Hendel Carrot Mask – wortel gezichtsmasker: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Overzicht van veilige niet-hormonale remedies voor acne Wortel Hendel Mask. Deze wortel masker is in staat om zich te ontdoen van huidproblemen voor een week, en dan om het resultaat te behouden.

Wat is Carrot Hendel Mask?

ontstoken huid op het gezicht nadelig het gevoel van eigenwaarde beïnvloedt. Het is moeilijk kunnen vertrouwen wanneer het meest zichtbare deel van het lichaam verminkt door puistjes. De redenen voor deze aandoening kunnen hormonale onbalans, en problemen met het maag-darmkanaal, en onvoldoende hygiëne zijn. In ieder geval, de reden waarom je nodig hebt om snel op te lossen en om te gaan met de gevolgen zullen effectief en makkelijk te gebruiken tool & mdash gebruiken te helpen; de wortel masker.

Hendel Carrot Mask is een aanvullende therapie bij huidziekten. Masker snel verbetert de toestand van de opperhuid, vermindert de zichtbare ontsteking, verhoogt de weerstand tegen pathogenen van acne.

Hoe werkt

Wortel gezichtsmasker acts anders. Omdat het lost veel van de taken op hetzelfde moment, vervangt meerdere producten.

 • elimineert de ontsteking . Effect op actief ontstekingsproces, verlichten roodheid, jeuk, uitlijnen van de verlichting van de epidermis. Handelingen als preventie van nieuwe laesies.
 • Verbetert de teint . Het verhogen van de voeding van de huid als gevolg van de normalisering van de bloedcirculatie in alle lagen van de functie egaliseert de teint, waardoor het meer gezond en mooi. Verwijdert vsuplementken die zijn verschenen als gevolg van leeftijd gerelateerde veranderingen en post acne roodachtig of blauwachtig sporen die overblijft na genezing van puistjes.
 • gladgestreken rimpels . Stimuleren van de synthese van collageen, het masker helpt rimpels van binnenuit te voorzien door verbinding diepte afneemt, kleine verdwijnen, en de diepe minder merkbaar.
 • hydrateert en elimineert peeling . Tijdens de actieve behandeling, de huid met acne wordt vaak droog en schilferig. Het is belangrijk om de natuurlijke vocht- was sneller te behouden aan de processen van normalisatie. Afpellen mogelijk extra “toegangspoort” geïnfecteerd worden. Daarnaast veroorzaken ze overlast in de vorm van jeuk en andere onaangename symptomen. Wortel masker kunt u het probleem in het verleden te verlaten.
Breng het masker als adjuvante therapie of als een onafhankelijke therapeutisch middel. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, jong en rijpe huid en kan dagelijks gebruikt worden.

Compositie

Compositie wortel Hendel masker omvat alleen organische componenten. Biologisch actieve stoffen van wortel maskers hebben een effectieve impact op alle gebieden van de gezondheid van de huid.

 • niacine . Vitamine dat zelfs in de traditionele geneeskunde wordt vaak toegediend als medicijn. Niacine bevordert een goede doorbloeding van de weefsels vertoont antimicrobiële activiteit, anti-inflammatoire werking.
 • Vitamine K is . Bleekt de pigmentvsuplementken, acne littekens, egaliseert de huid toon. Versterkt de subcutane haarvaten, voorkomt het optreden van vasculaire “aders”, “aders” op de huid.
 • Kalium . Betrokken bij het proces van vochttransport, verhindert de huid te drogen voorkomt peeling.
 • De B-groep vitaminen . Verjongen. Betrokken bij de synthese van collageen en mdash; de stof die elasticiteit van de huid, verzacht rimpels, geeft de mogelijkheid om langer jong te kijken.
 • ascorbinezuur . Ontlast de bloedvaten, verdunnen het bloed en het versterken van capillaire muren. Neemt deel aan de productie van collageen. Verhoogt de weerstand tegen pathogenen ontstekingsprocessen.
 • Vitamine A . Kalmeert, vermindert roodheid, verzacht rimpels. Met dank aan vitamine A, wordt de toon genivelleerd, de huid ziet er jong en gezond.
Wortel masker opgeslagen alle voordelen van wortels, maar niet het belangrijkste nadeel van eigengemaakte wortel van make-up kleuren effect. Na het toepassen van deze tool, zal de oranje kleur niet blijven op het gezicht.

Gebruik instructies

Carrot gezichtsmasker wordt toegepast op schone gezicht, behalve de ogen, liet het gedurende 15 minuten en spoel na met water. Na een half uur kunt u uw normale crème als je het gebruikt. Zo niet & mdash; hydratatie en voeding op basis van het masker zal genoeg zijn.

READ  Booty Maker is modelleren shorts: reviews, prijs, waar te kopen

Omdat het product geen corrosieve componenten bevatten, kan worden toegepast per dag. 7 dagen wortel masker, volgens de fabrikant, zich te ontdoen van acne en mee-eters op het gezicht.

getuigenis

Het gereedschap wordt gebruikt in de volgende gevallen:

 • ontstoken puistjes op het gezicht;
 • comedonen (zwarte of witte stippen).
 • ontpit acne littekens (sporen van acne, de huid vangen kleur);
 • rimpels;
 • een droge, schilferende huid.

Contra

Het maakt niet uit hoe natuurlijk was geen remedie, is er altijd de kans op individuele intolerantie van de componenten. Om zich te beschermen tegen slechts op één manier: voordat u de wortel masker op het gezicht kan gebruiken, breng dan een druppel op uw pols en wacht een half uur. Aangezien er roodheid of andere allergische verschijnselen te gebruiken zoals aangegeven.

Voor het gebruik van zalven en crèmes op de hormonale basis gelijktijdig met de wortel masker is belangrijk om een ​​dermatoloog te raadplegen.

Prijs

De fabrikant verkoopt Wortel Hendel Mask uitsluitend via het internet. Directe verkoop vermindert de kosten wortel masker voor de eindklant. Daarom kan de dealer zich veroorloven om de balans met een 50% korting. Dus, om te delen de kosten van de buis is 990 roebel exclusief verzendkosten.

Waar te koop

Om de beschreven in het overzicht product te verwerven, dat effectief en veilig is, is het belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. De eenvoudigste manier om contact op met de fabrikant via haar officiële website en koop dan een wortel masker Wortel Mask Hendel direct.

Een geschikte vorm voor de bestelling bevat alleen 2 velden: naam en telefoonnummer. Alle gegevens met betrekking tot de hoeveelheid goederen, en het tijdstip van levering, kan de betalingswijze met de manager die je terug zal roepen worden besproken.

Herziening van veilige niet-hormonale remedies voor acne Wortel Hendel Mask. Deze wortel masker is in staat om zich te ontdoen van huidproblemen voor een week, en dan om het resultaat te behouden. Wat is de wortel Hendel Mask? Ontstoken huid op het gezicht nadelige invloed op de gevoel van eigenwaarde. Het is moeilijk om vertrouwen te zijn wanneer het meest zichtbare deel van het lichaam verminkt …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*