Riddex – knaagdieren en insecten repeller: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een compleet overzicht van high-performance ultrasone knaagdieren en insecten repeller Riddex: principe van de werking, het gebruik, de voordelen, de prijs, waar te kopen.

Wat is Riddex?

Onze overlevingsinstinct zo goed dat bij het zien van muizen of kakkerlakken voelen we walging ontwikkeld, paniek, zelfs terreur. Deze gevoelens zijn volledig gerechtvaardigd en begrijpelijk. Eeuwenlang, knaagdieren en insecten bracht alleen maar problemen bemannen. Ze verslond gewassen, vernietigd bomen, het drinken van ons bloed en het bloed van vee, onderging een vreselijke dodelijke ziekte.

We hebben op genetisch niveau uitgesteld wens zo snel mogelijk om de gevaarlijke te vernietigen voor de mens. Dus zodra in het huis is er een muis, een kakkerlak, een mug of een vlieg, haasten we naar de dichtstbijzijnde winkel voor afstotend, fumigators, gif, vangplaten en andere middelen van strijd.

Maar de meeste bekende methoden van confrontatie, hebben een korte termijn effect. Afstotende eindplaat voor fumigators snel nutteloos en plakkerig droog. Vergiften zijn neergelegd in verschillende hoeken, zeer gevaarlijk voor de mens, in het bijzonder kleine. Per ongeluk vond een fel roze of groen “candy”, kan leiden tot onherstelbare schade aan het lichaam van het kind te maken. Daarom hebben overzeese techniek geesten absoluut veilig voor mens en ondraaglijk knaagdieren en insecten Riddex repeller uitgevonden.

Met de repeller kan zijn:

 • vergeet nare ongenode ongedierte;
 • niet bang voor ziekten die door insecten en knaagdieren;
 • de zomer slapen met het raam open;
 • om voedsel te vertrekken ‘s nachts op de keukentafel;
 • om te besparen op middelen, fumigators, vergif, en andere activa van insecten en knaagdieren.

In Riddex werd ontwikkeld in de 90-er jaren van de vorige eeuw in de Verenigde Staten. Hij, in tegenstelling tot andere vormen van ongediertebestrijding, doodt, en verdringt habitats. Het is bekend dat knaagdieren snel aanpassen aan het gif en stoppen met het betalen aandacht aan hen, zodat het gif kan vaak niet omgaan met het probleem. Ultrasoon apparaat maakt ondraaglijke voorwaarden voor het leven, het besturen van kleine ongenode gasten.

Hoe het apparaat

innovatieve ontwerp heeft de vorm van een rechthoek. Past goed in de hand.

Met het voorpaneel boven een knop om aan / uitschakelen van de verlichting. Onder het zijn er twee indicator lampen: de een aan de rechterkant in de linker. Eenmaal geactiveerd, beginnen ze te gloeien. Het groene licht is permanent verlicht. Rood knippert met tussenpozen. Lichtstroom zwak, niet storend, niet schitteren.

READ  Liquid kastanje Night + voor gewichtsverlies: reviews, prijs, waar te kopen

Hieronder is het licht, beschermd door glas. Licht ingebouwde zacht licht, niet hard op de ogen. U kunt in de kinderkamer.

Onder embleem: een klein huis, waarover wordt uitgerekt de volledige naam van het apparaat is het “Riddex Plus”. Het symbool wordt omgeven door een vierkant frame met afgeronde hoeken.

Rear vaste stekker. De esuplementtrische contacten in de vorm van pennen. Perfect voor elke moderne stopcontact.

Hoe werkt repeller

Een unieke apparaat met behulp van ultrasone golven rechtstreeks van invloed op het zenuwstelsel van alle levende indoor ongedierte. Het wordt het meest oncomfortabele milieu ongewenste kamergenoten, te verdrijven uit de actiezone van de inrichting. Met de voortzetting van de werkzaamheden repeller drukt het zenuwstelsel, stimuleert het gevoel van gevaar en de wens om het pand te verlaten.

