Grafen Master naturewise messen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een belangrijke bijdrage tot koken met inachtneming van het recept te doen goed geslepen messen. Sharp gereedschap het succes van thuis en professionele koks, omdat veel van de smaak is afhankelijk van de juiste grootte van de deeltjes in de schaal. Voor professionele kwaliteit bepaalt de look porties, heerlijke smaak en smaak. In feite, voor het huis ambachtsman, het apparaat is ook belangrijk. Echt scherpe messen Grafen Master kan op magische wijze van invloed op de harmonie van de smaak van voedsel, tot middelmatigheid draaien in talent.

materiaal voor blade

In onze keukens snijden bestek, gemaakt van aluminium, roestvrij staal, hoge sterkte staal, althans het snijlichaam wordt gemaakt van keramiek. Volgens de hiërarchie van de behoeften van voedsel Maslow’s is de belangrijkste menselijke behoefte, zodat de voorbereiding neemt een aanzienlijk aandeel in het leven. Tijd is een bron waarin mensen voortdurend nodig hebben. Bijgevolg moet de kooktijd gereglementeerde minuten duren. Niet altijd zo, omdat staal is soms te malen, de besteding van de extra minuten en keramiek heeft een sterke kwetsbaarheid.

Een moderne oplossing van het probleem toegepast bij de productie van keukengerei, vervaardigd uit “legering” grafeen oxide en staal. Grafeen & mdash; tweedimensionale halfgeleider verkregen door Russische onderzoekers in 2005 op basis van de Universiteit van Manchester, afscheiden van deeltjes uit grafiet. Bouwde een plant ter wereld op industriële productie van de stof een breedte van 1 atoom. In 2010-er jaren van de eigenschappen van het materiaal werden bestudeerd door verschillende Sciences. Dus de experimenten toonden aan dat het toevoegen van grafeen aan het metaal vergemakkelijkt het gewicht, een paar keer verhoogt de sterkte-eigenschappen.

Gebruik van het materiaal van de 21e eeuw in het dagelijks leven mogen naturewise messen Grafen Master. Blade maken met grafeen wordt gebruikt zonder slijpen volgens de fabrikant tot 10 jaar.

set van apparatuur

Voor een comfortabel gebruik Master Grafen het verwerven van een complete set. De messen zijn gemaakt dat bestaat uit 5 geweren met verschillende lengte, breedte, dikte en model aan:

 • gereedschap met 8-estimerova tip voor het snijden van zacht fruit;
 • een mes de lengte van de bewerkingslichaam 12 cm voor universeel gebruik;
 • snijorgaan met golvende bladgrootte 19 cm;
 • de gebruikelijke 19-theantimicrobial edge;
 • chef mes snijlichaam heeft een lengte van 19 cm;
 • attribuut om groenten schoon te maken;
 • het mes rek met magneet.

Om het apparaat gemakkelijk te positioneren. Het vindt niet plaats in de lade, zette hem op de tafel in een unieke stand. Het laatste deel van de set is gemaakt van kunststof en magneetblad geplaatst in de wanden. Extern, de stand is geschikt voor elke keuken interieur, omdat het kan worden ingericht door de klant.

READ  Rendez Vous - vrouwelijke stimulerend: reviews, prijs, waar te kopen

Wat is het gebruikt voor

Bij aankoop van een kit Grafen Master biedt instructie in het gebruik van alle messen. Favoriete stuk uit de collectie wordt het mes van de chef-kok. Lengte van de bewerkingslichaam 19cm, dikte 3mm hoogte van ongeveer 5 cm. Tabelobject heeft het maximale volume en gewicht, gemakkelijk in uw hand past en snijdt moeiteloos duurzame producten, bijvoorbeeld kraakbeen, bot. Vanwege de omvang van de messen hakken de kool verandert in een eenvoudige taak. Gewicht handvat kunt u het rundvlees slaan vóór het branden of snijden.

Vergelijkbaar met het bovenstaande langs de lengte van de snijrand van een mes vlees. Verschillende dikte en breedte randen respectievelijk 1,5 mm en 2 cm Door het verschil in de afmeting van de “dolk” niet snijdt en stukken vlees bepaalde gelijke deeltjes. Op het einde, na het bakken van de schijfjes op een bepaalde manier, uitgespreid op een plaat die smakelijk en mooi uitziet.

Een derde mes met gelijke afmetingen. Het is zeer afwijken van het metalen deel, die vergelijkbaar is met de handzaag. Dergelijke parameters helpen in de frisse, zachte bakkerijproducten slank gesneden skincamo.

Gemiddelde grootte van de werkende body de universele mes. De lengte is 12 cm. Gebruikt voor het snijden van groenten en fruit. Vorm en niveau van scherpte kunt u perfect gesneden plakjes en maken van de unieke schoonheid en de smaak van het blad salades of fruitschaal. Nieuwe metalen kunt u de grootte van de deeltjes die de smaak van gesneden voedsel verandert aan te passen.

Met behulp van de korte mes werk op de groenten. Vanwege de geringe breedte van het blad 1 cm, lengte 8 cm gemakkelijk schoon groente en fruit en maakt krullend sneden. Dit soort bezuinigingen die nodig zijn voor een suplementkere maaltijd op tafel. De groenten worden gesneden rechte segmenten die een universeel hulpmiddel te maken, en knip een eenvoudige vorm objecten.

Veel eigenaren hebben de moeilijkheid bij het reinigen van aardappelen of andere groenten met messen gewone modellen genoteerd. Grafen Master aanbiedingen om het probleem gebrandmerkt met een dunschiller met meer acute lossen. Met zijn hulp, is de aardappel gereinigd zonder verlies van fruit op de korst.

