Micronic – elektronische ontwerper: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De ontwerpster Micronic Russische set voor jonge uitvinders. Gemakkelijke en leuke manier om de logica, aandacht en intelligentie in kinderen ontwikkelen van zeven jaar.

Over het merk Micronic

Micronic authoring team van jonge uitvinders “Ampère” onder leiding van Kirill Korotkov. Het bedrijf is bezig met de ontwikkeling en implementatie van kits en onderdelen voor radio. Een nieuwe richting in hun werk te stellen voor kinderen. Zoals de eerste esuplementtronische ontwerper voor een eerste grader is MicroniK is de gemakkelijkste en tegelijkertijd begrijpelijk en interessante set.

Het uiterlijk en de inhoud

In een kleine groene doos bevat alles wat je nodig hebt om meerdere functioneren apparaten te maken. Informatie over de experimenten kan worden uitgevoerd onder toepassing van schakelelementen in de bijgevoegde brochure beschreven.

Materiaal

Baby e-designer MicroniK bevat standaard informatie voor radiomodulatory:

 • Breadboard. De basis waarop alle apparaten gaan. Broodplank elimineert de noodzaak om draden solderen om contact te maken. Alle andere onderdelen zijn bevestigd aan de kamer, waardoor de gerede uitvinding draait vorm en sterkte.
 • Weerstanden 220 Ohm, 10 Ohm 100 Ohm, 10 stuks. Gebruikt in esuplementtrische circuits voor verschillende doeleinden:, -versterking en verwerking van signalen.
 • 4 knoppen voor interactiviteit mechanismen.
 • Variabele weerstand ook wel reostaten en potentiometers. Het apparaat is ontworpen om veranderingen in de schakeling voedingsspanning. De weerstandswaarde is omgekeerd evenredig met het weglaten van de weerstandskracht. Hoe groter de weerstand, hoe kleiner spanning blijft.
 • Switch verandert de stroomrichting van de esuplementtrische impuls of stopt.
 • Fotoweerstand een inrichting met de functie van halfgeleiders, die weerstand verandert als door licht getroffen.
 • Piezodynamic geeft een hard geluid wanneer een esuplementtrische puls.
 • 12 LED’s (rood, geel en groen) wanneer stroom wordt toegevoerd gloeit. Met diodes is het mogelijk om het licht, in de instructies beschreven verzamelen.
 • Wire-jumper (20 stuks). Ontworpen om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden.
 • Twintig keramische condensatoren (waarvan er tien op tien 100 nF en 10 nF). De condensatoren accumuleren energie voor verdere distributie aan de elementen.
 • Twenty-esuplementtrolytische condensatoren (10 tot 22uF en 10 tot 22о UF).
 • Transistor element met drie aansluitingen de stroom in het circuit bestuurt voeden hem input.
 • IC-timer 555
 • Chip “Or-Not” logica element voor een complexe esuplementtronische circuits.
 • Terminal block voor veilige verbindingen van draden om esuplementtriciteit te verplaatsen. Bestaat uit twee gesloten terminals, waarbij de draadeinden vast met klemmen.

Dit is een gewone “volwassen” items, gekozen om de behoeften van bepaalde circuits te voldoen. Indien gewenst, kan de inhoud van de aannemer worden verrijkt door een bezoek aan de radio markt of gespecialiseerde winkel. Items uit een set is een dock met een ander.

READ  SlimOn - onmiddellijk dieetpillen: reviews, prijs, waar te kopen

Designer Micronic wordt geleverd met een informatieve boek, dat instructies bevat voor het monteren van de eerste esuplementtronische apparaten van het kind. De jonge uitvinder kan het apparaat te halen bij de gedetailleerde foto’s. Elk apparaat is gemonteerd op de breadboard en de draden. Ook de handleidingen bevatten antwoorden op de vraag, wat als de uitvinding werkt niet.

Rekening houdend met eigenaardigheden van spelletjes voor kinderen, de ontwikkelaars Mikronika in doos meer fijne details dan vereist door de instructies. Het garandeert een resultaat, zelfs als sommigen van hen zullen verloren gaan.

