Instant Roll – machine voor broodjes en sushi: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Beschikt u niet over de tijd, geduld en vaardigheden om de juiste vorming van sushi en broodjes? Innovatieve machine Instant Roll eenvoudig en mooi wikkel zelfs losse ingrediënten in een basis, zodat u voortaan nerveuze spanning en hard werken.

Wat is Instant Roll?

De Japanse lange levensduur, een goede gezondheid en blijvende schoonheid heet stille afgunst van vele ontwikkelde landen. De gemiddelde levensverwachting voor Pacific eiland is ongeveer 80 jaar voor mannen en 87 jaar voor vrouwen. Dit zijn de hoogste cijfers in de wereld!

Experts schrijven de “eeuwige jeugd” van de Japanners met de juiste aanpak van de voeding en een evenwichtige voeding. De belangrijkste producten van de nationale gerechten zijn rijst, vis, vis en soja. Dankzij dit dieet, de bevolking van het eiland ontvangt alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Zo is het niet belasten het lichaam met overtollige vetten en lege calorieën. Al deze producten worden perfect gecombineerd in uw favoriete gerechten uit de traditionele Japanse keuken & mdash; sushi en broodjes.

Het antwoord is de Japanse geheim van een lang leven van mensen uit andere landen die willen dezelfde gezondheid ontvangen, massa om vis te vangen. In het begin van de eenentwintigste eeuw, de populariteit van sushi en broodjes piekte. Vandaag de dag, vrijwel elke Europese stad met een bevolking van meer dan 100 duizend mensen heeft ten minste een sushi-Studio. Huis keuken werd ook verrijkt door de vele recepten van Japanse gerechten.

Om goed bereid en prachtig sushi en broodjes, moet u de kennis en vaardigheid van een sushi-chef te bezitten. Het proces van het starten van een verscheidenheid van ingrediënten in nori, omelet, blad Perilla of zelfs soja “papier” is zeer bewerkelijk en vergt veel geduld. Om dit proces te versnellen, zijn vindingrijk ingenieurs een unieke machine Instant Roll. Het is makkelijk te gebruiken en uiterst nuttig in de keuken uitgevonden.

De voordelen van machinerollen:

 • maximaal vereenvoudigt de werkwijze voor het bereiden traditionele Japanse schotels;
 • vermindert het bedrag besteed aan de kooktijd;
 • vormen favoriete snacks is uitstekend, vergelijkbaar met degene die wordt geserveerd in sushi studio;
 • maken heerlijke eten op elk gewenst moment;
 • wasmachine zal u zeker verrassen nagryanuvshaya ongeluk gasten.
Instant Roll & mdash; een revolutionaire uitvinding om u te helpen heerlijke en gezonde culinaire hoogstandjes creëren. Gebruik hem zelfs een kind. Eten is snel en gemakkelijk te bereiden.

Vormgeving, technische kenmerken

Machine voor sushi en broodjes Instant Roll is klein in omvang en zeer compact. Het heeft niet veel ruimte op de keukentafel, wat vooral leuk als je klaar om gasten te ontvangen te nemen. Binnen is een brede band, die worden gestapeld ingrediënten. Aan de zijkanten van de meegeleverde klemmen die helpen om het lint in het centrum op te lossen. Massale houder vormt een rol.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, die perfect schoon en na verloop van tijd niet verliezen zijn oorspronkelijke eigenschappen.

weegt inrichting voor rollen slechts 270 gram. Afmetingen: 78 x 185 x 62 mm.

Sushi in de machine

Het proces van het koken uw favoriete gerechten uit de traditionele Japanse keuken is zeer eenvoudig en interessant. Het vereist geen speciale vaardigheden en aanverwante artikelen (bijv. Bamboe Mat).

Om sushi te koken of rolt u nodig:

 1. Licht nat de tape te draaien en zet hem op haar toegewezen plaats in de machine.
 2. tape zet de bereide vel nori of andere wrapperlaag (omelet, sojapapier, etc.). Het is wenselijk dat de breedte binnen de breedte van de band, hoewel het niet vereist is. Na verloop van tijd zal verworven operationele ervaring die je vertellen wat is de breedte van de stichtingen is het beter om te kiezen.
 3. opleggen aan de omhullinglaag of direct op lege cassette vulling. Elke wat je wilt: rijst met vis, schaal- en schelpdieren, groenten, eieren, zelfs fruit.
 4. Om de band in het midden vast met twee klemmetjes. Een van hen is geplaatst in een speciale opening, gelegen op het midden en de tweede overlapt het eerste.
 5. Met één hand trekt het lint houder tegelijkertijd met de vergrendeling met de andere hand.
 6. Laat de klemmen in de oorspronkelijke positie.
 7. Het oppakken van een rol of sushi.
 8. Om zijn acties te herhalen.

