Gezond – crème-wax gewrichten: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is de crème-wax is gezond?

Cream “Gezond” helpt om de pijn van artritis, artrose, bursitis, radiculitis, osteochondrose en andere soortgelijke ziekten symptomen te overwinnen, het herstel van kraakbeen na blessures of chirurgische ingrepen.

gewrichtspijn bemoeilijkt sterk het leven van de mens. Verloren bewegingsvrijheid, elke stap, tilt rotatie veroorzaakt ongemak. Zodra-actieve mensen ophouden om deel te nemen in de sport, om te reizen, beginnen de problemen op het werk, zelfs om met haar te krijgen.

Cream-wax gemaakt op de kruising van de traditionele en de volksgeneeskunde. Effectieve natuurlijke ingrediënten en gebruiksgemak worden gecombineerd voor een snelle en gemakkelijk haalbaar resultaat.

Hoe werkt een gezonde gezamenlijke

Wat het ook is veroorzaakt door een gezamenlijke schade: trauma, ontsteking of overmatige belasting, de componenten van de crème zal de algehele gezondheid van het verbeteren de persoon. Het effect is als volgt:

 • herstelt het kraakbeenweefsel, het herstellen elasticiteit van de ligamenten en gewrichten. Helpt om te herstellen en de weefsels rond het gewricht: spieren van diepe en oppervlakkige lagen van de huid.
 • Intensiveert bloedcirculatie en versnelt de stofwisseling (uitwisseling van stoffen) op de plaats van toepassing. Wanneer de ontsteking dit maakt het makkelijker om giftige stoffen, die afvalproducten van het virus of de bacteriën te spoelen. Ook in alle gevallen aktiviziruyutsya regeneratieve (herstel) proces.
 • Hiermee worden de deficiëntie van noodzakelijke micro-elementen in bot, kraakbeen en spierweefsel. Versterken van de belangrijkste onderdelen van het bewegingsapparaat, vermindert de kans op verstuikingen, subluxaties en andere verwondingen, evenals inflammatoire laesies.
 • Heeft een anti-inflammatoire werking dat de ziekteverwekker vernietigt. Werkzaam tegen de meeste bekende pathogenen die bursitis, attrici, artritis en andere destructieve (destructieve) processen.
 • Verlicht pijn voor een lange tijd, terug te keren naar een normaal leven. Sport, reizen, vrienden te ontmoeten, te spelen met kinderen, wordt het weer mogelijk.
 • Voorkomt zoutafzetting op delen van het skelet. Maakt het oppervlak minder poreus het bot wordt het gladde oppervlak van zoutkristallen niet vast.
 • Bones sneller genezen na blessures, hun verbinding verkrijgt toegenomen kracht. Vermindert de waarschijnlijkheid van herhaling van de breuk onder herhaalde stoten of vallen op hetzelfde onderdeel.
Dus, de crème-wax “gezond” op hetzelfde moment elimineert de symptomen en gevolgen van de oorzaak.

Compositie

De crème-wax “gezond” omvat natuurlijke genezing componenten:

 • bijenwas . Regenereert stopt het bloed, verbetert de conditie van kneuzingen, versnelt het proces van involutie (mits).
 • Bijengif . Verhoogt de bloedtoevoer naar het getroffen gebied, ontspant spierspasmen. Als gevolg van dit effect, aanzienlijk verminderd pijn. Bijengif is een van de oudste remedies voor de behandeling van pijn en ontsteking van elke oorsprong, het in staat is de inwendige krachten van het lichaam wakker te vechten tegen ziekten.
 • Extract van dode bijen . Anti-inflammatoire component. Verbetert de lokale immuunrespons.
 • De propolis . Vermindert de zwelling, verlicht de pijn. Tonen bloedvaten, bevordert het herstel van cellulaire metabolisme.
 • Olijfolie . De bron van mineralen die nodig zijn voor gezonde gewrichten. Het is goed geabsorbeerd, dringt diep, is de krachtbron voor stoffen en de huid, verhoogt de elasticiteit, vermindert de kans op stretching.
 • Oleoresin ceder . Verbetert de doorbloeding, vermindert de ontsteking. Effectief voor artritis, artrose, bursitis, osteoartritis, synovitis, jicht.
 • Extract van bijen mot . Maakt het smeren van de gewrichten gewrichtsvloeistof meer viskeuze, waardoor de beweging van de gewrichten gemakkelijker, vermindert de slijtage, vermindert de kans op infectie.
De juiste combinatie van deze componenten in één tool stelt hem in staat om een ​​complex effect op de pijnlijke gewrichten, gewonde botten en uitgerekt ligamenten hebben.

Toepassingsmethode

Voor het aanbrengen van de huid over de patiënt of de gewonde plaats moet worden gewassen met warm water en zeep. De tool wordt toegepast eenmaal per dag. Speciaal masseren om absorptie van het geneesmiddel volledig is niet noodzakelijk.

Het is mogelijk om elastisch verband boven op de room gedurende 20 minuten om het effect te vergroten. Na deze tijd is verstreken, worden de overtollige fondsen verwijderd met een vochtige doek om te voorkomen dat ze op kleding.

getuigenis

Cream-wax “Gezond” kan worden gebruikt als zelfstandig geneesmiddel of in combinatie met andere geneesmiddelen. Hij heeft laten zien dat hij in als een preventieve maatregel. Breng de crème “Gezond” kan zijn als er de volgende getuigenissen:

 • een ziekte van de gewrichten, begeleid door pijnklachten;
 • ouder dan 45 jaar (op deze leeftijd, wordt de elasticiteit van de ligamenten verminderd, de belasting op de gewrichten toeneemt);
 • een operatie aan de gewrichten in de geschiedenis;
 • letsel van de ruggengraat, de knie, de elleboog, enz .;
 • gebrek aan lichaamsbeweging, zittend of staand werk;
 • overgewicht verhoogt de belasting van het bewegingsapparaat;
 • actieve sporten, in het bijzonder traumatisch (acrobatiek, martial arts, lichte en zware atletiek, etc.);
 • meteosensitivity, die in de pijn op het lichaam wordt uitgedrukt tijdens weersverandering.

Contra

Contra geassocieerd met het risico op allergische reacties op gif of andere componenten honingbij. Met de nodige voorzichtigheid moet je de medicatie toe te passen onder de volgende voorwaarden:

 1. Overgevoeligheid voor bijenproducten.
 2. Allergisch voor bijensteken.
 3. Uncommitted dislocatie of fractuur.
 4. de zwangerschap.
Als u twijfelt over de vraag of het medicijn te combineren met andere therapieën, dan vinden van de behandelend arts.

Prijs

De prijs van de crème is “Gezond” voor elk land. De verkoper houdt regelmatig verkoop, terug te brengen met 50%. Om de uiteindelijke kosten te bekijken door uw land te selecteren in het drop-down menu.

Waar te koop

Als u de oorspronkelijke product te kopen, is het noodzakelijk om van toepassing op iemand die een directe relatie met de ontwikkelaar en de fabrikant. Gemakkelijker en veiliger alleen maar om de crème “Healthy” kopen op de officiële website van het product. Ten eerste, het staat garant voor een echte en niet een nep-crème. Ten tweede, de officiële dealer ondersteunt de laagste prijs online.

Bestellen gebeurt door middel van een feedback formulier. Het is noodzakelijk om uw land te selecteren, voert u de naam en het telefoonnummer voor een terugkeer telefoontje van de manager.

Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*