Psori crème van psoriasis: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Farmacologie drug “Psori” room, heeft een delicate textuur en een geur.

Psoriasis is een ziekte die een rode vsuplementken op verschillende delen van de huid. Ze veroorzaken onophoudelijke jeuk, een sterke ongemakkelijke psychologische toestand, evenals peeling.

Ook de geneeskunde het huidige niveau niet in staat is om te gaan met dit dermatologische probleem en de persoon volledig te genezen. Drugs kan alleen vermindering van de symptomen en het verlengen van remissie. De behandeling moet worden geïntegreerd met het gebruik van drugs, zowel algemene als lokale doeleinden. In de afgelopen jaren steeds vaker met de natuurlijke samenstelling. Het is om dergelijke preparaten omvatten crème voor psoriasis “Psori”. Bovendien, onder alle drugs mestno gebruikt, wordt het beschouwd als het meest effectief te zijn.

Cream “Psori” & mdash; wat is het?

De actieve ingrediënten in de crème, effectief invloed gevangen genomen door de psoriasis vsuplementken op de huid. Wanneer dit gebeurt, vochtinbrengende droge huiddelen, elimineert irritatie, jeuk, peeling. De huid na een korte tijd weer normaal.

Cream is niet alleen in staat om te gaan met de manifestaties van psoriasis, maar om te concurreren met zeer droge en schrale gebieden van de huid. Betekent perfect hydrateert het en voorkomt dat het uiterlijk van diepe pijnlijke scheuren. Na het aanbrengen van de huid krijgt een fluwelen uitstraling, wordt zacht en teder. Bovendien, het geneesmiddel een reinigende en antiseptische werking, wat een belangrijk punt bij de behandeling van psoriasis.

Deze tool kan volwassenen toe te passen, en het is ook toegestaan ​​voor de behandeling van kinderen onder de leeftijd van zes.

Hoe werkt het medicijn?

Cream psoriasis “Psori” verhoogt de beweging van het bloed door de vaten, en actief doordringt in de diepere huidlagen en voedt ze met vitaminen.

Bedenk wat positieve veranderingen in het lichaam van de zieke persoon als gevolg van het gebruik van de crème “Psori”.

 1. Dode huidschilfers worden verwijderd . Dit komt door het feit dat de crème verzacht ze goed, waarna de weegschaal gemakkelijk worden verwijderd en de huid glad en gelijkmatig.
 2. Meer nieuwe psuplementken werden niet gevormd . Dit proces wordt onderbroken omdat de cellen van de oppervlaktelagen van de huid staakt afdeling.
 3. Voorkomt jeuk en stopt het ontstekingsproces . De huid op de getroffen gebieden niet gecontracteerd.
 4. Er is een snelle genezing van de huid . Dit wordt mogelijk omdat in de bovenste lagen van de epidermis bloedsomloop komt aan nationale normen.
 5. Gedesinfecteerde psuplementken . En als gevolg daarvan reduceert de kans op een mogelijk optreden van een secundaire infectie.
 6. vermindert het aantal complicaties . Vanwege het feit dat de ontwikkeling van de ziekte hangt, wordt het aantal complicaties sterk verminderd.
 7. De huid wordt geëgaliseerd . Waarom? De huid wordt geabsorbeerd de benodigde vitaminen en mineralen, daardoor wordt gezond.
 8. Ontsmetting van het getroffen gebied . Zilver ionen in de farmaceutische faciliteit, schoon en desinfecteren ontstoken huid. Maar het bevordert een snelle genezing van scheuren.
 9. Heeft kleding geen vsuplementken, maar heeft een specifieke geur . Hoewel sommige mensen houden niet van de geur, maar het resultaat van het aanbrengen van de crème verzacht dit moment.
 10. In 90% van de gevallen het gebruik van de crème garandeert dat de ingevangen door psoriasis gebieden van de huid effectief te genezen, en de manifestaties van de ziekte volledig verdwenen.

Die mensen die besluit tot aankoop cream “Psori”, moet u vertrouwen in de effectiviteit ervan te zijn. Dus een paar woorden van de statistieken. De drug heeft klinische studies doorgegeven in Frankrijk, waar deelgenomen meer dan duizend mensen. De vorm en het stadium van de ziekte bij alle patiënten was anders. Verkregen in de loop van het experiment, de resultaten verraste zelfs de artsen!

Een dergelijke studie deelnemers die niet genoteerd had het voorval een positieve verandering na het gebruik van de crème “Psori”. 90% van de patiënten met psoriasis ziektesymptomen werden volledig verdwenen, en 10% had positieve veranderingen.

Compositie

Cream “Psori” heeft in de samenstelling van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

