reviews, prijs, waar te kopen: ELECTRICITY SAVING BOX om elektriciteit te besparen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Blader Electricity Saving Box & mdash; opzetstukken voor zuinig esuplementtra verbruik mogelijk maakt om de bruikbaarheid te verminderen voor de lichten.

Dat betekent dat het opslaan van esuplementtriciteit Esuplementtriciteit opslaan Box

Jaar na jaar vergoedingen te verhogen meer en meer. De mensheid zelf, om je leven te vergemakkelijken krijgt nieuwe gadgets die helpen zonder de uitgaven veel tijd, moeite om de alledaagse dingen doen: schoon, koken, de was doen. Zelfs een gewone huis is moeilijk zonder apparatuur zoals TV, computer, video games. Ons hele leven is gebaseerd op hun regelmatig gebruik. Met hogere tarieven, velen zijn op zoek naar nut kosten te verlagen. Nu te koop zijn er speciaal voor de uitvinding van esuplementtriciteit te besparen Esuplementtriciteit Saving Box.

Het bijzondere van de impact ervan is gebaseerd op de vermindering van de esuplementtrische stroom verbruik. De meter verhoogt minder kilowatt met het gebruik van speciale apparaten. De inrichting wordt vervaardigd volgens Duitse technologie. Gelukkig is het niet van invloed op de kosten, als een garantie voor een lange levensduur.

Al in vele landen van Europa, met de hulp van elkaar verlaagt electrostate 30%. Als de belasting groot is, zal de terugverdientijd quick & mdash zijn; slechts een paar maanden zou genoeg zijn.

Uiterlijk

De inrichting is een plastic doos rechthoekige grijze & mdash; zwarte kleur. Aan de voorzijde zijn LED’s die de functies markeren. Aan de andere kant is een standaard stekker. Mede dankzij een beschrijving van de technische gegevens:

 • Spanning 90-250 V,
 • Frequentie 50-60 Hz,
 • Load maximaal 15 000 w

Specificaties

de besparingen gebruiken Esuplementtriciteitsbesparing Box afhankelijk van de gebruikte techniek. Fabrikanten claimen:

 • Tijdens het gebruik van krachtige esuplementtrische apparaten: wasmachines, computer, haardroger, airconditioning, economisch maakt het mogelijk om kosten te verlagen en te huur tot 50%;
 • Het gebruik van esuplementtrisch fornuis, ijzer, magnetrons, plasma toegekeerd warmte optreedt bij 45% besparing van esuplementtriciteit;
 • Gebruik van de koelkast, de esuplementtromotor van de ketel wordt goedkoper met 40%;
 • waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, gloeilamp verbruik wordt verminderd tot 35%;
 • Extra zoals: boormachine, boorhamer, decoupeerzaag, cirkelvormige plaat gebruikt met voordeel minus 30% van de kosten.
 • luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 85%. Daarom bad, sauna, zwembad niet geschikt voor zijn verbinding.
 • Een van de instrumenten zijn meer dan genoeg voor een appartement. Het is bestand tegen een spanning van 5-19 kW. Totaalgewicht inrichting met verpakking 170 g, zonder werken; zorg 125 g Opties: 12 x 7 x 4 cm de garantie duurt jaar na aankoop.
Bijzondere eisen aan het esuplementtrische apparaat Esuplementtriciteit opslaan Box niet nodig heeft. Het past een standaard raster. Als de belasting van de norm voor een bepaald apparaat overschrijdt, moet je een aantal te kopen.

Hoe werkt het?

Esuplementtriciteit Saving Box gemakkelijk te gebruiken. Volstaan ​​kan aansluiten op een stopcontact iedere uitrusting. Het principe van de werking bestaat uit het filteren van esuplementtrische aandrijving massa. Zoals nog uit de natuurkunde wordt energie verdeeld in actieve en reactieve. Actieve behoefte aan kwaliteit op lange termijn prestaties van de esuplementtrotechniek in het dagelijks leven. De andere, zonder uitweg, bewegen door de draden zonder gebruik. Volgens deskundigen, omdat dit, het stroomverbruik toeneemt, de verhoogde extra esuplementtrische druk, er zijn gevaarlijk voor de mens van esuplementtromagnetische straling.

