Like a virgin crème voor samentrekken van de spieren van de vagina: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Wat is de crème voor de intieme zone?

Passie en seksueel verlangen tussen een man en een gelegd door de natuur vrouw. Maar door dezelfde natuur, helaas, is het onmogelijk om de geleidelijke veroudering van het lichaam te voorkomen. De dames die zijn kwetsbaar en delicate wezens, voorbestemd om moeder te worden, het ervaren van een moeilijke bevalling.

Het verlies van elasticiteit van de vagina vermindert de kwaliteit van de seks. Om zich te ontdoen van dergelijke problemen is het moeilijk voor de komst van Like A Virgin is een speciaal gel voor het samentrekken van de spieren van de intieme omgeving. De resultaten van het testen van het vermogen van het geneesmiddel te verrassen en genot. Zonder oefening en chirurgische ingreep hebben de mogelijkheid om verzwakte spieren te versterken.

De formuleringen bevatten plantenextracten, afgestemd op hun natuurlijke talenten te verrijken. De actie vindt plaats in contact met middelen op het binnenoppervlak van de baarmoeder. Drink de huid met de nodige micro-elementen vertragingen veroudering en versterkt de weefsels zonder te oefenen.

Het gebruik van de crème zal nieuwe grenzen van seksueel genot te openen, voor vrouwen en voor mannen.

Hoe werkt

In het menselijk lichaam zijn er spieren die onwilsuplementeurig en moeilijke training krimpen. Het is een gladde spieren in de wanden van de inwendige organen, bloedvaten en huid. Gel te verminderen vaginale Like a virgin bevat een speciaal ingrediënt dat samentrekking van gladde spieren kunnen beïnvloeden. Het Ximenia Amerikaanse kleine fruitboom, vaak in Midden- en Zuid-Amerika.

Ximenia stimuleert de bloedcirculatie in de spieren van de bekkenbodem. Adstringerende woning helpt om het spierweefsel van de interne genitaliën te versterken en het verkleinen van de vaginawand. Verbetering van de spierspanning, het verhogen van de gevoeligheid van de intieme omgeving. Verbetering van de kwaliteit van de seks en de sensatie van het orgasme.

Vanuit een medisch oogpunt, de crème kan worden voorgeschreven als er een diagnose van ptosis van de onderste bekken 1 of 2, ontsteking van de vrouwelijke geslachtsorganen, om microflora en de behandeling van blaasontsteking te herstellen.

READ  Willson Silane Guard - vloeibaar glas: reviews, prijs, waar te kopen

verwachte effect na het gebruik van:

 • vernauwing van de vaginale wand.
 • Het versterken van de spieren in de intieme omgeving.
 • Het wegwerken van droogte en mogelijke schendingen van de natuurlijke microflora.
 • Verhoog de gevoeligheid tijdens de seks.
 • Lightening schaamlippen.

Met Like a virgin, kun je seksleven te diversifiëren, om gezond te blijven en om bepaalde gynaecologische aandoeningen te voorkomen.

De unieke samenstelling van de crème-gel

Ximenia, het belangrijkste ingrediënt in de gel zoals Virgin, een zeer ongebruikelijke samenstelling. 30% daarvan bestaat uit verzadigde vetzuren en 15% van de meest waardevolle Ximeniano zuur. Emolient Ximenia wordt gebruikt als verzachtende component diepvoedende de huid, vergroten de stevigheid en elasticiteit.

 • Ethyl Ximenia , geproduceerd door Ximenia, word je doorverwezen naar een overactieve anti-age actie. Het mechanisme is gebaseerd op het verkrijgen van natuurlijke bookcatalog verbreding effect. Het gevoel van het resultaat van het gebruik plaatsvindt binnen 30 seconden na aanbrengen van de gel.
 • kruidenextracten van kamille, calendula, lavendel en patchouli antivirale, wondgenezing, antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen.
 • Ylang ylang olie verlicht de pijn tijdens intiem contact.
 • Rose olie voedt en hydrateert de huid.
De drug is volledig natuurlijk en heeft geen contra-indicaties voor gebruik op lange termijn.

Gebruik instructies

Met behulp van een crème Like a virgin, kunt u rekenen op een snel resultaat. Omdat de werking van de actieve bestanddelen optreedt onmiddellijk na applicatie.

Volg de eenvoudige instructies:

 • Breng de crème 5-10 minuten voor het uitvoeren van geslachtsgemeenschap.
 • De suspensie wordt verdeeld in de vagina en massage.
 • Het gebruik van het geneesmiddel 1 keer per 3-4 dagen.

Efficiëntie en gebruiksgemak maken van de applicatie handig voor degenen die willen niet om reclame te maken “little secret” partner.

