HealthySight – punten stimulator voor ogen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

hoofdpijn te verlichten en om gedeeltelijk verloren gezichtsscherpte terug zonder chirurgische ingreep en behandeling met medicijnen. Innovatieve overzeese ontwikkeling, zonnebrillen stimulator HealthySight, een overzicht van die hieronder gegeven zijn, bespaart u van hoofdpijn en problemen met het gezichtsvermogen voor een paar weken.

Wat is HealthySight?

Acupunctuur is een populaire richting van de traditionele Chinese geneeskunde. Behandeling van diverse ziekten vindt plaats door het binnenbrengen specifieke punten op het lichaam van een bepaalde grootte naalden en de daaropvolgende manipulatie mee. In China geloven dat het leven energie stroomt door een bepaald kanaal. Als u reageren op punten op “meridianen” van het kanaal, zal het pijn en sommige kwalen vertrekken. Het principe van acupunctuur, maar zonder naalden, werden gebruikt om massage punten HealthySight. maken

Een voorwaarde voor het ontstaan ​​van een uniek apparaat is het idee dat wetenschappers zijn hoofdpijn, de eerste tekenen van visuele handicap, vermoeidheid, etc. je onaangename de voorwaarde kan worden overwonnen zonder het gebruik van medicatie therapie. Het is genoeg om een ​​aantal punten in kunstmatig opgewekte magnetisch veld beïnvloeden. Deze hypothese werd geformuleerd op basis van de meest recente resultaten op het gebied van Biofysica en acupunctuur geneeskunde.

Na een reeks experimenten Europese en Chinese wetenschappers een revolutionair apparaat, dat tot doel heeft om hoofdpijn te elimineren en visie te verbeteren hebben uitgevonden.

Ziet eruit als een bril

Vormgeving HealthySight doet denken aan modieuze zonnebril biker. Het ontwerp is gemaakt van een speciaal computerprogramma. Een van de voorwaarden van het programma was een exacte reproductie van de acupunctuurpunten op het gezicht. Dankzij dit apparaat, niet alleen herhaalt de vorm van het periorbitaal gebied, maar toont ook het meest nauwkeurig de locatie van de punten van vitale energie.

In HealthySight ingebed 22 massage vingers. Aan het einde van elk gemaakt uit een legering van zeldzame aarden magneet.

READ  Animal Mask gezichtsmasker: reviews, prijs, waar te kopen

In het midden van de extra vak waar je de batterijen in, is een micromotor. Het creëert de vibratie intensiteit en frequentie die u selecteert.

De inrichting is geprogrammeerd om 9 programma. Toets schakelprogramma’s boven aan de voorkant van de uitvinding.

Het materiaal waardoor glazen kunststof. Vingers siliconen.

In bijlage de gadget om een ​​breed stevige riem waarvan de lengte in overeenstemming is met de kenmerken van uw schedel verstelbaar.

Gewicht: 280 gram.

Hoe werken ze?

De wetenschappers hebben de invloed op het menselijk lichaam het extern magnetisch veld bewezen. Bij blootstelling aan een bepaald punt het helpt om de stofwisseling te activeren, te normaliseren bloedstroom, oxygenization (zuurstofverzadiging), voeding van organen, weefsels. Wanneer ingeschakeld, het instrument creëert een trilling van verschillende intensiteit. Deze trillingen in de acupunctuurpunten brengen de magnetische tips. Er is dus een drukpuntmassage periorbitale gebied.

Met dank aan masseren:

 • aktiviziruyutsya bloedtoevoer naar de hersenen, weefsels, gezichtsspieren;
 • alle cellen die zijn blootgesteld aan de inrichting, hoe sneller zuurstof en voedingsstoffen;
 • ontspan je ogen;
 • spierspasmen worden verwijderd;
 • normaliseert de activiteit van het orgel van de visie;
 • is vermoeidheid;
 • hoofdpijn verdwijnen.
Glasses massagebril HealthySight en feedback bevestiging omgaat met migraine, verhoging van de gezichtsscherpte, het verbeteren van kwaliteit van de slaap, zelfs helpen om rimpels glad te strijken en verwijder de kringen van vermoeidheid onder haar ogen .

Hoe te gebruiken

De fabrikant adviseert om het apparaat te gebruiken elke dag voor 3 sets gedurende de dag. Verblijf in glazen & mdash; ongeveer 5 minuten. Maar de klant reviews zeggen dat het beter is de uitvinding, ongeveer 10-15 minuten niet te verwijderen. Dus het effect zal sterker zijn en zal langer duren. Het belangrijkste om te onthouden: laat de stimulator niet te dragen voor meer dan 20 minuten, anders kan het resultaat tegenovergestelde van het gewenste effect.

