Oorbellen Mise en Dior: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Blader fashion oorbellen Mise en Dior beroemde merk Dior nam de wereld door de storm extreme elegantie, verfijning, originaliteit.

Over het merk Mise en Dior

Dat zou niet hebben het modehuis van Dior & mdash geproduceerd; het zal worden aangevraagd en zal automatisch worden bijgeschreven op de rang van de wereldwijde trends. Double kralen oorbellen Mise en Dior de harten van de fashionista zeker won op het eerste gezicht. Op een aantal gewerkte Camille Michelli ontwerper bekend voor het creëren van unieke sieraden, bijgenaamd “lady & mdash; accessoires Dior”. Ze slaagde erin om oorbellen te ontwikkelen, een combinatie van de beknoptheid, verfijning, adel. Het gaf een ander perspectief te kijken naar de klassieke oorbellen. In haar collectie werd niet alleen gebruikt parels, maar ook goud, zilver.

Pusey Dior & mdash; het hoogtepunt van het beeld. Hun belangrijkste verschil met de gebruikelijke oorbellen die ze versleten zijn als een paar en individueel. Classic kleuren geschikt voor zakelijke outfit, avondjurk. Kleding in stijl casual look perfect accentueren de oorbellen zijn felle kleuren, ongebruikelijk design.

Veel fans van het beroemde merk dat op prijs accessoires lampen Mise en Dior gewaardeerd. Ze combineren klassieke, moderne trends, adel, elegantie en schoonheid.

Uiterlijk

Pusey Dior hebben een ongewone verschijning, waardoor het resultaat is een zeer modern, stijlvol. Vele bekende fashionista’s en beroemdheden de voorkeur aan deze oorbellen omdat ze geen blik zal voltooien, maken het meer verfijnd.

Ontwerp

Het model is ontworpen op een zodanige wijze dat oorbellen bevestigen om comfortabel. Zij vertegenwoordigen twee ballen: grote en kleine maten die passen over een kleine pin. Een kraaltje wordt gedragen voor grote achter de oorlel. De zeer gesp & mdash; strakke slot dat is moeilijk op te merken. Kleurenschema varieerde van wit, zwart zuur kleuren. Ze kunnen glanzend, mat, transparant zijn.

Materiaal

Overzicht van kunststof en metaal. In plaats daarvan kan de kleine kraaltjes steen zijn. Ook de ballen kunnen van een contrasterende kleur, glas met ongebruikelijke decoratieve vulstof zijn. Selectie van de sieraden is enorm. Het materiaal zelf oorbellen & mdash; kwarts.

Hoe oorbellen en mdash dragen; Mise en Dior

Verkleed teentjes gemakkelijk in de oorlel van de achterkant van het oor. Kleinere parel sloten beugel aan de voorkant. Een grotere rol moet worden gegeven aan de hair & mdash; ze moeten niet oorbellen verbergen. De ideale oplossing zou een kort kapsel of opgepikt haar. Mise en Dior is geen helder accessoire, dus is het het beste om het gebied van de schouders en nek bloot te stellen aan hun buigen prachtige decoratie te benadrukken. Nu zeer actueel bundels, vlechten, weven.

Het kiezen van de kleur van Pyatov, is het het overwegen waard je huidskleur. Gloeilampen accentueren zijn gebruinde huid en een bsuplemente huid zullen positief ingaan oorbellen donkere kleuren. Het belangrijkste voordeel van de oorbellen is dat ze kunnen worden gedragen met vrijwel elke kleding.

Het kiezen van de outfit moet je wat nuances overwegen:

 • Voor romantische imago, moet je pasteltinten, zilver, goud te kiezen.
 • Met het oog op het imago van de passie te geven, kunt u rood en zwart te combineren.
 • Werken in het kantoor, op een zakelijke bijeenkomst is het beter om wit, zwart of beige oorbellen te dragen.
 • Mise en Dior heldere kleuren perfect voor dagelijks gebruik.
 • Velen beweren dat oorbellen gedragen kan worden grote kraal naar voren & mdash; Deze optie is niet erg handig, en ziet er heel anders uit.
 • U kunt één oorbel dragen, als je wilt originaliteit.
 • U kunt de kralen een beetje van de ene set te dragen aan de andere kant, een combinatie van kleuren.
De veelzijdigheid van de oorbellen maakt ze onmisbaar in het dagelijks leven van de vrouwen. Ze kunnen worden gedragen voor een zakelijke bijeenkomst, een partij, in een restaurant, voor een wandeling.

Eigenschappen

Hallmark oorbellen kan worden beschouwd als hun eigenheid en eenvoud op hetzelfde moment. Alleen dat ze de aandacht trekken van fashionista’s.

Belangrijkste kenmerken:

 • De asymmetrische vorm van producten geeft uniciteit.
 • De oorbellen hebben de vorm dubbelzijdig.
 • Wereldwijd gewaardeerd oorbellen Mise en Dior, in het bijzonder wanneer zij in het beroemde actrices, modellen van wereldniveau proeven.
 • Ze geven het beeld een afgewerkte look en maken het meer stijlvol, aantrekkelijk.
 • Er is geen specifieke leeftijdscategorie & mdash; oorbellen zijn uitstekend geschikt voor jonge meisjes en elegante oudere dames.
 • Het veranderen van kralen van verschillende kits kunt u uw eigen originele ensemble creëren, een combinatie van een verscheidenheid van kleuren.
 • Ze trekken de aandacht met hun originaliteit, uniciteit.
Oorbellen Mise en Dior & mdash; geweldig cadeau voor geliefde, vriendin, moeder. Het belangrijkste ding om te beslissen met kleur en design.

Waar te koop

Nu is voorzien van een grote selectie van oorbellen. Koop Mise en Dior in de winkels en online. Om zeker te zijn van de kwaliteit van het product is om het te kopen op de officiële website van de vertegenwoordiger. Hiervoor moet u het formulier invullen en verwachten een telefoontje van onze manager, die de bestelling te bevestigen. Voor 7 & mdash; 9 klant ontvangt het pakket. Hij betaalt daarvoor bij ontvangst.

Blader fashion oorbellen Mise en Dior beroemde merk Dior nam de wereld door de storm extreme elegantie, verfijning, originaliteit. Over het merk Mise en Dior Dat niet het modehuis van Dior zou hebben geproduceerd – het zal worden aangevraagd en zal automatisch worden bijgeschreven op de rang van de wereldwijde trends. Double kralen oorbellen Mise en Dior de harten van de fashionista’s met …

zeker gewonnen

Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*