Peruvian Maca – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Peru Maca een geneesmiddel wortel, Lepidium meyenii. Verkrijgbaar in poedervorm, heeft een positief effect, niet alleen op de geestelijke en lichamelijke activiteit geeft u de energie, uithoudingsvermogen, worstelen met mannelijke impotentie, om impotentie te behouden, verhoogt libido bij beide geslachten.
Daarom is het raadzaam om neem de regeling om de mannen en vrouwen. Vandaag zullen we u vertellen waarom het is goed voor het lichaam, kan hem schade berokkenen, zoals te nemen om het gewenste resultaat te bereiken.

Nu steeds gevonden in synthetische drugs en immunomodulatoren mannelijke problemen en onvruchtbaarheid op te lossen. Maar al deze eigenschappen van de Peruaanse knolgewas dat is zeer vergelijkbaar met onze radijs.

Het groeit hoog in de bergen en bijna 3.500 meter boven de zeespiegel in Peru, Argentinië en Bolivia. Vandaar kreeg de naam.

De verbazingwekkende helende eigenschap van de fabriek werd opgemerkt door de boeren die hun vee in de hooglanden, waar de Maca groeit begraasd. Zij zagen dat hun dieren sterker en krachtiger geworden. Sindsdien worden de knollen toegevoegd aan levensmiddelen in welke vorm dan ook, kunnen we alleen maar de aankoop van de poeder.

De Inca’s beschouwd als de pioniers van deze plant zijn daarom onder de mensen van de knollen werd goud van de Inca’s genoemd. Ze begonnen om de plant te gebruiken in de traditionele geneeskunde, om mannen problemen en ziekten te behandelen.

Modern het medicijn getest en bleek unieke eigenschappen die beschermend kan dienen voor het organisme, om de weerstand en immuniteit te verhogen, bevorderen de terugwinning van libido en onvruchtbaarheid.

Mountain omstandigheden beïnvloed zijn verbazingwekkende helende werking op het lichaam. Westerse wetenschappers hebben getest en vond dat de plant wordt beschouwd als een afrodisiacum voor de behandeling van erectiestoornissen.

Hoe werkt het poeder H4>

Nu meer en meer mensen die worden geconfronteerd met stoornissen in het seksuele leven, zich tot alternatieve geneeswijzen.

Sommige vrijmoedig gaan naar de arts om de oorzaak te vinden, terwijl anderen, als gevolg van de aanwezigheid van delicate problemen te voorkomen specialisten.

Maar de artsen sterk aan niet door te doen om de fysieke storing, zal veel psychische problemen toe te voegen.

Powder van de Peruaanse klaprozen kan zelfs gebruikt worden zonder een recept, veel artsen raden het aan schendingen in de seksuele sfeer te voorkomen.

Een geweldig alternatief voor dure en synthetische drugs, kan het worden gebruikt voor een lange tijd en absoluut geen kwaad.

Veel artsen, waaronder een populaire plant, raden een dergelijke combinatie van het complex extracten van fenegriek en papaver. Dit gereedschap heeft een gunstig effect op het mannelijk lichaam:

 • Stable erectie gedurende geslachtsgemeenschap;
 • Sterke opwinding en het herstel van seksueel verlangen;
 • De tijd van de paring aanzienlijk verlengd;
 • Verhoog hoeveelheid zaadvloeistof, verbetering van de kwaliteit, die goed bij de behandeling van onvruchtbaarheid;
 • Het verminderen van de symptomen veroorzaakt door de ontsteking van de erectie klier;
 • Worstelen met vroegtijdige zaadlozing.

regelmatig aanbrengen van het poeder, kunnen de resultaten van de therapie worden gezien in 7-10 dagen. Het wordt aanbevolen om de drug te nemen om verschillende ziekten, het immuunsysteem kracht, vitaliteit, activiteit, ideaal voor professionele sporters te voorkomen.

Gebruik instructies Peruviaanse Maca

Als gevolg van het feit dat het poeder bevat unieke plantaardige ingrediënten die schadelijk zijn voor het lichaam van een man of vrouw, het zal niet tot gevolg hebben.

