Sacrus – voor de correctie van de wervelkolom: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Rugpijn, symptomen van ziekten van de wervelkolom en de rugspieren. Deze ziekte is typerend voor de meeste mensen. Meestal deze ziekte van invloed op de ouderen. Ja en jong is de manifestatie van pijn in de rug, met name degenen die betrokken zijn in de professionele sport. Maar nu deze aandoeningen zijn heel goed te behandelen met behulp van de inrichting voor de correctie van de wervelkolom Sacrus. De eerste verscheen in 2006 en won meteen de liefde van de consument. Zal het overwegen meer in detail, te weten komen onder welke omstandigheden u wilt gebruiken, en hoe ze werken.

Wat is een camera?

Sacrus is uw thuis osteopaat. De behandeling van pijn in de rug moet beginnen met het elimineren van de oorzaken, niet alleen gevoelloos. Elimineren van de oorzaak van de ziekte, is het mogelijk om een ​​positief resultaat. Bezoeken aan artsen osteopaten duur, maar er zijn gevallen die gewoon niet de tijd hebben. Dan is dit toestel is een ware en betrouwbare assistent. Het elimineert de factor aandoeningen in het lichaam, vanwege de kleine afmetingen kan dragen.

Als u last heeft joint, hoofdpijn, duizelig, vermoeidheid, veranderd in chronische pijn door het hele lichaam, helpt het apparaat. Het vermindert de pijn in de cervicale en occipitale deel, regelt de houding, elimineert pijn in de rug, verbetert de gezondheid van de patiënt. Ook verhoogt de activiteit van de interne organen. Het werkt op het heiligbeen, het middenrif, ontspant ligamenten, lijnt interne onevenwichtigheden. Een systeem benadering van de behandeling. Het apparaat is ontwikkeld door fysiologen en osteopaten, voor 3 jaar.

Het apparaat heeft alle klinische proeven doorstaan. Is een gepatenteerde apparaat dat de problemen van de wervelkolom en rugspieren elimineert. Apotheken is niet te koop. Heeft alle certificaten en aanbevelingen. Geslaagd voor de test van de kwaliteit, de sanitaire-hygiënische conclusies.

Interessant feit, de makers komen oorspronkelijk uit Rusland. Ze dachten over het maken van het apparaat toen ik in het 3e jaar van het Instituut. Pas nadat ze erin geslaagd om de droom werkelijkheid te maken.

Hoe werkt

Camera Sacrus herstelt de structuur van de wervelkolom. Houdt rekening met de structuur van het lichaam gerichte werken in sommige gebieden: elimineert spanning op de ligamenten van het bekken, vanwege de isolatie en versterking van het heiligbeen. Invloed op het gebied van het membraan. Verbetert ademhaling, vermindert spierspanning in de nek. De basis van de schedel worden aangepast en te ontspannen, waardoor pijn in de nek. Verhoogt de kwaliteit van visie, een betere circulatie van de hersenen. Het gebruik van het apparaat is volkomen veilig en heeft geen duidelijke contra-indicaties. Helpt bij spierbalans langs de gehele ruggengraat te herstellen.

De inrichting heeft een geïntegreerde benadering van de behandeling. Het is een systeem van preventie en behandeling op basis daarvan ontwikkeld. Ziekte van het bewegingsapparaat systeem is eenvoudig aan te passen met zijn hulp. Doordat het toestel regenereert het spierweefsel verlaagt de belasting van hen, lijnt de natuurlijke stand van het bekken en de ruggengraat. De initiële duur van de behandeling duurt 5 sessies. Na het verdwijnt onbalans in het lichaam, die werd lastig gevallen voor een lange tijd.

Voor het eerst gebruikt op een groep van vrijwilligers. Het bestond uit 320 kandidaten met verschillende aandoeningen van het bewegingsapparaat. Aan het eind van de eerste cursus van de behandeling bleek de gezondheid van alle personen die betrokken zijn bij het onderzoek te verbeteren. Artsen raden het gebruik van het apparaat in het pakket maatregelen therapie.

Esuplementtrische eigenschappen:

 • de hoeveelheid stroom tot 100 mA;
 • frequentiemodulatie is 14/08 Hz .;
 • de verhoogde slow-frequentie vibratie 8-16 Hz;
 • batterij 3 V;
 • afmetingen 155 mm 25-80 mm x 25-45 mm.
Sacrus uitgerust met neodymium magneten, die de permeabiliteit van zenuwuiteinden weefsels verbeteren. Verbetert de capillaire circulatie. Het model is gemaakt van medische klasse plastic, niet-allergische, die op zijn beurt de kans op allergieën vermindert.

Gebruik instructies

Voordat u begint met het apparaat te gebruiken voor de correctie van de wervelkolom Sacrus, het advies inwinnen van een specialist. Het is eenvoudig te gebruiken, slechts een paar stappen en uw persoonlijke arts al werkt als volgt:

 • start apparaat
 • te maken aan probleem oppervlakken
 • te houden op de probleemgebieden gebieden ten minste 10 & mdash; 15 minuten.

