Gloria – pasta shugaring: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Modern en veilig voor elk lichaam pasta voor shugaring Gloria, is ontworpen om ongewenste haren te verwijderen over alle delen van de huid en geef het een gladde, aangename en fluweelachtig oppervlak.

Wat is

Gloria pasta is ontworpen om pijnloze techniek van ontharen te voeren. Suiker, is een van de varianten van de werkwijze ontharen met suiker emulsie met de consistentie van dikke breien. Soms aangeduid als caramel of Perzische waxen.

Dit soort shugaring wordt steeds populairder onder alle methoden, zoals suiker, is eenvoudig te gebruiken, vereist geen extra uitrusting, voorraden en dure investeringen. Beschikbaar om te presteren thuis. Een van de voordelen van Gloria is de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Dit maakt het voordeliger in vergelijking met de kosten in schoonheidssalons en kuuroorden.

Gloria is een moderne ontwikkeling die bestaat uit alleen natuurlijke componenten. Iedere moderne vrouw, die over zijn verschijning horloges, wil een beroep doen, natuurlijk en ontspannen te kijken. Een van de onderdelen goede verzorging van een respectabele uitzicht en het is dit innovatieve ontwerp dat kunt u de huid glad, schoon en zacht te maken.

Zoeten om haar te verwijderen met behulp van suiker massa probeerde om te gebruiken in het oude Egypte. Maar in termen van de moderne technologie heeft deze trend breed gebruik ontvangen.

Hoe

Wassende wordt uitgevoerd door het mechanisch verwijderen van haar stollende massa van de emulsie op het oppervlak van de huid. Het mengsel na het aanbrengen niet oplosbaar in vet en alleen vult de natuurlijke holten van het reliëf van de epidermis. Daarom is het gemakkelijk doordringt in de follikels en bollen om hen heen.

Wanneer stolling van het gevormde mengsel een vaste verbinding van een mengsel van het haar haarzakjes en die door de massa. Deze functie maakt het mogelijk de verwijdering van haar, samen met follikels, terwijl het haar niet af te breken.

READ  MAXI LASH crème voor de groei en het volume van de wimpers: reviews, prijs, waar te kopen

Dit mechanisme draagt ​​bij aan een trager herstel en groei, nieuwe haren dunner. Geleidelijk is er een gedeeltelijke of volledige stopzetting van de haargroei in het gebied. Aangevuld met een vaste massa een verwijdering van dode lagen epidermale cellen, wat leidt tot de verjonging en de volgende positieve effecten te verkrijgen:

 • wegwerken van de donzige en zachte haren, lang, 2 mm, voorkomen dat ze groeien en te breken.
 • Maakt een gladde oppervlak van de epidermis gedurende de periode van aanhoudend effect.
 • De huid wordt fluweelzacht en zacht.
 • geeft het een gezonde uitstraling kleur en het effect van verjonging.
 • De natuurlijke samenstelling heeft een lage allergeniciteit en maakt het mogelijk om het te gebruiken voor delicate en gevoelige huid.
 • Wanneer u niet de gevolgen, zoals brandwonden, ontstekingen, irritatie die optreedt met andere ontharingsmethoden niet bestaan.
 • Een relatief pijnloze procedure in vergelijking met andere methoden.

Regelmatig gebruik van een hulpmiddel, zoals pasta shugaring Gloria, elke vrouw krijgt een verjongend effect, glad en fluweelzachte huid, waardoor ze onweerstaanbaar voor het andere geslacht.

Compositie

Pasta Gloria is alleen natuurlijk, van natuurlijke oorsprong componenten. Deze componenten kunnen we elke dag te gebruiken voor voedsel en huishoudelijke doeleinden, en niet zorgen te maken over hun nuttige eigenschappen. Ze zijn absoluut veilig en onschadelijk voor elk organisme, niet irriterend voor de gevoelige plaatsen, hypoallergeen.

