Magnetische ontwerper Magical Magnet: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Voor elke ouder regelmatig, rijst de vraag wat speelgoed om een ​​kind te kopen. Het moet zijn als, om de educatieve functie te dragen en veilig zijn. Children’s ontwerper Magical Magnet fun zijn baasjes, het versnellen van de vorming van verschillende nuttige vaardigheden.

Wat is de reden

Te koop is een groot aantal games die populair zijn bij kinderen, maar onder hen zijn de onbetwiste leiders. Ouders bij het kopen niet alleen leiden door sympathie van zonen en dochters, maar ook andere criteria.

Kenmerken van populaire games

Al vele jaren de voorkeuren van kleuters en schoolkinderen niet veranderen. Jongens houden ervan om tijd te besteden aan uw favoriete bezigheden. Ze zijn verslaafd aan het proces om een ​​dergelijke mate dat ze alles vergeten. Natuurlijk, deze amusement hebben een ernstige impact op jongens en meisjes.

Ontwerpers & mdash; de meest voorkomende positie in de groep van producten voor jonge uitvinders. De Algemene Vergadering van de beeldjes, speelgoedauto’s, modellen van de mechanismen gefascineerd altijd de jongere generatie. Verschillende sets bevatten een breed scala aan opties van de Vergadering. Echter, ze hebben nadelen:

 • Dit tijdverdrijf is het ontwikkelen van karakter, maar vroeg of laat zal het kind alle combinaties en dure aankoop zal nutteloos zijn te leren;
 • De producten van bekende merken vaak schade aan de huid van kinderen veroorzaken. De meeste producten ontwerp heeft elementen scripless met schroeven, bouten, lijm;
 • Twist ontwikkelt fijne motoriek, maar de bouten en moeren vallen onherstelbaar verloren. Kleine accessoires van de fabrikant bevat genoeg gebruik van de kinderen maakt het speelgoed onbruikbaar.

Computer games op tablets, pc, andere gadgets zijn zeer fascinerend om jongens en meisjes. Sommigen van hen hebben een educatieve functie. Hun tekortkomingen zijn algemeen bekend:

 1. Daarbij moeten in dezelfde positie zonder beweging. Het dreigt verkeerde houding, onjuiste spierontwikkeling.
 2. Langdurig ogen wanneer de blikken op het scherm, is ongewenst en leidt tot ziekte.
 3. Fun with gadgets bijdragen aan frequente stemmingswisselingen, kinderen handelen up, zijn prikkelbaar.
Het gebruik van populaire games zijn niet altijd goed voor de baby. Ze leiden tot een houding aandoeningen en psychische stoornissen. Sommige producten kunnen de kinderen zich kunnen verwonden.

Het Koninkrijk van magneten

Designer magnetische Magneet Magical entertaint en ontwikkelt zonder het te beschadigen. Goederen aantrekken van intelligente verpakking en onderdelen. Vroege speelgoed werden verdeeld in jongen en gemaakt voor meisjes, en als je nu koopt het niet meer weet. Er is een kans om een ​​hele wereld van belang te verzamelen om kinderen van beide geslachten. De verscheidenheid van componenten kun je auto’s, bloemen, poppenhuizen maken, bouwen hele steden.

Complete ontbrekende kleine onderdelen gevaarlijk voor kinderen. De cijfers houden geen complexe bindingen bevatten, gemakkelijk aansluiten onderling. Ontwikkelen van mentale vaardigheden, motorische vaardigheden, wat zeer belangrijk is voor een groeiend lichaam.

In vergelijking met traditionele spelen, kit is een veelzijdig hulpmiddel voor de organisatie van de vrije tijd van kinderen. Het draagt ​​educatieve functie door het stimuleren van de studie van de wereld.

