Provocative Gel – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Geconfronteerd met problemen in het intieme leven, veel vrouwen aarzelen om alle maatregelen nemen en liever om te beweren dat ze alles in orde is. Eigenlijk zijn er vele manieren om het probleem op te lossen. Bijvoorbeeld, als een vrouw ervaart een gebrek aan opwinding, kunt u intieme gel Provocatie (Provocerende Gel) proberen.

De meningen over dit glijmiddel is nogal tegenstrijdig – het is moeilijk om ze te lezen, te begrijpen, waar de waarheid en bedrog. Daarom hebben we zorgvuldig onderzocht de resultaten van verschillende studies van de voorbereiding, de structuur, werkingsprincipe. Op basis van de verkregen informatie, zullen we antwoord op de meest gestelde vragen over zalf Provocatie.

Algemene informatie Prikkelende Gel

 • Handelsnaam: Provoke
 • Vorm van uitgifte: crème
 • Belangrijkste doel: glijmiddel, het verbeteren van seksuele opwinding
 • Verpakking: in kartonbuis crème 50 ml en handmatige
 • Land van herkomst: Europa

De antwoorden op wat jij interessant gebruikers

 • Vraag:? Of het nodig is om het glijmiddel te gebruiken, kan het beter zijn te verduren

Ten eerste, ontevredenheid is een van de meest voorkomende oorzaken van ruzies met mannen (en als gevolg daarvan het breken met een partner). Ten tweede, het gebrek aan opwinding en de daaropvolgende orgasme stimuleert vrouwen nerveuze spanning, depressie, complexen. Dus de adviezen van artsen op dit punt is duidelijk:. Bij het ontbreken van volledige seksuele opwinding het gebruik van stimulerende middelen is nuttig

 • Vraag: is het veilig de drug is voor mannen en vrouwen

?

Het neusje van de provocatie was een reeks van studies en medische tests, die de veiligheid van het geneesmiddel voor vrouwen en mannen bevestigd. Echter, op sommige sites schrijven over de uniciteit van samenstelling. Dit is niet zo. De gel bestaat uit de volgende onderdelen: Aqua, natriumpolyacrylaat, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, Dimethicone, propyleenglycol, ureum, Glyce rin, isononylisononanoaat, cafeïne, sorbitol, dikalium Glycyrrhizate, natriumsaccharine, menthol, fenoxyethanol, glyceryllauraat , melkzuur. Dit is een vrij standaard set voor het stimuleren van smeermiddel. Conclusie: ciudadanta om eigenschappen toe te schrijven aan het smeermiddel Provocatie is niet nodig. Dit is de gebruikelijke, blazen en hoogwaardige seksuele smeermiddel.

 • Vraag: is het een stimulerende crème-gel uw geld

?

In veel meningen mensen klagen over de hoge kosten van het geneesmiddel. Sterker nog, de prijs van de gel Provocation vrij groot, maar niet te exorbitant – als u wilt het product kan elke man en vrouw te kopen. Een smeermiddel van voldoende hoge kwaliteit, dus de prijs gerechtvaardigd is.

 • Vraag: hoe aphrodisiac gebruiken

Gebruiksaanwijzing intieme gel Vangst standaard en verschilt niet van de gebruiksaanwijzing andere geneesmiddelen. Moet worden gebruikt voor de start van geslachtsgemeenschap. Is het noodzakelijk om uit te persen een beetje gel op de penis mannen smeren, wacht 10 minuten en ga verder met geslachtsgemeenschap

 • Vraag: is het waar dat de gel bevat hormonen

?

Deze vraag komt voort uit het feit dat veel reclame sites die het internet overstromen, geeft informatie over de inhoud van de gehele gel set van de hormonen oxytocine, dopamine, serotonine, endorfine. Dit is een vergissing. Het feit dat het stimuleren van smeermiddel kunt u genieten van seks, en wanneer opgewonden, zijn deze hormonen actief geproduceerd door het lichaam van de vrouw.

In de gel van de aangegeven hormonen of vervangers zijn – indien zij aanwezig waren, het geneesmiddel zou een hormoon beschouwd en verkocht alleen arts recommendation.Intimate advice een eenvoudige structuur en kan worden gebruikt zonder medische doeleinden

 • Vraag: wat er wordt gezegd over mannen en vrouwen

?

adviezen over Provocatie tegenstrijdige. Iemand is blij en iemand schrijft negatieve adviezen, en merkt op dat er geen verbeteringen gevoeld. Eigenlijk niets vreemds – deze tools hebben verschillende effecten op het organisme van verschillende mensen. Het hangt allemaal af van de ontvankelijkheid van elk specifiek persoon. Zo intiem middelen hebben we om te proberen voor jezelf. De samenstelling van de kluis voor mannen en vrouwen gel provocatie, zo bang van dergelijke experimenten is het niet waard.

 • Vraag: wat hebben ze zeggen over artsen

?

Het is interessant om niet alleen de getuigenissen van mannen en vrouwen met behulp van de gel Provocatie te lezen, maar ook om de adviezen van artsen op deze smeermiddel te leren. Niets mis met deskundigen over dit product niet te zeggen. Echter, in hun feedback, de artsen letten dat dit betekent dat de samenstelling ervan is niet gerelateerd aan medicijnen. Als seksueel verlangen is volledig afwezig, toch moeten we niet betrokken bij intieme smeermiddelen te krijgen, en hulp te bieden aan de dokter te zoeken. Als de oorzaak van de ziekte, moet de vrouw behandeling starten wanneer de oorzaak van het probleem dat moet worden opgelost, het niveau van seksuele opwinding zich terug naar normaal.