De ultrasone uitgezonden door de gadget die onhoorbaar voor de mens. Werken bij frequenties hoger dan waargenomen door het menselijk oor. Het interfereert niet met het leven, niet onderbroken slaap. Veilig voor kinderen.

Naast de ultrasone behandeling, de gadget ook een esuplementtromagnetisch effect, irriterend het zenuwstelsel. Met behulp van esuplementtrische pulsen door te dringen, zelfs in de meest ontoegankelijke scheuren, holten in bouwmaterialen van het huis. Ze trapte naar alle schuilplaatsen in de muren en onder de vloer van het ongedierte. Naar de plaats waar het ultrageluid niet in staat is om door te dringen.

De voordelen van de gecombineerde effecten van insecten repeller Riddex:

 • Beveiliging. Geen chemisch actieve, vluchtige stoffen. Veilig voor mensen en huisdieren.
 • Milieuvriendelijk. Geen effect op het milieu, niet vervuilen. Heeft geen invloed op de ozonlaag bal, schone lucht.
 • De lange-termijn effect. Continue werking van het apparaat is volledig ontdoen van ongedierte voor de lange termijn.
 • Een massale aanval. Remt allerlei insecten. Gooit kakkerlakken, spinnen, ratten, muizen, insecten ….
 • Groot-dekking. Ultrasound krijgt zelfs naar de meest afgelegen deel van de kamer. Een gebied van 200 m 2 . Waar komt de echo niet bereiken, het bereiken van esuplementtromagnetische pulsen.
 • Heeft geen invloed op de werking van andere apparaten. Macht slechts 4 watt. Opereert vanuit 220 V.
 • Efficiency. verbruikt weinig stroom. Hiermee kunt u om te besparen op de massa doden dreiging van ongenode huurders.

overal uitspreiden, kan de ultrasone en esuplementtromagnetische pulsen gedurende de eerste dagen van gebruik een sterke toename van het aantal zichtbare insecten en knaagdieren veroorzaken. Dit komt omdat creëerde een ongunstig sfeer maakt ongenode buren om eruit te komen van de eerder gekozen schuilplaatsen om een ​​rustige psuplement te vinden. Species, niet in staat om te gaan met stortte op hen, geluidsgolven en pulserende veld, in een poging om de beste habitat. hem niet vinden in het huis waar het apparaat werkt, ze vertrekken naar huis.

De gecombineerde technologie maakt het mogelijk om de ruimte bezet door knaagdieren en insecten te dekken, en ze van menselijke bewoning drijven.

Hoe

 1. gebruiken Open de verpakking, verwijder het apparaat.
 2. Lees aandachtig de handleiding.
 3. Stekker in elke geschikte houder of drager. Het is wenselijk dat de uitlaat niet werd gehinderd door meubels. De drager mag plaatsen op elke plaats geopend.
 4. ‘s Nachts voor een beter zicht, kunt u de lamp te activeren.

Het handboek adviseert om het knaagdier repeller Riddex altijd op te houden. Dan bereiken van de best mogelijke resultaten. Maar veel positieve feedback over het product zeggen dat het resultaat is zichtbaar, zelfs bij weinig gebruikt. Vooral als het probleem is net verschenen en een enorme stap in uw huis / appartement insecten was nog niet begonnen.

Als je constant-apparaat vol wegwerken van knaagdieren vindt plaats in ongeveer twee tot vier weken. Voor de bestrijding van insekten voldoende 1-3 weken. Na het reinigen van de woning is om te stoppen met het gebruik van het apparaat niet aan te raden om de terugkeer van illegalen niet te provoceren.

Toepassen Riddex toegestaan ​​in appartementen, huizen, kantoren, instellingen, magazijnen, etc. Place repeller het wenselijk meter hoogte vanaf de vloer is om de geluidsgolven met het minimum aantal obstakels.

