M-16 spuiten potentie: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Nazicht van de spray van M-16 medium voor het verbeteren van de mannelijke potentie met zwakke seksuele functie of onzekerheid over. Ook werkt als een afrodisiacum voor vrouwen.

Het probleem van de potentie

Potentie (van het Latijnse potentia vermogen) is het vermogen van het mannelijk lichaam om een ​​gezond seksleven te leiden.

Kenmerken van goede potentie onderzoekers schrijven de aanwezigheid van een sterke libido, sterke erecties en het vermogen om te ejaculeren (orgasme), de gemiddelde duur van de paring gedurende minstens 3 minuten.

Helaas is het momenteel een van de meest voorkomende mannen ziekten is een afname van de potentie. En ze lijden aan erectiestoornissen, oude en jonge vertegenwoordigers van de sterke geslacht. Een van de redenen die de afname van vermogen, laat de emotionele, fysiologische en exogene, vaak gecombineerd met elkaar. Deze omvatten:

 • voortdurende stress als gevolg van familie, problemen op het werk, hebben hoofdzakelijk betrekking libido, wat leidt tot erectiestoornissen;
 • vermoeidheid;
 • ziekten van het hart, endocriene en het zenuwstelsel;
 • pathologie van de urinewegen;
 • de schadelijke effecten van alcohol en roken;
 • de negatieve impact van de therapie.
De factoren die van invloed zijn erectiestoornissen, geldt onregelmatige seksuele handelingen.

Wat is een M-16?

M-16 is een bekende en bewezen geneesmiddel aan een stabiele erectie te krijgen vlak voor geslachtsgemeenschap. Het werkt direct op de seksuele organen van mensen, werken een transdermale (door de huid), zodat het effect optreedt in de eerste 2 minuten na het aanbrengen.

Hierdoor kan de man, geen vertrouwen in hun erecties, om de opwinding te vergeten en plezier te ontvangen van de communicatie met zijn uitverkoren. Immers, op het juiste moment, hij moet gewoon een minuut te nemen om in de beste vorm om de relaties te verplaatsen naar een nieuw niveau. M-16 verhoogt het niveau van excitatie en een vrouw.

Seksuele intimiteit is een belangrijk onderdeel van een relatie mannen en vrouwen. Harmony of disharmonie in dit gebied heeft een enorme impact op het vertrouwen van de partners aan zichzelf, elkaar en relaties in het algemeen.

Hoe werkt

De M-16 zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen te wijten aan hun actieve samenstelling. Dit resulteert in mannen, de penis komt in de opgestelde toestand bevindt, en vrouwen verhoogde gevoeligheid van de vrouwelijke organen. Beide geslachten dergelijk preparaat moet bij onvoldoende excitatie met rusteloosheid, nervositeit of vermoeidheid. Het zal u helpen om optimaal te genieten van het proces, het maximale plezier en om hun beste kant te laten zien: als een gedreven partner.

 • Verlicht nerveuze toestand, stelt u in staat om te ontspannen en overgeven aan de opwinding.
 • versnelt het uiterlijk van de erectie, waardoor het een vol, sterk en duurzaam.
 • Verbetert de bloedcirculatie in de bekkenorganen, verbetert vrouwelijke gevoeligheid.
 • Is het voorkomen van stagnatie in het genitale gebied, voorkomt adenoom en prostaatkanker.
Herstel van potentie met behulp van een spray is het mogelijk voor de meeste soorten van erectiestoornissen. Het is effectief, veilig en heeft geen bijwerkingen zoals verslaving.

Compositie

De middelen om de potentie van M-16 heeft een sprayvorm en bevat een complex van stoffen die biologische activiteit vertonen.

