Primaire biliaire cirrose Lever

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Primaire biliaire cirrose is een niet-infectieuze ontsteking van intrahepatische galwegen veroorzaakt door auto-agressiefactoren.

Primaire galcirrose van de lever vernietigt het epitheel, dat zich leent voor de dirigenten. Tot nu toe zijn vier stadia van de ziekte geïdentificeerd.

Symptomen van primaire biliaire cirrose van de lever

De primaire biliaire cirrose van de lever manifesteert zich door aanhoudende jeuk. Fatale ontlasting wordt veroorzaakt door een verminderde galafscheiding van galzuren die leidt tot spijsverteringsstoornissen.

CzAsami bij primaire biliaire cirrose van de lever kan een vergroting van de milt of lever veroorzaken. Bovendien worden het syndroom van Sjögren, de os, artritis en galblaas van Hasimoto waargenomen.

Behandeling van primaire biliaire cirrose

Primaire biliaire cirrose van de lever wordt niet causaal behandeld. Aan de patiënten wordt ursodeoxycholzuur toegediend, dat de galviscositeit vermindert en de uitstroom vergemakkelijkt. Cholestyramine en cristypol worden gebruikt om jeuk te bestrijden.

Bovendien is de behandeling van primaire galcirrose van de lever gebaseerd op een dieet van arm vet, lipase en triglyceriden met gemiddelde ketenlengte.
Monika Kozak

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*