Lamzac Hangout – opblaasbare sofa: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Lamzac Hangout & mdash; opblaasbare sofa

Gadgets23 opinion13,015 Bekeken

Alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 Lamzac Hangout & mdash; wat is het?
 • 2 uiterlijk en design
  • 2,1 Material
  • 2.2 Ontwerp
 • 3 handleiding
 • < li> 4 Kenmerken

 • 5 Kenmerken
  • 5.1 Voordelen
  • 5,2 Nadelen
 • 6 Prijs
 • 7 Waar te koop?

Het artikel biedt een overzicht Lamzac Hangout & mdash; lichtgewicht opblaasbare ligstoel, compacte opgevouwen. De zomer komt eraan en mdash; tijd voor rust, is het uiterst handig om de ligstoel mee te nemen. Het creëert comfort, terwijl ontspannen op het strand, de camping, bij het huisje of in een andere geselecteerde locatie.

Lamzac Hangout & mdash; wat is het?

Lamzac Hangout & mdash; zomer nieuwigheid & mdash; 2016, die gebruik maakt van de jeugd en ouderen voor recreatie! Deze grote nylon tas heeft twee compartimenten, onderling verbonden en gevuld met lucht. De hals heeft een brede magnetische rand, die eveneens is voorzien van twee klemmen.

Deze innovatieve formulering ook wel pocket (luie) een bank, omdat het niet veel ruimte in beslag. Het is mogelijk om te wandelen te nemen en naar het strand en het gebruik ervan op het huisje, in een privéwoning. Dit is een goede optie voor het vervangen van uw oude tuinmeubelen, omdat de hangmat kan vervangen en banken, en bedden.

Opblaasbare sofa Lamzac Hangout is erg populair. Dit was de reden voor de vrijlating van tegenhangers lucht lasaka fabrikanten van de verschillende landen.

Uiterlijk en ontwerp

Inklapbare stoel werkende staat heeft afmetingen van 2 m x 90 cm en verpakt bij werken; zorg 18 cm x 35 cm Het uiterlijk lijkt op een grote opblaasbare bed, bestaande uit twee helften. Gelegen tussen hen, de persoon voelt zich comfortabel en kan elke geschikte positie in te nemen. Waarom heb je een trampoline, een bank, een schommel of een bank? Dit alles kan gemakkelijk vervangen een opblaasbare bank.

Materiaal

Lamzac Hangout gemaakt van nylon, die hoogwaardige kunstmateriaal (sommige fabrikanten gebruiken ook versterkt polyester). Het is prettig om aan te raken, en dat is belangrijk & mdash; duurzaam en bestand tegen temperatuurschommelingen in de externe omgeving. Het maakt een hangmat-matras opblaasbaar veelzijdig instrument dat wordt gebruikt zowel in de winter en de zomer voor op de camping of in het huisje.

Ontwerp

Accessoires voor vakanties over goed doordacht ontwerp en ontwerpen, die gemakkelijk kan worden gepositioneerd op een geselecteerde locatie. Als de juiste wijze wordt gebruikt, zal zonnebank een lange tijd.

Opvouwbare stoel-Lasik heeft een verscheidenheid aan kleuren: verkrijgbaar in oranje, blauw, zwart, groen, rood kleuren. Wat is voorzien van de bank?

 1. Original accessoire heeft een label doos met het logo Lamzac, die wordt gebruikt om een ​​parasol te verankeren.
 2. De aanwezigheid van een label waarop de gegevens van de fabrikant, materiaal van de fabricage en onderhoud regels.
 3. De aanwezigheid van de lus en de pin om te vergrendelen in een opblaasbare ligstoel op de achtergrond.
 4. De aanwezigheid van regels-instructies, die als correct en snel wordt geschilderd om het accessoire te gebruiken voor te bereiden.
 5. zak voor opslag en transport, evenals een eigen label op.
 6. In 2016 het ontwerp van de fabrikanten hebben twee zakken toegevoegd. telefoon, speler of drinken: ze kunnen alle noodzakelijke dingen die moeten worden bij de hand te houden.
Chaise lounge zich in de pakking vervaardigd van polyethyleen, waarvan de dichtheid toeneemt. Dit voorkomt een snelle afgifte van lucht naar buiten, indien geschonden de integriteit van de buitenschaal.

Manual

Extra apparaat zeer eenvoudig te bedienen blijven. Het is handig verpakt in een tas die is comfortabel om te dragen. Denk aan de voorbereiding van de matras voor gebruik.