Door de combinatie van alle onderdelen van componenten, vullen elkaar aan en voert het verwijderen van haar op ongewenste gebieden, voedt en verzacht de opperhuid, verwijdert de oude hoorncellen. Deze ontwikkeling heeft zijn eigen unieke recept, optimaal gekozen concentratie van alle componenten en bestaat uit:

 • Glucose. Het koppelen van de basis. Heeft viskeuze eigenschappen en tegelijkertijd dringt makkelijk en heeft betrekking op de huid ui. Heeft een kalmerend effect op de huid.
 • Citroenzuur. verhoogt de viscositeit en concentratie van het mengsel, waardoor het maximale gebied van ontharen dekken.
 • Sterk gezuiverd water. gezuiverd van schadelijke verontreinigingen en zware componenten, optimaliseert de dichtheid gebruikt consistentie.
 • Fructose. Hiermee vocht, vermindert de zwelling en irritatie. In hoge concentratie leidt tot het onderdrukken van de reproductie van micro-organismen op de epidermis.
 • Etherische oliën. Dit is een geurig, vluchtige componenten van sommige soorten subtropische en tropische planten. Antibacteriële, antiseptische, anti-inflammatoire effect op de opperhuid. Bewaart en herstelt de schoonheid van de huid.
In de natuurlijke ingrediënten elkaar aanvullen en daardoor mogelijk te maken relatief pijnloos verwijdert ongewenste lichaamshaar gevoelige huid en schaamstreek.

Gebruik instructies

Pasta is verpakt in individuele capaciteit. Elk pakket wordt vergezeld van een gedetailleerde handleiding beschrijft het hele proces van verzoek gemakkelijker het gebruikersformulier. Het effect van een enkele applicatie zal niet lang te wachten en te laten zien alle voordelen van deze methode van verwijderen te nemen. Het aantal behandelingen varieert 10-20, afhankelijk van het behandelde oppervlak. Het resultaat van de behandeling laatste van drie tot vijf weken, afhankelijk van de ernst van de impact van hormonen op gevoelige gebieden van de epidermale laag.

READ  Immunity - druppels voor immuniteit: reviews, prijs, waar te kopen

Alvorens de totale massa in de magnetron of in een waterbad om de consistentie van klei verwarmd. Wordt uitgevoerd voorbehandeling de voorbereiding van de plaats: het schoonmaken, drogen. Breng vervolgens een dunne laag van een stof (spatel) tegen de groeirichting. Echt tijd uniform binnendringen van de laag in de huid follikels en verpakken alle haren verwijderd. Na afkoelen van de samenstelling wordt het omringende deel rond de enigszins gerekt laag en een bevroren laag verwijderd met een snelle beweging in de richting van de groeizone. Gezuiverde delen van het epitheel wordt gewassen met water.

Getuigenis

Dit moderne pasta, speciaal ontwikkeld voor ontharing en het voorkomen van het ontstaan ​​van nieuwe groei over een lange periode van tijd. Specifiek ontworpen door de fabrikanten om te werken met gevoelige gebieden van de epidermale laag blootgesteld aan overmatige begroeiing hen.

Een wassende product zoals pasta Gloria geniet grote populariteit onder de bevolking, zoals is absoluut veilig en onschadelijk voor het lichaam. Op grote schaal vooral gebruikt bij de beurs seks op jonge leeftijd, heeft een zekere mate van bekendheid en wordt gebruikt onder andere leeftijdsgroepen voor:

 1. Het verwijderen van donshaar en korte soldaten.
 2. Herstellen gladheid en fluwelig behandelde gebieden blootgesteld aan overmatige begroeiing.
 3. Geeft een gezonde uitstraling en natuurlijke kleur.
 4. verjonging van epitheliale cellen in de behandelde gebieden.
 5. Als alternatief voor ontharing allergische reactie op de suikerpasta van andere rassen.
 6. De prestaties van professionele eisen onder een aantal beroepen (atleten).

Contra

Gloria is een natuurlijke cosmetica dat alleen bestaat uit natuurlijke plantaardige stoffen, zodat het veilig is voor gebruikers van alle leeftijden. Het is niet aan te raden om te gebruiken als u een allergische reactie ondervinden bij:

 • Individuele intolerantie componenten.
Als u een allergische reactie op elk type applicatie proces ervaart, moet u contact opnemen met een arts voor advies.

Prijs

Kopen Gloria op de officiële website voor de promotie waaronder kortingen tot 50%.

READ  ProstEro - druppels uit prostatitis: reviews, prijs, waar te kopen

Waar te koop

U kunt kopen op het internet markt het grootste deel van de wereld. De apotheek dit cosmetisch product is niet te koop. Elke klant die het product koopt op de officiële website gegarandeerd beschermd tegen fraude, zoals vandaag zijn ze regelmatig op de markt verschijnen.

Modern en veilig voor elk lichaam pasta voor shugaring Gloria, is ontworpen om ongewenste haren te verwijderen over alle delen van de huid en geef het een gladde, aangename en fluweelachtig oppervlak. Wat is Pasta Gloria is ontworpen voor het uitvoeren van pijnloze techniek van ontharen. Sugaring is een van de rassen van het proces van ontharing met …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*