Mint White schuim voor het bleken van tanden: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

effectieve middel om te helpen uw tanden thuis White Mint, die dure reizen vervangt naar de tandarts, verzorgt zacht voor de mondholte.

Huis arts

Foam voor het bsuplementen van tanden White Mint heeft een breed scala aan effecten, van bleekmiddel, eindigend met de reiniging van plaque. Het is een betrouwbare barrière voor bacteriën, liever vestigen op de tong en tandvlees. Voorzichtig, voorzichtig voedt dringt ook op moeilijk bereikbare plaatsen, het voorkomen van de ontwikkeling van ernstige pathologieën.

Natuurlijke ingrediënten in de samenstelling opgenomen, maakt de behandeling comfortabel, zeer aangenaam, verfrist de adem. Compactheid, functionaliteit van de verpakking om de beschikbaarheid, het gebruiksgemak te verbeteren.

Foam White Munt voor verschillende procedures, onafhankelijk van elkaar uitgevoerde, aan de eigenaar een mooie glimlach, zonder het gebruik van chemicaliën.

Artsen hebben lang zorgen over de oprichting van een gemakkelijke manier om een ​​goede mondhygiëne, witte tanden te behouden, op afstand van medische voorzieningen. Nu is het probleem is opgelost & mdash; het geneesmiddel is voor iedereen beschikbaar.

Bescherming van de gezondheid en schoonheid

Na het aanbrengen van Mint White componenten dringen in het glazuur, bsuplementen zacht, niet dunner is. Vernietigd plaque, lost plaque, het elimineert onaangename geur. Dan creëert top een beschermende laag die beschermt tegen kraken, veilig te versterken. Er is een volledige afwezigheid van ongemak. Niet langer de noodzaak van een zorgvuldige selectie van voedsel aan verduistering van het glazuur te voorkomen relevant.

Na het gebruik optredende ontstekingsprocessen worden geblokkeerd, bacteriën, virussen worden gedood & mdash; een factor die zeer belangrijk is tijdens de epidemieën van virale aandoeningen van de luchtwegen. Versterking van tanden, alle weefsels, gommen, desinfecteren van het oppervlak van de tong. Zorgt voor hygiëne zonder veel inspanning, tijd kosten, bij het ontbreken van een borstel is gemakkelijk, snel te plaque te verwijderen, om de bijbehorende negatieve aspecten te elimineren.

Het resultaat van de wisselwerking van het geneesmiddel met de mondholte wordt positieve dynamiek van de staat:

 • gebeuren zichtbare verbetering in het uiterlijk van het glazuur, de lach verandert in een mooi, charmant, vrolijk eigenaar. Onvolkomenheden worden genivelleerd, onzichtbaar worden.
 • Vermindert en stopt bloeden tandvlees;
 • volledig geneest het slijmvlies van het tandvlees; ernstig, onaangename ontwikkeling van de ziekte is gestopt. De effecten op weefsel giftige, krachtige stoffen stopt.
 • Verkleuring van het glazuur optreedt. Zorg over zal duren voor een lange periode.
 • Helpt in aanwezigheid van ongemak veroorzaakt door verschillende infecties. Pijn bij contact met voedsel, dranken verdwijnt als gevolg van de blokkering van de bronnen.
 • versnelde regeneratie, herstel van de functie van de slijmvliezen;
 • De onaangename geur verdwijnt voorgoed;
 • Er is een compleet gebrek aan negatieve gevolgen van het onvermogen in de tijd om de borstel, pasta te gebruiken;
 • Het verdwijnen van de onaangename reacties in geval van overgevoeligheid van email, toen ze reageren op warm eten, koude dranken, en andere irriterende stoffen.
READ  Fito Depilation - ontharingscrème: reviews, prijs, waar te kopen

Bekendheid met White Mint stelt u in staat om zich te ontdoen van de bestaande kwalen van de mondholte, het stoppen van de verspreiding van ziekteverwekkende bacteriën door het lichaam. Ontvangen preventief effect wordt een beschermende barrière.

Revitalizing complex

Foam voor het bsuplementen van tanden White Mint bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de microbiota, het normaliseren van de algemene toestand:

