis: reviews, prijs, waar te kopen

Hoe werkt het?

Het principe van de uitvinding is vrij eenvoudig, maar effectief. Hechten stevig aan het lichaam, folie-sauna niet mogelijk de epidermis te koelen. De huid wordt geleidelijk opgewarmd, de poriën open en zweten wordt intenser. Lokale broeikaseffect en activeert de stofwisseling. Overtollig water en afvalstoffen worden uitgescheiden. Stagnerende vetophopingen beginnen in energie te verwerken. Vetreserves zijn langzaam aan het verdwijnen.

De resultaten van het gebruik van de Shape Up riem:

 • versnelling van de stofwisseling;
 • vetverbranding, vertraagd “in reserve”;
 • de verbetering van de conditie van de huid (het wordt meer zacht en sappig en gereinigd);
 • de uitscheiding van zouten, toxinen;
 • gewichtsverlies in de buikstreek;
 • de verbetering van de bloedcirculatie.

Voordelen

De wrap is een vrij efficiënte methode om overgewicht. Maar het gebruik van keuken plasticfolie voor deze doeleinden heeft een aantal nadelen. Het is slecht onderhouden op het lichaam, vaak zal schuiven, houdt u bewegingen. zeer snel verbruikt, na het aanbrengen hebben we om weg te gooien.

Een ander ding Shape Up Belt! De uitvinding van de krappe liggingen op de geselecteerde gebieden van het lichaam, als priklepany hen. Niet schuiven, niet verpletterd, niet ketenen van de beweging. U kunt doorgaan met gewone dingen te doen en niet na te denken over het feit dat de film niet is waar werden verondersteld te zijn. Een ander voordeel is de herbruikbare doel, die sterk uw budget zal redden.

onbetwistbare voordelen:

 • sterk en duurzaam;
 • versterkt de werking van cosmetische producten;
 • hypoallergeen, heeft irritatie veroorzaken, ongemak;
 • eenvoudig te gebruiken;
 • verbetert de conditie van de huid;
 • kan in omvang toenemen;
 • soepel en elastisch;
 • perfect onderhouden op het lichaam, niet schuiven;
 • u kunt gebruiken wanneer u wilt;
 • helpt om de taille dunner te maken;
 • slaat het gezinsbudget.
Door de compacte afmetingen en trefpunt film-sauna taille Shape Up Belt niet leiden tot uitdroging, die kan optreden wanneer u een traditionele sauna of bad te bezoeken.

Toepassingsmethode

Voor het gebruik van de Shape Up Belt die u nodig hebt om de huid tegen vet en vuil grondig schoon te maken. Voor deze passen bij de gebruikelijke zeep, douchegel of scrub. Dus het effect was meer uitgesproken op de huid is een cosmetisch product dat bestemd is voor gewichtsverlies toe te passen.

READ  Varicostop gel spataderen: reviews, prijs, waar te kopen

Daarna moet je de Shape wrap up riem rond de taille. Voor het eerste gebruik, was het product met water en zeep en droog. Als de grootte van het materiaal onvoldoende is, is het raadzaam om de film in warm water te verlagen en rek het met je handen. Zo zal u de originele afmetingen van het product op 60-80 cm te verhogen.

Voor het snel bereiken van een folie bij voorkeur in combinatie met actieve fysieke inspanning (lopen, vormen, geschiktheid, gymnastiek). Training met Shape Up Belt in een maand zal worden verwijderd om de taille van de orde van 5 cm kan ook nodig hebben om hun consumptie van vet, gerookte en zoete producten te verminderen.

Nadat de film moet worden verwijderd, schoongemaakt met warm water en zeep en laten drogen. Om ervoor te zorgen dat het product duurt zo lang als mogelijk is, wordt het niet aanbevolen om op te hangen in de buurt van open vuur. Ook niet aan te raden om de Shape Up Belt van schuurmiddelen & mdash schoon te maken; het zal niet breken, maar kras dat het uiterlijk zal bederven. Puntige en scherpe voorwerpen uit de buurt van plastic gereedschap voor gewichtsverlies worden gehouden.

Om het optreden van onaangename geuren op de film te voorkomen, is het noodzakelijk om periodiek behandeling van een milde antiseptische oplossingen of antibacteriële doekjes.

De werkelijke eigenaren Shape Up riem geloven dat de film een ​​sauna & mdash; een geweldig hulpmiddel om gewicht te verliezen. Het helpt echt om een ​​paar extra ponden te verliezen in probleemgebieden. Hiermee kunt u kanten te verwijderen, draai de buik, aan de taille te passen.

De artsen bevestigen dat de veiligheid van producten voor de gezondheid. Artsen zijn van mening dat de onderhavige uitvinding een goed alternatief voor een sauna. Het is niet zo schadelijk voor het lichaam, zoals de stoom, dus is geschikt voor bijna alle lijners.

In de eerste verbeteringen zijn al zichtbaar na 2 weken regelmatig gebruik. Na een maand of twee je gewoon niet herkent haar figuur, dus het zal goed zijn!

Contra

Ondanks het feit dat het materiaal van de uitvinding is volledig veilig, je weet nooit hoe een bepaalde instelling in hoofde van de individuele kenmerken reageren op eventuele innovatie. Dus mensen met een gevoelige huid, en overgevoelig immuunsysteem vóór toepassing van dit product moeten overleggen met uw arts.

READ  Sustalife - capsules voor de gewrichten: reviews, prijs, waar te kopen

Contra zijn maar weinig:

 • de zwangerschap, de menstruatie;
 • gynaecologische aandoeningen;
 • ernstige gastro-intestinale aandoeningen;
 • advies van de dokter een verbod op het uitvoeren van warmtebehandelingen.
Uw twijfels over de geschiktheid van het gebruik van film in gezondheidsproblemen is het beter om te bespreken met uw arts.

Prijs

Film-sauna taille Shape Up Belt is ontworpen herbruikbaar te zijn. Het is niet kleverig, absorbeert geen cosmetische producten niet verslechteren als gevolg van veelvuldig contact met het lichaam. Kocht het eens, zult u in staat om het proces van het gewicht weer te verliezen genieten. Daarom is de waarde van de goederen in overeenstemming is met het gebruik ervan. Prijs Shape Up band in Rusland en mdash; 990 roebel . Ook moet u betalen de verzendkosten afhankelijk van uw locatie.

Waar te koop

De enorme populariteit van de revolutionaire ontwikkeling heeft geleid tot de introductie op de markt schoonheid is heel wat namaak. Om niet te struikelen over de nep, koop de Shape Up Belt is bij een erkende dealer who cares over zijn bedrijf reputatie. Alleen hij kan de kwaliteit van goederen en uitstekende resultaten te garanderen.

Om kwalitatief hoogwaardige film bestelt, moet u de officiële website van de uitvoerder te bezoeken en schrijf er uw verzoek.

Betaling is “onder rembours”, dat wil zeggen na ontvangst van de goederen.

Delivery duurt maximaal twee weken (in uithoeken van Rusland). In de hoofdstad en St. Petersburg op te halen van het product, al 2-3 dagen na de bestelling kunt u.

De sauna effect kan worden gevoeld zonder een bezoek aan speciale psuplementken om te zwemmen. Het is genoeg om de wrap een unieke wrap Shape Up Belt, die snel te ontdoen van de extra ponden in probleemgebieden te maken. Een overzicht van de laatste ontwikkelingen is hieronder weergegeven. Wat is Shape Up Belt? Regelmatige bezoeken aan sauna voordelen lichaam. Het kalmeert niet alleen …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*