 1. Na het selecteren van een psuplement om te verblijven moet je de bank Lamzac Hangout uit de zaak te krijgen, zorgvuldig ontvouwen om de mond te openbaren en “scoop” de lucht.
 2. Wanneer u wat wind dit accessoire te blijven opgeblazen op uw eigen.
 3. Als het weer rustig is, is het nodig een paar keer om te draaien, die de tas in zijn handen, van rechts naar links en rechts draaien. En je kunt een paar meter lopen. Air moet elk compartiment op zijn beurt te vullen.
 4. Vervolgens klemmen en bevestig de nek, draaien haar “sausage”.
 5. Sluit de randen slot. Na deze eenvoudige stappen, duurt niet langer dan 5 minuten, kunt u genieten van een comfortabel verblijf in de natuur.
 6. De laatste tijd zijn de ontwikkelaars vereenvoudigd en versneld het proces van de inflatie. Ontworpen een luchtgat, zodat u de twee compartimenten tegelijk kan opblazen. Nu, bij rustig weer, en indoor Lasik is gevuld met lucht in slechts een halve minuut.

speciale vormgeving van de uitvinding bestaat uit een werkwijze voor het opblazen reisaccessoire. Noch de pomp, noch de compressor, en hoe meer je longen helemaal niet zinvol om luie sofa om het in werkstand brengen.

kenmerken

toepasbaar en opblaasbare sofa vereist volgens de instructies die is bevestigd. Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van deze uitvinding:

 • licht gewicht & mdash; 1,4 kg;
 • waterdicht materiaal, zodat kan worden gebruikt om te zwemmen in een watermassa’s;
 • weerstaat meerdere mensen met een maximale belasting van 200 kg.

Kenmerken

Deze ontwikkeling is een echte vondst voor liefhebbers van een actieve vakantie. Maar het heeft een beperking in gebruik: voorzichtigheid dient te worden gebruikt door mensen die individuele allergische reactie op het materiaal van de vervaardiging.

Dignity

Opblaasbare sofa Lamzac Hangout heeft een aantal positieve eigenschappen.

 • Wanneer de producent de productie duurzaam materiaal.
 • Gemakkelijk te gebruiken, op te slaan en te dragen.
 • Heeft verschillende tinten van kleur.
 • Gemakkelijk die geen fysieke inspanning, een manier om de tuin te leiden (zonder het gebruik van een pomp of ander apparaat) nodig hebben.
 • Aantrekkelijk uiterlijk, comfortabel verblijf.
 • Mogelijkheid van het gebruik in alle weersomstandigheden. Evenals binnen, wat erg handig is als het gebied is niet al te groot, omdat luie sofa gemakkelijk in een beperkte ruimte kan worden geplaatst.
 • Sofa Hangout Lamzac multifunctionele (u kunt uitrusten, zwemmen in de vijver te gebruiken om dingen te beschermen tegen regen) en makkelijk te gebruiken, heeft kleine gewicht.
 • Accessoires voor een vakantie is een geweldige vervanger ander soort hangmatten, volumineuze ligstoelen en ligstoelen.
 • Extremely snel en zonder fysieke inspanning is in werkende staat.
 • Het gebruik is niet afhankelijk van het weer, zoals Lasik niet bang voor water, hoge en lage temperaturen.
 • Gemakkelijk te reinigen tegen besmetting met alle middelen.
 • Lamzac Hangout is een stijlvolle en modieuze stuk voor degenen die graag actieve rust in het bos, in de buurt van de rivier of in het land. Er is geen verschil van mening, rotan meubelen is goed, zelfs indien het wordt gedaan met je eigen handen! Maar luie sofa is ook opgedaan veel populariteit.

Nadelen

De eenvoud van het ontwerp is prachtig, maar het heeft een aantal nadeel. De brede gedeelte voor luchtinlaat, ondanks de aanwezigheid van een band en een strakke twist, langzaam los de lucht. Daarom is een goed werkende conditie niet wordt opgeslagen meer dan 2-3 uur. Na deze periode de bank opnieuw moet worden gevuld met lucht.

Als we praten over de sterkte van het materiaal dat wordt gebruikt voor de vervaardiging, kunnen we veilig toepassen Lasik en op zand- en rotsachtige bodem. Maar de scherpe scherven van gebroken glas of andere scherpe voorwerpen accessoire koesteren.

Prijs

Kopen Lamzac Hangout is eenvoudig. Er is een leuk feit: op de website van de fabrikant regelmatig voorraden, wat suggereert aanzienlijke kortingen. Dit geeft de mogelijkheid om accessoires te kopen voor vakanties aan een groter aantal kopers. Denk aan de kosten in de volgende landen:

Waar te koop?

Sofa Lamzac tot voor kort was er weinig bekend, maar nu is het populair. Dat is de reden waarom zijn er veel vervalsingen, die veel in de kwaliteit van het authentieke product.

Kopen luie sofa wordt aanbevolen op de officiële website van de fabrikant. Hiervoor moet u invullen van een aanvraag, maar maak je geen zorgen, omdat het niet veel tijd zal nemen. Na verloop van tijd (voor 30 minuten & mdash; 3 uur) de begeleider bellen u terug op een aantal punten en de opgegeven gegevens te verduidelijken. Levering vindt plaats in Moskou en Chelyabinsk uitgevoerd en in Minsk en in Sint-Petersburg, en in de kortst mogelijke tijd. De koper betaalt voor de aankoop na ontvangst en controle.

Het artikel biedt een overzicht Lamzac Hangout – lichtgewicht opblaasbare lounger, compact opgevouwen. De zomer komt eraan – tijd voor rust, is het uiterst handig om de ligstoel mee te nemen. Het creëert comfort, terwijl ontspannen op het strand, de camping, bij het huisje of in een andere geselecteerde locatie. Lamzac Hangout – wat is dat? Lamzac …

READ  Sostavitel - gezamenlijke crème: reviews, prijs, waar te kopen
Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*