 • Floral water rozemarijn elimineert onaangename geuren, tonen de huid;
 • Peppermint etherische olie & mdash; kalmeert, ontspant, verfrist. Heeft antiseptische, pijnstillende effect.
 • Citroen fruit extract & mdash; desinfecteert, bestrijdt bacteriën, heeft antivirale eigenschappen. Verhoogt de immuniteit. Helpt bij verkoudheid, ziekten van de keel, stomatitis, parodontitis. Bestrijdt virale infecties. Het versterkt en voorzichtig bleekt het glazuur en voorkomt cariës.
 • Tea tree olie & mdash; remt infectie, stimuleert het immuunsysteem, versterkt zijn eigen beschermende functies van een organisme. Heeft ook een schimmelwerend effect dat de ontwikkeling van virussen remt.
 • D-panthenol & mdash; genezende component, versnelt de regeneratie van de huid;
 • Gedeïoniseerd water volledig gezuiverd van verontreinigingen, is betrokken bij de vorming van schuim;
 • sorbitol & mdash; suikervervanger gebruikt om een ​​aangename smaaksensatie het product;
 • Mantel van lactaat & mdash; afgeleide menthol milde werking op de receptoren;
 • Menthol is een zwakke antiseptische, geeft een koelend effect;
 • glycerine is betrokken bij het schuimen (bereikte de gewenste consistentie van schuim, dat gemakkelijk kan worden toegepast bepaalt);
 • Guarana extract & mdash; gebruikt voor de preventie van huidziekten, geeft gevoel van vrolijkheid;
 • Vitamin C & mdash; beschermt de cellen, versterkt de tanden, het tandvlees;
 • sorbinezuur, kaliumsorbaat & mdash; natuurlijke conserveermiddel;
 • Citrate zilver is een antiseptische, antifungale, smaak.
Al deze ingrediënten in één product hebben een complexe werking, produceert bsuplementen van het glazuur, zonder dunner, produceert het voorkomen van hardnekkige ziekten.

Toepassingsmethode

Foam White Mint heeft geen ingewikkelde handelingen vereisen tijdens het gebruik, ze zijn eenvoudig en begrijpelijk voor iedereen. Breng na elke maaltijd, of, indien nodig, hygiëne. Voordat de procedure, je mond spoelen met water voor de beste efficiëntie fondsen. Iets schud het flesje, verwijder de beschermkap. Door op de dispenser 2-3 keer, spuit het product in de mondholte om zeker te zijn dat ze in de hemel was, taal. Houd gedurende 5 -7 seconden en spugen.

READ  Magnetic houding corrector: reviews, prijs, waar te kopen

Weg naar het het niet zou moeten slikken, is het niet bedoeld voor inname. Spoelen met water direct na de behandeling niet noodzakelijk om uitwassen van de werkzame bestanddelen, de beëindiging van de middelen te vermijden. Er moet onthouden van voedsel, drank gedurende ten minste een half uur om het gewenste effect te bereiken.

Wie is een hulpmiddel

Iedereen wil een prettige gesprekspartner te zijn, als je slechte adem is moeilijk om een ​​goede indruk te maken. Dit beïnvloedt vaak de loopbaan, de resultaten van de onderhandelingen in andere gevallen. Een soortgelijk verschijnsel kan ontwikkelen ziekte signaal.

Als u een groot aantal reizen, reizen moeilijk om mondhygiëne, mooie glimlach te behouden, is het echter vaak nodig om resultaten te bereiken.

Foam White Mint zal helpen de leden van verschillende leeftijden, strekkende tot de financiële situatie, gezondheid, uiterlijk te verbeteren, het wegwerken van de volgende problemen:

 1. Geelheid van de tanden ( een gevolg van eetstoornissen, het drinken van thee, koffie);
 2. een verhoogde gevoeligheid voor het dunner worden van het glazuur;
 3. Het negatieve effect van rook (de verkleuring van tanden, irritatie van de slijmvliezen, de aanwezigheid van specifieke geur) rokers;
 4. cariës en de complicaties ervan;
 5. Plaque, Tartaar;
 6. Parodontitis (ontsteking die het gevolg is van andere ziekten);
 7. De aanleg voor verzakking, ontsteking, bloedend tandvlees;
 8. Het onvermogen om de hygiëne in acht nemen in het reizen, reizen, reizen, en andere situaties, het ontbreken van de nodige fondsen.

Als u niet kunt gebruiken

Foam White Mint voornamelijk kan zelfs worden gebruikt door kinderen, de natuurlijke ingrediënten kan geen kwaad. Allergische reacties op het geneesmiddel wordt niet herkend. Er zijn echter gevallen waarin het gebruik is gecontraïndiceerd:

 1. Afzonderlijke intolerantie voor componenten;
 2. Microtrauma van de tong, het tandvlees;
 3. Recent chirurgische ingreep.
Medical na-effecten, activiteiten in de mondholte is noodzakelijk om een ​​tandarts te raadplegen over de hygiëne van haar wegen. Als u vragen hebt is het beter om de specialist te raadplegen.

Het bedrag van de betaling

Er is een kans om een ​​Mint White met 50% korting aan te schaffen. Kosten van goederen is:

READ  Samsung Galaxy Note 8 (kopiëren): specificaties, reviews, prijzen

Hoe om de goederen te krijgen

Om een ​​beter product op de officiële website van de distributeur bestellen Om de aankoop van nagemaakte goederen te vermijden. Op de planken in de apotheek (niet te koop) te zien is het niet mogelijk. In in retail Moskou en SPb product blijkt echter deze optie is waarschijnlijk een nep te voldoen, kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid.

effectieve middel om te helpen uw tanden thuis White Mint, die dure reizen vervangt naar de tandarts, verzorgt zacht voor de mondholte. Zelfgemaakte Foam voor het bsuplementen van tanden White Mint heeft een breed scala aan effecten, van bleekmiddel, eindigend met de reiniging van plaque. Het is een betrouwbare barrière voor bacteriën, liever vestigen op de tong en tandvlees. Voorzichtig …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*