De kenmerken van het product

De auteurs die de messen Grafen Master ontwikkelde, gaf de uitvinding van hoge eigenschappen. New tafelaccessoires blinken uit in kleur, met matte zwarte kleur van de snij- en houders. Het decor gekozen voor de externe uniciteit en elegantie van het product. De punt uit roestvrij-staal met de toevoeging van grafeen in de metaallagen.

READ  MySleepGood - spuitbus snurken: reviews, prijs, waar te kopen

Door de aanwezigheid van recent ontdekte tweedimensionale halfgeleider zwaarden hebben die groter is dan de cijfers van conventionele metalen meer dan driemaal. Dienovereenkomstig heeft de tool is moeilijk te doorbreken, te breken of bederven, maar de scherpte hoog blijft gedurende vele jaren. Tabel snijgereedschappen al het voedsel zonder druk hem ter bereiding van de punt door laser en de gehakte ingrediënten een glad snijoppervlak.

Met behulp van grafeen dat prachtige gezondheid eigenschappen heeft, in combinatie met antibacteriële coating maakt de messen zijn volledig veilig voor de mens. Op het oppervlak van de wapens nooit ras schadelijke bacteriën of ziektekiemen. Het contactvlak snijden producten houdbaarheidsperiode ervan te verlengen. Samen met antibacteriële, gereedschappen bedekt met een hydrofobe stof die het mes die in het vuil, geur of wateroppervlak wordt.

Houders van de werkende delen worden gemaakt van stevige anti-slip kunststof in een comfortabele, ergonomische vorm. Vorm van de handgrepen verdeelt het gewicht over de lengte van de “dolk”.

Hoe te gebruiken

Instructieset impliceert beschrijving van de regels voor het gebruik van grafeen kantines assistenten. Voor gesneden producten, zijn de nieuwe apparaten niet nodig om de capaciteiten hebben; in tegendeel. De inrichtingen worden op soortgelijke wijze gebruikt voor conventionele stalen messen.

Voor het begin van het hakken voorbereide plaats van het werk. Veeg de tafel met een doek met afwasmiddel. Reinig het apparaat en snijplank. Zorg ervoor dat u de ingrediënten te wassen. Handen te beschermen handschoenen of goed wassen met water en zeep, op zijn hoofd dragen van een pet, is het haar niet vallen en niet gemengd met voedsel.

cutting is het gebruikelijk gebruikelijke voorbereidende menselijke manier. Het is wenselijk om afzonderlijke voeding en geen druk, en het verplaatsen van de “dolk” voren naar achteren. Normaal wordt de amplitude van de verplaatsing moet helft van de schoep. Grafeen bladen zijn verdeeld in fragmenten op de geringste beweging, die sterk versnelt het proces. Je moet niet vergeten dat de sleutel tot succes bij het werken met een GM wapen, het is niet de armbeweging uit het lichaam en weer terug, en genoeg om een ​​beetje druk op de handgreep. Het snijorgaan zelf wordt verlaagd, snijden het voedsel in stukken.

READ  Hydroface - beoordelingen op het forum, de prijs, waar room, samenstelling, apotheek kopen,

Het einde van het kookproces wordt het werk van grof vuil te reinigen en logen met een spons met afwasmiddel. Evenzo dritsa snijplank. Tabel hulpmiddel lang genoeg om te spoelen met gewoon water, vegen en op een stand.

Hoe bewaart u

Door de aanwezigheid in metalen tweedimensionale materiaal gereedschappen GM heeft geen verplichte of speciale zorg nodig hebben. Gedrukt op handgrepen en bladen antibacteriële, hydrofobe coating te redden items van stof of geuren, genieten van andere middelen van roestvrij staal. Bedek de nieuwe mes kan de poriën van de handgreep of mes dat fysiek niet doordringt in de bacteriën en ziektekiemen die een kwaadaardig onwelriekende aura creëert verstoppen.

Voor gereedschap grafeen niet belangrijk de opslagtemperatuur, die hen onderscheidt van metaal en keramiek gereedschappen, veranderen kenmerken van het verwarmings- of koelingssysteem.

Gewoon wassen black “dolken” voor en na het koken.

Prijs en waar te kopen

Original product wordt alleen verspreid via de officiële website. Koop Grafen Master net genoeg om een ​​speciale procedure passeren. Bezoek de portal leads van potentiële kopers om het bestelformulier. Het vereist de introductie naam en telefoonnummer. Na het invoeren van de informatie, klik op de knop “Bestellen”. Binnen een paar uur met de koper Manager contacten. De werknemer komt te weten de details:

 1. een wapen van een bepaald type of een set nodig hebben;
 2. het aantal aankopen;
 3. afleveradres;
 4. de wijze van betaling.

De verkoper neemt de verkoop van de goederen per set of afzonderlijk, met of zonder levering, betaling in een munt van de GOS-landen via overschrijving of contante betaling aan de koerier. De prioriteit is een tevreden klant, zodat de betaling na ontvangst en controle van de goederen, en de kit wordt geleverd met de koerier een paar dagen na het praten met de Manager

Kopers die zwaarden GM verrast door zijn kwaliteiten gebruikt . Opmerkingen en feedback kan worden gezien dat grafeen is echt een prachtig materiaal dat de levens van Housewives kunnen verbeteren.

Een belangrijke bijdrage tot koken met inachtneming van het recept te doen goed geslepen messen. Sharp gereedschap het succes van thuis en professionele koks, omdat veel van de smaak is afhankelijk van de juiste grootte van de deeltjes in de schaal. Voor professionele kwaliteit bepaalt de look porties, heerlijke smaak en smaak. In feite, voor het huis klusjesman en het apparaat te …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*