Pulmofix – druppels uit de luchtwegen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Diseases van de bovenste en onderste luchtwegen vormen een ernstige sociaal-medisch probleem voor de gezondheidszorg in alle landen van de wereld. Elk jaar, de totale incidentie toeneemt. Volgens de statistieken, ongeveer 1 miljard mensen (inclusief kinderen) lijden aan chronische ziekten van de ademhalingswegen. Tool Pulmofix in staat zijn om het probleem op te lossen.

De oorzaken van aandoeningen van de luchtwegen

Aandoeningen van de luchtwegen hebben een enorme impact op de kwaliteit van leven en het vermogen om te werken. Oorzaken van hogere en lagere ademhalingskanaal veel kunnen allemaal worden onderverdeeld in verschillende groepen:

 • ecologie (laag gehalte zuurstofatmosfeer, stof en rook in de lucht aanwezige gevaarlijke verontreinigingen);
 • ongezonde levensstijl en slechte gewoonten (gebrek aan lichaamsbeweging, alcohol en roken, verkeerde voeding);
 • genetische aanleg;
 • de verzwakking van het immuunsysteem;
 • fysieke en nerveuze uitputting;
 • ongunstige klimatologische omstandigheden;
 • Anti symptomen;
 • sociaal-hygiënische factoren en epidemiologische factor;
 • werk op gevaarlijke industrieën.
Als de tijd niet zorgen over de gezondheid start, kunnen er ernstige complicaties, arbeidsongeschiktheid en overlijden te ontwikkelen.

Wat is polotics

Het zet, waarvan de formule wordt gekozen individueel binnen 24 uur na overleg met een specialist, afhankelijk van de specifieke ziekte en de ontwikkelingsfase . Het is gebaseerd op meer dan 30 kruiden. De drug is niet alleen de symptomen te verlichten, en helpt om de oorzaken van de ziekte uit te roeien. Volledig gerestaureerd, het werk van de luchtwegen, de longen hun functies normaal.

De tool is in staat om traditionele medicijnen te vervangen, waardoor de bijwerkingen en verstoren het werk van de inwendige organen, drukt het immuunsysteem. Het hele lichaam is een uitgebreide helende werking. Het therapeutische effect is cumulatief verlengd.

Drops Pulmofix kunnen worden gebruikt voor preventie en behandeling. Zij keren het gemak van de ademhaling en vormde een sterke immuniteit.

Het werkingsprincipe

Drops zijn effectief tegen de meeste respiratoire aandoeningen (ARI, acute respiratoire infecties, tonsillitis, bronchitis, enz.). Ze beginnen meteen aan het werk na inname. Even goed met de gewone en chronische ziekten. Bij regelmatig gebruik, kunt u de volgende resultaten te bereiken:

 1. de restauratie van het ademhalingssysteem normale ademhaling en de toevoer van zuurstof aan het lichaam;
 2. eliminatie van onaangename symptomen (loopneus, ontsteking, kortademigheid, verstopte neus, hoesten van verschillende oorsprong, zwelling, hees snurken lawaai) en de gevolgen van de ziekte;
 3. de vorming van een stabiele lokale immuniteit tegen de meeste pathogenen. Broncho-pulmonaire systeem onder betrouwbare bescherming;
 4. voorkomen van de overdracht van ziekten in acute en chronische vormen;
 5. de eliminatie van de ontsteking en besmettelijke processen, antibacteriële werking;
 6. regeneratie van beschadigde weefsels;
 7. de zuivering van het ademhalingssysteem van slijm en toxines.
 8. normalisering van de lokale bloedsomloop en intercellulaire uitwisseling;
 9. vermindering van allergische verschijnselen.
READ  de "Gezond" cream - wax van aambeien: reviews, prijs, waar te kopen

De Dalingen van Pulmofix zacht op het lichaam, niet leidt tot een excessieve belasting van het maagdarmkanaal en andere organen. De actieve bestanddelen in te voeren snel de bloedbaan en diep in de slijmvliezen. Een herstellende invloed op het hele lichaam. De smaak druppels een grasrijke aroma zijn vergelijkbaar. Bij de toelatingsprocedure, de efficiëntie afneemt.

De wortel heeft een aantal voordelen:

 • 100% natuurlijke samenstelling;
 • aangepaste formule;
 • de vriendelijkheid van de receptie;
 • geen bijwerkingen;
 • een complex effect op het lichaam;
 • langdurig effect.
Pulmofix effectief tegen de meeste ademhalingsziekten. Het heeft immunomodulerende, anti-infectieuze, antibacteriële en tonic effect.

