Secundaire Treurige maandelijks

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Secundaire pijnlijke menstruatie is de pathologische toestand van pijn tijdens de menstruatie, die het gevolg is van een abnormale ontwikkeling in het bekken.

Deze aandoeningen treffen meestal vrouwen van 30-40 jaar en worden veroorzaakt door ontstekingen, myomen in de baarmoeder, endometriose, ontwikkelingsstoornissen van de baarmoeder of vagina en afwijkingen in de baarmoederhals.

Symptomen van primaire pijnlijke menstruatie

In tegenstelling tot pijnlijke primaire menstruatie begint de pijn voor de menstruatie, vaak in het midden van de tweede fase van de cyclus.

Pijn komt voor in de onderbuik, vaak melden patiënten klachten in het gebied van de wervelkolom. De diagnose wordt bepaald door de geschiedenis, gynaecologisch onderzoek en bekken echografie (en mogelijk hysteroscopie en laparoscopie).

Behandeling van primaire pijnlijke menstruatie

De behandeling van secundaire pijnlijke menstruaties hangt in de eerste plaats af van de oorzaken van de aandoening. Het zijn vaak indicaties voor chirurgische behandeling, soms worden conservatieve methoden aanbevolen, die voornamelijk bestaan uit de toediening van farmacologische preparaten.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*