Tool voor de ontwikkeling en het leren

Magnetische ontwerper Magical Magnet bestaat uit heldere cijfers, een mooi gebaar, waarmee u veel verschillende combinaties te maken. Zelfs als de speler heeft geen ideeën na het openen van de doos, begint hij onmiddellijk te creëren. Creatieve grenzen kunnen niet worden opgevangen door de fabrikanten.

De benoeming en de rang

De constructie set is beschikbaar voor kinderen van voorschoolse en jongere schoolgaande leeftijd. Het doel is ook om fijne motorische vaardigheden te ontwikkelen, creativiteit. Het is verpakt in een handige en duurzame box, waardoor compact en gemakkelijk transport. De plaatsing van de dozen van geringe omvang in het appartement geen problemen.

De kit bevat eenvoudige geometrische vormen & mdash; driehoeken, vierkanten, zeshoeken. Er zijn ook wielbasis, kaarten met foto’s en brieven, en instructies voor gebruik. Delen kunnen worden verbonden door beide partijen als gevolg van de aanwezigheid in hun neodymium magneten spinnen binnen. Elementen zijn gemaakt van niet-toxisch kunststof, geurloos.

Potentiële

Children’s ontwerper Magical Magnet helpt om de wereld veilig te verkennen en om de nodige vaardigheden in het proces Vergadering, gemakkelijk voor kinderen, moeiteloos aan de kant van de volwassenen te verwerven. Dat de mogelijkheden voor het realiseren van het potentieel:

 • Een ontwikkelingsstoornis oriëntatie, waardoor de set draagt ​​stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek bij het maken van vormen;
 • Onderdeel van het spel valt niet te ontkennen. De verbinding tussen de eenheden is voor de kleine houder van wat magie;
 • Novelty is een uniek instrument voor het leren.

Smooth verbinding van de onderdelen aan het ontwerp en het onderzoek onder de andere verbetert motoriek van de vingers. Het ontwerp ontwikkelt verbeelding en creatief denken. De jongen verzamelt modellen van apparatuur, karakters van sprookjes, oude kastelen. Het pakket kunt u geen beperkingen voor creativiteit hebben. Geïmplementeerd technische neigingen, bijvoorbeeld bij het samenstellen van de geavanceerde technologie en de modellen van huizen. Bij het aanmaken vormen ontwikkelt volharding en concentratie die nuttig zal zijn bij de voorbereiding op school.

De elementen zijn onderling verbonden alsof magisch. Bright driehoeken, vierkanten en zeshoeken van verschillende kleuren als om zichzelf te vormen tot mooie cijfers behoeft weinig inspanning. Het is ook van belang. Als kinderen gaan denken aan een aantal leuke, zal Magical Magnet het leuker en zinvolle dankzij de vele opties Vergadering van de figuren te maken.

In het proces van het creëren van huizen, pop meubels en raketten volwassenen kunnen kinderen kennismaken met de wetenschap. In de loop van het verhaal over de namen van de cijfers uit de reeks maken kennis met de geometrie. Kennis uit het verloop van de fysica zal helpen om de mechanica van de verbindingselementen te begrijpen. Applied Science introduceert de basisprincipes van het ontwerp. Tijdens de montage van specifieke fragmenten kent logica. Tijdens het spelen, de baby gemakkelijker te verwerven tellen vaardigheden. Ouders, zonen en dochters, hebben de mogelijkheid om hen vertrouwd te maken met de talenkennis, het spelen van de karakters van sprookjes van de volkeren van de wereld en andere literaire werken.

De makers van entertainment voor kinderen voor een lange tijd loste het probleem van de release van het spel kit met educatieve en training functies. Magical Magnet wint snel de markt, en werd een favoriet voor de kinderen, hun moeders en vaders.

Wie zal profiteren van het product

De ontwerper is niet alleen leerzaam en onderhoudend, maar brengt ook de praktische voordelen van het product. Het zal een nanny, en ook een groot aantal van speelgoed te vervangen.

