Handy Heater – adviezen en prijs, is het de moeite waard, waar te koop?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De mensen die in de middelste rijstrook, zijn vertrouwd met de harde en koude weer, die niet ontsnappen zelfs thuis. Device Handy Heater is speciaal ontworpen om ons leven te maken in de winter en in het off-season meer comfortabel. Het is een kachel die zo snel mogelijk de kamer vult met warmte en kunt u de normale dingen, niet verpakt in veel truien en vesten doen.

Als een kachel Handy Heater kopen voor iedereen die een dergelijk apparaat nodig heeft. De inrichting compacte afmetingen en is geschikt voor de meeste binnen gebruikt. Verder is het zeer makkelijk te gebruiken en volledig veilig voor de gezondheid.

Het doel van het apparaat Handy Heater

Volgens informatie van de fabrikant, de inrichting een inrichting puntverwarming. Dit betekent dat het kan worden gebruikt als een bron van extra warmte. Als onafhankelijke verwarmingsinrichting, kan het apparaat worden gebruikt in kleine ruimtes met een grootte tot 22 meter

Een kachel Handy Heater mensen schrijven vaak dat de aankoop van dergelijke apparaten sterk hun leven te vergemakkelijken. Dankzij zijn compacte formaat maakt het niet de ruimte, wat erg belangrijk is als de kamer is klein te stelen. Bovendien is het apparaat lichtgewicht en mobiel, zodat het kan worden verplaatst van kamer naar kamer of zelfs genomen voor de rit.

Beschrijving van de belangrijkste objecten Handy Heater

Hoewel de kosten van Handy Heater is veel lager dan veel vergelijkbare tegenhangers, fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat hij een volledige set van noodzakelijke functies gehad. Vanwege dit, de lijst van de eigenschappen van het toestel ziet er heel behoorlijk:

 1. werkt vanuit het netwerk;
 2. biedt de mogelijkheid om de temperatuur en de tijd aan te passen;
 3. snel verwarmt de kamer;
 4. compacte formaat;
 5. zal zijn verminderd geluidsniveau.
 6. OL>

  Hoe het apparaat werkt Handy Heater?

  Het werkingsprincipe van een draagbare kachel handige Crafty is vrij eenvoudig. Het apparaat is voorzien van speciale 2-traps ventilator die continu produceert warme lucht. Het geluidsniveau binnen acceptabele grenzen. Dankzij de efficiënte werkwijze, de kamer snel verwarmd tot een aangename temperatuur. De verwarmingssnelheid hand verzetten als schakeleenheid, zodat het apparaat in extreme kou en met een lichte verkoudheid.

  Belangrijkste technische kenmerken

  Niet te verwarren met de keuze, voor het kopen moet u de technische specificaties van Handy Heater lezen:

 • werken op een spanning in het traject van 220-240 W
 • heldere digitale LED-display;
 • slagvast kunststof lichaam met hoge weerstand tegen hoge temperaturen;
 • een verwarmingselement vervaardigd uit hoogwaardig keramiek;
 • unit afmetingen: hoogte 15 cm, breedte 9 cm
 • de timer voor 12 uur;
 • werken vermogen: 370 W;
 • temperatuurregelaar, die via de display kan worden geregeld.

De voordelen van het gebruik van Rovus Handy Heater

Real beoordelingen over draagbare kachel Rovus Handy Heater zijn de beste bevestiging van het goede werk van dit toestel. Volgens hen, het product heeft een groot aantal voordelen:

Gebruik instructies

Om het apparaat te gebruiken is vrij eenvoudig, maar als je vragen hebt, moet u de handleiding te controleren op de kachel Handy Heater. Volgens haar moet de toepassing algoritme zijn de volgende:

 1. de inrichting vasthouden, sluit deze op de netspanning (stekker aan de achterzijde);
 2. Schakel het instrument aan door op de rode knop;
 3. door de thermostaat ingestelde temperatuur mode;
 4. de eenheid uitschakelt, is het niet nodig, want na een bepaalde periode van tijd sluit zichzelf af, maar als je niet in de nabije toekomst niet van plan om dit apparaat te gebruiken, trek de stekker uit het stopcontact.
 5. OL>

  Als u besluit om een ​​handmatige verwarming Handy Heater te kopen, het is ook goed te beseffen dat je nodig hebt om direct op te nemen in het stopcontact op de muur. Het instrument moet zich in verticale positie. Verschillende soorten verlengsnoeren voor aansluiting in dit geval niet worden toegepast.

  Waar te koop Handy Heater?

  Dankzij de betaalbare prijs, handig Crafty, koop het plannen van veel mensen. Aangezien het product uitsluitend wordt verkocht op het internet, kun je het kopen alleen online. Helaas, in de afgelopen tijd, zijn er vele scams die niet-originele producten aan te bieden. In dit geval, het kopen van een nep is gevaarlijk om het leven, omdat de elektrische apparaten van hoge kwaliteit moet zijn. Dus als u op zoek bent naar waar je een Handy Heater kopen, stel ik u de bestelling direct te doen op de officiële website. Hij verkoopt alleen originele product, dus de kwaliteit van uw aankoop, kunt u er zeker van zijn.

  Een handige Heater moet worden verduidelijkt op de website van de fabrikant.
  Koop een Handy Heater in de officiële winkel.
  Houdt u er rekening mee dat de betaling vindt pas na de uitgifte fondsen op het postkantoor of de levering door een koerier .