Compositie

Het recept omvat het gebruik van uitsluitend natuurlijke componenten van plantaardige oorsprong. Alle kruiden worden geteeld in ecologisch schone regio’s. Alle ingrediënten in een biologisch actieve vorm, hetgeen versnelt en vergemakkelijkt de absorptie. Laten we eens kijken naar de structuur in meer detail. Verplichte bevat de volgende componenten:

 • Ipecac (ipecac) . Een kleine hoeveelheid is voldoende om het slijm en verhoogde secretie van bronchiale klieren vloeibaar. Heeft een sterke anti-inflammatoire en slijmoplossend effect. Effectief tegen kinkhoest, bronchiale Qatar, laryngitis, kortademigheid en laryngospasm.
 • Ligusticum . Verhoogt de weerstand van de hartspier zuurstofgebrek, herstelt de bloedcirculatie. Heeft pijnstillende, krampstillend, bacteriostatische en schimmelwerende middelen. Werkt als een krachtige natuurlijke immunomodulator.
 • De Siberische milkwort (senega) . Beroemde rijke chemische samenstelling. Bevat tannines, etherische olie, ascorbinezuur, poligalova zuur en flavonoïden. Heeft slijmoplossend, wondgenezing en regenererende werking. Verwijdert gifstoffen, verhoogt de afscheiding van de slijmvliezen van de luchtwegen, vloeibaar slijm. Helpt bij astma, longontsteking, chronische bronchitis.
 • Lobelia . Bevat een groot aantal alkaloïden, macro – en micronutriënten. Bestrijdt infecties van de luchtwegen. Voorkomt verlamming van de ademhalingsspieren centra. Helpt met astma, piepende ademhaling en kinkhoest.
READ  Weichen - purse-clutch: reviews, prijs, waar te kopen

De overige 30 componenten worden gekozen afhankelijk van de individuele parameters en doelstellingen van de cursus ontvangen. Ook vitamine-mineraal complex dat nodig is ter ondersteuning en tonify de verzwakte lichaam.

Pulmofix ingrediënten werken synergetisch met elkaar en hebben een synergetisch effect. Het hoge rendement van het gereedschap als gevolg van de individuele keuze van het geheel.

Manual

Druppeltjes van de luchtwegen kan worden gebruikt als een preventie, behandeling en als onderdeel van combinatietherapie bij klassieke medische behandeling. De minimale cursus is van 30 dagen. De uiteindelijke duur wordt individueel gekozen. Vanwege bestaat uit slechts natuurlijke componenten, wordt de duur van de inname niet beperkt. Een verplichte recept is niet vereist.

Elke dag moet 15 druppels nemen 3-4 keer per dag strikt voor de maaltijd. Vereist overvloedige zapivanie water (minimaal 150 ml). Alleen geschikt voor warm water, versnelt de opname van voedingsstoffen. Koud water is gecontra-indiceerd als het vertraagt ​​de stofwisseling. Warm water zal ook niet werken, het doodt alle gunstig.

Wie heeft polotics

Drops generieke helpen met eventuele ademhalingsproblemen. Het is raadzaam om hen in onze geneeskunde kabinet. Onmiddellijke toelating moet starten in de volgende gevallen:

 • de diagnose ziekte van de ademhalingsorganen of complicaties na de overdracht;
 • een zwak immuunsysteem, veelvuldige blootstelling aan ziekten (ARI, acute respiratoire infecties, keelpijn, bronchitis, enz.), Waaronder infectueuze;
 • chronische longaandoening, bronchiën, nasopharynx;
 • aanhoudende hoest, rhinitis, ongemak in de neus en keel, zwelling, inflammatoire en infectieuze processen;
 • kortademigheid;
 • werken in gevaarlijke beroepen of leven in ongunstige klimatologische omstandigheden.

Contra

Direct contra-indicaties voor de gezondheid niet. Maar voorzichtigheid moet worden gebruikt met de zwangerschap, ziekten van het hart en het zenuwstelsel. Dit is te wijten aan de aanwezigheid van ipecac. Het is ook mogelijk de ontwikkeling van het individu intolerantie van de componenten in de samenstelling.

In de aanwezigheid van ernstige vormen van allergieën en complicaties van aandoeningen aan de luchtwegen voor het aanbrengen moet u overleggen met uw arts.

Pulmofix tijdens klinische studies bewezen werkzaamheid en veiligheid. 100% van de patiënten verdwenen de belangrijkste symptomen, 99% volledig hersteld. Er was geen recidief.

READ  Ophtalmics - capsules voor weergave: reviews, prijs, waar te kopen

Prijs

De prijs daalt lager dan geadverteerde synthetische farmaceutische geneesmiddelen, en het rendement hoger is. In het kader van de promotie inwoners van Rusland kan de tool met een korting voor 975 roebel (exclusief verzendkosten) aan te schaffen.

Waar te koop

Buy Pulmofix alleen op de officiële site, die direct werkt met de fabrikant. In dit geval wordt gegarandeerd aan de oorspronkelijke kwaliteit producten te ontvangen. Het geneesmiddel wordt niet verkocht via apotheken en gespecialiseerde winkels voor de gezondheid.

Diseases van de bovenste en onderste luchtwegen vormen een ernstige sociaal-medisch probleem voor de gezondheidszorg in alle landen van de wereld. Elk jaar, de totale incidentie toeneemt. Volgens de statistieken, ongeveer 1 miljard mensen (inclusief kinderen) lijden aan chronische ziekten van de ademhalingswegen. Tool Pulmofix in staat zijn om het probleem op te lossen. De oorzaken van aandoeningen aan de luchtwegen aandoeningen aan de luchtwegen hebben een enorme …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*