Shambhala armband amethist: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De mooie, stijlvolle, goed voor de gezondheid, waardoor harmonie in het leven …. Alle scheldwoorden zijn een unieke medische sieraden-amuletten & mdash; bedelarmband amethist Shamballa, een herziening van die wordt hieronder weergegeven.

Wat is Shambhala?

Accessories & mdash; een integraal onderdeel van een garderobe. Ze hebben niet alleen te versieren en brengen soms de meest gewone kleren een zekere “smaak”, maar ook accentueren de individuele stijl en smaak. Heel goed, als accessoires zijn niet alleen esthetische functie, maar ook therapeutische en heilig.

Shamballa armband is een van de meest populaire mystieke sieraden, waarvan de geschiedenis begon vele eeuwen geleden. De Tibetaanse monniken gedraaide dikke draad in de adelstand verheven stenen of kralen werd beschouwd als een charme. Ze brengen de eigenaar gemoedsrust, vertrouwen in jezelf en je toekomst, harmonie in relaties met anderen. De stenen gebruikt om armbanden te maken, heeft een speciale impact. Bijvoorbeeld, amber, onyx en agaat gaf goede gezondheid; het hematiet en parels worden beschermd tegen het kwaad en negativiteit; maansteen en strass ontwikkelde intuïtie, enz.

Armband van amethist Shambhala veelzijdig accessoire. Het geeft niet alleen mentale rust, kalmeert woede, beschermt tegen psychische aanvallen, redt life balance, maar herstelt ook de gezondheid.

De waarde van amethist en hoe het werkt

Het geheim van de magie van de armband, niet alleen in stenen van natuurlijke oorsprong, maar in een speciaal weefsel. In eerste instantie, het item rond de pols van de monniken, het was slechts 9 knopen. Elk van hen creëerde een beschermende barrière tegen bepaalde tegenslag. Mantra, lezen voordat het weven, begiftigd de amuletten met wonderbaarlijke kracht. Later werden de knollen verdeeld stenen die is toegenomen sterkte en beschermende eigenschappen van sieraden.

De ketting amethist Shamballa nam ongelooflijke eigenschappen van de steen, het is geweven. Amethyst is een unieke kristal, zonder welke geen kosten, geen genezer. Het verlicht migraine, kalmeert psychische stoornissen, verhoogt de mentale alertheid, verlicht slapeloosheid, bevordert de ontwikkeling van zakelijk inzicht, enz.

Black amethist, waaruit wordt bracelet & mdash gemaakt; een zeldzame soort half-edelstenen. Gunstige effecten op het lichaam dat zeldzaamheid heeft de aandacht getrokken van sceptische wetenschappers en artsen aangetrokken. hem grondig onderzocht, kwamen ze tot de conclusie dat zwarte amethist:

 • activeert het immuunsysteem, het verhogen van de natuurlijke afweer van het lichaam;
 • verbetert motorische vaardigheden;
 • ontspant, worstelt met stressvolle omstandigheden, en psychologische disharmonie;
 • draagt ​​bij aan de normalisering van de metabole processen;
 • helpt het lichaam om sneller te verwijderen van giftige stoffen, schadelijke stoffen, reinigt van cholesterol;
 • vermindert pijn van verschillende oorsprong;
 • normaliseert werk van de spijsvertering, afscheidingen;
 • verlicht constipatie, bestrijdt cellulitis deposito’s extra gewicht;
 • produceert een antibacteriële werking;
 • veroorzaakt druk in de orde;
 • verbetert de conditie van het haar, huid, nagels structuur.

Klinische studies van de actie van de Shamballa armband, en ook de vele beoordelingen van onze klanten hebben de effectiviteit van de heilige sieraden bewezen. Constant dragen realiseert een aanzienlijke verbetering van het welzijn.