Magical Magnet, als entertainment voor kinderen, erg handig voor volwassenen als het nastreven van hun doelen:

 • Hij neemt kinderen vanaf de eerste minuut, niet toe te staan ​​om te worden afgeleid door streken;
 • Als de familie groeit een kind, die volwassenen begeleiden in de pret, zal het product helpen om deze deelname te vermijden. Het is niet nodig, omdat het kind zal worden gefascineerd door de magie van de set, hoeft u alleen maar om hem te loven voor de prachtige DIY;
 • In het gezelschap van kinderen product zou een geweldige manier van entertainment. Als een zoon of dochter zijn rusteloos, in het creatieve proces leren ze ijverig te zijn, om elke aangelegenheid tot het einde te brengen;
 • De aanstaande reis naar familiebezoek laat een laatste zorg op de tewerkstelling van kind waar er geen speelgoed;
 • De set is compact te vervoeren, makkelijk mee te nemen;
 • Gezonde vermaak zal helpen om de hele familie te verenigen, omdat het interessant en volwassenen zullen zijn.

De kit zal helpen de ouders om geld te besparen op de aankoop van speelgoed. Dit is een voordelige aankoop.

Nu hoef je niet nodig om ze te kopen in een paar gevallen van vele delen van het kind zal kiezen wat hij nodig heeft, vraag ik me af. De nieuwheid van de magneetelementen & mdash; een kwalitatief hoogwaardig product. Betrouwbare cijfers van stevig plastic onbreekbaar, ze zijn gemakkelijk te reinigen en dienen de eigenaar voor vele jaren. De elementen van het speelgoed gedemonteerd, compact opgeslagen, wat belangrijk is voor de geringe omvang van het appartement.

Magnetische Magneet Magical ontwerper zal vergemakkelijken vaders en moeders het opvoeden van kinderen, te helpen in hun vrije tijd te organiseren. De aankoop zal aanzienlijk verminderen uitgaven voor entertainment, zal helpen bij het verenigen van families.

Gids voor het gebruik van

De fabrikant heeft het product eenvoudig en toegankelijk te gebruiken zijn ontworpen. De jonge uitvinder genoeg elementen voor de vorming van sterke verbindingen. De set wordt geleverd met instructies van de fabrikant, met een verscheidenheid aan Assembly tekeningen. Ze kunnen niet worden beperkt. In het vak voldoende details te bedenken en creëren een ongewone nieuwe wijze van vervoer, planeet, plant.

De maker van het product aanraadt om kinderen vanaf de leeftijd van drie. Vóór het begin van de leeftijd van het product is met succes gebruikt vanwege de veiligheid. Items te groot dat ze niet kunnen worden ingeslikt, scherpe randen afwezig zijn. Echter, de jongen of meisje op zo’n jonge leeftijd niet altijd in staat om stukken van de elementen te verzamelen.

Voor het gebruik van Magical Magnet, is het raadzaam om de instructies om het product te lezen, met de aanbevelingen van de fabrikant te overwegen.

De distributeur maakt regelmatig wijzigingen in prijsbeleid.

De aankoop van goederen

Om het spel te krijgen, is het raadzaam om de officiële website van de verkoper te bezoeken en een bestelling door het invullen van het aanvraagformulier. Daarna gevolgd door een oproep van de werknemer van het bedrijf voor meer leveringsmogelijkheden. De betaling gebeurt na ontvangst van de goederen. Officiële distributeur waarschuwt & mdash; aankoop in de detailhandel is geen garantie voor bescherming tegen vervalsing.

Voor elke ouder regelmatig, rijst de vraag wat speelgoed om een ​​kind te kopen. Het moet zijn als, om de educatieve functie te dragen en veilig zijn. Children’s ontwerper Magical Magnet fun zijn baasjes, het versnellen van de vorming van verschillende nuttige vaardigheden. Wat is de reden voor de verkoop is een groot aantal games die populair zijn bij kinderen die …

zijn

Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*