Magic Mesh – muskietennetten op magneten: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De zomer in aanvulling op de vreugde van warme zonnige dagen biedt nog steeds vervelende insecten. En voorkomt dat ze vallen in het huis en muskietennetten op magneten Magic Mesh.

Wat Magic Mesh

Magic Mesh wordt gemaakt in de vorm van een gaas gordijn aan de deur, om te voorkomen dat de penetratie in de gebouwen van diverse insecten en pluis. Het bestaat uit twee helften, die snel sloeg dicht met een magneetband of een afzonderlijke op afstand magneten. Gehecht aan de deurstijl met speciale klittenband of decoratieve knopen.

Mesh Magic Mesh is niet alleen perfect beschermt tegen muggen, vliegen, wespen, die in staat zijn een hoop problemen en negatieve emoties te geven zijn, maar ook perfect overbrengt naar het huis van frisse lucht. Unieke maar zeer eenvoudige uitvinding biedt in het bijzonder het comfort tijdens het verblijf in het tuinhuis en een appartement in de stad.

Het oorspronkelijke klamboe is uitgerust met een vrij krachtige magneten. Dus zelfs een orkaan zal niet haar te openen. Om de stof zelf niet opstaan ​​in de wind, aan de onderkant zijn er de gewichten.

Vormgeving en ontwerp

Om het binnendringen van muggen te voorkomen dat in de woning eerder, mensen moesten aan de deur hangen vitrage, het installeren van een speciale deur-mesh. Maar deze apparaten zijn onhandig in gebruik en het gewenste resultaat geven. Vandaag is er een veel effectievere oplossing voor het probleem met insecten muskietennetten op magneten Magic Mesh. Naast de basisfunctionaliteit, het perfect past bij elke inrichting en past in elke stijl.

Materiaal

Als u de gezelligheid in het huis of appartement in de zomer te genieten, is het belangrijk om te installeren in portieken van hoge kwaliteit anti-mug apparaten. Deze producten gelden Magic Mesh. En parameters aangeeft zijn hoge kwaliteit zijn:

 • Gebruik bij de vervaardiging van de kleppen van hoge sterkte polypropyleen. Het product is zeer dun, zal een lange tijd duren. Het kan worden gewassen en gestofzuigd het zal absoluut niet hun kenmerken en functionaliteit te verliezen.
 • Equipment mosquito gordijnen krachtig genoeg magneten. Sash zal altijd goed gesloten zijn en via hen rustig kan zelfs huisdieren.
 • De symmetrische opstelling van de magneten in het midden van de deuropening. Magneten gemakkelijk uiteen wanneer je moet vertrekken of aankomen, en dan snel terug naar elkaar, stevig verbinden van de twee helften.
 • Het gebruik van magnetische strepen. zachte stof, maar vrij zwaar in gewicht. Dit voorkomt het buigen van de band-magneten, waarbij, na langdurig gebruik, het raam kan slechte start samenvoegen.

Ontwerp

Mesh Magic Mesh niet alleen fungeert als een uitstekende barrière tegen muggen in de woonkamer, maar geweldig ingericht interieur. Fabrikanten bieden het product in verschillende kleuren (zwart, wit, blauw, beige, groen, enz.) En zelfs met een foto (bloemen, vlinders, zonnebloemen). Daarom mug gordijn:

 • zal een grote extra design element van het huis;
 • zal harmonieus passen in het totale ontwerp van het bestaande interieur;
 • perfect overeen met de algemene kleurenschema in de woning;
 • zal de eigenaren om de juiste optie te beschermen tegen vliegen en muggen op persoonlijke voorkeuren te kiezen.

Hoe werkt

Magic Mesh dankzij zijn unieke ontwerp en krachtige tape goed gesloten, niet toe te staan ​​insecten door middel van een deur of raam open om de kamer te ventileren aan te gaan. Zelfs de kleinste bugs kan niet vliegen in door het gaas materiaal. En luiken sluiten strak, waardoor er geen gaten. Blinds geven de mogelijkheid om geen zorgen te maken over wat je nodig hebt om de deur elke keer sluit doorheen gaat.

Het beveiligen van een deur of raam openen van deze constructie, de eigenaren van het huis onmiddellijk mee dat:

 • bijten en onaangenaam zoemend kan in op geen enkele manier door te dringen binnen, dus ongemak veroorzaken;
 • de lucht in de kamer te wijten aan het gaas structuur van de blinds is perfect circuleren, zodat u een gunstig microklimaat in het huis te creëren;
 • veren, bladeren en deels het stof van de straten zijn niet in staat om in het huis;
 • schuifraam automatisch gesloten nadat u gaan;
 • je niet wilt dat de helften te duwen met je handen, die heen en terug voor huisdieren en kinderen een vrije doorgang verzekert;
 • is in een voordelige positie ten opzichte van de overeenkomstige structuren van de vorige generatie, magnetische lijn het niet op buiging;
 • Het is ongelooflijk eenvoudig te installeren;
 • de dubbele optie is veel handiger deur gaas dat u wilt openen, dat is zo ongepast tijdens de passage door het met hun handen;
 • het zorgt voor een speciale comfort en grote emoties.