Een veel positieve reacties spreken voor zich, en alleen hebben geprobeerd het medicijn te zorgen voor de helende eigenschappen.

Nu dat mannen / vrouwen voor:

 • De normalisering van de libido;
 • Stable erectie;
 • Elimineer premature ejaculatie;
 • verlengen geslachtsgemeenschap;
 • De verbetering van de kwaliteit van het sperma, de behandeling van onvruchtbaarheid;
 • immunomodulerende middelen;
 • De strijd tegen impotentie;
 • Preventie van ontstekingsprocessen in de erectie klier;
 • Het gebrek aan erectie geassocieerd met leeftijd gerelateerde veranderingen.

De combinatie van Lepidium meyenii en Shambhala (fenegriek) is een geweldige remedie voor psychische stoornissen, met ernstige stress en depressie. Peruanen hebben gedeeld hoe de medicijnen in te nemen.

Toepassingsmethode volgens de officiële instructies ontworpen baan in 1 maand. Je moet beginnen met 5-6 mg per dag, het verhogen van de dosering, moet de maximale worden bereikt tot 12 mg. om dit aantal wordt overschreden zonder raadpleging van een arts niet noodzakelijk is.

In ernstige gevallen die verband houden met de schending van de potentie, worden behandeld gedurende een lange periode van tijd en het geneesmiddel moet worden geconsumeerd met 1 theelepel van * 3 R / dag. Therapy 4-5 weken, daarna een pauze voor 7 dagen en nog steeds hetzelfde patroon.

Hoe Peruaanse Maca nemen H4>

Om de werking van het geneesmiddel te verbeteren, moet je om het te gebruiken door de regeling, 1,5 maand drinken 1 week pauze om de behandeling voort te zetten. Zodat het lichaam is niet gewend, en het resultaat zal meer merkbaar zijn.

Het beste is om te verdunnen in een kleine hoeveelheid vloeistof (water, sap, thee). Drink in geschikte tijd, voor of na het eten.

Het belangrijkste is niet om verbinding te maken met het kokende water, kunnen de voordelen van de medicatie af te voeren. Tijdens de behandeling volgen het dieet, om het effect te verbeteren, eten vis, mager vlees, groenten en fruit.

De combinatie met alcohol ongeschikt, althans in de schriftelijke instructies contra dit combinatiegeneesmiddel niet. Gedurende de periode van de behandeling moet niet verergeren alcoholische dranken, die een negatieve invloed hebben niet alleen het lichaam, maar ook de erectiele functie.

Bijwerkingen met het geneesmiddel werden niet waargenomen, is er slechts individuele intolerantie, niet-naleving van de in de richtlijnen en een aantal acute nierziekte voorgeschreven dosering.

Voor het verbeteren van de kwaliteit van intimiteit Maku moet 1 theelepel duren 30 minuten voor geslachtsgemeenschap. Zoals elk poeder worden bewaard op een droge plaats beschermd tegen vocht en licht. Gebruiken na de vervaldatum op de verpakking is niet redelijk.

Composition Peruviaanse Maca

De wortel poeder bevat:

