Ogen Curling apparaat wimperkruller: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De mooie, gekrulde wimpers & mdash; de droom van elk meisje. Met moderne Curling apparaat Eyes deze droom werkelijkheid wordt.

Wat is Curling Eyes

Het willen aantrekkelijk om naar te kijken, met nadruk op de natuurlijke schoonheid, vrouwen hebben de neiging om veel tijd doorbrengen in de voorkant van de spiegel. Met handige esuplementtrische Ogen Curling apparaat voor curling wimpers maken je ogen kijken onweerstaanbaar aantrekkelijk is veel gemakkelijker en sneller. Met een paar bewegingen & mdash; rechte wimpers getrokken, verdraaid, neemt de gewenste curve. Het effect duurt voor een lange tijd.

Self-powered kunt u het apparaat mee te nemen. Het past gemakkelijk in een koppeling en kan overal worden gebruikt. De basis van zijn werk is gebaseerd op moderne innovatieve technologieën. Dus om het veilig te gebruiken. De temperatuur gebruikt in plaats van het verdraaien niet schadelijk is voor de wimpers, oogleden, ogen. Het gebruik van het apparaat eenvoudig, zelfs moeilijk te wimpers krullen.

Handy apparaat kan de krultang om de wimpers meer gekruld en lang. Deze zweep zorg duurt slechts een minuut.

Vormgeving en ontwerp

Curling Eyes zijn ontworpen om gemakkelijk in je hand en het houdt de wimpers aan de basis. Klein formaat kunt u het altijd hebben bij de hand om de schoonheid te herstellen in elk moment.

Materiaal

De inrichting is vervaardigd van duurzaam plastic. Niet straalt een onaangename geur, een goede weerstand tegen temperatuur, niet gesmolten. Wimpers heeft geen last van de constante Curling, en er was het risico op brandwonden, wordt het verwarmingselement voorzien van een speciale bescherming. Het apparaat werkt op batterijen.

READ  Valufix heupbot op het been: reviews, prijs, waar te kopen

Ontwerp

Het ontwerp is modern. Het kleurenschema is heel simpel & mdash; de aansluiting van de witte en groene kleur. Form & mdash; comfortabel, licht gebogen.

Specificaties

De complexe inrichting is eenvoudig en heeft zulke kenmerken:

  1. Materiaal: hittebestendige kunststof,
  2. voeding: autonome, in de vorm van AA alkaline batterijen,
  3. het verwarmingselement heeft een beschermende coating.

Hoe werkt het?

Met behulp van de gebruikelijke vinger batterijen het apparaat warmt in minder dan een halve minuut. De hitte maakt de wimpers zich gelijkmatig en rek. Na dat, zeker beweging, kunt u deze het gewenste bocht te geven.

Positieve het vermogen van de Eyes Curling apparaat voor curling wimpers:

  • Genoeg minuten om wimpers,
  • krullen Het effect duurt voor de hele dag,
  • Zelfs zware wimpers kan worden Knus met de Curling apparaat Eyes,
  • het past gemakkelijk in de portemonnee,
  • kan overal worden gebruikt
  • Geschikt voor regelmatig gebruik
  • Niet schadelijk voor de ogen.
Het gemak, de snelheid van toepassing en langdurige resultaten & mdash; voordelen van dit apparaat. U kunt inkt gebruiken om expressieve ogen te benadrukken.

Kenmerken

De werking van het apparaat is vergelijkbaar met de werking van de Krullend haar. Bij verhitting, de wimpers worden soepeler, waardoor het makkelijker voor hen te trekken, aan te scherpen en geef ze de gewenste vorm. In tegenstelling tot veel verwarmingstoestellen, betekent dit niet vernietigen van de haarstructuur. Verwarming vindt plaats totdat de optimale veilige temperatuur. Ook geen contra-indicaties. Het apparaat is voor iedereen beschikbaar.

Waar te koop Curling Eyes

Om te voorkomen dat een slachtoffer van gewetenloze distributeurs, de aankoop is de moeite waard op de officiële website. Koop Curling Eyes is eenvoudig, alleen van toepassing, het verlaten van uw persoonlijke gegevens: naam, telefoonnummer. Daarna bellen met de manager van de adviseur en verduidelijking van alle details van de bestelling, levering.

Mooie, gekrulde wimpers – de droom van ieder meisje. Met moderne Curling apparaat Eyes deze droom werkelijkheid wordt. Wat is Curling Eyes Willen aantrekkelijk om naar te kijken, met nadruk op de natuurlijke schoonheid, vrouwen hebben de neiging om veel tijd doorbrengen in de voorkant van de spiegel. Met handige esuplementtrische Ogen Curling apparaat voor curling wimpers maken je ogen kijken onweerstaanbaar aantrekkelijk is veel gemakkelijker …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*