Getuigenis

De verzwakking van de spieren van de bekkenbodem is een ernstige ziekte die gezondheidsproblemen veroorzaakt. Geen aandacht aan dit probleem, kan je tegenkomt uchenymi gevallen van besmettelijke ziekten die samenhangen met het binnendringen van bacteriën en schimmels in de microflora. Als gevolg daarvan is het complex van ontsteking en leiden tot complicaties en gynaecologische aandoeningen.

READ  XXL Power Life crème voor mannen: reviews, prijs, waar te kopen

Daarom, om de crème te gebruiken om spieren van je vagina Like a virgin niet alleen prettig, maar ook nuttig voor de gezondheid te verminderen. Preventie en preventie van ziekten van de vrouwelijke urogenitale systeem een ​​van de belangrijkste punten van de opvang.

Deelname aan het testen van vrouwen 18-55 jaar. Na voltooiing van de tests, hebben wetenschappers de categorie van vertegenwoordigers, waarin het gebruik van gereedschappen leverde de meest positieve resultaten genoemd.

 1. Vrouwen na de bevalling . Het is geen geheim dat de baarmoeder ondergaat significante verandering tijdens de bevalling. De herstelperiode voor elke vrouw duurt op een speciale manier, en is afhankelijk van de ernst van de laatste levering. Alles verandert: de spieren te strekken, de ruwheid van de wanden is verloren, verminderde gevoeligheid, kan pijn optreden. Na verloop van tijd, een aantal problemen verdwijnen, maar sommige blijven. Om de toon van de crème te herstellen zal helpen spieren van je vagina Like a virgin verminderen.
 2. Vrouwen die ouder zijn dan 40 . Dit tijdperk wordt vaak de tweede jeugd. De kinderen groeiden, werd onafhankelijk en hebben tijd om na te denken over jezelf. Maar wat als de fysieke conditie van het lichaam niet reageren op mentale seksualiteit? Het gebruik van de drug in deze periode is om zowel lichamelijke en geestelijke toestand te verbeteren.
 3. Als het moeilijk is om orgasme te bereiken . De mogelijkheid om seksueel genot te ervaren afhankelijk van de fysieke conditie. Verminderde gevoeligheid is het gevolg van verschillende factoren: de eerder overgedragen ziekten en eventuele bestaande chronische, individuele structuur van de geslachtsorganen, gebrek aan opwinding, etc. het gebruik van de crème die gevoeligheid stimuleert en vergroot verlangen, helpt bij het bereiken heldere orgasmen.
READ  Dietonica hulpmiddel om gewicht te verliezen: reviews, prijs, waar te kopen

Contra

Biologische structuur onschadelijk voor de gezondheid, maar heeft nog steeds een aantal voorzorgsmaatregelen te gebruiken:

 1. U kunt niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
 2. De postpartum periode begint na ontvangst van de inspectie en de goedkeuring van de gynaecoloog.
 3. Bij eventuele overgevoeligheid voor de componenten van de gel aanvraag moet worden gestaakt.
 4. Het is verboden om het product te gebruiken tijdens de menstruatie.
Het is onmogelijk om de drug te gebruiken met bestaande gynaecologische aandoeningen. Wanneer de diagnose van cervicale erosie kan gepaard gaan met onaangename pijn en branden in de vagina.

Prijs

De lijst van landen importeren van de vermeld op de website van de fabrikant goederen. Weet je wat het is: Rusland, Oekraïne, Azerbeidzjan, Armenië, Georgië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Letland, Oezbekistan.

Voor de inwoners van deze landen is er een speciale aanbieding waar te kopen eerst de verpakking van het product is 1 munteenheid.

Waar te koop

Kopen Like a virgin kan besteld worden via het internet. Het beste is om een ​​reservering te maken op de officiële website, waar u de nodige informatie over het product en de kwaliteit van de dienstverlening zal worden gegeven. Voor feedback zal de adviseur in een apart venster waarin u het telefoonnummer en de naam opgeven vullen.

Persoonlijke informatie met betrekking tot de koper, zijn niet bekendgemaakt. Advies over de aankoop van goederen naar believen kan anoniem worden gelaten.

De seksuele revolutie van de nieuwe generatie van de vrouwen – Like a virgin. De drug die spierspanning en het lichaam verlangen geeft. Wat is de crème voor de intieme zone? Passie en seksueel verlangen tussen een man en een gelegd door de natuur vrouw. Maar door dezelfde natuur, helaas, is het onmogelijk om de geleidelijke veroudering van het lichaam te voorkomen. De dames die zijn kwetsbaar en delicate …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*