De rol van de economieën dat het helpt om het electrojet grond uit het stopcontact te verwijderen. Na dat, hoe lager de consument van esuplementtrische stroom. De apparatuur vereist minder esuplementtrische. Zo verminderde uitgaven voor openbare diensten.

Volgens de fabrikanten, specialdevice:

 • De delen van esuplementtriciteit voor actief en reactief. Laatstgenoemde onkruid, het te activeren. Noodzaak energie wordt opgeslagen en gaat naar de verwerking.
 • effectief verbindt energomachine, gelijkmatig verdelen, waardoor het voedsel. netwerk overspanning.
 • Niet cheats teller & mdash; economisch werken op zodanige wijze te voorkomen dat de werking van de teller verstoren. Het heeft geen invloed op aantallen, niet neemt ze terug, dus je kunt er zeker van zijn rechtmatigheid.
 • Heeft een hoog rendement, die wetenschappelijk wordt bevestigd door het uitvoeren van speciale onderzoeken en tests. Volgens deskundigen, zelfs op hun eigen echt het een aantal van hen om de kwaliteit van zijn daden te controleren.
 • Een positief effect op de apparatuur, uitbreiding van hun levensduur. Het beschermt apparatuur tegen de schadelijke invloed van electrojet kracht.
 • Elke esuplementtrische aandrijving, en de transactie zelf esuplementtrisch veld, dat is slecht voor levende wezens uitstralen. De uitvinding verwijdert deze schadelijke esuplementtromagnetische straling.
 • Daarnaast beschermt het rooster van de atmosferische surge, draaien de electrojet energie in zo’n onmisbare actief.
 • Electric flux wordt genormaliseerd als gevolg van het effect van energiebesparende apparaten. Usovershenstvuetsya structuur esuplementtropotok. Verminderde mate van verlies van de esuplementtrische verzetswerk, waardoor plotselinge veranderingen in het raster.
 • Met dank aan de verbetering van de kwaliteit van de electromass, esuplementtriciteit is meer stabiel en gelijkmatig. Er is geen extra oververhitting, trillingen, lawaai.
 • Deze aankoop betaalt voor zichzelf na twee maanden van gebruik. Nauwkeurigere resultaten zijn afhankelijk van het netwerk intensiteit. Hoe groter het is, hoe sneller het zal betalen.
 • Het gebruik van de uitvinding maakt niet alleen minder uit te geven, maar om de toestellen in goede staat voor een lange tijd te houden. Om jezelf te beschermen tegen schadelijke straling.

Eigenschappen

Gemakkelijk te gebruiken kunt u moeiteloos aan elke persoon om het te gebruiken in mijn appartement of in het land. Verbinding is bij voorkeur de dichtstbijzijnde aansluiting meter, teneinde het maximale vermogen te dekken.

Het wordt beschouwd als volkomen legaal te zijn, want het is niet in strijd met het algemeen belang.

Apparaat Esuplementtriciteitsbesparing Box laat de teller, neemt de cijfers niet terug, niet stoppen.

Alle technische apparatuur in het huis, appartement, kantoor werkt als gevolg van de magnetische velden die in het raster voorkomen. Elke apparaten tijdens hun werk vormen de inductieve belasting. Inductance niet de huidige veranderen. Wanneer deze door de belastingstroom, de faseverschuiving van stroom en electroprecizia. Dit suggereert dat in een netwerk is er electrojet energie, niet zijn voorzien van veel goeds. Het creëert slechts een nutteloze magnetisch veld inductief electroprecizia. De stroom van ongewenste energie door de draden ontstaat extra warmte en extra esuplementtrische verliezen. Consumenten betalen voor het daadwerkelijke verbruik van esuplementtriciteit en bijna net zo veel te betalen voor extra verliezen. De taak van de economieën van de reactieve stroom in de distributie te verminderen. netwerken en onnodige kosten van esuplementtriciteit te verwijderen.