Klamboe zal niet muggen geven een kans. Het interfereert niet met natuurlijke circulatie van de lucht, die een gunstige invloed heeft op de gezondheid van de persoon en zijn stemming.

Magnetische gordijn is vrij licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Het is daarom duidelijk, garandeert het doorlaten van licht in de kamer.

verwerven en installatiehandleiding

muskietengordijn voor deuren bestaat uit:

 • 2 vleugels met een breedte van 45 cm en de lengte 210 cm;
 • 2 magneetstrips met een lengte van 210 cm;
 • 1 sierlijsten (profielkrans);
 • reeks knopen-studs ontworpen om luiken houten kozijnen bevestigen;
 • 2 magneten bevestigd aan luiken in het midden (mogelijk niet meegeleverd).

Mosquito gordijn set is heel simpel. Het werk wordt gedaan op hun eigen, zonder het gebruik van gereedschap, apparatuur en hulp. Goed vastzetten het gordijn naar de gewenste locatie is mogelijk voor de gebruiker:

 1. Er moet een aanbrengplaats te kiezen. Mesh mag niet interfereren met de deuren te openen of te sluiten. Bij de deur van het canvas te openen moet worden aangebracht aan de binnenzijde en aan de binnenkant aan de buitenkant.
 2. Verdeel en glad uit de mug gordijn voor rectificatie.
 3. Knip de deuropening om verwijdering van vuil met een vochtige spons en desinfectiemiddel.
 4. de band verbindende weefsel daartussen snijden.
 5. Om de aanwezigheid van de magneten aan de onderkant gewichten weefsels aan het inbrengen magneetband controleren. Als de magneten zijn aparte set, hebben ze in speciale zakken moet worden ingevoegd.
 6. Maak de magneetband, is het goed om recht en plaats deze in een aangewezen zak in beide vleugels van het gaas. Het is belangrijk om het tape-magneet positie direct onder het raam, bij gebruik goed peremagnichivanii elkaar. Het einde van de band moet in een speciale gleuf worden ingebracht.
 7. het raam bevestigen aan de deuropening toepassing kruidnagel (op houten voet) of dubbelzijdig plakband (op metaalbasis). De bovenste helften van het gordijn moet strak tegen elkaar.
 8. De afstand tussen de vloer en muskietengordijn niet meer dan 2 mm te doen.
 9. Om de pelmet bovenop te hangen.

kenmerken

Mesh Magic Mesh is uniek doordat:

 • eenvoudig en tegelijkertijd, een hoge sterkte;
 • vervaardigd van een materiaal met een hoge weerstand tegen invloed van atmosferische neerslag, extreme temperaturen en vochtigheid;
 • is herbruikbaar en stelt u in staat om bescherming te bieden tegen muggen en vliegen voor meerdere seizoenen op een rij;
 • heeft zulke maten die gemakkelijk aanpassen aan verschillende openingen;
 • is eenvoudig te installeren en de werking;
 • kan worden bevestigd aan hout, kunststof en metaal;
 • gemakkelijk te reinigen en afwasbaar;
 • onmiddellijk sluit de deur, waardoor er geen kans op insecten.
Vandaag Magic Mesh is in grote vraag over de hele wereld. Opgevouwen, het product neemt weinig ruimte. En ondanks zijn lichte gewicht en de geringe dikte van het materiaal het gordijn is sterk en duurzaam.

Prijs

Hebben veel van uitvinding is heel redelijk. Nu in Rusland die je kunt kopen Magic Mesh met een korting van 50%. De waarde van het goed in dit geval 1690 roebel. In Oekraïne, kunt u kopen bescherming tegen muggen en vliegen dubbel gordijn aangeboden tegen een prijs van 399 USD.

Waar te koop

Om een ​​kwaliteitsproduct is het beter om muggen gordijn bestellen via de officiële website van de verkoper te verkrijgen. Daar kunt u de kenmerken van goederen en leveringsvoorwaarden te zien. Deze optie tot aankoop zal de koper toestaan ​​om zich te beschermen tegen de nep spullen en onverstandig besteding van de fondsen.

De zomer in aanvulling op de vreugde van warme zonnige dagen biedt nog steeds vervelende insecten. En voorkomt dat ze vallen in het huis en muskietennetten op magneten Magic Mesh. Wat is Magic Mesh Magic Mesh gemaakt in de vorm van een mesh gordijn bevestigd aan de deur, om de penetratie te voorkomen dat in de kantoren van verschillende insecten en …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*