READ  Papillux genezing van papillomen en wratten: reviews, prijs, waar te kopen

Voor het gebruik, moet u af te nemen uw gewone bril of lenzen. Maak massages beter liggen. Dus staat zal zijn om niet alleen uw ogen, maar je hele lichaam te ontspannen.

Na 2-3 weken regelmatig gebruik zult u een daling van het aantal hoofdpijn, de verbetering van de gezichtsscherpte opmerken en te verhogen mentale alertheid. Licht verbeterde conditie van de huid. Het is verrijkt met zuurstof, zal vleien, fit en fris. Rimpels zal geleidelijk verdwijnen naarmate de gezichtsspieren zal worden afgezwakt.

Om het apparaat aan het werk gegaan, moet u:

 • Plaats de batterijen (zij zouden een pre & mdash te verwerven; set, ze zijn niet inbegrepen);
 • om de inrichting dragen op het oog;
 • op te nemen;
 • Druk op de knoppen om het gewenste programma te selecteren;
 • nemen een ontspannen houding;
 • om een ​​massage te genieten.

De meeste geprobeerd op een paar glazen stimulator HealthySight het erover eens dat na een maand veel van de problemen in verband met visie, durf en hoofdpijn niet langer tot last zijn.

Er zij op gewezen dat het apparaat geen wondermiddel. Als migraine worden veroorzaakt door ontstekingen, kanker en virale infecties, zal het product slechts in geringe mate verlichten van de aandoening, maar zal niet genezen van de ziekte. Dezelfde situatie is met de ogen. Uit zulke ernstige ziekten zoals glaucoom, cataract, iridocyclitis, strabismus, conjunctivitis, en dergelijke om de machine te ontdoen kan niet. Dergelijke aandoeningen moeten dringend tussenkomst van een gekwalificeerde professional. Self-medicatie is onacceptabel!

Vergeet niet over de voordelen van oefeningen voor de ogen & mdash; voordat een massage procedure kunt u lichte oefeningen te doen. Het effect van het complex effect zal alleen maar versterken.

Getuigenis

Glazen massagebril HealthySight & mdash; een geweldige remedie tegen hoofdpijn en problemen met het gezichtsvermogen, zodat de inrichting geschikt is:

 • iedereen die streeft naar de gezichtsscherpte terug te keren;
 • met bijziendheid, verziendheid en astigmatisme;
 • studenten de middelbare school, die last hebben van vermoeidheid of ondervindt hinder van overmatige software belasting. Het is tijdens de adolescentie die verschijnt zogenaamde “spasme van de accommodatie”, in de toekomst, wat leidt tot bijziendheid. Massage uitvinding spasmen en gezichtsverlies voorkomen;
 • de mensen van wie het werk is direct gerelateerd aan de belasting op de organen van het gezichtsvermogen: opvoeders, programmeurs, accountants, bestuurders, kunstenaars, secretaresses, ontwerpers, enz .;
 • op de leeftijd van presbyopie, vaak voor bij mensen na de leeftijd van 40;
 • willen maken van de toestand van de gezichtshuid te verbeteren, zich te ontdoen van rimpels en kringen onder de ogen;
 • hoofdpijn, slapeloosheid, neuralgie.
Dankzij de ontspannende en stimulerende tegelijkertijd de gevolgen van de problemen met het gezichtsvermogen en migraine voor een heel korte tijd zal worden afgeschaft.

Contra

veelzijdige machine geschikt voor zowel mannen en vrouwen van bijna alle leeftijden en beroepen. Maar het gebruik ervan heeft weinig contra-indicaties:

 • brandwonden aan het hoofd en gezicht deel van een graad;
 • postoperatieve toestand na chirurgische ingreep in organen gezichtsveld;
 • ontsteking van de organen van het gezichtsvermogen;
 • verwondingen aan het hoofd.
READ  Psorimilk - prijs, officiële site, waar te kopen, origineel, beoordelingen, psoriasis

Prijs

De Glazen stimulator HealthySight & mdash; een vrij algemeen uitvinding. Dus je kunt kopen in verschillende landen.

Waar te koop

Om niet te struikelen over de wijdverbreide vervalsing, kopen HealthySight is van een erkende distributeur, die rechtstreeks met de fabrikant of haar dealers. Vind dit apparaat in de apotheek of winkelketens onmogelijk. De officiële distributeur verkoopt glazen stimulator via haar officiële website. Daar zult u in staat zijn om alle voorwaarden van betaling en levering te lezen, en ook vertrouwd te maken met de garanties en privacy policy.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*