 1. Water. De aanwezigheid laat de huid om het gewenste vermogen en, belangrijker nog, hydratatie te krijgen. Alleen het water wordt gezuiverd van allerlei schadelijke stoffen.
 2. Vet . Een positieve invloed op het verhelpen van de huid tegen vsuplementken psoriatische retourneert het aangetaste oppervlak van primaire elasticiteit. Het vet verbetert de werking van andere bestanddelen van de crème van psoriasis.
 3. Vaseline . Voorkomt schil, verzacht en beschermt de huid tegen ongewenste externe factoren, en ook effectief geneest scheuren.
 4. Lanolin . Lange tijd gebruikt in cosmetica voor het bereiden van geneesmiddelen zalven. Heeft de mogelijkheid om door te dringen in de diepere huidlagen en verzadigen ze met vocht die blijft hangen voor een lange tijd.
 5. Berkenteer . Is een uitstekende antiseptische die anti-inflammatoire eigenschappen evenals antifungale heeft.
 6. Zwavel . Bewaart en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf bedekking van de huid.
 7. Olie naftaleen . Het wordt beschouwd als de belangrijkste ingrediënt dat psoriasis bestrijdt. Onder invloed van deze component vermindert de exudatie (vloeistof die vrijkomt uit kleine bloedvaten tijdens het ontstekingsproces) en wonden snel verdwijnt constant jeuk, de pijn van de getroffen gebieden. Dit onderdeel is een goede verdoving en heeft antimicrobiële en anti-jeuk effect.
 8. Duindoorn olie. werkt effectief op de aangetaste droge huid, zoals duindoorn is rijk aan diverse vitaminen. Vitamine A & mdash; hydrateert en verstevigt de opperhuid; vitamine E & mdash; vertraagt ​​het verouderingsproces van de huid; vitamine C draagt ​​bij aan het behoud van de elasticiteit.
 9. De pepermuntolie . Dit onderdeel van poriën en talgproductie wordt genormaliseerd. Pepermunt olie is een goede antiseptische, het vermindert ook de ontsteking en heeft antibacteriële eigenschappen.
 10. Milk Thistle extract . Effectief verlengen de bovenste huidlaag. Extract bevordert celdeling en de structuur te verbeteren.
 11. Licorice . Voorkomt de ontwikkeling van een ontsteking, allergische reacties, maakt sterke haarvaten, verbetert de doorbloeding.
 12. De bladeren serie . Zijn een grote antiseptische, als het gevolg van looistoffen onderdrukken pathogene micro-organismen.
 13. Eucalyptus . Heeft antiparasitaire en antibacteriële werking, normaliseert de activiteit van de talgklieren, verlicht de pijn en jeuk.
 14. Sage . Fijn reinigt de huid en desinfecteert verjongt en herstelt epitheel.
Al deze natuurlijke ingrediënten gemengd in de room in bepaalde verhoudingen, hebben een goed effect in de strijd tegen psoriasis.

Verwerking

Cream “Psori” wordt gebruikt volgens de instructies die met het geneesmiddel is bevestigd. De regeling van het geneesmiddel hangt af van hoe uitgesproken de mate van beschadiging van de huid psoriasis. Bijvoorbeeld, als er veel peeling regio en de huid extreem droog is, dan is de crème meerdere malen per dag toe te passen. Deze procedure kan het beste gebeuren na het nemen van douche, bad of na het wassen van de gebieden van de huid die zal worden behandeld door de crème. Ding in gedachten te houden een belangrijk punt: de huid voor het aanbrengen van de crème moet grondig worden gedroogd.

Om het genezingsproces te verbeteren en de resultaten te versnellen, moet u crème behandelde gebieden aan vetvrij papier te dekken en zet hem vast met behulp van een pleister. Paper te schrijven voor een paar uur.

Nadat de irritatie en jeuk zal passeren, maar de huid voldoende vochtig, de crème kan 1-2 maal per dag worden toegepast.

Advies aan dierbaren: vergeet niet dat psoriasis veroorzaakt psychologische ongemak. Hierdoor kunnen de mensen uncommunicative worden, trekken zich terug in zichzelf, of prikkelbaar. Als uw familielid lijdt aan deze ziekte, moet u een maximum aan geduld, zorg en aandacht uit te oefenen. Echt mis patiënt, omdat positieve emoties is een zeer belangrijke rol in het herstelproces.

Getuigenis

Cream “Psori” Eerst en vooral, is een hulpmiddel voor het wegwerken van huidziekten & mdash; psoriasis. Het kan echter andere problemen, zoals op te lossen:

 • Candida paronychia, waarin de periungual gebied beïnvloedt;
 • pityriasis versicolor;
 • trihofitii, spannend de huid en nagel plaat;
 • seborrheic dermatitis dat de hoofdhuid beïnvloedt;
 • eczeem;
 • herpes infectie;
 • acne;
 • onychomycosis van de nagel platen;
 • schimmelinfecties en folliculitis;
 • gordelroos;
 • schimmel sepsis.

Contra

Direct contra-indicaties voor het gebruik van de crème “Psori” is een overgevoeligheidsreactie (allergie) ten minste één bestanddeel van het geneesmiddel. Daarom, voordat u het product test moet worden uitgevoerd. Hiervoor heeft u een klein deel van de huid proces van de room en laat voor een dag. Als na 24 uur de huid niet blozen, heeft irritatie of andere bijwerkingen niet verschijnt, kan het geneesmiddel worden gebruikt.

Voor het aanbrengen van de crème is het raadzaam om de arts te raadplegen om onaangename situaties te vermijden.

Waar te koop

Kopen “Psori” kan de crème op de officiële website van de fabrikant bestellen. Dit is de beste en betrouwbare optie, want hier worden de kwaliteit van dit geneesmiddel gegarandeerd. En dat, op zijn beurt, bevestigd door het certificaat. Het maken van de bestelling op andere sites, loopt u het risico om een ​​fake, die, uiteraard, zal niet het gewenste resultaat geven te kopen.

Om de crème voor psoriasis te bestellen via het internet, hoeft u alleen maar het volgende te doen:

 • Ga naar de website van de fabrikant van de room “Psori” en correct het formulier in te vullen;
 • na de oproep van de operator op de plicht om vragen correct beantwoorden om uw contactgegevens te geven om te bespreken met hem de handige optie van de levering van de crème;
 • zorg ervoor dat eventuele wijzigingen in de kosten van de room, dat op de website wordt aangegeven te verduidelijken;
 • na aflevering van de crème moet bereid zijn te betalen.
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*