De reden hiervoor is de unieke chemische samenstelling van de steen. Meer dan 30 essentiële spoorelementen zwart amethist. Infrarode straling hen, verhoogt de activiteit en vitaliteit van de cellen van het lichaam. Het aantal antilichamen toeneemt, de enzymen aktiviziruyutsya, het lichaam begint te werken regelmaat. Ultrasound, die wordt verkregen door de wrijving van de stenen op de huid, verbetert de bloedcirculatie, normaliseert de metabole processen, enz.

Fantastic eigenschappen en een luxe uitstraling gemaakt van een eenvoudige Tibetaanse amulet populaire moderne accessoire . Love it en eenvoudige mensen, de sterren van de wereld schaal.

Het uiterlijk van de armband

Decoratie als een normale armband gemaakt van een paar grote kralen, strikt in serie geschakeld. Glad, aangenaam om ontsmet stenen te raken in verband worden gebracht met een dikke, duurzaam snoer. Parels gescheiden door getande elementen. De bouwkwaliteit van het accessoire. Continu slijtage niet bederven het uiterlijk.

Shamballa armband moet worden beschermd tegen mechanische schade, als ze kunnen krassen veroorzaken.

Hoe te dragen

De Tibetaanse talisman is een universeel accessoire ontworpen voor alle tekens van de dierenriem. Het ziet er net zo goed voor mannen en vrouwen, die geschikt zijn voor elke stijl van kleding. Zet het op en een pak, en een sport kleding, en onder de kleren in “informele” stijl.

Om maximale effect te bereiken, het product draag dagelijks gedurende tenminste 3-4 uur. Op de rechter of linker pols & mdash; het maakt niet uit. Beoordelingen van Shambhala wordt ook gezegd dat de amulet kan worden toegepast op verschillende plaatsen op het lichaam waar men voelt ongemak of pijn. Amulet zal helpen om zich te ontdoen van hen.

Wie heeft er een armband

De therapeutische werking van het product is bedoeld om vele kwalen te elimineren. Waaronder:

 • ischias (ontsteking van sciatische zenuw);
 • de eerste fase van diabetes;
 • hoofdpijn van verschillende oorsprong;
 • premenstrueel syndroom;
 • hart- en vaatziekten;
 • disfunctie van de nieren, maagdarmkanaal;
 • de problemen met het bewegingsapparaat (artrose, arthritises, etc.).

Hij zorgt voor de gezondheid van de mensen het leiden van een sedentaire manier van het leven te nemen: kantoormedewerkers, programmeurs, leerkrachten, artsen, ambtenaren. Zich te ontdoen van de vele ziekten van de ouderen en mensen die worstelen elke dag om zware fysieke belasting te dragen. Zal helpen om de negatieve effecten van esuplementtromagnetische straling van computers, telefoons en andere voordelen van de beschaving te neutraliseren.

Prijs

Black amethist is een uiterst zeldzame edelsteen. Het wordt uitsluitend in Uruguay. Daarom kost zo’n schat goedkoop kan niet. Als u een armband gemaakt van amethist Shamballa gevonden tegen een lage prijs, je weet dat het nep.

De officiële distributeur leveren authentieke, hoogwaardige amulet van natuursteen, biedt aan om Shamballa armband te kopen tegen deze prijs:

Ook betaalde de scheepvaart. De waarde ervan wordt bepaald door de afstand van uw locatie.

Waar te koop

Om niet gegijzeld door de “gulle” te worden aanbiedingen van oplichters die nep-producten te verkopen, kopen Shamballa is het beter om te hebben de officiële distributeur. Om een ​​armband te bestellen, moet u de officiële website van de uitvoerder te bezoeken. Daar vindt u gedetailleerde instructies voor het bestellen, betalen, levering, garantie, enz.

De mooie, stijlvolle, goed voor de gezondheid, waardoor harmonie in het leven …. Alle scheldwoorden zijn een unieke medische sieraden vinden -amulets & mdash; bedelarmband amethist Shamballa, een herziening van die wordt hieronder weergegeven. Wat is Shambhala? Accessories & mdash; een integraal onderdeel van een garderobe. Ze hebben niet alleen te versieren en brengen soms de meest gewone kleren een zekere “smaak”, maar ook benadrukken …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*