Alle ingenieus is eenvoudig! In een kwestie van seconden uit een set van gewone producten machine Roll twist Instant favoriete Japanse gerecht. U hoeft niet vies te zijn. Alle bestanddelen van levensmiddelen geheel in het basisstation. Elke speciaal onderwijs! Geen lange uren van de training een methode voor het verpakken! Sushi perfecte vorm zal zelfs ervaren fijnproevers te verrassen!

In aanvulling op de standaard rollen kunt u uw eigen experimentele gerechten te bereiden. Bijvoorbeeld, kwark wikkel een stukje van bananen en aardbeien of taart verbergen komkommer en greens. Imagination zal u vertellen wat te doen!

Voor het eerste gebruik moet u wassen Instant Roll onder stromend water met zeep. Dit zal vuil en stof te verwijderen.

Voordelen

De eerste en belangrijkste voordeel van deze uitvinding is dat daarmee de kwaliteit sushi en rollen kunt u thuis koken. Veel fans van zelfgemaakte gerechten voordat weigerde deze gerechten als gevolg van de complexiteit van hun voorbereiding te maken: het maakt niet uit hoe ze geprobeerd om de rijst met behulp van de Mat draaien, konden ze het niet doen. Machine voor sushi en broodjes Instant Roll doet het allemaal. Nauwkeurig, snel, zonder zenuwen en bedorven ingrediënten. Een wonder, niet de helper!

Met het apparaat dat u niet nodig om geld te besteden aan het bezoeken van een sushi-studio’s. Met het, weet je precies wat te eten, hoe ingrediënten voor gerechten kiezen.

Andere voordelen zijn:

 • Speed. koken suplementkere traktaties Time wordt geminimaliseerd. Zelfs de druk kantoor werknemers in de periode, bijvoorbeeld, zal een koffiepauze te kunnen genieten van heerlijk eten in een paar seconden. Eerder, echter, moet je alle ingrediënten in voorraad hebben.
 • Eenvoudig. Het kookproces wordt vereenvoudigd tot lelijkheid. Met Instant Roll zelfs kind in staat zijn om zichzelf te voeden. Slechts een paar eenvoudige bewegingen en sushi zijn er klaar voor!
 • Compactness. Het apparaat heeft niet veel ruimte in beslag nemen. Het kan op een plank in de buurt van het Bureau worden gebracht, op het juiste moment snel terug en maken heerlijke gerechten.
 • Gemakkelijk te bedienen. Het product is gemakkelijk te onderhouden. Genoeg om het te wassen met warm water met een mild reinigingsmiddel of gewone zeep en het is klaar voor het volgende gebruik. Alle items zijn Instant Roll vasthouden aan hun plaatsen. Verwijderbare onderdelen daarop goed aansluiten. Ze kunnen worden gescheiden van het belangrijkste orgaan, wassen en in te voeren.
De ontwikkelaars van een uniek ontwerp hebben geprobeerd om het zo eenvoudig en handig. Koken met Instant Roll verandert in een feest!

Prijs

Het internet bevat veel van de noteringen voor dit product. Onredelijk lage gegeven regelrechte vervalsing, die apart op elk moment kan vallen. Officiële distributeur, die rechtstreeks met de fabrikant en zijn dealers, biedt om te kopen Instant Roll tegen deze prijs:

Afzonderlijk moet u verzendkosten te betalen. De kosten zijn afhankelijk van uw locatie.

Waar te koop

Om een ​​hoge kwaliteit te kopen Instant Roll machine biedt de officiële website van de distributeur. Het gaan naar de officiële website van de distributeur, krijgt u volledige informatie ontvangen over betalingsmethoden, leveringsvoorwaarden, privacybeleid en garanties.

Beschikt u niet over de tijd, geduld en vaardigheden om de juiste vorming van sushi en broodjes? Innovatieve machine Instant Roll eenvoudig en mooi wikkel zelfs losse ingrediënten in een basis, zodat u voortaan nerveuze spanning en hard werken. Wat is Instant Roll? Japanse lange levensduur, een goede gezondheid en blijvende schoonheid heet stille afgunst van vele ontwikkelde landen ….
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*