Design

Ready van het diagram vertegenwoordigt combinaties van elementen in verschillende sequenties wordt op een breadboard. Bij dit type wordt een volledig begrip van het mechanisme van de processen en de logica van de gehele inrichting.

Moet uitleggen aan het kind dat dergelijke regelingen zijn verborgen onder de gebouwen van verschillende mechanismen van de afstandsbediening of mixer aan het voertuig of ruimtevaartuig. Voor de duidelijkheid, een van de huishoudelijke apparaten, einde van het leven, kan worden aangetoond in een gedemonteerde vorm.

Specificaties ontwerper Micronic

Elk apparaat werkt: geeft akoestische, visuele of andere reactie op de actie van het kind. De collector indrukken van een toets of draait het handvat en een signaal. Aanraken en verplaatsen van de duisternis in het licht ook leiden tot een reactie. Interactiviteit grijpt het kind in het proces: het interessant wordt om te begrijpen hoe het apparaat, precies wat er zal gebeuren.

Veel experimenten worden begeleid door activiteiten voor het creatieve werk, zonder duidelijke instructies. Kinderen heel snel leren om hun verbeelding te uiten. Op basis van het bestaande mechanisme moeten ze een nieuwe versie met verbeterde of veranderde eigenschappen te verzamelen.

Experimental mechanismen opgenomen in de handleiding:

 • Lamp batterijen wordt vermogen toegevoerd aan de diode en brandt.
 • Alarm aktiviziruyutsya geluidssignaal bij het openen van het contact.
 • Het licht op zijn beurt licht rood, geel en groen diodes.
 • Stupid lamp diode brandt alleen wanneer blootgesteld aan licht.
 • Smart lamp diode brandt alleen in het donker.
 • Magic vingers het circuit reageert op een aanraking circuit van de terminals met je vingers.
 • De gekleurde lampjes gaan branden de lichten van drie kleuren.
 • Bijna Royal door te klikken op de knop geluiden.
 • De combinatie lock mechanisme reageert op een bepaalde reeks toetsaanslagen.
 • Schakelaar voor gang licht uitgeschakeld op de wil van de timer.
 • Vat met esuplementtriciteit demonstratie van de condensatoren.
 • Timer.
 • Telegraph geluidsoverdracht knop indrukt.
 • Dimmer.
 • een theremin.
 • De hoorn spreker geeft een scherp geluid bij blootstelling aan experimentator.
 • De trein experiment.
 • Strobe
 • Lighthouse.
READ  Sustalife - capsules voor de gewrichten: reviews, prijs, waar te kopen

Als een esuplementtronische ontwerper Micronic

Baby e-ontwerper Micronic niet alleen vermaakt baby, het heeft een aantal pedagogische kwaliteiten. Positief effect op verschillende cognitieve functies van de hersenen van kinderen:

 • analytisch-synthetische denken. Analyse is het vermogen van de geest om een ​​geheel uit elkaar te halen in zijn samenstellende elementen. Synthese het omgekeerde proces van het verzamelen van het gehele object delen. Beide functies van cognitie ontwikkelen parallel zijn zijden van dezelfde analytische synthetische of logische denken.
 • Let op. Het ontwerp elementen kunnen onderscheiden qua uiterlijk, maar hebben een andere sterkte van weerstand of andere parameters. Om een ​​werkend apparaat, dit principieel punt te creëren. Het kind leert aandacht voor de details te zijn, om te begrijpen dat ogenschijnlijk kleine verschil kan grote invloed hebben op het resultaat van het hele werk.
 • Volharding. Om een ​​eenvoudig mechanisme te bouwen is gemakkelijk, maar niet erg gemakkelijk. Het zal 10-15 minuten van de concentratie te nemen. In deze momenten wordt het kind gedwongen om te zitten zonder afleiding, zodat er geen kleine onderdelen te verliezen en niet aan de orde in de samengestelde inrichting schenden. Bovendien is het proces draagt ​​zo weinig van de uitvinder, is het zo interessant om het resultaat te zien en om kant en klare mechanisme dat een zeldzame kind de taak helft zal verlaten om iets anders te doen controleren.
 • Geheugen. Vergeet niet het doel van elk onderdeel en zijn rol in het hele plan is niet zo eenvoudig. Velen van hen zijn vergelijkbaar, terwijl ze op de broodplank zijn verschillend en het uitvoeren van verschillende functies. Alles wat nodig is om in gedachten te houden, is het training.
 • Creativiteit, verbeelding . Kinderen hebben de neiging om nieuwe oplossingen te bedenken. Dit geldt voor alle terreinen van het leven, waaronder games. Op basis van de mechanismen, waarvan de constructie wordt beschreven in de instructies, ze snel beginnen om iets nieuws te creëren. Het verlangen om iets dat huishoudelijke behoeften zou kunnen vergemakkelijken of om te helpen in sommige situaties en er zijn uitingen van creativiteit, creativiteit uit te vinden. Electronic ontwerper geeft een basiskennis van de beginselen van esuplementtronische circuits die ten grondslag liggen en complex apparaat.
Alle van de kwaliteit is de intellectuele bagage van de belangrijkste bron van het kind. Ze zijn essentieel voor succesvol leren op school, instellingen voor hoger onderwijs, verdere professionele activiteiten en zelfontplooiing.

