Miss Welt (Miss Velt) belt-brace correctie taille: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Vrouwen zijn vaak op zoek naar een eenvoudige manier om slanker te worden. Belt-korset Miss Welt direct helpt om de figuur waardoor het een zandloper vorm te corrigeren.

Wat is Miss Welt

De aantrekkelijke uiterlijk draagt ​​bij aan ons zelfvertrouwen. Vooral wanneer we het hebben over de aantrekkelijkheid van vrouwen. De meest verleidelijke ten alle tijden werd beschouwd als figuur in een zandloper vorm: kleine taille. Haar en helpt om een ​​band-korset Miss Welt te creëren, effectief, direct, zonder dieet en lichaamsbeweging.

Leeftijd maakt niet alleen het gezicht, maar ook de vorm van het lichaam. Slanke taille maakt gewoon een vrouw sexy, terwijl een uitgezakt buik, slappe flanken visueel jaar toe te voegen. En als de huid van het gezicht speciale zorg, effectieve rimpel crème nodig hebt, zou het lichaam uitstekende optie een riem-korset te corrigeren taille Welt Miss zijn

Het voordeel van een corset in zijn directe actie.: correctie van het lichaam gebeurt zodra een armatuur wordt bevestigd in de taille. Met de juiste ispolzovanii de gezondheidsrisico’s volledig zijn afgeschaft.

Vormgeving en ontwerp

Peacock te corrigeren taille Welt Miss is een verkorte versie van het korset, beeldhouwen de figuur, die een spectaculaire vorm van het lichaam. En het materiaal van vervaardiging en ontwerp gericht op het verkrijgen van maximale resultaten.

Materiaal

Cloth belt-korset Miss Welt werd gekozen, zodat de beugel kunnen worden gedragen voor een lange tijd zonder de minste hinder. Daarom heeft de fabrikant gekozen voor een samenstelling met de volgende eigenschappen:

 • goede vormgeving vermogen;
 • ademend ademend texture;
 • een hypoallergene samenstelling;
 • geringe dikte, waardoor discreet dragen van de gordel onder kleding.
READ  Oftalmaks- speciale prijs

Ontwerp

De vorm van het korset lijkt op een brede riem met bevestigingsmiddelen, zodat u de grootte van de figuur te variëren. Het wordt uitgevoerd in twee varianten: zwart en Naakt.

Hoe werkt

Technologie dual-compressie in het ontwikkelen en afstemmen van het modelleren van de vorm van het korset geïmplementeerd invloed op het probleem gebied is de taille. De ontwikkelaars hebben een goed resultaat te danken hebben aan het ontwerp dvukhsloinoi. Onderaan breedste laag verstevigt de buik en flanken, en de bovenste, smalle en stijver, waardoor een wespentaille, nabootsen het gewichtsverlies.

Het korset verbetert de figuur:

 • zonder inspanning van uw kant simuleert een aanzienlijk gewichtsverlies;
 • brengt het gewicht van de buik en de romp voor het midden lossen van de rug en verbetering van de lichaamshouding;
 • compressie taille geleidelijk dunner maakt, waarbij duidelijk wordt zonder gordel corset-;
 • in een handomdraai maakt een vrouw sexy, aantrekkelijk, zelfverzekerd.
Body-shaping riem werkt veilig, knijpen van de lichamen niet, als je korset correct rits. Deze correctie is de enige manier om direct het verbeteren van je uiterlijk.

Manual

Afslanken band kan de hele dag gedragen worden, zolang het goed bevestigd was (niet te strak). Bovendien, als u afslankgel gebruiken, wordt het toegepast voor het aantrekken van de gordel te reinigen en droge huid.

kenmerken

Opgemerkt wordt, dat de band-brace correctie taille Welt Miss beter trekt de figuur nabij de juiste verhoudingen. Dames met een grote hoeveelheid extra ponden het zal helpen om de taille te benadrukken, maar slanker niet zal doen. Om zich te ontdoen van overtollige gewicht is hun toevlucht nemen tot andere middelen, bijvoorbeeld, effectieve afslanken capsules.

READ  Dzhi Dao is een Chinese patch van diabetes mellitus: reviews, prijs, waar te kopen

Met zorg aan de zone van toepassing wanneer:

 1. ziekten van het urogenitaal systeem;
 2. de problemen met het maag-darmkanaal;
 3. huidziekten in de taille gebied.
Als u zwanger bent, van toepassing korset is gecontra-indiceerd! Het ontwerp is fundamenteel verschillend van de bouw van bandages voor zwangere vrouwen, zodat het apparaat kan worden gedragen na de bevalling.

Prijs

De kosten van de band-korset rechtstreeks van de fabrikant is lager dan de resellers. In het kader van het monster band aan elke klant geven het pakket modellen gel om de taille van de vetverbranding effect.

De prijs voor een set van korset en verstevigende gel voor de bewoners van Rusland zal oplopen tot 1Gastrenit roebel, voor inwoners van Kazachstan tenge 9590.

Waar te koop

De officiële site biedt u terugbellen, waardoor het land van de woonplaats en telefoonnummer. De kosten is te wijten belt u de manager van het bedrijf. Het is mogelijk om wijze van levering en het adres waarnaar u een pakket te sturen bespreken.

De verkoper heeft een extra aandelenemissie te kopen Miss Welt met pull-up beha beha Miss meer dan een derde van de gebruikelijke prijs (3 stuks voor de prijs van 1). Koopt alleen het modelleren van de korte broek te ondersteunen bilspieren dat cijfer was onberispelijk vanuit elke hoek.

Vrouwen zijn vaak op zoek naar een eenvoudige manier om slanker te worden. Belt-korset Miss Welt direct helpt om de figuur waardoor het een zandloper vorm te corrigeren. Wat is Miss Welt Aantrekkelijk uiterlijk in hoge mate bepalend voor ons zelfvertrouwen. Vooral wanneer we het hebben over de aantrekkelijkheid van vrouwen. De meest verleidelijke ten alle tijden werd beschouwd als een figuur in de vorm van een zandloper: …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*