LumActive – rimpel crème: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Overzicht LumActive room, het geven van de jeugd van de huid rond de ogen.

Wat is LumActive?

De jeugd is duidelijk, levendige uitstraling. De huid rond de ogen is de meest kwetsbare tijd: de wallen, ouderdomsvsuplementken, slappe, verlies van elasticiteit. Deze problemen geven het aantal jaren gewoond, een negatieve invloed op het uiterlijk, het indrukken effect op het gevoel van eigenwaarde. LumActive elimineert de tekenen van de tijd, terug te keren er jong uitzien, en u in een goede bui.

zachte crème heeft de kracht van biologisch actieve natuurlijke bestanddelen. Het is veilig en effectief is, wat wordt bevestigd door internationale certificaten GMP.
LumActive crème geschikt voor dagelijks gebruik in de uitgebreide zorg van het gezicht en vult dit aan.

Het resultaat van het gebruik van fondsen meteen duidelijk: normale kleur en turgor (elasticiteit) is hersteld, is er een gezonde glans in zijn ogen.

Hoe werkt

Intense actie LumActive komt neer op een paar gebieden:

 • Het wegwerken van kneuzingen, blauwe huid onder de onderste oogleden. Donkere kringen & mdash; het resultaat van schendingen van de bloedcirculatie in deze gebieden en stagnatie van veneus bloed. Toning zalf die bloedstroom hersteld en elimineert stagnatie.
 • Whitening, het wegwerken van ouderdomsvsuplementken. Pigmentatie die verschijnen met de leeftijd, waardoor een serieuze klap voor schoonheid. Genetische aanleg in combinatie met blootstelling aan de stralen van de zon ervoor zorgen dat de ontwikkeling van deze tekenen van ouderdom aan de prominente gebieden van het gezicht. Whitening effect Lamactil verwijdert vsuplementken en egaliseert de huid toon.
 • Hydratatie en voeding: natuurlijke oliën en vitaminen zorgen voor de noodzakelijke niveau van hydratatie en elasticiteit.
 • Het verwijderen van oedeem, lymfedrainage. Stagnerende processen veranderen niet alleen de kleur van de epidermis, ze maken de oogleden groter, verandert de vorm van de ogen, het verkleinen van zijn. vocht herstellen helpt zich te ontdoen van de wallen, verjonging van het uitzicht, de visuele vergroot en de expressie van de “spiegel van de ziel”.
 • De afvlakking van rimpels. Kleine rimpels verdwijnen en de diepe degenen die minder zichtbaar.

LumActive geschikt voor elk huidtype en wordt toegepast bij mensen van alle leeftijden. Geen hormonen en natuurlijke actieve bestanddelen maken dat het voertuig veilig is, zelfs voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica.

Compositie

Cream behoort tot de categorie van natuurlijke cosmetica. In de samenstelling bestanddelen van plantaardige oorsprong, die elk zijn ingesteld als een effectief middel.

 • Marapuama (extract) . De plant Muira Puama (marapuama) heet “de boom van de potentie”. De bast en wortels hebben een sterk stimulerend effect op de huidcellen, het verhogen van voeding en zuurstof. Marapuama rijk aan vetzuren, etherische oliën, extract bevat stearine, lupeol en cumarine. Muira Puama natuurlijke energie drank met een krachtige tonic effect. Helpt om wallen en het verdwijnen van de donkere kringen te verminderen onder de ogen, strakker gezichtscontouren.
 • Suma (Braziliaanse Ginseng) . In een crème extract van planten bezitten anti-allergische, anti-inflammatoire en lymfedrainage effect. Aminozuren en vitaminen die in de Braziliaanse ginseng, make-up de krachten van veroudering van de huid, doen herleven haar.
 • Cucumber . Het extract van deze groente hydrateert, verfrist, verheldert en verzacht de gevoelige huid. Vermindert rimpels, verlicht wallen en zwelling, waardoor de ogen kijken meer expressief.
 • Licorice . Het extract van zoethout is al lang bekend om zijn sterke anti-inflammatoire werking. Ze heeft ook effectief witter uw huid zonder pigment.
 • White Lily . Anti-inflammatoire en versterkende werking van deze plant verhoogt de werking van andere componenten. White Lily extract is rijk aan aminozuren, essentiële stoffen voor het behoud van goed functionerende cellen.
 • Parfum samenstelling . Geeft cosmetische behandeling aangename geur.
 • Stabilizer . Verlengt de houdbaarheid van de room toe en laat het toe om de oorspronkelijke frisheid te behouden.

De crème van rimpels LumActive vindt u handige combinatie van ingrediënten van plantaardige oorsprong, met een vergelijkbaar effect zijn. Dankzij deze combinatie, het resultaat uit Lamactil is zeer uitgebreid, en lijkt sneller en duurt langer na de beëindiging van de cursus.

Gebruik instructies

Wijze van toepassing is afhankelijk van de oorspronkelijke toestand van de persoon. vóór een belangrijke gebeurtenis waar ik wil vooral goed uitzien: Voor jonge huid met tekenen van vermoeidheid kan een one-off. De samenstelling direct verfrist en geeft uitgerust uiterlijk, verwijdert tekenen van vermoeidheid.

Op een latere leeftijd aan de room LumActive gebruiken kunnen nu al systematisch, als een primaire verzorgingsproducten met voedende en verjongend effect. In dit geval wordt de crème aangebracht op het overeenkomstige gebied van het gezicht tweemaal per dag met een lichte aanraking.

Getuigenis

Lamactil toegepast onder de volgende symptomen:

 1. wallen, “zakken” onder de ogen,
 2. blauw of zwart in het gebied rond de oogleden,
 3. rimpels,
 4. pigmentvsuplementken.

Contra

Er zijn geen contra-indicaties. Als je allergisch bent voor een van de componenten van de tools die u nodig hebt voor de eerste toepassing test, het aanbrengen van een DAB van crème op de binnenbocht van de elleboog en wachten tijdens de dag.

Bij toepassing van de cosmetica op de huid worden blootgesteld aan het slijmvlies. Als dit gebeurt, spoelen met schoon water.

Prijs

rimpelcrème LumActive het herstellen van de orde in verschillende landen, en elk land heeft zijn eigen kosten. Om erachter te komen hoeveel het de verpakking van de crème LumActive voor uw land kost, verlaat een verzoek met de manager om te communiceren en vinden informatie tijdens een gesprek. De fabrikant biedt een promotie: als je 2 blikjes crème kopen derde te geven als een geschenk.

Waar te koop

Om te kopen LumActive, genoeg om een ​​verzoek op de officiële site te verlaten en verder te verduidelijken de kwesties in verband met de bestelling, in het gesprek met de Manager. In een speciaal formulier op de site om uw telefoonnummer te zetten en te wachten op terugbellen.

Overzicht LumActive room, het geven van de jeugd van de huid rond de ogen. Wat is LumActive? De jeugd is duidelijk, levendige uitstraling. De huid rond de ogen is de meest kwetsbare tijd: de wallen, ouderdomsvsuplementken, slappe, verlies van elasticiteit. Deze problemen geven het aantal jaren gewoond, een negatieve invloed op het uiterlijk, het indrukken effect op het gevoel van eigenwaarde. LumActive elimineert de tekenen van de tijd, terug te keren …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*