Het is belangrijk op te merken dat de impact van repeller Riddex voor knaagdieren en insecten zijn niet fataal. U hoeft dus niet nodig om een ​​stelletje vervelende resten schop. Tevens treft u een vreselijke geur uit het afbraakproces van muizen of ratten in ontoegankelijke holtes je hebt (normaal neveneffect bij het gebruik van giftige stoffen).

De gecombineerde technologie maakt het mogelijk om de behandeling van het hele huis, appartement of instelling. Te breiden of te versnellen het resultaat, moeten we een aantal afweermiddelen kopen. Het effect van hen zal alleen maar versterken. Health het toenemend aantal apparaten zal niet veranderen.

Getuigenis

Efficiency Riddex bewezen door honderden duizenden gebruikers. Recensies over Riddex beweren dat het helpt om zich te ontdoen van:

 • ratten en muizen;
 • muggen, vliegen, motten;
 • spinnen;
 • kevers, mieren en andere kleine dieren.

Kan gebruikt worden in:

 • residentiële gebouwen;
 • gebouwen van de openbare catering;
 • winkelen punten;
 • maatschappelijke instellingen;
 • kelders, kelders, garages.

Het apparaat is volkomen veilig voor kinderen, mensen met een allergie, grote huisdieren (katten, honden).

Contra

Aangezien het apparaat rechtstreeks het zenuwstelsel van knaagdieren, decoratieve ratten, muizen en reptielen, reptielen, hamsters, cavia’s ten tijde van de behandeling is het beter te geven beïnvloedt aan familieleden of vrienden. De Riddex insect repeller ze niet doden, maar zal veel ongemak te nemen.

Specificaties

 • Materiaal: duurzaam plastic.
 • Afmetingen: 60 & tijden; 95 mm.
 • Gewicht: 95 gram.
 • Voltage: 90 250 V.
 • De kracht van het apparaat: 4 watt.
 • Bereik: 200 m 2 .
 • Valid uur: 24 uur per dag.
 • Werken periode: 2,5-5 minuten.
 • Pauze: 2,5-3 minuten.

De gadget is gecertificeerd. Perfect tolereren verschillende temperaturen (van -30 tot 40 & deg; C) en luchtvochtigheid (20-90%).

Prijs

Toch kopen Riddex alleen in Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan. De totale hoeveelheid geld die je moet betalen voor een effectief middel tegen insecten en knaagdieren, bestaat uit twee summands. De eerste is de prijs voor het apparaat. De tweede is de verzendkosten, die afhankelijk van de locatie van uw woning.

Waar te koop

Als het apparaat herhaaldelijk zijn nut heeft bewezen, zijn oneerlijk ondernemers in geslaagd om de productie van valse Riddex insect repeller vast te stellen. Daarom is de keuze van de verkoper aanpak met de nodige voorzichtigheid. Kies een bedrijf dat werkt rechtstreeks samen met de fabrikant of zijn officiële vertegenwoordiger. Pas op! Negatieve recensies over Riddex verlof mensen geconfronteerd met gewetenloze verkopers. Koop alleen op de officiële website van de verdeler!

Om een ​​product te bestellen moet u een verzoek op de officiële website van de uitvoerder te verlaten. Binnenkort kunt u contact opnemen met het bedrijf. Voor hem, kunt u vragen stellen over de kwaliteit, efficiëntie, levering, terugkeer, etc. vragen

De betaling gebeurt na ontvangst van het item & mdash; “Rembours”.

.

Een compleet overzicht van high-performance ultrasone knaagdieren en insecten repeller Riddex: principe van de werking, het gebruik, de voordelen, de prijs, waar te kopen. Wat is Riddex? Ons overlevingsinstinct ontwikkeld, zo goed dat bij het zien van muizen of kakkerlakken voelen we walging, paniek, zelfs terreur. Deze gevoelens zijn volledig gerechtvaardigd en begrijpelijk. Eeuwenlang, knaagdieren en insecten bracht man …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*