Voor een effectieve behandeling, gebruik 3-4 keer per dag, met als doel het voorkomen van 1-2 maal per dag. Als niet regelmatig sessies uit te voeren, dat hij gewoon niet enig voordeel te krijgen. Elke behandeling heeft behoefte aan een systematische aanpak om effectieve, positief resultaat te bereiken.

Indicaties voor gebruik

De inrichting heeft een brede toepassing.

 • Rugpijn en nek geassocieerd met zittend werk: Om te begrijpen of hij in staat om te helpen bij het oplossen ziekte zal zijn, zullen we een soort systematisering van de ziekten die van toepassing te houden. De meest voorkomende oorzaak van de gezondheid complicaties.
 • Intercostale neuralgie. Het ziekteproces ontstaan ​​door compressie, ontsteking of irritatie van de intercostale zenuwen.
 • Lage rugpijn van elke graad. Een reeks dystrofische pathologie in het gewrichtskraakbeen. Heeft de mogelijkheid om vrijwel elke verbinding te vormen, maar meestal alleen van invloed op de tussenwervelschijven. Verstoringen in het aangetaste segment motor wervel. De vernietiging van de PDS structuren (spieren, kraakbeen, gewrichtskapsel, ligamenten, midpassage schijf) sleept zette onwilsuplementeurig spasme van de longitudinale spieren van de rug met de taak van het beperken van de hoeveelheid reizen in dit gebied van de wervelkolom. Spasmodische spier oefent druk uit op bloedvaten, het verlagen van de capaciteit van de bloedstroom. Er bestaat een risico op “vicieuze cirkel”.
 • De beknelde zenuw. De reductie van het zenuwstelsel vertakkingen van de tussenwervelschijf, de kernen van de wervels en spieren vergezeld door een plotselinge, doffe pijn boring. Meestal gebeurt beknelde zenuw in de wervelkolom.
 • Migraine, cervicale osteochondrose, hoofdpijn. Pathologie geassocieerd met letsels van de tussenwervelschijven kraakbeenachtige schijven kan gepaard gaan met ernstige invaliderende hoofdpijn. Deze afwijkingen leiden tot apathie verschijnselen in bloedvaten, geïnnerveerd door zwelling van materialen en de pathologie van medullaire circulatie ten gevolge van doorbloedingsstoornissen in 1 of 2 vertebrale arteriën.

Preventie van het bewegingsapparaat. Gericht op het versterken van botten, spieren, synoviale gewrichten, en de eliminatie van pathologieën.

Contra-indicaties voor het gebruik van

Een medisch hulpmiddel, het heeft zijn contra-indicaties.

 1. Infectie in de wervelkolom en gewrichten. Geassocieerd met infectie of vergiftiging, trauma, ontsteking of slijtage van het kraakbeen.
 2. ruggenmerg tumor. De tumor in het dorsale gebied van de hersenen.
 3. Post-traumatische aandoening. Hard psychologische toestand, die het resultaat van individuele of cyclische stressvolle situatie lijkt.
 4. Scoliose 4 graden. Een fijne weergave van de asymmetrie van de schouderbladen, ribben, schouderhoogte. Vermoedelijke claudicatie, revoboot, gestoorde gang.
 5. Ankylose. Onroerende gewrichten, ontstaan ​​als gevolg van de vorming van bot, kraakbeen of vezelige delen van de scharnierende aansluitingen van de botten.
 6. Spondylolisthesis. Shear structuren van de wervelkolom, en eigenlijk vrij van de bovenliggende wervel eronder.
 7. De nederlaag van de inwendige organen.

Bijna iedereen die veel tijd achter het stuur, een bureau, een personal computer zit. Ervaren vaak ongemak in de onderrug, maar zelden zich concentreren op hen. Berekend dat deze ziekte vereist behandeling en treedt onafhankelijk. Echter, in het proces, complicaties kunnen optreden.

De belangrijkste contra-indicatie te gebruiken is een persoonlijke intolerantie voor esuplementtrische stroom. Hetzelfde kan niet worden gebruikt voor mensen met een pacemaker.

Prijs

De kosten van het apparaat Sacrus is vrij laag in Moskou en St. Petersburg. Soms is de prijs niet hoger is dan 2.700 roebel, en het is veel goedkoper dan naar een specialist. Het apparaat net op de markt verschenen al snel om te voorspellen de prijs zal stijgen.

Waar te koop

De apotheek is niet alleen verkocht in online winkels. Koop camera beter op de officiële website van de verkoper. Pas op voor imitaties.

Rugpijn, symptomen van ziekten van de wervelkolom en de rugspieren. Deze ziekte is typerend voor de meeste mensen. Meestal deze ziekte van invloed op de ouderen. Ja en jong is de manifestatie van pijn in de rug, met name degenen die betrokken zijn in de professionele sport. Maar nu deze aandoeningen zijn heel goed te behandelen met behulp van de apparatuur voor …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*