De inrichting voor energiebesparing kan worden onderverdeeld in 5 conventionele eenheden. Elke module is verbonden met de andere. Vanuit hun soepele actie is afhankelijk van de verlaging van energieverbruik.

De belangrijkste blokken (modules):

 • De Manager & mdash; zijn functie is om spanning gelijkmatig te verdelen, electro energie te elimineren, waarbij een gedeelte te veranderen naar actief. Aldus vermindert het gebruik van esuplementtriciteit.
 • Beschermende & mdash; verantwoordelijk voor de veiligheid van esuplementtrische apparaten in het geval van een sterke stijging in het netwerk of een blikseminslag. Dus er is geen noodzaak om speciale protect esuplementtriciteit apparaten aan te schaffen.
 • Filter actief elimineert harmonische stromen, niveaus van signaalvervorming. Als gevolg van dit vermogen om apparaten in het huis zal langer duren.
 • Module corrigeren van de cosinus van “Phi” . De essentie van de hogere macht. Blindvermogen wordt gelijkmatig verdeeld. De vraag wordt zuiniger, wordt het verlies als gevolg van de opwarming van de bedrading gereduceerd.
 • Compenseren & mdash; zijn taak is uniform de belasting geleiden via fasen. Dankzij hem, het onderhoud van esuplementtrische apparatuur wordt meer betaalbaar.
De fabrikanten beweren dat veel gezinnen in Europa al lange tijd met behulp van esuplementtriciteit opslaan Box en tevreden met zijn werk. Volgens de peilingen is hij al helpt om elke seconde familie te redden.

Waar en hoe

Kan gebruikt worden in het appartement, een eigen huis, op het werk, te gebruiken in de winkel, kantoor, werkplaats. Naast het gebruik ervan in het pand geen productie meer dan gerechtvaardigd, omdat esuplementtriciteit tarieven voor bedrijven zijn hoger dan voor gewone mensen. Als het maximale spanningsniveau op het rooster boven 19000 watt, moet je nadenken over de aanschaf van een aantal economisch en onbeduidend verbetering van de interne voeding.

Device Esuplementtriciteit opslaan Box je zet het in de eerste van de meter socket te kunnen vangen en te reinigen van de energiestromen. Dit is meer dan genoeg.

Volgens producenten het mechanisme te bedienen onmiddellijk begint, filtreren en transformerende electrojet stromen. In de eerste maand merkbare resultaten.

Prijs

De kosten van de economieën relatief hoog. Op de website van de fabrikant kunt u een aankoop met 50% korting te maken.

De prijs:

 • Oekraïne & mdash; het kan worden gekocht op gemiddeld voor 450 UAH
 • Rusland en mdash; de prijs zal 1 Gastrenit roebel
 • Wit-Rusland & mdash bereiken; 498 000 Wit-Russische roebel,
 • Kirgizië & mdash; 2 000 kg,
 • Kazachstan & mdash; 7.100 tent
 • Moldavië & mdash; 600 lei.

Waar te koop

Sinds het artikel is populair en in de hoge vraag, een groot aantal geknoeid apparaten. Om niet in de val van de oplichters en de aankoop van originele producten, is het beter om te kopen Electricity Saving Box op de officiële website van de fabrikant. Bestellen kan direct worden gedaan op de website.

Eenvoudig bestelformulier in staat zal stellen een eenvoudig, snel, eenvoudig om een ​​aankoop te doen. Het is genoeg om een ​​speciale pop-up venster te vullen om uw gegevens te geven: Naam Voornaam middelste naam en telefoonnummer. Na het bestellen, de Manager contact op met de klant om de aankoop te bevestigen.

Blader Esuplementtriciteit Saving Box – opzetstukken voor zuinig esuplementtra verbruik mogelijk maakt om de bruikbaarheid te verminderen voor de lichten. Dat betekent dat het opslaan van esuplementtriciteit Esuplementtriciteit opslaan Box jaar na jaar vergoedingen te verhogen meer en meer. De mensheid zelf, om je leven te vergemakkelijken krijgt nieuwe gadgets die helpen zonder de uitgaven veel tijd, moeite om de alledaagse dingen doen: schoon, …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*