De naam Effect van het onderdeel op het lichaam

alkaloidsmigraine de normale werking van de hartspier , centrale zenuwstelsel, weerstand tegen vermoeiing, het herstel van de functie van de urinewegen te verdoven en tegen chronopotentiometrie in kruisbloemige ovoshhebaza antibacteriële en schimmelwerende werking neutraliseren toxinen, om de ontwikkeling van kanker obrazovaniye, Carol van dit mineraal in het lichaam onbetaalbaar. Botten, tanden, spiermassa, het centrale zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, die verantwoordelijk is voor de bloedstolling, voorkomt de vorming van trombose Sitechat voor de stofwisseling, groeihormoon, pigmentatie van huid en haar, verbetert het immuunsysteem vermogen van het lichaam, speelt een belangrijke rol in de synthese van krovetvornyj, magnesium, senkpanie mineralen voor het mannelijk lichaam, de kwaliteit van sperma verhogen hoeveelheid testosteron, bij aan de normale werking van de schildklier, voorkomen Airedale en calciumwhat immuniteit, het lichaam, toevoer van zuurstof te beschermen cellen, het stimuleren van de normale spierweefsel, bloedvaten en Capillaria (aminozuren) Tones, beschermt het lichaam en het immuunsysteem krachten in het algemeen, helpt het lichaam om te gaan met stress, STRESSOMETER groep Otvechajut voor de stofwisseling, geeft u de cellen en bloedvaten met zuurstof, voortijdige aging minicocina kislotoproduccia de functie van bloedvaten, capillairen, verwijdert gifstoffen en giftige stoffen uit organizasyonunda kislotoobrazoutei Antica tarrhal, antiviraal effect, verhoogt de immuniteit, is verantwoordelijk voor het functioneren van nadpochechnikovaya vetzuren (macamide) Toename erectiele functie, libido, impotentie te voorkomen, te elimineren stagnatie in de organen van kleine tasbolatova suiker is verantwoordelijk voor metabolisme, versnelt egakz (microkristallijne cellulose) is een geweldig hulpmiddel om gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen van giftige stoffen en schadelijke stoffen

adviezen van Mac op het internet zijn meestal positief, geïsoleerde gevallen van sceptici en degenen die verwachten direct resultaat, natuurlijk, zal negatief zijn.

Artsen raden iedereen aan om deze plant te proberen, het helpt niet alleen om een ​​seksuele leven van het immuunsysteem vast te stellen, maar ook om te verbeteren.

Wanneer voorgeschreven indicaties H4>
 • Stoornissen in het endocriene en hormonale systeem;
 • Premature ejaculatie;
 • Problemen in de seksuele sfeer, in verband met vergrijzing, menopauze;
 • Bad spermogram waarden, verstoring van de spermatogenese, de behandeling van onvruchtbaarheid;
 • Lage prikkelbaarheid, het herstellen van libido als gevolg van de verhoogde activiteit van geslachtshormonen;
 • De reductie van receptor gevoeligheid van de penis;
 • traag en instabiel erectie;
 • erectiestoornissen;
 • Immune sterkte en weerstand tegen kwalen.

Mensen die lijden aan bepaalde ziekten, voordat het gebruik, raadpleeg dan een arts aan te bevelen. De medicatie is niet schadelijk, maar heeft weinig beperkingen.

Contra Peruviaanse Maca

Maakt niet als zodanig uiteenlopende verbod en worden vaak geassocieerd met de aanwezigheid van acute processen in het lichaam.

 • Individuele intolerantie voor de onderdelen;
 • Mensen die lijden allergische reactie s;
 • De aanwezigheid van diabetes, medisch consult nodig is;
 • De acute manifestaties van ziekten van het nierfalen;
 • Zwangerschap en borstvoeding;
 • Hoge bloeddruk schommelingen vaak.

Zoals u kunt zien, de drug heeft een lange lijst van contra-indicaties dat zegt over de gunstige effecten van natuurlijke ingrediënten op het lichaam.

Het belangrijkste om instructies te volgen en niet hoger zijn dan de dosering. Overmatig gebruik van natuurlijke producten in zeldzame gevallen, maar toch kan een negatief effect op de situatie te hebben.

Bijwerkingen :

 • Allergy in de vorm van roodheid, uitslag en jeuk van de huid;
 • Losse ontlasting;
 • flatulentie;
 • Pijn in de buikholte;
 • hoofdpijn, lichte duizeligheid;
 • Hartkloppingen;
 • Gastro-intestinale: brandend maagzuur, een beetje misselijk;
 • CNS. Stemmingswisselingen, apathie

Als er een verslechtering is geweest, het gebruik van het geneesmiddel moet worden gestopt. Begin met een kleine dosis, laat het lichaam langzaam gewend raakt.

analogen Peruviaanse Maca

Substitutes nee, maar de actie zijn er verschillende medicijnen.

De lijst :

 • “Cialis”.
 • “Viagra”.
 • De “macht van de keizer.”
 • “Dapoxetine”.
 • “Levitra”.