 • L-Arginine . De stof die verantwoordelijk is voor de synthese van testosteron het hormoon van mannelijke macht die verantwoordelijk is voor het aanbrengen van vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid.
 • Guarana (extract). Uittreksel uit deze plant versterkt de kracht, waardoor de bloedtoevoer van een lid dat de kwaliteit en de duur van de erecties beïnvloeden.
 • Glycine . Aminozuur, gemakkelijk worden verwijderd nervositeit, die een belemmering voor hoogwaardige geslacht kan worden. Gevoelens over de slechte uitkomst van de zaak, de angst dat het lichaam op het cruciale moment, falen, geen geloof in jezelf. Glycine verlicht nervositeit en geeft rust en vertrouwen.
 • Magnesium . Dit sporenelement verbetert de bloedcirculatie. Bij blootstelling van de huid van de spray, aktiviziruyutsya doorbloeding van de geslachtsorganen. Naast het verbeteren van seksuele functie, de M-16 vermindert het risico van maligne tumoren (prostaatkanker).
Middelen voor de potentie van de M-16 bevat veilige stoffen die worden gecombineerd met elkaar op hetzelfde moment het eigenlijke probleem van erectiele dysfunctie en werk voor de toekomst op te lossen, het verbeteren van de gezondheid van mannen in het algemeen .

Gebruik instructies

Advantage fondsen, M-16, en in de eenvoud van het gebruik ervan. Gewoon spray spuiten naar de penis, dus hij begon te werken. Onmiddellijk penetreren door de huid, de actieve ingrediënten start een proces van versterking van de bloedtoevoer naar de holle (caverneuze) lichamen van gezag. Met behulp van de M-16, niet per se om het te pronken in de voorkant van een partner. Een kleine pepperspray kan discreet vervoerd in een zak.

getuigenis

M-16 wordt toegepast in geval van problemen met erecties:

 • Vermoeidheid tijdens vermoeidheid, emotioneel of fysiek, het element zich niet voordoet ;
 • Daling van de erectie bij gebruik van een condoom;
 • De opwinding, onzekerheid in zijn mannen solvabiliteit.

Contra

De samenstelling van de spray niet vysokoallergennyh componenten bevatten, wordt het optreden van nevenreacties vrijwel uitgesloten. Geen reden om het te gebruiken in het geval van individuele intolerantie van een van de werkzame stoffen. Artsen tot voorzichtigheid met de M-14 bij:

 • Huidlesies van de penis of ontstekingsprocessen
 • genitale infecties bij zowel acute als chronische ziekten, zonder overleg met de uroloog
Als een paar niet het gebruik van condooms, de man moet er zeker van zijn dat zijn partner tolereert elke component van de spray.

Reviews arts

Semin Vasily Ivanovich, de arts-andrologie:

“Ik aanbevelen aan een spray voor de potentie van M-16 patiënten te gebruiken verschillende leeftijdsgroepen. Er zijn geen bijwerkingen en chemische steroïden in de samenstelling geeft het recht om de phytocomplex onder de 25 jaar te benoemen, zelfs jonge patiënten. voor het probleem van vroegtijdige ejaculatie en gebrek aan vertrouwen in hun capaciteiten te wijten aan het gebrek aan seksuele ervaring.

het resultaat kan niet langer wachten Gelukkig met zowel patiënten en hun partners het enige voorzichtigheid .. strikte naleving van de instructies, zoals sommige actieve ingrediënten allergie kunnen veroorzaken, of leiden tot een hartkloppingen van het hart “.

Prijs

De prijs van het geneesmiddel op de site van de fabrikant wordt verminderd met 70%, wat de aankoop voor iedereen betaalbaar maakt.

De spray wordt uitgevoerd op het grondgebied van Rusland en Oekraïne. Het kost (met korting):

Waar te koop

Om te voorkomen dat het kopen van namaakproducten kan slechts in één geval het uitvoeren van de aankoop op de officiële website. Koop M-16 van de fabrikant eenvoudig door middel van een speciale esuplementtronische formulier waar je nodig hebt om contact te verlaten. De vertegenwoordiger van de verkoper zal bellen u terug.

Nazicht van de spray van M-16 medium voor het verbeteren van de mannelijke potentie met zwakke seksuele functie of onzekerheid over. Ook werkt als een afrodisiacum voor vrouwen. Probleem van de potentie van de potentie (uit het Latijn potentia vermogen) is het vermogen van het mannelijk lichaam om een ​​gezond seksleven te leiden. Kenmerken van een goede potentie onderzoekers schrijven de aanwezigheid van …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*