Immunetika – een middel om het immuunsysteem te versterken: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

In de herfst en winter exacerbaties van verkoudheid aan volwassenen en kinderen te helpen komt Immunetika nieuwe immunostimulerende complex op basis van kruiden en vitamines.

Wat is Immunetika?

immunostimulerende agens Immunetika is een innovatieve drug die een voedingsstof complex dat de werking van het menselijk immuunsysteem reguleert.

Immunetika heeft belangrijke voordelen ten opzichte van andere geneesmiddelen:

 • overdag mobiliseert verdediging van het lichaam om acute respiratoire virale infecties en influenza te bestrijden;
 • effectief bestrijdt virussen en lost in de eerste twee dagen van ziekte klinische symptomen van virale infectie (loopneus, krassend en keelpijn, hoofdpijn, koorts, etc.);
 • versnelt de stofwisseling, zorgt voor een afsluiting van giftige stoffen, draagt ​​dus bij aan de snelle verbetering van de algemene toestand.

Door de beschreven mechanisme van farmacologische werking bevordert genezing van ziekten zoals ernstige longontsteking, sinus-infectie, rotavirus, beschermt tegen kanker.

Een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten kunt u de tool gebruiken om het immuunsysteem Immunetika plaats van de hele uitgestrekte complex van drugs pivoterende actie te versterken.

Volgens deskundigen van de Russische wetenschappelijk onderzoek Instituut van medicinale planten, het testen van de biocomplex uit te voeren, is het ook effectief bij de behandeling van otitis media bij volwassenen en kinderen.

Hoe werkt

Reception geavanceerde farmacologische middelen Immunetika in de eerste uren of dagen van de ziekte om de verspreiding van de infectie in het lichaam te voorkomen, zodat de ziekte stopt of flows in de vorm van licht, en volledig herstel plaatsvindt binnen enkele dagen.

Dit is een nieuw woord in de wereld van de farmacologie, aan het begin van de ontvangst in de eerste uren van de ziekte geeft positieve resultaten als een immuunstimulerende:

 • activeert immuuncellen zonder het introduceren van verstoringen in de normale werking van het lichaam;
 • stopt de infectie;
 • vernietigt veroorzaakt ontsteking van bacteriële flora in het maagdarmkanaal;
 • biedt normale bacteriële omgeving in het spijsverteringskanaal, dat dient als een bescherming van systemen en organen van infectieziekten en virale aanvallen;
 • versterkt het immuunsysteem vermogen van het lichaam zonder dat Allergie voor het geneesmiddel componenten;
 • garandeert een comfortabele “exit” na een cursus van ontvangst, zonder verslaving en zonder dat vervelende bijwerkingen;
 • bespaart u van virale infecties en hun herhaling;
 • faciliteert Tijdens chronische ziekten (astma, bronchitis chronische vorm);
 • versnelt het herstel na een middenoorontsteking, bronchitis, respiratoire catarre;
 • helpt te behouden en versterken van de gezondheid van volwassenen en kinderen.

Is de effectieve werking van het geneesmiddel en otitis:

 • vereenvoudigt en elimineert pijn en congestie in het oor;
 • verlicht hoofdpijn;
 • werkt tegen ontstekingen.

Gekenmerkt door de goedkeuring van de kopers in verschillende delen van de wereld Immunetika de drug niet alleen effectief is in de bestrijding van de uitbraak van de ziekte, maar ook als een ideale vorm van preventie.

Compositie

Een middel om het immuunsysteem Immunetika helpt een hoge resulteert in de preventie en behandeling van ziekten als gevolg van de unieke samenstelling verzekerd versterken:

 • das vet reinigt de lymfevaten aan giftige residuen van metabole processen te elimineren en herstelt het normaal functioneren van het immuunsysteem mechanismen;
 • het extract van de schimmel Cordyceps vernietigt het maagdarmkanaal flora en pathogene bacteriën veroorzaken rot, waarbij besmetting wordt geconcentreerd;
 • de wilde roos voeden het lichaam met vitamine C, een bracing effect;
 • paardebloemwortels is antimicrobiële, anti-inflammatoir middel, versnelt de vloeibaarmaking en afgifte van etterig slijm uit de nasofarynx;
 • ginger doodt bacteriën en virussen, heeft een herstellende en verrijkend waarde;
 • Badan en oudere doeltreffende bestrijding van ziekteverwekkers, ontsteking te verminderen;
 • Caragana manen draagt ​​bij tot normale synthese van hormonen in het lichaam; helpt om te gaan met ontstekingsprocessen in de vrouwelijke geslachtsorganen;
 • bever muskus , rots olie , zwarte komijn de combinatie van deze actieve ingrediënten zullen de mobiliteit van leukocyten cellen, die helpt om virussen te vernietigen en opnieuw te elimineren te intensiveren;
 • bijenproducten (bee mot, propolis extract, stuifmeel) herstelt de functies van het immuunsysteem, endocriene klieren, normaliseert de processen van het metabolisme;
 • extracten van tijm, elecampane, kelp is een effectief in het vernietigen van de herpes virus;
 • wortel extracten van anijs, schimmel, klaver, duindoorn, amarant, aardbei blad anti-inflammatoire werking, te elimineren giftige stoffen uit het bloed, slijmvliezen en de huid;
 • de ceder hars extract heeft antioxiderende eigenschappen, verbetert de algemene conditie, bevordert de werking van de hersenen, helpt om de forse lichamelijke inspanning.
Een uniek complex van actieve ingrediënten betekent Immunetika staat garant voor de verbetering van de gezondheid in de eerste twee dagen van ziekte en vervangt verschillende geneesmiddelen met verschillende werkingsmechanismen.

Gebruik instructies

Profylactische toediening dient te worden uitgevoerd in de herfst-winter en winter-lente periode uitgevoerd, wanneer er sprake is van een gevaar voor epidemieën van acute respiratoire virale infecties en griep .

Voorkomen biocomplex neem een ​​maand twee keer per dag 20 druppels, oplossen van de geconcentreerde stof in een half glas water bij kamertemperatuur.

Na een cursus van de drug nodig om een ​​pauze te nemen.

In de eerste uren en dagen van de ziekte, zal het een positief effect hebben alleen als de recepties vier keer per dag 40 druppels met een half kopje water in de loop van de behandeling ten minste vijf dagen.

Getuigenis

Immuunstimulatieonderzoek drug Immunetika wordt aanbevolen voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van drie:

 1. als een profylactische in geval van een epidemie risico;
 2. lang en vaak zieke kinderen, tieners en volwassenen;
 3. ouderen met verlaagde immuniteit;
 4. als een therapeutisch middel met een complexe werkingsmechanisme begin van infectieziekten en virale ziekten;
 5. voor mensen met een chronische inflammatoire of besmettelijke ziekten te helpen.

Contra

Nutrient complex Immunetika heeft geen contra-indicaties als gevolg van het gebruik als componenten in natuurlijke stoffen en vitaminen.

In de samenstelling geen genetisch modificerende bestanddelen, kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Het geneesmiddel wordt aanbevolen voor kinderen van drie jaar oud.

Met de nodige voorzichtigheid moet deze drug te behandelen als u allergische reacties op bijenproducten hebben meegemaakt.

Prijs

De kosten van het geneesmiddel als gevolg van de natuurlijke samenstelling van de lage en maakt het beschikbaar voor alle patiënten. De prijs op de officiële website van de fabrikant is veel lager dan in de apotheek, diverse en kortingen tot 50%.

Na de registratie van de functie Immunetika geleverd aan de inwoners van Moskou, St. Petersburg, Rusland, de landen van het GOS en in het buitenland:

Waar te koop

Buy Immunetika op de officiële website van de fabrikant. De officiële vertegenwoordiger zorgt voor de kwaliteit en de snelheid van levering van deze gecertificeerde drug.

Na het plaatsen van de bestelling per post of koerier onder rembours wordt geleverd. Wij wensen je gezondheid!

In de herfst en winter exacerbaties van verkoudheid aan volwassenen en kinderen te helpen komt Immunetika nieuwe immunostimulerende complex op basis van kruiden en vitamines. Wat is Immunetika? Immunostimulerend middel Immunetika is een innovatieve drug die een voedingsstof complex dat de werking van het menselijk immuunsysteem reguleert. Immunetika heeft belangrijke voordelen ten opzichte van andere geneesmiddelen: …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*