Kenmerken

Feature designer Micronic is het principe: het is niet alleen een ontwerper, en een radio lab met onbeperkte mogelijkheden voor creativiteit. De oprichting van mechanismen in staat zijn om het kind te boeien, terwijl het bevrijden van de afhankelijkheid van computer games en andere nutteloze lessen, en het ontwikkelen van intelligentie.

READ  UroForce capsules vs ICD: reviews, prijs, waar te kopen

Micronic in een set combineert een leerboek over natuurkunde en wiskunde en een fascinerende speelgoed. De enige effectieve manier om te weten Werkwijze handgeschreven discovery implementeert deze in vol. De ontwikkeling van de logica zal de basis vormen voor verdere studie van de exacte wetenschappen, en de fascinerende experimenten te motiveren nieuwe ontdekkingen.

De ontwerper verenigt generaties: kinderen spelen met het alleen en in het gezelschap van ouders en grootouders. Relaties binnen het gezin geworden dichterbij.

Reeks esuplementtronische componenten met heldere instructie een win-win geschenk aan het kind, in het gebied van belang dat de mechanismen, robots of esuplementtronische gadgets.

Volgens de ontwikkelaars, de handleiding bevat alleen experimenten die tegelijkertijd bezit wetenschappelijke waarde, duidelijkheid en het gemak van de uitvoering. Veel uitgevonden apparaten moesten worden opgegeven: voldeed niet aan de eisen voldoet. De resterende succes de praktijktest: hoe eenvoudig een zeven jaar oude kind om te gaan met de regeling en om het tot leven te brengen zonder de hulp van een volwassene. Experimenten in de lijst in de gebruiksaanwijzing & mdash; het resultaat van een zorgvuldige selectie.

Prijs

De kosten van de esuplementtronische ontwerper kinderen Micronic is 1590 roebel per set. Levering in de regio’s van de dienst van de “E-mail van Rusland” wordt toegevoegd aan de prijs. In Moskou en St. Petersburg leveren orders koeriers.

Waar te koop

De officiële website van de verkoper biedt een lucratieve actie: als je een paar dozen te bestellen op hetzelfde moment, ontvangt de koper gratis verzending. Dit is één van de redenen om daar te kopen Micronic.

Hoe bestellen

U kunt de bestelling te plaatsen op de website, te typen in een speciaal gebied voor uw eerste naam en telefoonnummer. De Manager van het bedrijf “Ampère” zal contact met hem en te verduidelijken bestelinformatie.

De ontwerpster Micronic Russische set voor jonge uitvinders. Gemakkelijke en leuke manier om de logica, aandacht en intelligentie in kinderen ontwikkelen van zeven jaar. Over het merk Micronic van Micronic authoring team van jonge uitvinders “Ampère” onder leiding van Kirill Korotkov. Het bedrijf is bezig met de ontwikkeling en implementatie van kits en onderdelen voor radio ….

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*