Hypertension Patch van hypertensie patch: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is Hypertension Patch?

Hypertension Patch is een effectieve transdermale pleister voor de behandeling van hypertensie (overdruk). De term “transdermale”: de toepassing van middelen: de werkzame stoffen in de bloedbaan door de huid, van het oppervlak, binnen een paar dagen van het dragen van de patch.

Deze toepassingsmethode maakt het geneesmiddel aan het maagdarmkanaal passeren, zodat de effecten op het lichaam aanzienlijk na 20 minuten. Hoeft niet om regelmatig te slikken pillen: 2-3 dagen in een rij van de werkzame stof continu in het bloed, het normaliseren van de bloeddruk.

Patch van hypertensie Patch Hypertensie effectief normaliseert de bloeddruk, zorgvuldig handelend op de schepen. People is hun manier van leven, niet herinneringen over de noodzaak van de behandeling.

Hoe werkt

De tool werkt in verschillende richtingen:

 • normaliseert de bloeddruk;
 • maakt bloedvaten elastischer;
 • herstelt het hartritme;
 • verbetert de toevoer van zuurstof naar de hersenen;
 • voegt kracht, vermoeidheid verlicht;
 • verbetert de kwaliteit van de slaap, verlicht nervositeit;
 • verlicht hoofdpijn en duizeligheid.

De samenstelling van de Hypertension Patch

De samenstelling van de werkzame stoffen van plantaardige grondstoffen:

 • Root Gastrodia schoongemaakt . Verlicht hoofdpijn, versterkt de zenuwen, herstelt de macht.
 • De schors van Eucommiaceae . Normaliseert de bloeddruk, samentrekking van de hartspier, lever- en nierfunctie.
 • Highlander peper . Maak meer duurzaam schepen, heeft activiteit tegen ontstekingen, veroorzaakt hart- en toon.
 • De wortel van de wijze mnogokratnogo. Lijnt slaap, de hartslag, normaliseert de bloedsomloop, verlicht de pijn.
 • Maretak. verwijdt de bloedvaten, lagere bloeddruk, heeft een anti-sclerotische effect.
Grondstoffen worden geëxtraheerd in een milieuvriendelijke en voldoet aan de regels die gelden voor geneesmiddelen van dit type. Gentle verwerking maakt het mogelijk om de natuurlijke kwaliteiten te behouden en effectief kunnen optreden.

Gebruik instructies

Hypertension Patch is gelijmd in de buurt van de navel. De toekomstige locatie van de patch moet worden schoongemaakt met warm water. Om een ​​transdermale pleister te krijgen en vast te stellen op de huid. Draag twee of drie dagen zonder te verwijderen. Na verwijdering, was de plaats van contact met water en zeep. Om de huid te geven een pauze 5-8 uur om de nieuwe pleister.

READ  Diverse complexe spataderen: reviews, prijs, waar te kopen

Om het effect van het gebruik van Hypertension Patch voelen en wachten op de ontwenningsverschijnselen van hypertensie, moet je een cursus van drie weken van de behandeling passeren. Complexe gevallen vereisen 2 of 3 gangen.

Getuigenis

Vaak hypertensie ontwikkelt onder invloed van andere factoren:

 • gebrek aan lichaamsbeweging, gebrek aan regelmatige fysieke activiteit;
 • overgewicht;
 • leeftijd boven de 30 jaar oud.
 • slechte erfelijkheid: in de familie veel hoge bloeddruk;
 • slechte gewoonten;
 • stress, in het bijzonder chronische, hard werken, het ontbreken van voldoende rust.

Elk van deze is een risicofactor, maar een combinatie van meerdere verhoogt de kans vele malen.

Contra

Nadelige reacties op de toepassing van de pleister, Hypertension Patch kan voor allergielijders de componenten van de hypotensieve (drukverlagende) Samenstelling: Highlander, maretak, salie, Gastrodia of McOmie. Daarnaast moet ervoor worden gezorgd dat de fondsen te gebruiken in de volgende gevallen:

 • Hypertensie bij zwangere vrouwen. Hormoon aangedreven drukverhoging kan plotseling dalen tot zeer lage waarden bij de toepassing van de pleister Hypertension Patch.
 • Te gevoelige huid is een contra-indicatie voor het gebruik van pleisters, waaronder deze .
 • Skin laesies, ontstekingsprocessen. Op geïrriteerde huid om het gereedschap onmogelijk toe te passen.
U dient met uw arts te raadplegen voor gebruik als u farmacologische behandeling met antihypertensiva en willen aan te vullen met actie Hypertension Patch voor meer efficiëntie.

Prijs

De prijs die je kunt kopen Hypertension Patch afhankelijk van het land waar je bent. Prijzen worden in de valuta van de Staten waarnaar u verzendt:

Waar

kopen

Zorg ervoor om te voorkomen dat de aankoop van niet-originele product alleen bij het maken van een aankoop op de officiële website van de verkoper. In dit geval zal de patch van hypertensie Hypertension Patch post, onder rembours te leveren.

Overzicht of Hypertension patch Patch om zich te ontdoen van de vroege vormen van hypertensie en het risico van hoge druk om de ernstige stadia van de ziekte te verminderen. Wat is Hypertension Patch? Hypertension Patch is een effectieve transdermale pleister voor de behandeling van hypertensie (overdruk). De term “transdermale”: de toepassing van middelen: de werkzame stoffen in de bloedbaan via de huid, …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*