Harmonica waar te kopen?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]Drops Harmonica adviezen, prijzen, opmerkingen, de officiële website

dit privacybeleid. Privacy beleid Onderwerp 1.

In geval van onenigheid met de voorwaarden van het privacybeleid De gebruiker moet stoppen met het gebruik van de site. Besteed aandacht aan het feit dat de scam sites, welke volgorde Harmonica … 99 bieden €, is er geen telefoonnummer online winkel. Bestellen kan alleen via het feedback formulier met uw naam en uw telefoonnummer. In dit geval is de oplichters noemen zichzelf de klant op het aantal submenu’s, die vervolgens is het

onmogelijk te bereiken.

Harmonica – beschrijving van hoe de samenstelling

maken

Het management neemt de nodige organisatorische en technische maatregelen om de persoonlijke gegevens van de gebruiker tegen onbevoegde of toevallige toegang, vernietiging, wijziging, het blokkeren, het kopiëren, distributie en andere illegale acties van derden te beschermen. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op de site «Madjordom.ru».

De website administratie niet de nauwkeurigheid van de persoonlijke informatie die door gebruikers van de site te controleren. Harmonica werkzaam geneesmiddel voor gewichtsverlies. Samenstelling, gebruiksaanwijzing, echte reviews.

Harmonica

dit privacybeleid. 5.2. en 5.3. Algemene bepalingen 1. gebruik van de site van de Gebruiker vormt uw akkoord met dit privacybeleid en de voorwaarden van de verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

Prijs in apotheken in Europa. Kortingsbonnen kunnen significante veranderingen in je leven.

Harmonica – voordelen

Aanvullende voorwaarden 1. De directie heeft het recht om wijzigingen aan dit privacybeleid te maken zonder toestemming van de gebruiker. Door dit privacybeleid en de relaties tussen de gebruiker en Sitebeheer toepassing van de huidige wetgeving van de Russische Federatie. Dispute Resolution 1.

De verantwoordelijkheid van partijen 1. Het beheer van de site, niet aan zijn verplichtingen te voldoen, is aansprakelijk voor verliezen die de gebruiker in verband met het misbruik van persoonsgegevens, in overeenstemming met de Russische wet, behalve wanneer spelregel en 7.2.

  • en 7.2.
  • De aansprakelijkheid van de partijen 1.
  • Beheer van deze site, niet aan zijn verplichtingen te voldoen, is aansprakelijk voor verliezen die de gebruiker in verband met het misbruik van persoonsgegevens, in overeenstemming met de Russische wet, behalve zoals bepaald in bijzinnen.

Harmonica officiële website

Voor het aanbrengen van de rechtbank voor geschillen die voortvloeien uit de relatie tussen de gebruikers van de internetsite en de administratie site, is het verplicht om te verklaren klacht (een schriftelijk voorstel over de vrijwillige beslechting van het geschil). Neem voorzorgsmaatregelen om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van de gebruiker op grond bescherming te verlenen als die gewoonlijk worden gebruikt om dit soort informatie te beschermen in

de bestaande zakelijke praktijken procedure. Gebruik de informatie uitsluitend voor de in para doeleinden. 4 van dit privacybeleid.

Het verstrekken van een gebruiker met zijn of haar toestemming, product updates, speciale aanbiedingen, prijsinformatie, nieuwsbrieven en andere informatie ten behoeve van de website of voor rekening van de partner website. Andere persoonlijke gegevens niet boven (aankoop geschiedenis, gebruikte browsers, besturingssystemen, etc.) gespecificeerd is onderworpen aan een veilige opslag en non-proliferatie, met uitzondering van de gevallen in pp bepaald.

10. Verstrekking van effectieve klantenservice en technische ondersteuning in geval van problemen in verband met het gebruik van de website.

«Madjordom.ru» heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de websites van derden waar de gebruiker kan gaan van de mogelijkheden op de site links. Nieuwe Privacy Policy treedt in werking vanaf de datum van de plaatsing op de website, tenzij anders is bepaald door de nieuwe versie van de Privacy Policy. Update, een aanvulling op de informatie die op de persoonsgegevens die in het geval van een verandering van deze informatie informatie. In geval van verlies of openbaarmaking van persoonsgegevens De directie informeert de gebruiker over het verlies of de openbaarmaking van persoonsgegevens.

Het kopiëren van enig materiaal van deze site zaprescheno.Vsya uiteengezet op de website is alleen als richtlijn en het is een waardeoordeel MadjorDom.ru project gebruikers. In ieder geval is niet een oproep om bepaalde handelingen of financiële transacties te plegen.

Maar deze innovaties slechts een manifestatie van de beste te zijn, omdat uw vermogen om vele malen te groeien bij het gebruik van coupons aandelen. Harmonica – dieet druppels glas water en Harmonica drop – dat is alles wat er nodig is om de snelheid van de vetverbranding te verhogen en veroorzaken een systematische gewichtsverlies. Eventuele suggesties of vragen over dit privacybeleid moet worden gemeld aan de administratie van de site. Geef informatie over de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het gebruik van internet sites.

Het opzetten van een terugkoppeling naar de gebruiker, met inbegrip van meldingen, verzoeken voor het gebruik van de site, de diensten, de verwerking van de aanvragen en orders van gebruikers. Identificatie van de gebruikers geregistreerd op de website, voor het bestellen en (of) om de aankoop

en verkoop overeenkomst met een op afstand «Madjordom.ru» ondertekenen. Website verzamelen van statistieken over de IP-adressen van hun bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om de technische problemen te identificeren en op te lossen, om de rechtmatigheid van de betalingen te regelen. “Website gebruiker (hierna te noemen – gebruiker)” – een persoon die toegang heeft tot de site, via het internet en het gebruik van de website

.

Methoden en de timing van de verwerking van persoonlijke gegevens 1. De verwerking van persoonsgegevens van de gebruiker uitgevoerd zonder tijd beperkingen, geen legale manier, met inbegrip van persoonsgegevens informatie systemen met behulp van automatisering of zonder gebruik van gereedschap.

Het beheer van deze site samen met de gebruiker neemt alle nodige maatregelen te nemen om de verliezen of andere negatieve gevolgen als gevolg van het verlies of de openbaarmaking van persoonlijke gegevens van de gebruiker te voorkomen. 13. Het verstrekken van de gebruiker toegang tot de site of de dienst partners website om producten, updates en diensten te verkrijgen. 11.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*